Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΘΑΥΜΑ !!!

Πέθανε στη γέννα...αναστήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του!

Η μητέρα γέννησε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι μετά από είκοσι λεπτά κατάφερε να αναπνεύσει, ενώ για το αγόρι οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα να ζήσει.

Άνδεις 1972: Επιζών εξομολογείται πως αναγκάστηκε να γίνει κανίβαλος για να επιζήσει!

Ημερομηνία: 14 Οκτωβρίου 2012
Ανδεις 1972: Επιζων εξομολογειται πως αναγκαστηκε να γινει κανιβαλος για να επιζησει!
Επιζών από το αεροπορικό δυστύχημα των Άνδεων αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις 72 ημέρες που έμειναν καθηλωμένοι στα χιόνια. Το ''Θαύμα των Άνδεων'' 40 χρόνια μετά.
Συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από το αεροπορικό δυστύχημα στις Άνδεις που συγκλόνισε τον κόσμο και άλλαξε τις ζωές των 16 ανθρώπων που κατάφεραν να επιβιώσουν, κάνοντας ακραίες επιλογές.

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ !!! ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ;;;

Οι πρώτοι νεκροί Τούρκοι στην Συρία - Δύο αξιωματικοί "γαζώθηκαν" από BMP-1

Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν ήδη εμπλακεί σε μάχες στην Συρία και καταγράφουν ήδη τις πρώτες απώλειές τους. Όπως μεταδίδουν το... 
...ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti στις 14 Οκτωβρίου κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας σκότωσαν Τούρκους και Σαουδάραβες αξιωματικούς σε μάχες στην βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ.  

ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ... ΚΑΛΟ ;;;

Σύσσωμος ο Τύπος κατά της Μέρκελ για τα ανώνυμα γενόσημα

Χοντρό παιχνίδι με φόντο τα συμφέροντα των γερμανικών φαρμακευτικών εταιρειών παίζεται τους τελευταίους μήνες σε βάρος της δημόσιας Υγείας και της ελληνικής οικονομίας. Σύσσωμος ο Κυριακάτικος Τύπος... 
...επιτίθεται στις αναίσχυντες πρακτικές της τρόικας και της Μέρκελ, οι οποίες στο όνομα των δήθεν «περικοπών», επιχειρούν να παραδώσουν το σύστημα Υγείας της χώρας μας στις πολυεθνικές τους.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ" ;;;

«Dealer» της φαρμακοβιομηχανίας Ratiopharm στην Ελλάδα η Μέρκελ

Στον πραγματικό λόγο της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην χώρα μας την περασμένη εβδομάδα αναφέρεται η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ»...
Όπως αποκάλυψε πρώτο το newsbomb.gr, η Μέρκελ απαίτησε κατά την επίσκεψή της από τον Έλληνα πρωθυπουργό να υιοθετήσει την καταστροφική για την Υγεία μας συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου.
Να μας ταΐζει δηλαδή ανώνυμα, πάμφθηνα και επικίνδυνα φάρμακα!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ !!!


Άγριος καβγάς Γεωργιάδη - Τζάκρη για το πετρέλαιο θέρμανσης!

Γεωργιάδης: "Αν δεν σας αρέσει να φύγετε από την κυβέρνηση!" - Τζάκρη: "Θα σας κάνει ο Σαμαράς υπουργό!"
Μπορεί οι καυστήρες των καλοριφέρ να μην ανάψουν φέτος λόγω της τιμής του πετρελαίου, άναψαν όμως τα αίματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η εξίσωση του φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιώργου Οικονομέα, όταν η κουβέντα μετατράπηκε σε άγριο καβγά μεταξύ των -συμπολιτευόμενων κατά τ' άλλα- Άδωνι Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία και Θεοδώρα Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!

Πυρά Σιατίστης Παύλου για ''Corpus Christi'' και ''Χρυσή Αυγή'

siatistis
Του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου για την Romfea.gr

Δύο λόγια νοιώθω την ανάγκη να πω ξέροντας πως θα ενοχλήσουν πολλούς. Αφορμή τα όσα διαδρατίστηκαν με ένα άθλιο κινηματογραφικό έργο.
Μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα η αντικειμενική κριτική είχε αποφανθεί ότι πρόκειται για ένα έργο αμφιβόλου καλλιτεχνικής αξίας, για μια μετριότητα.
Η δεύτερη πληροφορία που είχαμε είναι ότι οι συντελεστές του, θα επεδίωκαν την σύγκρουση με την Εκκλησία για καθαρά διαφημιστικούς και εισπρακτικούς λόγους.
Ήδη κάποιοι γνωστοί, αγανακτισμένοι πάντα με τους άλλους και ποτέ με τον εαυτό τους, ρωτούσαν τι κάνει η Ιερά Σύνοδος.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λουκιανὸς ὁ Ἱερομάρτυρας Πρεσβύτερος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἀντιοχείας

Γεννήθηκε στὰ Σαμόσατα τῆς Συρίας ἀπὸ γονεῖς εὐσεβεῖς, καὶ μὲ ἀνάλογο τρόπο ἀνατράφηκε. Μετὰ τὸν θάνατο τῶν γονέων του, διαμοίρασε στοὺς φτωχοὺς τὴν πατρική του περιουσία καὶ ἀφοσιώθηκε στὴν μελέτη τῶν θείων Γραφῶν, διότι στὴν σκέψη του ἐπικρατοῦσαν τὰ λόγια του Ἀπ. Παύλου: «Πᾶσα γραφὴ θεόπνευστος καὶ ὠφέλιμος πρὸς διδασκαλίαν, πρὸς ἔλεγχον, πρὸς ἐπανόρθωσιν, πρὸς παιδείαν τὴν ἐν δικαιοσύνῃ». Δηλαδή, ὅλη ἡ Γραφὴ ἔχει ἐμπνευσθεῖ ἀπὸ τὸν Θεό. Γι’ αὐτὸ εἶναι ὠφέλιμη γιὰ νὰ διδάσκει τὴν ἀλήθεια, ...
περισσότερα...

Στάχτη: Το καλύτερο φυσικό απορρυπαντικό και απολυμαντικό

Τζάκι και ξύλα ίσον στάχτη και… μπούρμπερη, όπως έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά.Όμως εσύ μπορείς να επωφεληθείς ακόμα και από την ταπεινή τέφρα ή κοινώς στάχτη και αλισίβα... . αρκεί να ενημερωθείς για τις απίστευτες αποτελεσματικές και οικολογικές χρήσεις της στη σπιτική καθαριότητα.

Απορρυπαντικό με ιστορία

Η στάχτη είναι πολύ ισχυρό απορρυπαντικό και απολιπαντικό (διαλύει τα λίπη), γιατί περιέχει πολλή ποτάσα. Πολύ πριν φτάσουμε στις «μαγικές» απορρυπαντικές σκόνες με τους μπλε και πράσινους κόκκους, τα πρώτα απορρυπαντικά του προηγούμενου αιώνα παρασκευάζονταν από στάχτη. Οι νοικοκυρές της δεκαετίας του 1930 έπλεναν στο πλυντήριο βάζοντας μια μικρή πάνινη θήκη γεμάτη με στάχτη (ποσότητα 1-2 ποτηριών) κατευθείαν μέσα στη συσκευή τους. Σήμερα υπάρχουν ακόμα χώρες όπου πωλούνται απορρυπαντικά που έχουν ως βάση το νερό και τη στάχτη.

Γέροντας Παΐσιος για βλάσφημη ταινία.

…Και με τις βλάσφημες ταινίες πού παρουσιάζουν, θέλουν να γελοιοποιήσουν τον Χριστό.
Το κάνουν, για να πουν «αυτός ήταν ο Χριστός, τώρα θα έρθει ό Μεσσίας», και να παρουσιάσουν μετά τον «Μεσσία» τους. Εκεί το πάνε.

- Οι άνθρωποι, Γέροντα, τα πιστεύουν και βλάπτονται!

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ "ΑΓΑΠΑΕΙ" Ο ΠΑΠΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

Στον Α' Παγκ.Πόλεμο κόντεψε να ξαναπάρει το Πατριαρχείο μας την Αγία Σοφία και το βατικανό δήλωσε ότι προτιμά να βλέπει την ημισέληνο στην Αγιά Σοφιά παρά τον Ελληνικό Σταυρό!

Πρωτοπρ. Γεώργιος Μεταλληνός, "Ὁ ἀνθελληνισμὸς τοῦ Βατικανοῦ εἶναι μόνιμος, ὅσο ὁ Ἑλληνισμὸς μένει ἑνωμένος μὲ τὴν Ὀρθοδοξία"


Μοῦ ζητήθηκε νὰ δώσω κάποια στοιχεῖα, πού νὰ τεκμηριώνουν την καθιερωμένη ἀνθελληνική στάση τοῦ Βατικανοῦ καὶ τῶν Λατίνων τοῦ Ἑλλαδικοῦ Χώρου. Διότι πολλοὶ εἶναι ἐκεῖνοι, πού μὴ γνωρίζοντας τὰ κείμενα, ρωτοῦν μὲ ἀπορία:
Ὑπάρχουν ἀποδείξεις; Ἡ ἀπάντηση, δυστυχῶς, εἶναι: Ναί, ὑπάρχουν! Μακάρι νὰ μὴ ὑπῆρχαν καὶ νὰ μὴ ἤμασθε ἀναγκασμένοι νὰ ἀσχολούμεθα μὲ αὐτὸ τὸ θέμα. Δυστυχῶς ὅμως τὰ πράγματα ἀποδεικνύουν ὅτι ὁ ἀνθελληνισμὸς τοῦ Βατικανοῦ εἶναι μόνιμος, ὅσο ὁ Ἑλληνισμὸς μένει ἑνωμένος μὲ τὴν Ὀρθοδοξία τῶν Ἁγίων, πού συνιστᾶ ριζικὴ ἀνατροπὴ τοῦ παπικοῦ οἰκοδομήματος.
Μένουμε ἐνδεικτικὰ σὲ κάποιες χαρακτηριστικὲς περιπτώσεις:

Κύριε, γιατί ἔκανες τέτοιον βασιλέα;

Ἀπόκρισις περὶ ἀναξίων ἀρχόντων.
TOY EN ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΙΝΑΪΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ

Ἐρώτησις: Ὁ Ἀπόστολος Παῦλος λέει ὅτι οἱ ἐξουσίες τοῦ κόσμου ἔχουν ταχθεῖ ἀπὸ τὸν Θεό. Πρέπει λοιπὸν νὰ δεχθοῦμε ὅτι κάθε ἄρχοντας ἢ βασιλεὺς ἢ ἐπίσκοπος προχειρίζεται στὸ ἀξίωμα αὐτὸ ἀπὸ τὸν Θεό;

Ἀπόκρισις: Ὁ Θεὸς λέει στὸν Νόμο: «Θὰ σᾶς δώσω ἄρχοντας σύμφωνα μὲ τὶς καρδιές σας».