Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013


Όταν ο άνθρωπος μεγαλουργεί!!!!

Ημερομηνία: 17 Ιουνίου 2013
Οταν ο ανθρωπος μεγαλουργει!!!!
Οι δυνατότητες αλλά και άγνωστες ικανότητες των ανθρώπων μάς εκπλήσσουν ανά τους αιώνες, ειδικά μέσα από σπουδαία μνημεία που κατασευάστηκαν από ανθρώπινο χέρι και δεν παύουν να προκαλούν εντύπωση. Θέλετε η τοποθεσία των κτισμάτων σε απόκρημνα σημεία, θέλετε η δυσκολία της κατασκευής ή ο όγκος της δομής, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν.

 

Σας συστήνουμε το εξωτικό κομμάτι της Ελβετίας!! Γνωρίστε την εντυπωσιακή Verzasca Valley...

Ημερομηνία: 06 Ιουνίου 2013

Σας συστηνουμε το εξωτικο κομματι της Ελβετιας!! Γνωριστε την εντυπωσιακη Verzasca Valley...
Μπορει η Ελβετία να είναι γνωστή περισσότερο για τις Άλπεις και τα χιονισμένα τοπία της, τα γραφικά ορεινά χωριά και τα πυκνά δάση, όμως η Verzasca Valley ξεχωρίσει για το μεσογειακό ταμπεραμέντο της! Οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές, καθώς ο επισκέπτης αντικρίζει μια πλημμύρα γαλαζοπράσινου νερού, διάφανο και κρυστάλλινο, που παραπέμπει στις θάλασσες της Καραϊβικής αλλά και σε μεσογειακά ψαροχώρια που τα γλείφει η θάλασσα.

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ... ;;;

«Ο αγαπημένος μου έχασε τα 4 μέλη του από νάρκη αλλά έμεινα κοντά του» (εικόνες)

Η συγκλονιστική ιστορια αγάπης του Taylor και της Danielle.
Ήταν 3 Μαίου του 2012 όταν ο 23χρονος ειδικός πυροτεχνουργός του Ναυτικού των ΗΠΑ, Taylor Morris, που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, έλαβε εντολή από τον Διοικητή της μονάδας του, να ελέγξει ένα μονοπάτι...
με τον ειδικό ανιχνευτή ναρκών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

17 Ιουνίου 2013
Η Κέλλυ Σακάκου για την ΕΡΤ:
Θρυλική μορφή της δημόσιας τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν με αφορμή την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, με μια αναφορά στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα που δεν χαίρουν αντίστοιχης συμπαράστασης με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.
Γράφει χαρακτηριστικά η Κέλλυ Σακάκου στο facebook:

Θα αγαπώ,θα προστατεύω,θα σκέπω και θα φυλλάτω από παν κακόν,πάντα Χριστιανόν,όστις θα με χαιρετίζη άπαξ της ημέρας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! [ΒΙΝΤΕΟ]ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!


Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η Πατρίδα μας βρίσκετα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της Εσχάτης Προδοσίας που διέπραξε η Κυβέρνηση!!!

Η Ελλάδα κατέρρευσε οικονομικά λόγω των παλιάτσων που την κυβερνούν και μάλιστα όχι μόνο την ξεπούλησαν αλλά συνεχίζουν την ίδια πολιτική τακτική αυτοί οι ''διαχειριστές'' της κρίσης
εις βάρος του Ελληνικού λαού,που αργοπεθαίνει....

ΣΟΚ!Σε κατασχέσεις προχωρά η εφορία παρά τις ρυθμίσεις χρεών.....



Σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων ή τραπεζικών λογαριασμών, ακόμα και στην περίπτωση που οι οφειλέτες έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση χρεών, προχωρά η Εφορία.....

ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ;



«Σαν συναντήσεις έναν ιερέα και έναν Άγγελο θα χαιρετήσεις πρώτα τον ιερέα και μετά τον Άγγελο» (Από το Γεροντικό)



Ο κληρικός. Ο ιερέας, δεν είναι ο οποιοσδήποτε τον οποίον συναντάμε και με τον οποίον συναλλασόμεθα στην καθημερινή μας ζωή.

«Το φρούριο»


«Το φρούριο». Ταινία αποκάλυψη. Είναι μια δοκιμασία για την ψυχή. Αν καταφέρεις να τη δεις έως το τέλος σημαίνει πως η κάρδια σου δεν έχει σκληρύνει ακόμα, δεν αποστασιοποιήθηκες από τον υπόλοιπο κόσμο κρυμμένος πίσω από ψηλούς τοίχους. Ταινία για το θαύμα. Θαύμα πραγματικό και όχι φανταστικό. Ταινία για τη θεραπεία των άρρωστων παιδιών και για την ίαση των ενήλικων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, Παγκοσμιοποιηση στα σχολεία, ακατάλληλα σχολικά βιβλία.


Η κ. Ευδοξία Αυγουστίνου, Φιλόλογος, Θεολόγος, Εκπαιδευτικός. Υποδείχνει τα ακατάλληλα και ύπουλα σημεία εκείνα, στα σχολικά βιβλία της Α΄& Β΄ Γυμνασίου, τα οποία υπονομεύουν & διαφθείρουν της αθώες και τρυφερές ψυχές των ανυπεράσπιστων αγνών μαθητών. 
Μία ορθόδοξη, σπάνια και αποκαλυπτική Τηλεοπτική εκπομπή.



ΔΕΙΤΕ :   ΕΔΩ

πηγη

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΠΟΥΛΗ ... " !!!

"ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ" ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: «ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ»

Παρουσιάζονται
κατά διαστήματα στους Πνευ­ματικούς άνθρωποι μεγάλης συνήθως ηλικίας,
σε σπάνιες περιπτώσεις στις πόλεις, αλλά πολύ συχνό­τερα στα χωριά και
ζητούν να τους διαβάσουν (οι Εξομολόγοι) μια ευχή για να κοινωνήσουν.
Είναι προφανώς προκατειλημμένοι από μακροχρόνια επικρατούσα συνήθεια, η
οποία εμφανίζεται μάλι­στα και ως «παράδοση»!

Το κομποσχοινάκι είναι θαυματουργό!


Ο Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης, σύγχρονη μορφή της Ορθοδοξίας, μας προτρέπει:
 
Η καλυτέρα προσευχή είναι ό,τι εσύ επινοείς εκείνην την ώρα. Δεν είναι μόνον, θέλω να διαβάσουμε Μετάληψη να μεταλάβουμε, τρόπον τινά, αύριο.

altΑ, «από ρυπαρών χειλέων, από βδελυράς καρδίας...»· διαβάζουμε, ούτε καταλαμβάνουμε τι λέμε. Εσύ ο ίδιος να βρεις προσευχή, εσύ ο ίδιος· οπότε καταλαμβάνεις τι λες εις τον Θεό. Αυτό έχει μεγάλη δύναμη, να πούμε, μεγάλη δύναμη! 
Ε, ας υποθέσουμε ότι αύριο θα μεταλάβουμε. Θα μεταλάβουμε. Θά 'ρθει ουσιωδώς ο Παράκλητος ν' αγιάσει τα Δώρα· πώς θα τον υποδεχθείς; 

ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ( ΜΕΡΟΣ Β΄)

Δείτε εδώ το ΜΕΡΟΣ Α'

Ο Γέρων Παΐσιος με τα παραδείγματα που χρησιμοποιούσε στις ομιλίες του, προσφυώς, συνδύαζε τις δύο συντέλειες, την προσωπική συντέλεια ( θάνατο ) και τη συντέλεια των πάντων. Το ίδιο έκανε και ο Γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος, που σε ομιλία του κήρυττε: « Ως Ιερεύς του υψίστου Θεού… εστοχάσθην ότι είναι ανάγκη να εύρω ένα μέσον διά να δυνηθώ να εξυπνήσω και τον εαυτόν μου και εσάς τους αδελφούς μου και πνευματικά τέκνα εκ του ύπνου της αμαρτίας, της ραθυμίας και της αμελείας και να σας ανυψώσω εκ των φθαρτών και γηίνων εις τα άφθαρτα και ουράνια, να αποσπάσω και ξεκολλήσω την επιθυμίαν και αγάπην υμών εκ των προσκαίρων και υλικών και να προσκολλήσω εις την αγάπην του Θεού και των ουρανίων αγαθών.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

[10:52]
Web only
[10:49]
Web only
[10:39]
Web only
[10:33]
Web only
[10:27]
Web only

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἴσαυρος ὁ Ἱερομάρτυρας καὶ οἱ σὺν αὐτῷ μαρτυρήσαντες


Ἀπὸ τοὺς Μάρτυρες αὐτοὺς οἱ τρεῖς πρῶτοι κατάγονταν ἀπὸ τὴν Ἀθήνα, οἱ δὲ λοιποὶ ἀπὸ τὴν Ἀπολλωνιάδα τῆς Ἰλλυρίας καὶ ἄθλησαν κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Νουμεριανοῦ (283 – 284 μ.Χ.). Ὁ Ἴσαυρος ὑπῆρξε διάκονος στὴν Ἀθήνα, ἀφοῦ δὲ παρέλαβε καὶ τοὺς ἀσπασθέντας τὸ Χριστιανισμὸ συμπολίτες του Βασίλειο καὶ Ἰννοκέντιο, εὑρῆκαν ἐντὸς σπηλαίου κρυπτόμενους τοὺς ἐπίσης Χριστιανοὺς Φήλικα, Ἑρμεία καὶ Περεγρίνο, μὲ τοὺς ὁποίους, ἀδελφωθέντες, ἐζοῦσαν φυλάττοντες τὶς θεῖες ἐντολὲς καὶ μοχθοῦντες π ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ