Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ... ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ !!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ... ΣΧΕΔΟΝ !!!

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο «Σατανάς» Φύλακας-Άγγελος Στο Παλαιό Φάληρο

Ο «σατανάς» φύλακας-άγγελος στο Παλαιό ΦάληροΈνα νέο «κουλτουριάρικο» γλυπτό -ξέρετε, από αυτά που ετοιμάζουν την έλευση της νέας (διαβολικής) τάξης πραγμάτων- κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε όχι όπου-όπου, αλλά στον ιστορικό Δήμο Παλαιού Φαλήρου, μπροστά στη θάλασσα, για να… φυλάει την πόλη (ποιος… ο «Σατανάς»!!!) και να «καλωσορίζει» τους ερχόμενους απ’ την πλευρά της θάλασσας!
Οι οποίοι, όταν προσεγγίζουν το Π. Φάληρο, αντί να αντικρίζουν ένα άγαλμα βγαλμένο μέσα

ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

Ἅγιος Ἰάκωβος Τσαλίκης

Τοῦ περιοδ. «Ο ΣΩΤΗΡ»

.           Στὸ Ἁγιολόγιο τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μας καταχωρίσθηκε ἐπισήμως ἀπὸ τὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο, κατόπιν αἰτήματος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Χαλκίδος μέσῳ τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ἕνας νέος Ἅγιος. Τὸ Πατριαρχεῖο καθόρισε νὰ τιμᾶται στὸ ἑξῆς ὡς Ἅγιος ὁ ἱερομόναχος Ἰάκωβος Τσαλίκης κάθε χρόνο στὶς 22 Νοεμβρίου.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Χριστούγεννα Με Χριστό Ή Χωρίς Χριστό

«Τις γιορτές για να τις ζήσουμε, πρέπει να έχουμε τον νου μας στις άγιες ημέρες και όχι στις δουλειές που έχουμε να κάνουμε για τις άγιες ημέρες. Να σκεφτόμαστε τα γεγονότα της κάθε αγίας ημέρας και να λέμε την ευχή δοξολογώντας τον Θεό. Έτσι θα γιορτάζουμε με πολύ ευλάβεια κάθε γιορτή.»
Να μελετάει και να ζει τα θεία γεγονότα συνέχεια. Όταν κανείς μελετάει τα γεγονότα της κάθε



ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Εὐστράτιος, Αὐξέντιος, Εὐγένιος, Μαρδάριος καὶ Ὀρέστης

Μαρτύρησαν κατὰ τὸ σκληρὸ διωγμὸ τῶν χριστιανῶν ἐπὶ Διοκλητιανού. Ὁ Εὐστράτιος, ποὺ ἦταν ἀνώτερος ἀξιωματικός, σ&upsi ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

13 Δεκεμβρίου

μ.Χ.
Το ολοκαύτωμα στο Κούγκι. Ο ιερομόναχος Σαμουήλ με πέντε Σουλιώτες, μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν από τους Tούρκους, βάζει φωτιά στο βαρέλι με την πυρίτιδα και ανατινάσσονται.

"ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ" !!!

Σεπτεμβριανά: Συγκλονιστικές φωτογραφίες απο το φονικό πογκρόμ

06.09.2017 | 00:00
Πρώτη Δημοσίευση - 2015-09-07 10:37:22
Τελευταία Ενημέρωση - 2017-09-06 00:00:22

Στις 6 - 7 Σεπ 1955 μια σειρα από προσεκτικά οργανωμένα επεισόδια, χρηματοδοτούμενα απο την τουρκικη κυβέρνηση έλαβαν χώρα στην Κωνσταντινούπολη. Τα βίαια επεισόδια εκείνων των δύο νυχτών οδήγησαν στην ανεπανόρθωτη ζημία της ελληνικής κοινότητας της

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!