Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΟΙΜ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Η' 15-21 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Εκπληκτικές φωτογραφίες της θάλασσας!


ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ... "ΒΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ !!!

Οι γιατροί τής έβαλαν κομμάτι από το κρανίο στο στομάχι




Οι γιατροί τής έβαλαν κομμάτι από το κρανίο στο στομάχιΜια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών και πρώην νικήτρια καλλιστείων...
ομορφιάς υποβλήθηκε σε μια απίστευτη χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το ένα τέταρτο του κρανίου της και το… έβαλαν στο στομάχι της, για όσο διάστημα εκείνη ανάρρωνε από μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ συχνότητας αεροψεκασμοί «σκέπασαν» την Πάτρα!!! 30/9/2012



 
 
Πάτρα, Κυριακή 30 Σεπτεμβίου 2012.  Χιλιάδες κόσμου μαζεμένοι στο κέντρο της πόλης
 να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα και το μοναδικό γεγονός, τον αγώνα στο κέντρο της πόλης. Κι ενώ τα βλέματα όλων είναι...

"ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ !!!

Όλα στον αέρα: Πακέτο, οικονομία, κυβέρνηση…





Μαύρα είναι τα μαντάτα που έρχονται από το εξωτερικό σχετικά με το πακέτο μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση. Οι πρώτες πληροφορίες από το Euro Working Group της Παρασκευής αναφέρουν ότι οι ευρωπαίοι εταίροι δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από το μείγμα των μέτρων που παρουσιάστηκε εκφράζοντας σοβαρές ενστάσεις για τους φιλόδοξους στόχους σχετικά με τα έσοδα και με τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις. Οξύμωρο βέβαια αφού από τη μια ζητούν σκληρά μέτρα λιτότητας σε μια χώρα με ύφεση 7% για πέμπτη χρονιά κι από την άλλη δεν αποδέχονται τα μέτρα που τους παρουσιάζουν οι Έλληνες.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τι σχέση έχετε με τις μίζες του σκανδάλου ΜΑΝ κύριε Βερελή;

Άρση τραπεζικού απορρήτου για 44 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Χρ. Βερελής, για...
την υπόθεση Man-ΗΛΠΑΠ, ζητεί ο ανακριτής της υπόθεσης, ο οποίος έχει ήδη ασκήσει δίωξη εναντίον τριών προσώπων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ... ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!

Την πρόλαβαν λίγο πριν αυτοκτονήσει!

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Μόνο μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο επτά άνθρωποι εντοπίστηκαν απ' τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κυριολεκτικά σώθηκαν την τελευταία στιγμή πριν προβούν στην αυτοκτονία...

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... !!!

Χάρρυ Κλυνν: Να συλληφθεί ο Πάγκαλος για όσα ανεπίτρεπτα έχει κάνει!

Με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός ηθοποιός ζητά τη σύλληψη του πρώην Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης...
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο Χάρρυ Κλυνν κατηγορεί την κυβέρνηση για σχέσεις πελατείας και διαφθοράς.
Στην επιστολή του αναφέρει:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἀνανίας ὁ Ἀπόστολος

Ὑπακούετε «ἐκ καρδίας εἰς ὂν παρεδόθητε τύπον διδαχῆς». Κάνετε ὑπακοὴ μὲ ὅλη τὴν καρδιά σας στὸν ἀκριβὴ κανόνα τῆς χριστιανικῆς διδασκαλίας. Τέτοιος ἄνθρωπος ὑπακοῆς στὸν Θεὸ ἦταν καὶ ὁ ἀπόστολος Ἀνανίας. Διότι, ὅταν ὁ Θεὸς τοῦ εἶπε μὲ ὅραμα νὰ συναντήσει τὸ Σαῦλο, ποὺ ἦταν ὁ φόβος καὶ ὁ τρόμος τῶν χριστιανῶν, ἔκανε ὑπακοὴ στὰ λόγια τοῦ Κυρίου. Ἀμέσως πῆγε στὴν Εὐθεῖα ὁδὸ καὶ ἀναζήτησε τὸ σπίτι τοῦ Ἰούδα, ὅπου ἦταν ὁ Σαῦλος. Τὸν θεράπευσε, τὸν βάπτισε χριστιανό, καὶ ἔπειτα αὐτός, μὲ τὸ ὄνομα ...
περισσότερα...


Αριστοκλής Ιβάνοβιτς : Εξομολογούμαι δημόσια, καί όπως οί αρχαίοι Χριστιανοί έκαναν, τίς άθλιες αμαρτίες μου...



Παραθέτουμε εδώ τήν συγκλονιστική εξομολόγηση ενός διάσημου, λαϊκού καλλιτέχνη της ΕΣΣΔ, του Αριστοκλή Ιβάνοβιτς, ο οποίος πριν το θάνατο του μετανόησε λέγοντας δημοσίως τις αμαρτίες του... 

«Λέγει ο Αριστοκλής:

- Εγώ. πάτερ Φλαβιανέ, εδώ και τρεις μήνες έχω ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας μου από τον παλιό μου φίλο και χειρουργό . Ηδη έχω προετοιμαστεί για το τέλος της ζωής μου. Η διαθήκη μου έχει συνταχθεί και έχουν δοθεί οι απαραίτητες οδηγίες στο δικηγόρο. Απέμεινε να τακτοποιήσω μόνο την ψυχή μου, να συμφιλιωθώ με το Θεό, αν φυσικά η Χάρη Του κατέβει σε μένα, τον αδιόρθωτο αμαρτωλό!

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ... ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ !!! ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΟΙ ... (ΥΠ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!


ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ...


           

Ο ήρωας οπλαρχηγός Αθανάσιος Διάκος πού πλήρωσε μέ τήν ζωή του καί μάλιστα μέ οδυνηρό τέλος για την δική μας ελευθερία, και δίπλα του ένας καραγκιόζης δήθεν ηθοποιός νά τον εμπαίζει παριστάνοντας τον Διάκο να ψήνει σουβλάκια, επιχορηγούμενος  μάλιστα μέ  41.000 ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού !!!
Νά προσέξουν εκεί πέρα οί υπεύθυνοι τού Υπουργείου πολιτισμού ( πού μόνο τον πολιτισμό δεν προάγει), μή επιτρέψει ο Θεός καί  γίνει κανένας μεγάλος σεισμός καί δεν μείνει πέτρα γιά πέτρα από το Υπουργείο τους...


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ... ΡΕΣΤΑ !!!


 

«Κατάχρηση της ελευθερίας πού μάς έδωσε ο Θεός, καί  επικίνδυνη και χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας...» , προειδοποιεί δυναμικά καί σταράτα ο Πειραιώς Σεραφείμ. Μετά έρχονται οί βαριές αρρώστιες καί η "πληρωμή" μας γιά τά πάθη πού διαλέξαμε...
 
Αυτό το αναίσχυντο κακό κι΄ αυτή η σεξουαλική πανούκλα πού έχει ενσκήψει σέ πολλούς καί πολλές  ακόμη καί παντρεμένους, μέ τον στοματικό λεγόμενο έρωτα, επιλέγοντας το στόμα πού μάς έδωσε ο Θεός γιά να μιλάμε, νά υμνούμε τον Θεό, καί να τρώμε, κάποιοι να το κάνουν απόπατο, νομίζουμε ότι τελικά δεν θα μάς βγεί σέ καλό...
 

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΟ ... ΚΑΝΑΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ... ΠΑΣΤΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!

Σύγχρονο θαύμα πού συγκλονίζει: Ὁ ἀρχιμανδρίτης Σωσίπατρος μέ τόν μικρό Ἡλία πού ἔσωσε ὁ Ἅγιος Λουκάς ὁ Ἰατρός

(εκ της Ι.Μ.) Το απόγευμα της 28ηςΜαΐου στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου από την Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή . Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιάνζου κ. Θεοδώρητος ο οποίος και ομίλησε.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !



ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Έναρξη προωθημένου μηνύματος:


 Νίκος Χειλαδάκη  Δημοσιογράφος –Συγγραφέας -Τουρκολόγος
Μεγάλη έκπληξη δοκίμασαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς και στενό συνεργάτη του Ερντογάν, όταν επισκεπτόμενος το πατρικό του χωριό στην περιοχή της Αττάλειας, άρχισε να μιλεί ρωμαίικα, δηλαδή ελληνικά, με τους συγγενές του αλλά και με τα παιδιά του χωριού που έσπευσαν να τον συναντήσουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, (εφημερίδες Χουριέτ και Μιλιέτ στις 23/9/2012),  ο πρώτος αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, επισκέφτηκε πρόσφατα το πατρικό του χωριό που ονομάζατε Boğazkent και βρίσκετε στην επαρχία Serik της Αττάλειας. Στο χωριό του υπάρχει μια ολόκληρη συνοικία που ονομάζετε Αχμεντιέ.

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ... ΚΥΡΙΟΙ Γ.Ο.Χ.


ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΜΥΡΕΛΑΙΟΥ: ΕΥΧΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ…ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΥΙΣΤΕΣ!!!


ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΜΥΡΕΛΑΙΟΥ:
ΕΥΧΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ…ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ!
«ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΥΙΣΤΕΣ» !!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ

    Στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι παλαιοημερολογίτες της Μυρελαίου έστειλαν στον Ορθόδοξο Τύπο επιστολή-απάντηση στο άρθρο μας με τίτλο «ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!» και το οποίο είχε αναδημοσιεύσει και ο Ορθ.Τύπος. Εμάς μας το κοινοποίησαν μέσω της ιστοσελίδας μας στο Facebook και το αναδημοσιεύουμε.

ΤΟΥΣ Ε.Ο.Κ.... ΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ !!! ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ... ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ !!!

Με χρήματα της Ε.Ε. τα τουρκικά σίριαλ!

Την καταγγελία ότι με χρήματα της Ε.Ε. (620 εκατομ. αγγλικές στερλίνες) γυρίζονται κάποιες πολύ γνωστές τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που στη συνέχεια πλημμυρίζουν κάποιες χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έκανε η Βρετανίδα βουλευτής του βρετανικού συντηρητικού κόμματος, Pauline Latham. 

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

15 Στη Σκήτη των Καυσοκαλυβίων, στην Καλύβα «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» ασκήτευε ό Γέροντας Αγάπιος Μοναχός με τη συνοδεία του, το Μοναχό Πηγάσιο, πού περνούσαν πολύ φτωχικά και στερημένα.

Κατά το έτος 1935 - 6, ό υποτακτικός Πηγάσιος, θύμισε στον Γέροντα του Αγάπιο, πώς καλά θα ήταν, άμα τελειώσει την άλλη μέρα το πρωί ή προσευχή της Ακολουθίας, να γυρίσει με ένα γράμμα, της Κυριάρχου Μονής Μεγίστης Λαύρας, πού το λένε «Απανταχούσα» στα άλλα Καλύβια της Σκήτης για να μαζέψει ελεημοσύνες και οικονομική ενίσχυση να μπορέσουν να διορθώσουν το Καλύβι τους πού ήταν ερειπωμένο.


ΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΜΩΑΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ... ΡΕΣΤΑ !!!

Η κατάντια της ελληνικής "προοδευτικής" διανόησης – Τελετή για τον Παστίτσιο στα Εξάρχεια (βίντεο)

30-09-2012 16:50:21


Για μία ακόμη φορά η ελληνική προοδευτική αριστερόστροφη διανόηση αυτοεξευτελίζεται και αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι εχθρός της είναι το σύνολο του ελληνικού λαού και των χριστιανών αυτής της χώρας με την συνεχόμενη επίδειξη της επιλεκτικής ευαισθησίας σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας.
Έτσι οι παροικούντες εις τα Εξάρχεια θέλοντας να διακωμωδήσουν την Χριστιανοσύνη, την Εκκλησία και τον γέροντα Παίσιο αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία τελετή και περιφορά της εικόνας του Γέροντα Παστίτσιου όπως αναφέρουν, ενδεδυμένοι ως ιερείς σαχλαμαρίζοντας σαν παιδάκια του δημοτικού πιστεύοντας ότι έτσι σατιρίζουν την γνωστή υπόθεση με τον «γενναίο μπλόγκερ».