Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΜΕ ΤΗ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΤΟΥ FACEBOOK!



«Παραμύθια είναι αυτά», μας λένε οι «λογικοί».
«Κακώς φωνάζεις, ο κόσμος προχωράει μπροστά», λένε άλλοι.
Ε λοιπόν, ας δούμε όλοι προσεκτικά τα τρία αυτά βίντεο και μετά τα...ξαναλέμε:
Στο ΠΡΩΤΟ βίντεο, βλέπουμε πόσο ωραία πλασάρουν το τσιπάρισμα και την ηλεκτρονική παρακολούθηση: Νέοι και νέες στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα, να χορεύουν και να διασκεδάζουν υπό τους ήχους ξέφρενης μουσικής. «Τι ποιο φυσικό από αυτό;», θα αναρωτηθούν οι...λογικοί που λέγαμε!
Ναι, αλλά πρέπει να «ενημερώσεις» και τους φίλους σου για το τι και πώς κάνεις! Εδώ λοιπόν εισέρχεται το FACEBOOK, που είναι η μεγαλύτερη ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Τι κάνεις λοιπόν; Είναι απλό: Βάζεις ένα «βραχιολάκι» ΜΕ ΤΣΙΠ ΜΕΣΑ, το οποίο καταγράφει όλες τις κινήσεις, τις αγορές και τις εξόδους σου. Έπειτα, σε ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στο ξενοδοχείο, ακουμπάς το «βραχιόλι» κι αυτό αυτόματα αναγνωρίζει το προφίλ σου στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «ενημερώνοντας» την «κατάστασή» σου, έτσι ώστε να το μάθουν οι «φίλοι» σου!!!
Σύμπτωση; Κινδυνολογία; Ας δούμε να επαναλαμβάνεται το ίδιο ακριβώς ΚΑΙ στο ΔΕΥΤΕΡΟ βίντεο, που διαδραματίζεται στο Ισραήλ (οι Εβραίοι...ξέρουν καλά από κάτι τέτοια!):
Το ίδιο σκηνικό ξανά: Χαρούμενα πρόσωπα, ξεφάντωμα και ο «μεγάλος αδελφός» του FACEBOOK, πανταχού παρών! Κι εδώ «βραχιολάκι» ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ, έτσι ώστε να συνηθίζουν σιγά - σιγά, ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ!
Αλλά και στο ΤΡΙΤΟ βίντεο, βλέπουμε διάφορους νέους ανθρώπους να περνάνε τις μπάρες ελέγχου όχι με ένα εισιτήριο, όπως συνηθιζόταν μέχρι τώρα, ούτε καν με κάρτα! ΑΛΛΑ ΜΕ «ΒΡΑΧΙΟΛΙ» ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ!!!
Προφανώς πηγαίνουν σε κάποιο κλαμπ, εστιατόριο, πιθανόν και σε κάποια συναυλία, αθλητικό γεγονός κλπ. Η όλη σκηνή θυμίζει έντονα ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ...ΣΦΑΓΗ!!!
Παραμύθια λοιπόν τα περί τσιπαρίσματος; Συνωμοσιολογίες μερικών τρελών;
ΟΧΙ! ΑΛΛΑ Η ΑΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Που θα μας κάνουν να συνηθίζουμε ολοένα και περισσότερο, στο όνομα της «τεχνολογικής προόδου»!
Και κάποια στιγμή, «για λόγους ασφαλείας», θα μας πουν ότι «ξέρετε, το βραχιολάκι μπορεί να χαθεί, να καταστραφεί κλπ, οπότε...»
ΟΠΟΤΕ ΤΙ;;;
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!!!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΜΑΣ!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΠΡΟΟΔΟ!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Κι εμείς, ως βελάζοντα πρόβατα, αμέριμνοι ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και θα διασκεδάζουμε στην Ίμπιζα, το Ισραήλ ή τη Μύκονο...!  ...Εκτός αν επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στα βρώμικα σχέδιά τους!!!
Υ.Γ. Καθόλου τυχαίο που η προπαγάνδα υπέρ του τσιπαρίσματος ξεκινά ΠΑΝΤΑ από τη νεολαία: Οι διάφοροι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ νεοταξίτες, ξέρουν καλά πως αν τα καταφέρουν εκεί, τότε τα υπόλοιπα «κομμάτια» του πληθυσμού θα είναι παιχνιδάκι...
Υ.Γ.2. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ FACEBOOK! Είναι κυριολεκτικά ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ που φέρνει τους «Δαναούς» (=ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) και τα «δώρα» τους (=ΤΣΙΠΑΚΙΑ)...!      
πηγή    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου