Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ !!!

Δούρειος ίππος στη Θεολογική σχολή Θεσσαλονίκης. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»


«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέρονταςΔούρειος ίππος στη Θεολογική σχολή Θεσσαλονίκης 
Στις 18 Δεκεμβρίου 2012 κατέφθασε στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ ομάδα τριών ατόμων , η οποία διαμοίρασε στο Α΄ Αμφιθέατρο το βιβλίο της Καινής Διαθήκης σε μετάφραση. Η διαμοιρασθείσα έκδοση περιελάμβανε μόνον το νεοελληνικό κείμενο της Κ.Δ., το οποίο είναι εγκεκριμένο από το Οικ. Πατριαρχείο, την Εκκλησία της Ελλάδος και άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες, έκδοση της Ελ. Βιβλικής Εταιρείας.

ΚΑΙ 13 ΦΟΡΕΣ ΜΑΝΑ !!!

13 φορές πατέρας!

Σε μια εποχή απόλυτου εγωκεντρισμού, όπου τα διαζύγια διαδέχονται το ένα το άλλο και η υπογεννητικότητα βρίσκεται μονίμως στο «κόκκινο», σε μια εποχή κατά την οποία η οικονομική δυσπραγία, έχει «βυθίσει» τους περισσότερους από μας στην μελαγχολία, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι τολμούν να δουν τη ζωή τους κάτω από ένα διαφορετικό, αισιόδοξο πρίσμα!Μια τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο παιδίατρος της Λέρου, ο

Δεκέμβρης 1980: Μινιόν και Κατράντζος τυλίγονται στις φλόγες

Δύο από τα πιο ιστορικά πολυκαταστήματα της Αθήνας παραδίδονται στις φλόγες στις 19 Δεκεμβρίου 1980. Τα «Μινιόν» και «Κατράντζος» καταστρέφονται στην... αιχμή της εορταστικής περιόδου από δύο ταυτόχρονες πυρκαγιές, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για «κύκλους της ανωμαλίας», «εμπρηστές της ομαλότητας» και «σκοτεινές δυνάμεις».

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ !!!

Το ποδόμακτρο

Με τα πρωτοβρόχια του Φθινοπώρου ήρθαν στη μνήμα μας αλλοτινές συνήθειες και πρακτικές των ανθρώπων της παλιάς εποχής, τότε που οι δρόμοι δεν ήταν ασφαλτοστρωμένοι και η... λάσπη κατά τους βροχερούς μήνες κολλούσε στα παπούτσια τους.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰγνάτιος ὁ Ἱερομάρτυρας καὶ Θεοφόρος


Ὁ χρόνος γέννησης καὶ ἡ ἐθνικότητα τοῦ Ἅγιου Ἰγνατίου εἶναι ἀσαφή. Στὸ θρόνο τῆς Ἀντιόχειας ὁ Ἰγνάτιος ἀνέβηκε μετ&alp ...
περισσότερα...

Φράσεις και εκφράσεις που έπαψαν να ακούγονται πλέον στις συζητήσεις μας !Μέχρι πριν τρία χρόνια, τις χρησιμοποιούσαμε πολύ συχνά.
Σήμερα έχουν εξαφανιστεί από την καθημερινότητά μας, λίγο πριν εξαφανιστούμε και εμείς....!


-Γέμισα την δεξαμενή πετρέλαιο για όλο τον χειμώνα.

-Που να βρεις τέτοια ώρα ταξί.

-Με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και μου είπαν ότι εγκρίθηκε το δάνειο σπιτιού.

ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ - ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ ΑΛ ΜΟΥΤΑΙΡΙ


«Θα έρθουν από την Δύση και την Ανατολή και θα καθίσουν μαζί με τον Αβραάμ τον Ισαάκ και τον Ιακώβ στο Βασίλειο του Θεού»
Η Φατίμα γεννήθηκε το 1982 στην πόλη Μπαρίντα της περιοχής Κασσίμ στην Σαουδική Αραβία. Μεγάλωσε σε μια πενταμελή οικογένεια, με τους γονείς της και δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Η οικογένεια ήταν μουσουλμάνοι, χωρίς ωστόσο να είναι φανατικοί...

ΜΟΥ-ΣΟΥΛ-ΜΑ-ΝΙ-ΣΜΟΣ


Αυξέντιος Καλαγκός - Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
  
 
 

Όταν η Ελλάδα δε μας πληγώνει!!!!


O γιατρός των φτωχών παιδιών!
 

Αυξέντιος Καλαγκός

Εάν δεv πιστεύετε μπείτε στο Google βάλτε το όνομα του και σε 6'' θα κατέβουν 72.500 καταχωρήσεις με το όνομα του...

 
Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΌΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Η ΤΕΧΝΗΤΟ
ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΖΗΑΝΝΑ" ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΡΩΣΙΑ

Νυχτερινές φωτογραφίες που προκαλούν δέος


Το «Night Watch» είναι μια συλλογή φωτογραφιών του Sergey Shvaiko, ο οποίος δεν βασίζεται στο Photoshop. Ο ατρόμητος φωτογράφος ταξιδεύει στ’ αλήθεια μέσα στη νύχτα, βρίσκει διάφορα ερείπια ή εγκαταλελειμμένα κτήρια στη Ρωσία και τα φωτίζει χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό, προκειμένου να πάρει αυτές τις εκπληκτικές λήψεις.

Έρευνα μαθήτριας Γυμνασίου για το νερό της τουαλέτας που σοκάρει!! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!!

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα 12χρονης μαθήτριας στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η εργασία της έγινε στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής στην τάξη της 1ης Γυμνασίου που φοιτεί.

Όταν έπρεπε να διαλέξει ένα θέμα για την υποχρεωτική εργασία στο μάθημα, η νεαρή μαθήτρια αναρωτήθηκε πόσο καθαρά να είναι τα παγάκια που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα φαστ φουντ.

ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΟΙ ... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!

Κινητά Τηλέφωνα Πέντε Αισθήσεων

Η IBM λέει ότι σύντομα θα έχουν όραση, όσφρηση, ακοή, αφή και γεύση!!
Η IBM έδωσε στη δημοσιότητα μια έκθεση στην οποία καταγράφονται οι προβλέψεις της για την επόμενη γενιά των κινητών τηλεφώνων. Ο γίγαντας της βιομηχανίας των υπολογιστών υποστηρίζει ότι σε πέντε χρόνια τα κινητά τηλέφωνα θα διαθέτουν όλες τις αισθήσεις! Θα έχουν όραση, όσφρηση, ακοή αφή ακόμη και γεύση.

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΟΥΪΛ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΪΣΙΟ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩΝΑ!!!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο Γ.ΤΑΟΥΪΛ
(ΒΙΝΤΕΟ)
oimos-athina: O Γεώργιος Τάουϊλ ζώντας πλάϊ στον αγ. γέροντα Παΐσιο, ευλογήθηκε μεταξύ των άλλων να γνωρίσει και έναν από τους αοράτους οσίους του Αθωνα! Ο αγ. γέροντας είχε μιλήσει κάποτε για την συνάντησή του με έναν από τους αοράτους του Άθωνα.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΜΕ ΤΗ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΤΟΥ FACEBOOK!«Παραμύθια είναι αυτά», μας λένε οι «λογικοί».
«Κακώς φωνάζεις, ο κόσμος προχωράει μπροστά», λένε άλλοι.
Ε λοιπόν, ας δούμε όλοι προσεκτικά τα τρία αυτά βίντεο και μετά τα...ξαναλέμε:

Η τηλεόρασή σου σε… παρακολουθείΜας... παρακολουθούν οι τηλεοράσεις;
Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις μπορούν να γίνουν πύλες εισόδου σε ανεπιθύμητους «επισκέπτες»
Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης αλλά και των ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες. Επιτρέπουν στον χρήστη να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και να κάνει διάφορες εργασίες που θα έκανε με ένα υπολογιστή, δηλαδή να συνδέεται με το Internet κ.λπ.

Γέρων Πορφύριος: «Δεν μου αρέσει να προφητεύω», «Η Αποκάλυψη γράφτηκε για να μην γίνει».
Ο Γέρων Πορφύριος της Αποκαλύψεως

Σε μια εποχή που όλο και περισσότερος κόσμος νιώθει την ανάγκη, εξαιτίας της βαθύτατης κρίσης που πλήττει την ανθρωπότητα, να ασχοληθεί με εσχατολογικά γεγονότα όπως αυτά περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Αγίου  Ιωάννου του Θεολόγου αλλά και όπως με τη Χάρη του Θεού αποκαλύφθηκαν στους Προφήτες , στους Πατέρες της Εκκλησίας αλλά και σε σύγχρονους αγίους γέροντες όπως ο Γέρων Παΐσιος,