Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012



Πώς αντιμετώπιζαν τις θλίψεις οι Άγιοι

ΤΟΥ ΝΙΚ. ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Ο Θεός είναι ο Πάνσοφος και Πανάγαθος Πατέρας μας. Όπως, λοιπόν, οι επίγειοι πατέρες προσπαθούν με διαφόρους τρόπους να αναθρέψουν σωστά τα παιδιά τους, έτσι και ο Ουράνιος Πατέρας μας με τα αγαθά που μας χαρίζει και με τις θλίψεις που επιτρέπει, επιδιώκει τη θεραπεία, καλλιέργεια και σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας.

Aόρατοι γυμνοί ασκητές



από το περιοδικό «ΠΡΩΤΑΤΟΝ» (τευχ. 119, ΙΟΥΛ.-ΑΥΓ. 2010)

Σχετικώς με το γεγονός που ζήσαμε στο Κελλί του Προφήτου Δανιήλ, παρα-
θέτουμε παρακάτω την καταγραφή αυτού του γεγονότος, πιστεύοντας πως
αξίζει να γνωστοποιηθεί και σε άλλους.
'Εξ αρχής θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι έχουμε την βεβαιότητα ότι δεν λέμε
κάτι πρωτάκουστο η ότι τα παρακάτω αποτελούν μία αξεπέραστη πνευματική εμπειρία στο «Περιβόλι της Παναγίας». Αντιθέτως, γνωρίζουμε ότι είναι μία μαρτυρία από τις πολλές, η οποία αν ίσως και δεν έχει την ισχύ να επιβεβαιώσει ακράδαντα την παράδοση για τους ερημίτες και αόρατους ασκητές του Αγίου Όρους, είναι όμως μία επιπλέον επανάληψη αυτής της παραδόσεως, και το βασικότερο, ότι εξ άπαντος αποτελεί μία βέβαιη μαρτυρία της ζωής των Αγιορειτών πατέρων, που συνεχίζει την ασκητική παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ... ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣ !!!

Codex Alimentarius: Ο νόμος που απαγορεύει τις καλλιέργειες φτάνει και στην Ελλάδα!

Άφιξη Codex Alimentarius στην Ελλάδα. Ο νόμος που απαγορεύει τα πάντα στις καλλιέργειες είναι πλέον εδώ…
Tο Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

ΜΟΝΟ 33 ;;;;;;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ 33 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


15 Ο αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νικ. Παντελής, παρενέβη σήμερα στο θέμα της λίστας με τα ονόματα των 33 νυν και πρώην βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εμφανίζουν περίεργο πλουτισμό, όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη έρευνα, που διενήργησε το ΣΔΟΕ και αποκάλυψε πριν από τρεις εβδομάδες η Real News.



ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ !!!

«ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ»


15 Της Μαρίας Γιαχνάκη
Πόσες αποδείξεις χρειαζόμαστε ακόμη για να καταλάβουμε που βαδίζει αυτή η χώρα;
Πόσο πιο πολύ πρέπει να φτάσουμε στον πάτο για να συνειδητοποιήσουμε ότι με τις ευλογίες μας κάποιοι μας οδήγησαν στον γκρεμό χωρίς επιστροφή;

Πόσο πιο θλιμμένοι πρέπει να γίνουν οι πολίτες αυτής της χώρας και πόσα κουτιά ψυχοφάρμακα ηρεμιστικά πρέπει να κατεβάσουν για να βεβαιωθούμε ότι η ανασφάλεια θα μουρλάνει αυτόν τον λαό;

Γιατί νομίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει αύριο το πρωί κάτι αφού το ξέρουμε ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει καμία;

Πως επιτρέπουμε να εισβάλουν στην χώρα μας κακοποιά στοιχεία που θέλουν την καταστροφή των ελλήνων και τους εκβιάζουν παίρνοντας περισσότερα από όσα μας χρωστούν και δεν μας δίνουν; Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10126:na-tioume-t&catid=99:nea&Itemid=369 

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ... ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. !!!

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


alt Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Παιδείας για τις απαλλαγές από τα Θρησκευτικά και την αναγραφή του θρησκεύματος στα Απολυτήρια

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Θέμα: Να μην ζητούνται στα σχολεία και να μην αναγράφονται στους απολυτήριους τίτλους σπουδών στοιχεία που παραβιάζουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα


ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ;;; ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ, ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ !!!

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

alt Έτοιμο για λειτουργία είναι το «κοινωνικό φροντιστήριο», η νέα κοινωνική προσφορά της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Τα ενισχυτικά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και θα διδάσκονται από εθελοντές εκπαιδευτικούς σε αίθουσες του 2ου & 6ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Ο Μητροπολίτης μας Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, μάλιστα θα τελέσει αγιασμό την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα του 2ου & 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, για την έναρξη των ενισχυτικών μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν , για μαθητές οικογενειών, οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης δε μπορούν να εντάξουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καρχαρίας...εναντίον ελικοπτέρου!

Καρχαρίας επιτίθεται στο δύτη του ελικοπτέρου!!! Η φωτογραφία θα πείτε είναι φωτομοντάζ. Έτσι πιστέψαμε... 
...κι εμείς όταν μας την έστειλαν. Μόνο που πρόκειται για φωτογραφία που φέρει την υπογραφή του National Geographic! Συνεπώς περίπτωση φωτομοντάζ δεν υπάρχει!
Άραγε αυτός ο δύτης να παίρνει επίδομα...επικινδυνότητας;
Πηγή; newsbomb.gr

Φ Ρ Ι Κ Η Η Η Η Η Η !!!!!!!

20 Σεπτεμβρίου 2012
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:Ανακάλυψε ότι ο άντρας της ήταν ο πατέρας της
Η 60χρονη Valerie Spruill από το Doylestown του Οχάιο μίλησε για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε μετά το θάνατο του συζύγου της.
Ο άντρας που είχε παντρευτεί και με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδία ήταν στην πραγματικότητα ο πατέρας της!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ !!!

Στο Αιγαίο κάνουν πάρτι, στο Κουρδιστάν τους "ξεπατώνουν": Κατάρριψη τουρκικού HERON

Ακόμα ένα χτύπημα στην εικόνα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί η κατάρριψη ενός UAV HERON από τους μαχητές...
...του PKK σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες που παρέχει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων  FIRAT. Πιο συγκεκριμένα χτες 18 Σεπτεμβρίου 2012 στην περιοχή Sirnak όπως αναφέρει το πρακτορείο Κούρδοι μαχητές κατάφεραν να καταρρίψουν ένα από τα 9 UAV HERON που διαθέτει η τουρκική Αεροπορία.  Οι μαχητές του PKK πραγματοποιούσαν επίθεση στο φυλάκιο Uludere στην περιοχή Sirnak κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Μετά από αυτή την κατάρριψη η τουρκική Αεροπορία διαθέτει συνολικά 8 HERON ενώ τα προβλήματα για την αξιοποίηση τους δεν έχουν ακόμα επιλυθεί.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Εὐστάθιος καὶ οἱ σὺν αὐτῷ

Ἦταν ἀρχικὰ εἰδωλολάτρης καὶ ὀνομαζόταν Πλακίδας. Ἦταν ἀρχιστράτηγος στὸ ρωμαϊκὸ στρατὸ ἐπὶ αὐτοκρατορίας Τραϊανοῦ. Ὅταν ὁ Χριστὸς παρουσιάσθηκε μπροστὰ του μιὰ μέρα στὸ δάσος μὲ τὴν μορφὴ ἐλαφιοῦ, ὁ Εὐστάθιος πίστεψε καὶ βαπτίσθηκε μαζὶ μὲ τὴν σύζυγό του Θεοπίστη καὶ τὰ παιδιὰ τους, Ἀγάπιο καὶ Θεόπιστο. Μόλις πληροφορήθηκε ὁ αὐτοκράτορας ὅτι ὁ ἀξιωματικός του ἔγινε χριστιανός, τὸν ἀπέμπεψε ἀπὸ τὸ στρατὸ καὶ τὸν ἐξόρισε μαζὶ μὲ τὴν οἰκογένειά του. Μάλιστα, στὸν δρόμο γιὰ τὴν ἐξορία ὁ Εὐστάθιο ...
περισσότερα...

ΑΥΤΟΣ ΚΙ΄ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ... ΕΞΟΥΣΙΑ !!! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΤΟΥ!!! ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ... ΡΙΖΑ !!!

Απίστευτη πρόκληση από τον Κουλούρη ...

Σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο?...

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου.

Πρωταγωνιστής ο πρώην βουλευτής Κίμων Κουλούρης, ο οποίος για να αποφύγει την ουρά έφτασε στο σημείο να πάει στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ !!!

ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…ΠΑΛΑΙΑ!

19 09 2012
Ο κόσμος, έλεγε η Αλίκη Μπέϊλη, περνά τώρα μια «προπαρασκευαστική περίοδο και διάλειμμα προσαρμογής προς το νέο κόσμο και τη νέα τάξη, που αρχίζει να φαίνεται» και οι άνθρωποί της εργάζονται για να φέρουν σε ύπαρξη το «νέο κόσμο».