Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΡΕ, ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ;;;

Η απίστευτη ιστορία του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!


Η απίστευτη ιστορία του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!
Το προσωνύμιό του είναι «El Presidente pobre mas» που σε απλά ελληνικά σημαίνει ο «φτωχός πρόεδρος». Και όταν λέμε «φτωχός», εννοούμε φτωχός!

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους πολιτικούς, ανεξάρτητα από το ποια ιδεολογία πρεσβεύουν, καθώς δεν διαθέτει περιουσία και απεχθάνεται τα προεδρικά προνόμια.


Η παιδοκτόνος άμβλωσις


Η παιδοκτόνος άμβλωσις
ΧΡΙΣΤΟΫΦΑΝΤΟΣ
Η ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΑΜΒΛΩΣΙΣ
Πολλά εἴδη ξεπεσμοῦ ὑφίστανται καί πολλές μορφές διαστροφῆς κυριαρχοῦν εἰς τήν ἀνθρωπίνη ὕπαρξι ὅταν αὐτή ἑκουσίως ἀποκόπτεται ἐκ τῆς ἐπικοινωνίας καί τοῦ συνδέσμου της μέ τόν Θεόν. Ἡ μεγαλυτέρα ὅμως ἐγκληματική διαστροφή, πού προϊόντος τοῦ χρόνου αὐξάνεται ραγδαίως εἶναι τό κακό τῶν ἀμβλώσεων. Ὁμολογουμένως, δέν ὑπάρχει χειρότερο καί ἀπαισιώτερο γεγονός ἀπό τό νά θανατώνῃ ὁ ἄνθρωπος τόν ἴδιο τόν ἄνθρωπο καί μάλιστα εἰς τήν ἐμβρυακή του ἡλικία, πόσῳ δέ μᾶλλον ἡ μητέρα τό παιδί της.

ΤΑ… «ΓΟΜΑΡΑ» ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ (Δ. Νατσιός) «Τὰ Σόδομα καὶ τὰ Γόμορα παρελαύνουν ἀποχαλινωμένα, γιατί τέτοια κοπροθεάματα μᾶς ἀξίζουν. Ἡ σάπια Εὐρώπη μᾶς τὰ στέλνει ὅλα αὐτά, γιὰ νὰ μᾶς ἀφοπλίσει, νὰ ξεπουλήσουμε τὰ ἅγια χώματά μας, τὴν ἐλευθερία μας, μὲ ἀντάλλαγμα τὴν ἀσφάλεια τοῦ σκλάβου καὶ ἁλυσοδεμένου».!

Τά… «Γόμαρα» καὶ ὁ Κολοκοτρώνης

Γράφει ὁ Δημ. Νατσιός Δάσκαλος-Κιλκίς

«Θὰ δοῦμε καὶ θὰ ζήσουμε τὰ Σόδομα καὶ τὰ Γόμορα στὸν τόπο μας» ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς

.                 Στὴν Ἀθήνα, εἴδαμε καὶ διαβάσαμε ὅτι, καθὼς παρήλαυναν τά… Γόμαρα- «ἐγίναμε Σόδομα καὶ Γόμαρα» ἔλεγε μὲ τὴν μεγαλοφυῆ του ἀγραμματοσύνη ὁ στρατηγὸς Μακρυγιάννης -βεβήλωσαν καὶ μαγάρισαν τὸ ἄγαλμα τοῦ ἀρχιστράτηγου τοῦ Ἱεροῦ Ἀγῶνος, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Συλλογή με φανταστικές φωτογραφίες! Νο11




Η ΕΙΙL ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗ,ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Δημοσιεύθηκε από resist στο Ιουνίου 24, 2014

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ :ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ
 656264-isis
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Δύο ημέρες ματά την κατάκτηση της Μοσούλης στις 11 Ιούνη στο Ιράκ η τζιχαντιστική οργάνωση ΙSIS (ή ΕΙΙL αυτοαποκαλούμενη Daech) εξέδωσε μια χάρτα του τρόμου.Αποτελείται από 16 άρθρα τρόμου που ρυθμίζουν τη ζωή των 1,5 εκατομυρίων κατοίκων  της πόλης:

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ"



 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ"

«Ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται» Παροιμ. 3,34

Του θεολόγου κ. Β. Χαραλάμπους
=========

«Οι άνθρωποι σήμερα υπερηφανεύονται για τα πάθη τους», έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος. Λόγος αγωνίας του μεγάλου αυτού Γέροντος, και σε όσους με απαράδεκτο τρόπο επιδεικνύουν την «επηρμένην οφρύν» των, εμμένοντας στην αμετανόητη υπερηφάνεια για το ομοφυλοφιλικό πάθος.   Είναι πολύ μεγάλη  κατάντια, να «υπερφρονούν» για τούτα τα «πάθη ατιμίας».

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, ήλιος και ζέστη με τοπικές νεφώσεις σε κάποιες
Από την... έλλειψη μαρτύρων χαρακτηρίστηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία
Μόλις 12.,90 ευρώ το μήνα θα καλείται να πληρώσει επί δύο χρόνια οφειλέτης που
ΑΝΕΚΔΟΤΟ



ΚΑΠΟΤΕ,  ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΔΥΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥΣ.

Φαβέλες: Η σκληρή πραγματικότητα της Βραζιλίας

Posted: June 23, 2014 at 11:00 am, Last Updated:
φαβέλες-η-σκληρή-πραγματικότητα-της-βραζιλίας
Μπορεί η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και των χορηγών αυτού να έχει ξεκινήσει εδώ από τις 12 Ιουνίου και τους περίπου 600.000 φιλάθλους από όλο τον κόσμο να έχουν κατακλύσει τις πόλεις που διεξάγονται οι αγώνες, λίγα χιλιόμετρα όμως μακριά από τα ακριβοπληρωμένα στάδια, εκατομμύρια ανθρώπων έχουν «στήσει» τις ζωές τους σε φαβέλες, τις γνωστές παραγκουπόλεις στις οποίες πυροβολισμοί, βιασμοί και απαγωγές είναι απλώς καθημερινότητα.
Επιμέλεια Σίσσυ Γκουρνέλου

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την εκλογή Ιωαννίνων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ)

Agia-kai-Iera-Synodos
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Ενεκρίθη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr, ο κατάλογος των υποψηφίων προς αρχιερατεία από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Στην ανακοίνωση που αναμένεται να βγει εντός ολίγου αναμένεται να διευκρινιστεί πως το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν απαιτούσε αλλά ήταν παράκλησή του να προωθηθεί συγκεκριμένος υποψήφιος για την πλήρωση της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

Posted: June 21, 2014 at 1:24 pm, Last Updated:
ta-adyta-mystika-tis-polis-astana
ΤΟ «ΤΥΧΑΙΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…Πριν 6 χρόνια, ίσως και 7 (αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι) κυκλοφόρησε στο internet ένα σκίτσο σε ξένο site (φημολογείται από κάποιον Σουηδό), που τότε απλά μας έδειχνε κάτι που για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο. Μας έδειχνε την αλλαγή ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο από ένα μανιασμένο πλήθος ανθρώπων.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

Ένας Ελβετός τραπεζίτης στο τέλος της ζωής του αποκαλύπτει το σχέδιο των …σατανομασόνων!!!

Posted: June 21, 2014 at 4:28 pm, Last Updated:
trapezitisΗ συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;
Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να

Γιατί είναι λάθος η διδασκαλία περί πρωτείου του Πάπα;

Posted:
παπας
Η πέτρα που θα οικοδομηθεί η Εκκλησία δεν είναι ο απόστολος Πέτρος ως πρόσωπο, αλλά η ομολογία του ότι ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού (Ματθ. 16, 16). Η Εκκλησία δε στηρίζεται σε ανθρώπους αλλά στο Χριστό, στο Θεό. Αν ο Χριστός ήθελε να πει ότι στον απόστολο Πέτρο θα στηριχθεί η Εκκλησία Του, θα έλεγε: «επί σε οικοδομήσω μου την Εκκλησίαν». Δεν το είπε, όμως.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Γενέσιον τοῦ Τιμίου ἐνδόξου Προφήτου, Προδρόμου καὶ Βαπτιστοῦ Ἰωάννου


Ἡ Ἐκκλησία, τρία μόνο Γενέθλια τιμᾶ καὶ ἑορτάζει: α. τοῦ Δεσπότου καὶ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, β. τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, καὶ γ. τοῦ Τιμίου Προδρόμου. Τὰ γεγονότα  τῆς γεννήσεως τοῦ Τιμίου Προδρόμου ἀναφέρει ὁ Εὐαγγελιστὴς Λουκᾶς στὸ α’ κεφάλαιο τοῦ Εὐαγγελίου του. Γράφει, λοιπόν, ὅτι στὶς ἡμέρες τοῦ βασιλέως Ἡρώδη ἐζοῦσε στὴν Ἰουδαία κάποιος ἱερέας ποὺ λεγόταν Ζαχαρίας. Εἶχε σύζυγό του τὴν Ἐλισάβετ, ἡ ὁποία ἦταν ἀπόγονος τοῦ Προφήτου Ἀαρών. Ἦσαν καὶ οἱ δύο ἄνθρωποι τοῦ Θεοῦ καὶ ἐζοῦσαν ...
περισσότερα...

ΡΩΣΙΑ!!!ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ”RUSSIA TODAY”!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Posted:
poutin
Ρωσία: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να αποτρέψει τουρκική εισβολή στο ΑιγαίοΗ Ρωσία για πρώτη φορά μέσα από το ελεγχόμενο κρατικό κανάλι Russia Today και με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη “ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά”!

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης: Εγώ νομίζω, ότι πρέπει να μείνουμε Ορθόδοξοι

Posted:
augoustinos_kantiotis_mitropolitis_florinis_01
Ο Μάρκος ο Ευγενικός πάλεψε με το μεγάλο θηρίο, τον πάπα, που τόσα χρόνια βασανίζει τον κόσμο. Και τώρα στα χρόνια μας- τι θα δούνε τα ματάκια μας…, προτιμότερο να μας πάρει ο Θεός από τον κόσμο τούτο, παρά να δούμε τις κακές ημέρες που έρχονται- κακά σημάδια έχομε. Ας γλεντάνε ας διασκεδάζουν, ας βγάζουν τα μάτια τους έρχεται η οργή του Θεού. Χειρότερη από κείνη που ζήσαμε το 1940. Θυμάστε την πείνα, θυμάστε τη δυστυχία, θυμάστε τη

Έχω ΚΑΡΚΙΝΟ Κώστα….

Posted:
chemotherapy_2468906b
Θα ήταν μια συνηθισμένη μέρα η σημερινή. Και μάλιστα πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Η δουλειά πήγε καλά σήμερα, τα σχέδια για τις γιορτές ήταν πολλά. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο. ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Έτσι απλά το είπε. Είχε κλάψει λίγο πριν, δεν είμαι και σίγουρος.
Έχω ΚΑΡΚΙΝΟ Κώστα, είπε. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ έχει «παράδοση» στην οικογένειά μας.

Λίμνη Μαλάουι: Το «ενυδρείο του Θεού»!

Posted: June 21, 2014 at 10:00 pm, Last Updated:
λίμνη-μαλάουι-το-ενυδρείο-του-Θεού
 Αποτελεί ένα «αστραφτερό κόσμημα» σε μία από τις πιο όμορφες φυσικές γωνιές της Αφρικής μεταξύ Μαλάουι, Μοζαμβίκης και Τανζανίας.
Η Λίμνη Μαλάουι εκτείνεται στο 1/5 περίπου της ομώνυμης χώρας, παρέχοντας με πολλούς τρόπους ζωή σε αυτό το μικρό έθνος.

Ο κίνδυνος από τον πνευματισμό και τον σατανισμό  

Posted:
pneumatismos-satanismos
του Μιχαήλ Χούλη, ΘεολόγουΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ
Πνευματισμός είναι η επικοινωνία, υποτίθεται, με τους νεκρούς μέσω των μέντιουμ, ενώ είτε πρόκειται για πονηρά πνεύματα που υποκρίνονται τη φωνή νεκρών ή, σε αρκετές περιπτώσεις, πρόκειται για εξαπάτηση των αφελών με ταχυδακτυλουργικά μέσα. Σύμφωνα με τη χριστιανική διδασκαλία, ο σατανάς είναι ένας εκπεσών άγγελος, που επαναστάτησε κατά του θελήματος του Θεού παρασύροντας πλήθος άλλων αγγέλων, ενώ προσπαθούν να παρασύρουν τους ανθρώπους μακριά από το Θεό, οδηγώντας τα θύματά τους στην καταστροφή, την απογοήτευση και την

Προσοχή: Τι θα πάθετε αν βάζετε το κινητό στην τσέπη του παντελονιού

Posted:
iphone-stin-tsepi-ygeia
Συνηθίζετε να βάζετε το κινητό στο παντελόνι σας; Αν συνεχίσετε να διαβάζετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξανακάνετε…
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ θέλησαν μέσω της νέας τους μελέτης να συσχετίζουν την ηλεκτρονική ακτινοβολία των κινητών όταν αυτά βρίσκονται στο παντελόνια μας, με πιθανούς κινδύνους για την υγεία μας.

8 (σίγουροι) τρόποι για να καταστρέψετε τα παιδιά σας!

Posted: June 22, 2014 at 9:37 am, Last Updated:
18300264_3f4d354ae2b83623ecef40ed0beded9f.limghandler-1
Είναι οι λάθος τρόποι που μας επισημαίνουν πέντε ειδικοί, ώστε να τους αποφύγουμε!1. Απειλείτε το παιδί ότι θα το εγκαταλείψετε
Έχει συμβεί σε όλους μας. Φτάνει η ώρα να φύγετε από το πάρκο και τα παιδιά τρέχουν, κρύβονται, και γενικά αρνούνται να φύγουν. Η τακτική αυτή του εκβιασμού, λέει ο δόκτωρ L. Alan Sroufe, καθηγητής ψυχολογίας στο University of Minnesota’s Institute of Child Development, μας φαίνεται κάποιες φορές πολύ «δελεαστική» για να συμμορφωθούν αλλά θυμηθείτε ότι η απειλή

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τὸ ἀντιοικουμενιστικὸν «λαλεῖν» καὶ τὸ «σιγᾶν»

Τὸ ἀντιοικουμενιστικὸν «λαλεῖν» καὶ τὸ «σιγᾶν»

Πολλά εἶναι αὐτά πού συμβαίνουν καί γιά τά ὁποῖα ἀπορεῖ καί ἐκπλήσσεται κανείς. Ἀπορεῖ κατ᾽ ἀρχάς μέ τό ποῦ θά φθάσῃ αὐτό τό πνευματικό κατρακύλισμα τῆς κοινωνίας καί ἐκπλήσσεται γιά τό ὅτι σχεδόν ἔπαυσαν νά ὑπάρχουν οἱ πνευματικές καί ἠθικές ἐκεῖνες ἀντιστάσεις, πού σέ παλαιότερες ἐποχές λειτουργοῦσαν ἐν τῷ ἅμα ὅταν ἔκανε τήν ἐμφάνισί του κάποιος κίνδυνος πνευματικῆς παρεκτροπῆς, ἐκκλησιολογικῆς


ΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ 

Πολλές φορές θα έτυχε να ακούσομε (αν όχι να κάνομε οι ίδιοι) τον παρακάτω διάλογο:
-Γειά σου. Πώς τα πάς;
-Δεν βαριέσαι! Ρουτίνα! Τα ίδια και τα ίδια! Ζωή είν’ αυτή;
Αυτά τα γεμάτα πίκρα λόγια προδίδουν μια κουρασμένη και «φορτωμένη» καρδιά. Και μοιάζουν με τα λόγια ενός … κουβά, με τον οποίο οι χωρικοί κάποιου χωριού αντλούσαν από το πηγάδι νερό.


pDEMETRgagast


Η φιλία του μέ τόν Αρχάγγελο Μιχαήλ τόν είχε σώσει πολλές φορές από βέβαιο θάνατο !
"… Το Σαρανταλείτουργον καλόν είναι να γίνεται συνέχεια.  Είναι βαρύ και κοπιαστικόν, αλλά έχει και μεγάλη αξία. 
Δεν ημπορώ να ξεχάσω από τις πρώτες ημέρες που άρχισα, πόσο χαρούμενος ήμουν και τώρα που τελείωσα μου φαίνεται ότι κάτι μου λείπει και δεν είμαι ο ίδιος, όχι από την αμοιβή,

"ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ" !!!


Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συνέβαινε εάν η Γη σταματούσε κάποια στιγμή να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της;Θα ήταν σαν να ταξιδεύατε με ταχύτητα 1000 χιλιομέτρων ανά ώρα και το όχημά σας να σταματούσε αστραπιαία: θα πεθαίνατε ακαριαία.
 

Μοναχός Μωυσής Αγιορείτης, Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος (1721-1813)



Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος (1721-1813)
Αγιορείτης Άγιος - Μνήμη 24 Ιουνίου
Γεννήθηκε στο χωριό Κώστος της Πάρου το 1721 από ευκατάστατους γονείς. Ο πατέρας του Απόστολος Τούλιος καταγόταν από τη Σίφνο και είχε άλλα τρία παιδιά. Στο νησί του έμαθε τα πρώτα γράμματα από ρασοφόρους των εκεί μονών. Η Πάρος του έδωσε το επίθετό του.
Το 1745 μεταβαίνει για σπουδές στην περίφημη Ευαγγελική Σχολή