Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!

600.000.000 $ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


alt Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...

Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.

"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" !!!


ΑΙΣΧΟΣ..

 
 

 
230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κλπ...
Παρόλ' αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά !
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ...

Επίκαιρο ανέκδοτο !!!

Υπουργός κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία.

Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:
-      Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας...
- Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμέα...
Αφού ακούει διάφορα τέτοια ...
τους λέει:

Ο θειος έρως





Αρχμ.Γεώργιος Καψάνης

Στην Εκκλησία υπάρχει η δυνατότητα της μυστικής εμπειρίας του Θεού. Δεν μπορεί ο άνθρωπος ν’ αναπαυθεί μόνο με μια εξωτερική σχέση με το Θεό. Είναι πλασμένος να είναι ερωτευμένος με το Θεό. Ο θειος έρως, λέγουν οι Πατέρες, είναι ανάγκη της ψυχής του ανθρώπου. Λοιπόν η ερωτική σχέση με το Θεό είναι εκείνη που τελικά αναπαύει τον άνθρωπο. Και αυτή η ερωτική σχέση και μυστική ζωή και εμπειρία του Θεού τροφοδοτείται από την μυστηριακή ζωή, την αδιάλειπτη προσευχή και όλη την ασκητική πρακτική της Ορθοδόξου Εκκλησίας, την οποία η Φιλοκαλία και οι άγιοι Πατέρες μας παραδίδουν.


πηγή

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Στέφανος ὁ Πρωτομάρτυρας καὶ Ἀρχιδιάκονος


Ἦταν ἕνας ἀπὸ τοὺς πιὸ διακεκριμένους μεταξὺ τῶν ἑπτὰ διακόνων, ποὺ ἐξέλεξαν οἱ πρῶτοι χριστιανοὶ γιὰ νὰ ἐπιστατοῦν στὶς κοινὲς τράπεζες τῶν ἀδελφῶν, ὥστε νὰ μὴ γίνονται λάθη. Ἂν καὶ κουραστικὴ ἡ εὐθύνη τοῦ ἐπιστάτη γιὰ τόσους ἀδελφούς, παρ’ ὅλα αὐτὰ ὁ Στέφανος ἔβρισκε καιρὸ καὶ δύναμη γιὰ νὰ κηρύττει τὸ Εὐαγγέλιο τοῦ Χριστοῦ. Καὶ ὅπως ἀναφέρει ἡ Ἁγία Γραφή, «Στέφανος πλήρης πίστεως καὶ δυνάμεως ἐποίει τέρατα καὶ σημεῖα μεγάλα ἐν τῷ λαῷ» (Πράξεις τῶν Ἀποστόλων στ’ 8 – 15, ζ’ 1 – 60). Δηλαδὴ ὁ ...
περισσότερα...

Νὰ μὴ φοβόμαστε τίποτα. Ὁ Θεὸς μᾶς ἀγαπᾶ πολύ! Συμβουλές του Γέροντος Πορφυρίου



Ὁ Γέροντας, καθισμένος κάτω ἀπὸ ἕνα πεῦκο, ἕνα καλοκαιρινὸ ἀπόγευμα, μᾶς μιλοῦσε γιὰ τὴν ἀπεριόριστη ἐμπιστοσύνη ποὺ πρέπει νὰ ἔχουμε στὴν πρόνοια τοῦ Θεοῦ: «Ξέρετε, αὐτὸ ποὺ λέει ἡ Γραφή “καὶ αἱ τρίχες τῆς κεφαλῆς ὑμῶν ἠριθμημέναι εἰσί”, εἶναι πραγματικότητα. Ἔτσι εἶναι.

Ο ολόφωτος λειτουργός



Ο Νεομάρτυρας άγιος Ιάκωβος ο αγιορείτης (1η Νοεμβρίου) διηγήθηκε κάποτε στο μαθητή του Μαρκιανό όσα θαυμαστά είδε στη διάρκεια μιας θείας λειτουργίας:
Καθώς φορούσε ο ιερέας την ιερατική του στολή, έφεξε μπροστά του το φως των αγγέλων, όπως φέγγει ο ήλιος την αυγή, πριν ανατείλει. Όταν άρχισε να προσκομίζει, τέσσερα αγγελικά τάγματα πήγαν και στάθηκαν στα τέσσερα σημεία του ναού.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια.Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.
Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.
Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των ....
συνθημάτων: <<ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ>>.

Ο AΛΙΣ ΚΟYΠΕΡ (ALICE COOPER) ΠIΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤO


alt ΜΙΛΑ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!
1 .Ο Άλις Κούπερ (Alice Cooper) πίστεψε στον Χριστό
Ο Κούπερ γνώρισε το αλκοόλ όταν άρχισε την μουσική του καριέρα, και έπινε πολύ για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο Lonn παρέθεσε τα λόγια του ίδιου του Κούπερ:


«Ένα θα σου πω μόνο : ο γέροντας εμφανίζεται συνήθως μεσημέρι!»


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicVeeRP5CJ1-wl4MkQe6SQK_L-whsXCe7FnFSdqyW5jPEYlgzMKXEwnlV20QYoPACsijhkJLYX4hCcWllVW9fLTwEn3eqMyv3UuwV7dNuJYSl0lH70SK4jzgDIkoOzNXgDxqo10ZVTswkG/s400/ScreenShot009+.jpg
Ο Β. είναι χρόνια πελάτης μου. Κάθε φορά που έρχεται πιάνουμε κουβεντούλα περί παντός επιστητού. Είναι κομμουνστής - ήταν και οργανωμένος παλιότερα - και είναι από τα άτομα που σέβομαι ιδιαίτερα γιατί αυτά που πιστεύει τα συνοδεύει με επιχειρήματα και μιλάει χωρίς εμπάθεια. Σεβόταν κι αυτός τις δικές μου απόψεις και πιστεύω μου.

Μία Ορθόδοξη απάντηση στις "κεφάτες φιλανθρωπίες" των "νεορθοδόξων" και των λοιπών "εκσυγχρονιστικών δυνάμεων" της παρακμής

Για  μιά  "κεφάτη" φιλανθρωπία
Αρχιεπισκόπου  Ιλαρίωνος  Τρόϊτσκι (1886-1929)

(Απο το  βιβλίο των  εκδόσεων  "Άθως" : "Ιλαρίων Τρόϊτσκι - Ιερομάρτυς και  πρόμαχος  της Εκκλησίας  του Χριστού" μετάφραση  πρ. Ιωάννης Φωτόπουλος)


Πανέμορφες ασπρόμαυρες εικόνες από τον Andreu Pardales



ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ" !!!

Posted: 25 Dec 2012 11:08 PM PST
Νίκος Λυγερός: Ο αγώνας του Τάσσου
Στην Κύπρο ο αγώνας εναντίον του Σχεδίου Ανάν δεν έχει τελειώσει κι αν το κατάλαβαν οι πιο παλιοί, πρέπει να το καταλάβουν και οι πιο νέοι. Όσοι πάλεψαν μαζί με τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ενώ δεν τον στήριξαν στις εκλογές, πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η στιγμή να τον δικαιώσουν.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ... ΕΠΙΣΗΜΟΙ ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΑΝ, ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ;;;

Αναζητείται ο Νίκος Καραχάλιος για απάτη-σκάνδαλο από ειδικό σύμβουλό του εις βάρος του ΕΟΤ

Συνελήφθη ο Κώστας Βασιλάκος, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην Γενικού γραμματέα του οργανισμού Νίκου Καραχάλιου,
και τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη, πλαστογραφία και σύσταση και συμμορία. Αναζητείται και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.