Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΙΔΕΣ ;;;;;;;;;;;;

Τί Έχουμε Να Μάθουμε Ακόμα!

Φανταστικά ομιχλώδη τοπία!

Θαύμα της Παναγίας σε τυφλό κορίτσι

thavma
ROMFEA.GR | Επί δύο ολόκληρα χρόνια προσευχόταν στην Παναγία για να βρει και πάλι το φως της, η νεαρή Ελένη από το Κίεβο της Ουκρανίας.
Η Ελένη έχασε όραση και ακοή σε ηλικία 12 ετών, μετά από μακρά ασθένεια που πέρασε.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Ο ΣΕΒ. ΙΛΙΟΥ κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΝΑΣ



Ο ΣΕΒ. ΙΛΙΟΥ κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΝΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===================

Διαβάσαμε στον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ ρεπορτάζ του κ. Σπύρου Παπαγεωργίου για την πανήγυρι για τον Άγιο Νικόλαο Πλανά στη Βουλιαγμένη της οποίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας:

“Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η πανήγυρη του Αγίου Νικολάου του Πλανά, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου της οδού Βουλιαγμένης, στο ναό που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και που σε αυτόν φυλάσσεται η ασημένια λάρνακα με τα λείψανά του και την Τιμία Κάρα του.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Γεράσιμος ὁ Ἰορδανίτης


Ὁ Ὅσιος Γεράσιμος ὁ Ἰορδανίτης γεννήθηκε στὴ Λυκία τὸν 5ο αἰῶνα μ.Χ., ἀπὸ εὐσεβεῖς καὶ ταπεινοὺς γονεῖς καὶ ἐκ &b ...
περισσότερα...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ




"Νά βάζουμε ερωτηματικά στούς λογισμούς υπόνοιας"



- Γέροντα, τί βοηθάει νά διώχνω τούς λογισμούς υπόνοιας;



- Όλα είναι πάντα έτσι, όπως τά βλέπεις; Νά βάζης πάντα ένα ερωτηματικό σέ κάθε λογισμό σου, μιά πού όλα τά βλέπεις συνήθως αριστερά, καθώς επίσης καί από κανέναν καλό λογισμό γιά τούς άλλους, γιά νά μήν αμαρτάνης μέ τίς κρίσεις σου.




Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του φασκόμηλου

Το φασκόμηλο είναι πολυετές θαμνώδες φυτό, γνωστό από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν ως... πολυφάρμακο και έχει εκθειαστεί από τον Διοσκουρίδη, τον Γαληνό, τον Αέτιο και τον Ιπποκράτη.

ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 01:53 vatopaidi.wordpress.com
  
Κυριακή πρωί. Ο ιερός ναός του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ μοιάζει να «λάμπει» λουσμένος στις ανταύγιες αυτού του ηλιόλουστου φθινοπωρινού πρωινού. Ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζήλων κ. Σωτήριος, και άλλοι δύο ιερείς -ο π. Aντώνιος Woo και ο π. Αμβρόσιος Ζωγράφος- βρίσκονται ήδη στο ναό και προσκομίζουν. Ο Αναγνώστης διαβάζει την Α’ Ώρα.


ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ.






'Αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού

Ποιός θα μας ελευθερώσει από τον πονηρό, αν όχι Εσύ, ό Πατέρας μας;
Ποιος θ' απλώσει τα χέρια του για    να πιάσει τα παιδιά πού πνίγονται, αν όχι ό πατέρας τους; Ποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για την καθαριότητα και την ομορφιά του σπιτιού, αν όχι ό νοικοκύρης;
Μας κάλεσες από το μηδέν για να γίνουμε κάτι-κι εμείς σερνόμαστε κάτω με κακία, μεταμορφωνόμαστε και γινόμαστε πάλι μηδέν.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;




Ο Χριστός δεν έχει την ανάγκη μας, αλλά εμείς έχουμε τη δική Του.
Παράλληλα όμως γεννάται το ακόλουθο ερώτημα, γιατί δεν εκκλησιαζόμαστε;

Τι είναι αυτό που μας κάνει να χαλαρώνουμε.

Πράγματι είναι θλιβερό να βλέπουμε ερειπωμένους  ναούς από την απουσία των μελών της εκκλησίας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ! ΥΠΕΡΒΟΛΕΕΕΕΣ !!!

ΕΡΕΥΝΑ - ΣΟΚ: ΠΩΣ ΤΑ JUMBO ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ»!!!







«Είναι κακό να ντυθούμε στις Απόκριες;»
«Ενήλικες είμαστε, ό,τι γουστάρουμε θα κάνουμε».

Αυτές και άλλες πολλές είναι οι φράσεις που ακούγονται, όταν κάποιος τολμήσει να επισημάνει την ηθική κατάπτωση, την ακολασία και τελικά ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, με το «ντύσιμό» του και τη συμμετοχή του στα διάφορα Καρναβάλια.

Πώς όμως ξεκινά το κακό; Ποιοι είναι αυτοί που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ μέσω των «αποκριάτικων στολών»;

Η έρευνά μας εστιάζει στις «στολές» που πουλούν τα Jumbo. Παρόλα αυτά, παρόμοιες συναντούνται πλέον παντού, από πολυκαταστήματα μέχρισυνοικιακά μικρομάγαζα. Επίσης, αναφερόμαστε στις «γυναικείες στολές», μιας και οι «αντρικές» παραμένουν ίδιες με παλιότερα, με τις γνωστές αισχρότητες και βλασφημίες («στολή αρχιμανδρίτη» κλπ).

Τι προτείνουν λοιπόν οι «φωστήρες» του Jumbo στις γυναίκες να ντυθούν;

Αναλυτικά, μετρήσαμε 28 «στολές» εκ των οποίων οι 26 (!!!) αποκαλούνται «sexy»!!!

Δηλαδή: Αστυνομικίνα, Νοσοκόμα, Καμπαρετζού, Χορεύτρια, Μάγισσα, Άγγελος / Διαβολίνα, Πειρατίνα, ακόμα και Κοκκινοσκουφίτσα και Χιονάτη ΠΑΡΟΥΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!

Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές (μπορείτε να τις δείτε όλες, εδώ):













ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι «υπεύθυνοι» του Jumbo ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ όσες γυναίκες θέλουν να μασκαρευτούν, ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΟΥΝ!!!

Ακούγεται υπερβολικό αυτό σε ορισμένους; Αν ναι, μπορούν να μας εξηγήσουν αυτή την απόλυτη χυδαιότητα στο 99% των «στολών» που απευθύνονται στο συγκεκριμένο φύλο;

Αλήθεια, οι «φεμινίστριες» και γενικώς οι λαλίστατες (και λαλίστατοι) για τα δικαιώματα της γυναίκας, την ισότητα κλπ, δεν προσβάλονται από αυτά τα αίσχη;

Εκτός αν θεωρούν ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ της γυναίκας ως...πρόοδο!!!

Όχι όμως: Πρόκειται για ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!!!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ - ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ - ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ!!!

Συνεχίζουν λοιπόν να αναρωτιούνται κάποιοι γιατί είμαστε κάθετα εναντίον των Καρναβαλιών και των μασκαρεμάτων;;;

Διότι αυτά εξυψώνουν ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟ - ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ως τρόπο ζωής και διασκέδασης!

Ποιοι είναι λοιπόν οι σκοταδιστές; Εκείνοι που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις αισχρότητες ή όσοι τις αποδέχονται ευχαρίστως, πληρώνοντας μάλιστα (!!!) για να τις απολαύσουν;

Θα ακουστούμε κοινότυποι, αλλά το επαναλαμβάνουμε: Η περίφημη κρίση ΔΕΝ είναι οικονομική, αλλά πρωτίστως ΑΞΙΑΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!

Γι' αυτό και υπάρχουν έμποροι πορνο - στολών που βρίσκουν ανταπόκριση, σε μια πορνοποιημένη κοινωνία...!


πηγή

Καταγγελια βομβα Π.Καμενου στον Παπαδακη




Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ήταν καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και μίλησε για τους πάντες και τα πάντα, ξεκινώντας από τον πρώην τσάρο της ελληνικής οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου!

ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ;;; ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !!!

ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! Για κατάσταση Συρίας στην Ελλάδα προειδοποιεί η ΕΕ! - Κείμενο-σοκ σε mail - Πλαστό ή γνήσιο;




Zητήματα ασφάλειας των Ευρωπαίων αξιωματούχων που επισκέπτονται την Ελλάδα θέτει ηλεκτρονικό μήνυμα (email)  εν όψει της επίσκεψής τους στην Αθήνα το Μάρτιο, περιγράφοντας σενάρια με νεκρούς και πρωτοφανείς ταραχές στην Ελλάδα και το ερώτημα είναι αν το mail είναι αληθινό ή χαλκευμένο. Ανάλογες ειδοποιήσεις έχουν σταλεί και σε στελέχη του ΔΝΤ που έρχονται στην Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για ακόμα περισσότερες οδηγίες ασφαλείας που όμως, θα δοθούν προφορικά στους

ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ - ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ



Του Συνεσίου μοναχοῦ, Ἱ. Ἡσυχ. Ὁσίου Ἀρσενίου τοῦ Καππαδόκου
Σούρουπο στή Βασιλεύουσα. Ὁ ἥλιος τρέχει νά κρυφτεῖ πίσω ἀπό τά γερασμένα Θεοδοσιανά τείχη καί νά βασιλέψει ὁλοπόρφυρος στήν ἀπέραντη θρακική πεδιάδα. Τό πρόγραμμα τῶν ξεναγήσεων ἔχει τελειώσει καί οἱ προσκυνητές ἔχουν σκορπίσει κατά παρέες στήν ἀγορά γιά ψώνια και βραδυνό φαγητό.

ΜΑ ΚΑΛΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ;;;

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» ΥΠΟΥΡΓΟΥ. «ΜΕΤΑΤΑΞΗ ή ΑΠΟΛΥΣΗ»





Εκτός Δημοσίου θα βρεθούν οι υπάλληλοι, οι οποίοι στο πλαίσιο της κινητικότητας δεν θα δεχθούν τη μετάταξή τους, διαμηνύει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκης μέσω της εφημερίδας «Real News».
«Όσοι δεν προσέλθουν στη θέση για την οποία επιλέχθηκαν και δεν αναλάβουν υπηρεσία θα βρεθούν εκτός Δημοσίου γιατί θα θεωρηθεί ότι δεν αποδέχονται τη μετάταξή τους», λέει χαρακτηριστικά.

ΘΥΜΑΣΤΕ ;;; "ΘΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ" ... ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΨΗΦΙΖΑΜΕ !!!

Πώς εξαφανίζεται ένας λαός. Υπογεννητικότητα – εκτρώσεις είναι η νέα γενοκτονία!




moro201
Τα τελευταία χρόνια ήταν για την χώρα μας εξόχως προβληματικά. Η οικονομική κρίση και τα παρεπόμενα αυτής, είτε αυτά εκφράστηκαν με δυναμικότητα στον δρόμο, είτε με τραγικό τρόπο στην ουρά κάποιου ΟΑΕΔ έχουν μετατρέψει την καθημερινότητα των Ελλήνων σε έναν ανήφορο, τον οποίο δεν δείχνουν οι περισσότεροι διατεθειμένοι να ανέβουν.

Μαργαρίτα, το παιδί του δρόμου…



Θά μπορούσε να ήταν η Μαργαρίτα, όμως δέν είναι...
Ίσως τής μοιάζει βέβαια στήν παιδικότητα αλλά δέν είναι...

 

Δεν αντιλέγουμε ότι αυτή, η εν σειρά και παρατάξει καθημερινή επαιτεία στους δρόμους των μεγαλουπόλεων όλης της χώρας έχει καταντήσει πολύ εκνευριστική...