Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ... ΦΑΚΕΛΟ !!!

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Γ. Μέργου
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ένας φάκελος που περιείχε μία σφαίρα μικρού διαμετρήματος και σημείωμα απεστάλη το μεσημέρι σήμερα στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου.

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Γ. Μέργου

Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου - Διά τους πενθούντας


Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
Διά τους πενθούντας
... Και ο αμαρτωλός που πέθανε σ' όλη τη ζωή του καταπονήθηκε άσκοπα και ούτε μία ήμερα έζησε για τον εαυτό του, αλλά για την τρυφή, την ασέλγεια, την πλεονεξία, την αμαρτία, τον διάβολο. Αυτόν λοιπόν δεν θα θρηνήσουμε, πες μου- δεν θα προσπαθήσουμε να τον αρπάξουμε μέσα από τους κινδύνους; Διότι είναι δυνατό, αν θέλουμε, να γίνει ελαφριά η τιμωρία σ' αυτόν.

ΑΡΧΙΜ. ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ: ΧΑΡΑ, ΛΥΠΗΣ ΟΛΕΘΡΟΣ




Ο πόνος, η στενοχώρια, η αγωνία, η ψυχική τραγωδία είναι αποτέλεσμα
της πτώσεως του ανθρώπου, η οποία οφείλεται στον εγωισμό του.
Οι αναθυμιάσεις του, εγώ γεννούν στην ψυχή την στενοχώρια, ενώ η
φυσιολογική της κατάσταση είναι η χαρά, διότι ο Θεός είναι ειρήνη, είναι
χαρά, και η ψυχή είναι εμφύσημα* του Θεού, δημιουργήθηκε από Αυτόν και οδεύει προς Αυτόν.

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ




«Οι κοινωνικές ανισότητες δεν είναι θέλημα Θεού», λέει ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος. «Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο ελεύθερο… Με την πτώση θρυμματίστηκε η αρχική ενότητα και ισοτιμία μεταξύ των ανθρώπων, οι θρασύτεροι με τη βοήθεια του πολιτικού νόμου, τον οποίο κατέστησαν όργανο

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ... ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΓΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ !!!

Όχι πείτε μου .... ΣΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΑ;

Κραυγή αγωνίας από μια απελπισμένη απολυμένη μόνιμη δημόσιο Υπάλληλο μέσω ΑΣΕΠ, λεχώνα και μητέρα 2 μικρών παιδιών.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στο LamiaReport:

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ !!! ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ;;;

Δείτε τι φανερώνει ο γραφικός χαρακτήρας

Δείξε μου το φίλο σου αν σου πω ποιος είσαι...λέει η παραδοσή μας αλλά καλύτερα θα ήταν “Δείξε μου το γραφικό σου χαρακτήρα να σου πω ποιος είσαι”. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο τρόπος που γράφουμε φανερώνει πολλά για την προσωπικότητα μας καθώς και για την εκάστοτε ψυχολογική μας κατάσταση....

π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ! "ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" !!!


Σουσάμι.Πόσοι Γνωρίζουμε Πόσο Θαυματουργό Είναι;




ΣΟΥΣΑΜΙ
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΑΡΟΤΙ ΦΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Β12 ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΓΥΡΟ, ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΙΟ.

Ο πλούτος της πενίας





Γράφει ο μοναχός Μωυσής, Αγιορείτης
Είναι μεγάλο λάθος να έχει καταντήσει η Εκκλησία παράρτημα του υπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, φιλανθρωπικό σωματείο. Σε τούτο συντείνουν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των οποίων το έργο διαφημίζεται εύκολα σε πόσες μερίδες φαγητό μοιράζουν καθημερινώς στους φτωχούς.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λέων πάπας Ρώμης


Ὁ Ἅγιος Λέων γεννήθηκε στὴ Ρώμη περὶ τὰ τέλη τοῦ 4ου αἰῶνος μ.Χ. καὶ ἔζησε στὰ χρόνια τῶν βασιλέων Μαρκιανοῦ καὶ Πο&upsil ...
περισσότερα...

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Σύνθημα μίσους σε τοίχο: "Χριστιανοί σας σφάξαμε το 1945 - θα σας σφάξουμε το 2013"






Άγνωστοι δράστες έγραψαν με σπρέι στον τοίχο ενός εμπορικού κέντρου σε μια από τις λεωφόρους της Λιουμπλιάνα, πρωτεύουσας της Σλοβενίας, την 1η Φεβρουαρίου 2013, σύνθημα που απειλεί τους Χριστιανούς με θάνατο. “Kristjani – klali smo vas 1945 – klali vas bomo 2013” -«Χριστιανοί - σας σφάξαμε το 1945 - θα σας σφάξουμε το 2013", είναι γραμμένομε μεγάλα γράμματα στον τοίχο.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ... !!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ;;; ΑΞΙΟΣΥΜΠΑΘΗΤΟΙ !!!

Πάνω από 2,500 κρατούμενους παλαιστίνιους σε σύγχρονα ‘στρατόπεδα Άουσβιτς’ βρίσκονται στο Ισραήλ.



Άστον: Το Ισραήλ να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον κάλεσε σήμερα το Ισραήλ να σεβαστεί τις διεθνείς υποχρεώσεις του σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επομένη των βίαιων διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Όχθη σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους παλαιστίνιους κρατουμένους που βρίσκονται σε απεργία πείνας.

ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.





Είναι αυτό που λέγαμε πριν μερικά χρόνια και μας λέγανε γραφικούς. Όποιος διατείνεται ότι είναι δεξιός ή αριστερός, σημαίνει ότι είτε είναι του συστήματος ή είναι κολλημένος. Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδος...
είναι ο κακός μας χαρακτήρας, το κολλημένο μυαλό μας και τα λανθασμένα πιστεύω μας.Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι,  αγαπητέ άγνωστε Blogger, εσύ που αγωνίζεσαι για την χιλιοπροδομένη Πατρίδα.

Τι θα συμβεί στην Ελλάδα-γέρων Παΐσιος ομιλία του Νίκου Ζουρνατζόγλου



Τι θα συμβεί στην Ελλάδα-γέρων Παΐσιος ομιλία του Νίκου Ζουρνατζόγλου για τα αναμενόμενα γεγονότα. Η συνέντευξη έγινε στο ράδιο μετέωρα.


ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jnm2iR-zNrc


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_2179.html#ixzz2LEtdHWYk

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΕΠΕΙΔΗ «ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»!!!




Συνωμοσιολογίες θρησκόληπτων, έτσι; Για να δούμε εδώ πώς αρχικά πλασάρουν τον αριθμό του Αντίχριστου ως...μόδα (!!!), για να σφραγιστούν ευκολότερα τα πρόβατα:

ΚΥΠΡΟΣ ΤΩΡΑ. Δεύτερος γύρος στην Κύπρο με Αναστασιάδη και Μαλά.




Με καταμετρημένο το 96,4% των ψήφων σε όλη την Κύπρο το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης του ΔΗΣΥ καταλαμβάνει το 45,35% των ψήφων, μολονότι τα exit polls του έδιναν 51,1% και τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ... ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !!!

Η απόλυτη προδοσία των Ελλήνων πολιτικών: Η Λετονία δεν αποποιήθηκε τα περιουσιακά της στοιχεία στο δικό της μνημόνιο



 
Όταν μία χώρα έχει πολιτικούς που δηλώνουν ότι δεν έχουν διαβάσει καν την δυσβάσταχτη για τον λαό δανειακή σύμβαση που συνάπτουν... τότε το αποτέλεσμα είναι να εκχωρούνται άνευ όρων κυριαρχικά δικαιώματα και εθνικά περιουσιακά στοιχεία.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Γιατί μαθητής, αν και είχε σαράντα πυρετό επί 4 ημέρες, πήγαινε στο σχολείο!

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

 
Γυναίκα εκπαιδευτικός αφηγήθηκε σε δημόσια εκδήλωση στα Γιάννινα μια τραγική, πραγματικά, ιστορία.
Ένα παιδάκι, αν και είχε σαράντα πυρετό επί τέσσερις ημέρες, πήγαινε κανονικά στο σχολείο και μάλιστα από τους πρώτους Φαινόταν, πως ήταν διαλυμένος.

"ΦΙΛΕ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ... ;;;"

Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο

Ποια πιάτα πρέπει να πληρώσετε μια περιουσία για να τα γευτείτε; Δείτε τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο.

Για να γευτείτε ένα από τα ακριβότερα πιάτα στον κόσμο πρέπει να πληρώσετε αστρονομικά ποσά. Τα ακριβότερα πιάτα στον κόσμο δημιουργούνται καθημερινά στα εστιατόρια όπου προσφέρονται και μάλιστα γίνονται ανάρπαστα…

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Οι Έλληνες της Αμερικής εκπέμπουν SOS

Photo for this article
Ανοιχτή επιστολή του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου

Ήρθε η στιγμή ο παγκόσμιος Ελληνισμός, και ειδικά οι Έλληνες της Αμερικής να αφήσουν τα λόγια, τα ευχολόγια και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και να περάσουν στα έργα και στις πράξεις!
Πριν προχωρήσω αναλυτικά στην σημερινή παρέμβαση μας θα ήθελα να απευθύνω μια μεγάλη έκκληση μας επικαλούμενος τα βαθύτερα ανθρωπιστικά συναισθήματα σας και θερμά παρακαλώ –όσοι έχετε το χρόνο – μελετήστε προσεχτικά την παρουσίαση της έρευνας με τα συγκλονιστικά στοιχεία για την παιδική φτώχεια και την πείνα στα σχολεία στο κέντρο Αθήνας Θεσσαλονίκης,

Κλέβουν τα βλέμματα!

 
 
 
Όλοι τους είναι διάσημοι φωτογράφοι που οπλισμένοι με μια φωτογραφική μηχανή οργώνουν τις χώρες του κόσμου προκειμένου να απαθανατίσουν τη μαγευτική ομορφιά μιας πλατείας, μιας γειτονιάς, της παλιάς πόλης, ενός πλακόστρωτου, μιας αυλής ή ενός παραθυρόφυλλου. Ψάχνουν για όλες εκείνες τις κρυφές πανέμορφες γωνιές που κρύβει μια μεγαλούπολη στο εσωτερικό της, άγνωστες στους περισσότερους αλλά καθόλου απαρατήρητες...Ο Massimo Vitali, ο Peter Luxem, η Diane Tuft, ο David Herreman είναι διάσημοι φωτογράφοι τοπίων που ξέρουν, όμως, καλά από. περπάτημα! Τι σημαίνει αυτό; «Οι πόλεις και τα χωριά δεν είναι μόνο αυτό που γνωρίζουν οι πολλοί. Τα κλασικά αξιοθέατα, και τίποτα άλλο. Πρέπει να μπεις στην ψυχή της, να βρεις την καρδιά και ν' ακούσεις τους παλμούς της. Εκεί με έναν τρόπο μαγικό θα βρεις το καλύτερο για να φωτογραφίσεις. Με χρώμα, άποψη, στιλ και προπάντων ιστορία!», επεξηγούν τη διαδρομή τους σε 15 από τις ωραιότερες αστικές γωνιές του κόσμου, αν και η λίστα τους είναι ατελείωτη.
 
1. Κρήτη, Χανιά
perierga.gr - 15 πανέμορφες αστικές γωνιές
                        κλέβουν τα βλέμματα!

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ... ΧΑΡΜΑ !!!

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΑΡΜΑ!!!


       Εκλαμπρότατε κ.κ. Υπουργέ
 επιτρέψτε να σας εκφράσω την πλέον θερμή συμπαράστασή μου, και κυρίως να... καταδικάσω, την αήθη πράξη αποστολής εντός ταχυδρομικής επιστολής σφαίρας, προφανώς προς εκφοβισμό σας.

Μην ξεχνάμε δε ότι ο ΄Ελλην από αρχαιοτάτων χρόνων έχει το «βίτσιο» της αχαριστίας και «εξοστρακίζει» από τη ζωή του (με διαφόρους μεθόδους) τους ευεργέτες του. Παραδείγματος χάριν: πέθαναν από πείνα στην εξορία οι Πυθαγόρας-Αριστείδης-Σοφοκλής,* στη φυλακή οι Μιλτιάδης-Φειδίας,* δηλητηριάστηκαν οι Σωκράτης – Δημοσθένης* και δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας.

ΜΟΝΟΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ , ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ !

ΡΩΣΙΑ: «Η Εκκλησία θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στην οικογενειακή ζωή, την εκπαίδευση και τις ένοπλες δυνάμεις» δήλωσε ο Πούτιν

Reuters / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο λόγο στην οικογενειακή ζωή, την εκπαίδευση και τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 4 χρόνων από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου (οι φωτογραφίες από εδώ).

6 λόγοι που σε κάνουν να τρως περισσότερο !

Tι πηγαίνει στραβά και τρως περισσότερο απ' όσο πρέπει; Διάβασε τους λόγους που σε κάνουν να ανοίγεις το ψυγείο ή να τρως ένα κουτί σοκολατάκια στη "καθισιά" σου...


ΦΟΒΕΡΟ : Μέσα στο αλουμινόχαρτο κρύβονται τα ωραία

Το καλύτερο σκέυος είναι μερικά τετραγωνικά εκατοστά αλουμινόχαρτου. Αρκεί να βάλεις τα σωστά πράγματα μέσα.

Αυτό που κρατάει τους περισσότερους από το να δοκιμάσουν το αλουμινόχαρτο σαν τρόπο ψησίματος είναι ο φόβος του πώς θα ξέρω αν είναι έτοιμο, πώς θα το ελέγχω, πόση ώρα θα το αφήσω και άλλα παρόμοια. Όταν όμως ξεκινήσεις να φτιάχνεις πράγματα σε αλουμινόχαρτο, απλά δεν θα σταματάς.