Σάββατο 19 Μαΐου 2012


ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ
ΤΟΥ   ΝΙΚ.   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
Τι ήταν ο τάφος κατά την προ Χριστού εποχή; Τόπος ακάθαρτος και σκοτεινός, τόπος σιγής, πένθους, θρήνου και απελπισίας.
Τι έγινε ο τάφος με την ταφή και την ανάσταση του Θεανθρώπου Κυρίου μας; Τόπος άγιος και φωτεινός, τόπος βροντής, χαράς, αλαλαγμού και ελπίδος. Ο Πανάγιος Τάφος σαλπίζει ηχηρά, ένδοξα, αιώνια και σωτήρια σαλπίσματα. Ας κλείσομε τα αυτιά μας στα κούφια συνθήματα του κόσμου και ας τα ανοίξομε στα νικητήρια σαλπίσματα του Παναγίου Τάφου. Ιδού μερικά:

Η ΧΑΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! 
 
 
 
 
 
Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των συνΕλλήνων και συνΑγωνιστών μετά από το άρθρο μας περί πιέσεως της Χάγης έρχεται η πρώτη επιτυχία :
 
η Χάγη επισήμως με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενυπόγραφα επισήμως μας ανακοίνωσε σήμερα ότι

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ !!!


Τον περασμένο αιώνα στη Μικρασία έζησε ένας άγιος άλλ' αφανής λευίτης, ο π. 'Ιωάννης. Ήταν έγγαμος, οικογενειάρχης, από το Γκέλβερι της Καππαδοκίας.
Τις καθημερινές εργαζόταν ατά χωράφια, ενώ τις Κυριακές και τις γιορτές λειτουργούσε στην εκκλησία.
Στη θεία λειτουργία σχεδόν πάντοτε ξεσπούσε σε δάκρυα και αναστεναγμούς.

ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦ. ΙΕΖΕΚΙΗΛ 3

ΟΜΙΛΙΑ   π.    ΑΘΑΝ.    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!

Οταν ο Θεός έφτιαχνε τη μάνα...





Αφιερωμένο ειδικά σε όσους την έχουν χάσει

Την Έκτη Ημέρα με αρκετές υπερωρίες, κι ενώ ο Θεός είχε καταπιαστεί με τη δημιουργία της μάνας, εμφανίστηκε μπροστά Του ο Άγγελος και Του είπε:

"Σαν πολύ το πιλατεύεις ετούτο το μοντέλο."
Και ο Κύριος απάντησε: "Έχεις διαβάσει τις τεχνικές της προδιαγραφές; Πρέπει οπωσδήποτε να πλένεται άφοβα αλλά να μην είναι πλαστική. Να έχει 180 κινητά τεμάχια...όλα με δυνατότητα αντικατάστασης. Να λειτουργεί με σκέτο καφέ και περισσεύματα. Να φοράει μια ποδιά που θα εξαφανίζεται μόλις εκείνη στέκεται όρθια. Να διαθέτει φιλί ικανό να γιατρέψει ο,τιδήποτε - από σπασμένο πόδι μέχρι
ερωτική απογοήτευση. Και χέρια.......έξι ζευγάρια."

ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙΣ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ!





Επειδή κάποιοι αναμασάνε πως "είναι δικαίωμά τους να μην σηκώνουν το χέρι τους και να μην ορκίζονται κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας" (τότε γιατί λέγεται έτσι, ρε "φωστήρες;), ας δούμε τι ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα για την περίπτωση:Ἄρθρο 59 τοῦ Συντάγματος:


ΠΑΡΟΙΜ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Ζ' 2-3 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΤΙΜΟΘΕΟΥ

Για τον Θεό δεν μετράει τόσο η ποσότητα της προσευχής όσο η ποιότητα





Όλη η βάση είναι η ποιότητα της προσευχής. Η προσευχή πρέπει να είναι καρδιακή, να γίνεται από πόνο. Για τον Θεό δεν μετράει τόσο η ποσότητα της προσευχής όσο η ποιότητα. Η προσευχή που γίνεται στα μοναστήρια έχει ποσότητα, αλλά δεν φθάνει αυτό. Τόσες ώρες προσευχή που γίνεται από τόσα άτομα, αν ήταν καρδιακή, θα είχε αλλάξει ο κόσμος. Για αυτό σκοπός είναι οι Ακολουθίες να γίνωνται από την καρδιά.

... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!

Άγριο ψαλίδι σε κύριες και επικουρικές συντάξεις από Τρίτη
Μετά από αναβολή ενός μήνα που επισήμως οφειλόταν σε πρόβλημα των συστημάτων μηχανογράφησης (αλλά η αίσθηση όλων ήταν ότι δόθηκε «παράταση» λόγω προεκλογικής περιόδου) το ψαλίδι ξαναβγαίνει την ερχόμενη εβδομάδα στις 22 Μαϊου για τις κύριες συντάξεις άνω των 1300 και τις επικουρικές άνω των 200 ευρώ. Με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, ορίζεται ότι οι μειώσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από...
τις συντάξεις του Ιουνίου και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από την αρχή του τρέχοντος έτους.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ "ΑΓΑΠΑΝΕ" 'Η ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ !


Μπαρόζο - Ρόμπεϊ: Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, υπογράμμισαν ότι επιθυμούν η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ και διαβεβαίωσαν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την σταθεροποίηση της Ελλάδας και της ευρωζώνης.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

19 Μαΐου

Γεγονότα
1822: Αμφίρροπη ναυμαχία διεξάγεται στα ανοιχτά της Χίου, ανάμεσα σε μοίρα του τουρκικού στόλου και ελληνικά πλοία (Μιαούλης, Τσαμαδός, Σαχτούρης κ.ά.).

1919: Ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα και αρχίζει τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

1960: Ο αμερικανός ραδιοφωνικός παραγωγός Άλαν Φριντ, στον οποίο οφείλεται ο όρος ροκ εντ ρολ, κατηγορείται μαζί με επτά άλλους συναδέλφους του ότι έλαβε «δωράκια» από δισκογραφικές εταιρείες, συνολικού ύψους 30.650 δολαρίων.

ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!! ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ... ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ! ΤΑ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ !!! ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Στοιχεία- σοκ: Όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα πάσχουν απο.... παιδική κατάθλιψη! Δραματική αύξηση και στις μαθησιακές δυσκολίες

Κοινωνία

Κι όλα αυτά λόγω της οικονομικής κρίσης

Στοιχεία- σοκ: Όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα πάσχουν απο.... παιδική κατάθλιψη! Δραματική αύξηση και στις μαθησιακές δυσκολίες Κι όλα αυτά λόγω της οικονομικής κρίσης
Όπως επισημάνθηκε στο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο η κρίση έχει προκαλέσει τρομερή αύξηση της παιδικής κατάθλιψης. Η νέα γενιά στην Ελλάδα έχει «τραυματιστεί» περισσότερο από τους ενήλικες και η παιδική κατάθλιψη έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία- σοκ των ειδικών εκτός από την κατάθλιψη έχουν αυξηθεί και οι μαθησιακές δυσκολίες λόγω κρίσης!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πως θα διεξαχθούν οι νέες εκλογές


Διαβάστε τι προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο για το νέο γύρο εκλογών

Μετά την νέα αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης, το εκλογικό σώμα οδηγείται σε νέο γύρο εκλογών, που πιθανότατα θα διεξαχθούν μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου.

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ! ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Ρέγκλινγκ: Έξοδος από το ευρώ ισοδυναμεί με χάος στην Ελλάδα


Διαβάστε τι προβλέπει ο επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας....

στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Για χάος που θα επικρατήσει στην Ελλάδα, στο ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ, προειδοποιεί ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) Κλάους Ρέγκλινγκ σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse.

ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ... ΚΟΤΣΙΑ !!!

Τι απάντησε ο Πικραμμένος σε Μέρκελ για το δημοψήφισμα


Τη σημαντικότητα της εντατικής προετοιμασίας για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής τόνισε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ενώ θεωρεί το θέμα Μέρκελ και δημοψήφισμα "λήξαν".

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ! ΟΜΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ... ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !!!

Στον …Καιάδα της «Χρυσής Αυγής» οι ομοφυλόφιλοι! - Τι απαντούν


Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τα σχόλια της Χρυσής Αυγής για τους ομοφυλόφιλους που ούτε λίγο ούτε πολύ μιλά σχεδόν για …πάθηση.

Φορείς της υγείας αλλά και εκπρόσωποι σωματείων ομοφυλοφίλων ξεκαθαρίζουν μέσω iatropedia ότι η ομοφυλοφιλία το 2012 αποτελεί μια προσωπική επιλογή και ουδείς δικαιούται να κάνει κριτική.

ΨΑΛΛΕΙ Ο ΕΜ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ   ΕΙΣ   ΑΓ.   ΣΟΦΙΑ   ΤΑΥΡΟΥ    1960

Σκεφτήκατε να γίνετε ποτέ ναυαγοί; Ακολουθούν 9 νησιά που θα σας ψήσουν να αλλάξετε... ζωή!

Σκεφτηκατε να γινετε ποτε ναυαγοι; Ακολουθουν 9 νησια που θα σας ψησουν να αλλαξετε... ζωη!
Αν οι ονομασίες TraenaPicoSovalye ή και... Μαθράκι, μόνο νησιωτικούς προορισμούς δε σας θυμίζουν, ανακαλύψτε μαζί μας 8+1 «μυστικά» νησιά που θα αποτελούσαν τα καλύτερα μέρη για να βρεθούμε... ναυαγοί!
Καλή η Ibiza, τα Κανάρια νησιά, η Σικελία και η Μύκονος. Τι θα λέγατε όμως για μερικά πιο άγνωστα -για τους περισσότερους- νησιά που μένουν «κρυμμένα» σε κρυστάλλινα νερά των θαλασσών της γης;

ΕΙΠΑΜΕ ... ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΑΧΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ !!!

Απάντηση της Κύπρου στο τουρκικό θράσος

Σε ανακοίνωσή του, το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών τονίζει ότι οι τουρκικές απειλές «δεν πρόκειται να κάμψουν την αποφασιστικότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να προχωρήσει στον τομέα της ενέργειας». Στην ανακοίνωσή του, το κυπριακό ΥΠΕΞ επισημαίνει ότι οι απειλές αυτές είναι χωρίς....

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ !!!

Οι Έλληνες πολιτικοί ενώθηκαν ενάντια στην Μέρκελ

Άλλαξε το προεκλογικό σκηνικό στην Ελλάδα μετά την τουλάχιστον ατυχή και αδιάκριτη παρέμβαση του Βερολίνου στα ελληνικά πολιτικά πράγματα με τις «σκέψεις» της Άνγκελα Μέρκελ περί δημοψηφίσματος. Όμως στη συνάντηση των G8 οι...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΣΙΣ !!!

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό ...




Ένας νευρολόγος λέει ότι, εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ εγκεφαλικό επεισόδιο
να θυμηθούμε τα '3 'βήματα, S T R . Διαβάστε και μάθετε!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!!

Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε.






Λιωμένα σκαθάρια στα smoothies φράουλα των Starbucks, ροζ κόλλα από κρέας στα burgers και λοιπές αποκαλύψεις έχουν τις τελευταίες εβδομάδες σκιάξει το καταναλωτικό κοινό. Οι παρακάτω είδησεις θα το αποτελειώσουν.

Τὸ σημεῖο τοῦ Σταυροῦ στὴν καθημερινή μας ζωή






Δὲν εἶναι χωρὶς ἐξήγηση τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ Εκκλησία μας καὶ οἱ χριστιανοὶ περιβάλλουμε τὸ σημεῖο τοῦ Σταυροῦ μὲ τὴ μέγιστη τιμὴ καὶ εὐλάβεια· κάνουμε δὲ χρήση του, τόσο συχνὰ κατὰ τὶς διάφορες Ἀκολουθίες, ὅπως καὶ στὴν καθημερινή μας ζωή. Ἀναφέρουμε τὸ Ὄνομα τοῦ Θεοῦ, τῆς Παναγίας, τῶν Ἁγίων καὶ σχηματίζουμε τὸ σημεῖο τοῦ τιμίου Σταυροῦ...Ἀρχίζουμε ἡ τελειώνουμε τὴν ἡμέρα μας μ᾿ αὐτό. Πρὶν καὶ μετὰ τὸ φαγητό μας, στὴν ἔναρξη καὶ λήξη τῆς ἐργασίας μας, καθὼς περνᾶμε ἔξω ἀπὸ ἱερὸ ναό. Καὶ παντοῦ ἀντικρύζουμε τὸ ζωοποιὸ σχῆμα του: Στοὺς τρούλους τῶν ἐκκλησιῶν, στὰ κοιμητήρια, σὲ εἰκονοστάσια κατὰ μῆκος τῶν δρόμων, ἀτὸ λαιμὸ ἄντρων, γυναικῶν καὶ παιδιῶν, στὰ κρεβάτια ὑγιῶν καὶ ἀσθενῶν, στὶς ἐπιγραφὲς τῶν νοσοκομείων, στὶς προσόψεις τῶν φαρμακείων, σὲ κορυφὲς λόφων...

Απάντηση-σφαλιάρα στη Α.Μέρκελ από Π. Πικραμμένο




το Βερολίνο προχώρησε σε διαψεύσεις!
Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της γερμανικής Καγκελαρίας ανέφερε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι "αναφορές αυτές είναι ανακριβείς"! 

ΕΔΩ ... ΓΕΛΑΜΕ !!!

Ένα ντοκουμέντο - Αστυνομικη διαταγη 8 Δεκ. 1907




Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907 και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής. Απολαύστε το:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ἅγιος Πατρίκιος ὁ Ἱερομάρτυρας καὶ οἱ σὺν αὐτῷ Ἀκάκιος, Μένανδρος καὶ Πολύαινος οἱ Μάρτυρες

Εἶναι ἄγνωστος ὁ τόπος καταγωγῆς καὶ ὁ χρόνος τοῦ μαρτυρίου τους. Ἀπὸ αὐτοὺς ὁ Ἅγιος Πατρίκιος, λόγῳ τῆς βαθιᾶς θεολογικῆς μορφώσεώς του, ἀλλὰ καὶ τοῦ ἔνθερμου ζήλου του πρὸς τὴ Χριστιανικὴ πίστη, ἀναδείχθηκε Ἐπίσκοπος Προύσσης, ὅπου βοηθούμενος ἀπὸ τοὺς πρεσβυτέρους Ἀκάκιο, Μένανδρο και Πολύαινο, ἐκύρηττε τὸ Εὐαγγέλιο και ἀγωνίσθηκε γιὰ τὴν ἐπιστροφὴ ἀπό τήν πλάνη τῶν εἰδώλων πολλῶν ἀνθρώπων.Αὐτὸ ὅμως ἐξόργισε τοὺς ἱερεῖς τῶν εἰδώλων, οἱ ὁποῖοι τὸν κατήγγειλαν στὸν ἄρχοντα Ἰουλιανὸ τὸν Ὑπατι ...
περισσότερα...

ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ;;; ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ... ΜΕΡΚΕΛ ;;;;

Κεραυνοί Α.Τσίπρα κατά Α.Μέρκελ - "Έτσι την έμαθαν..." Εκτύπωση E-mail



Καταιγίδα Α.Τσίπρα εξαπολύθηκε κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας Α.Μέρκελ για την απίστευτη πρκλήσή της να ζητήσει ... δημοψήφισμα στο εσωτερικό μιας άλλης χώρας (!) για να αποφασιστεί για θέμα εθνικής της κυριαρχίας! 
"Η κ. Μέρκελ έχει συνηθίσει να απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας σαν να πρόκειται για χώρα-προτεκτοράτο και αυτό το δικαίωμα της το έχουν δώσει ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς με τη στάση τους και τις επιστολές τους", 

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ !!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

Κα Ρεπούση μπορείτε να μας πείτε αν ισχύει αυτό;

Αναρτήθηκε από τον/την defactogr στο Μαΐου 18, 2012
Το διαβάσαμε στο Taxalia που δικαίως απορεί …..

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ .... ΜΟΙΑΖΟΥΝ !!! ΦΤΥΣΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!

Λίγη άγνωστη Ιστορία!

 
Ενα φωτεινό παράδειγμα στην σημερινή καταχνιά και μιζέρια !!!
  Λίγη άγνωστη Ιστορία!

  Για όσους δεν έτυχε να το γνωρίζουν...

                        Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27
Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα...
                        απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον
υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο
της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.

                        Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες.
Από την ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού
βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία
                        πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

                     

ΧΡΩΜΑ !!!


Ένα ξεχωριστό παιχνίδι χρωματιστών αντανακλάσεων στο... Παρίσι!

Ενα ξεχωριστο παιχνιδι χρωματιστων αντανακλασεων στο... Παρισι!
Οι φωτογραφίες της τεραστίων διαστάσεων εικαστικής εγκατάστασης του  Daniel Buren μεταφέρουν ατόφια (αν όχι καλύτερη) την αίσθηση που αυτή προκαλεί στους επισκέπτες.
Φέτος είναι η πέμπτη κατά σειρά χρονιά που οργανώνεται η έκθεση Monumenta στο Παρίσι, η οποία,  παρά «το νεαρό της ηλικίας της» έχει ήδη μπει στον κλειστό στενό κύκλο των ετήσιων εικαστικών γεγονότων παγκόσμιας ακτινοβολίας.

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!

Σοκ και Δέος από την εφορία και για τους στρατιωτικούς!


Νέο σοκ για τους στρατιωτικούς -όπως και για τους υπόλοιπους πολίτες βεβαίως- αυτή τη φορά από την εφορία!

Στο Facebook του ΣΥΣΜΕΔ στέλεχος των ΕΔ περιγράφει την εμπειρία του με μία φράση: “έπαθα σοκ”!

ΕΝΑΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ    π.    ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ... ΔΕΥΤΕΡΑ ! ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

Τα πιο παχυντικά φαγητά στον κόσμο!(PHOTOS)

Νομίζεις ότι μπορείς να ελέγξεις τις θερμίδες σε όλα τα φαγητά που τρως; Κάνεις λάθος! Υπάρχουν λιχουδιές που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και παχαίνουν όσο καμία άλλη, κάνοντας τα σάλια αλλά και τα κιλά… να τρέχουν!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ !!!

Η μαρτυρία ενός πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής


Δώδεκα χρόνια στη Χρυσή Αυγή, τα ράμματα και η αυστηρή εκπαίδευση.

Διαβάστε την εμπειρία πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής στην οργάνωση

Δώδεκα χρόνια στη Χρυσή Αυγή δεν ήταν λίγα Ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής ανοίγει την καρδιά του σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο "Βήμα της Κυριακής" για την προϋπηρεσία στο κόμμα

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!

Απίστευτο αλαλούμ με την πρόταση της Μέρκελ για δημοψήφισμα - Το Βερολίνο διαψεύδει τον Κάρολο Παπούλια - Επιμένει η Προεδρία από την πλευρά της


- Την πρόταση την είχε κάνει πριν την Μέρκελ ο κ. Σουλτς
- Το δημοψήφισμα αυτό θα είναι για το εάν θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ ή όχι
- Στην ανακοίνωση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αναφέρεται ότι κάτι τέτοιο ξεφεύγει από τις αρμοδιότητές της