Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς θα αντιμετωπίσουν οι Χριστιανοί τον Αντίχριστο;

Πώς θα αντιμετωπίσουν οι Χριστιανοί τον Αντίχριστο;

Για την αντιμετώπιση του πειρασμού του Αντιχρίστου οι Χριστιανοί θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Τα όπλα, με τα οποία θα δυνηθούν οι Χριστιανοί να πολεμήσουν τον Αντίχριστο, είναι η θεωρία και πράξη της Χριστιανικής Εκκλησίας. Άλλωστε, αυτά τα δύο είναι στην ουσία αχώριστα.

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ .......


Αναλαμβάνουν και εκτελούν συμβόλαια θανάτου.
Ακριβώς όπως οι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Στοχοποιούν πολιτικούς και πολιτικές και τους επιτίθενται ομαδικά, συντονισμένα, λυσσαλέα.

Λατίνος (Ρωμαιοκαθολικός) αυτόπτης μάρτυρας του Αγίου Φωτός

Λατίνος (Ρωμαιοκαθολικός) αυτόπτης μάρτυρας του Αγίου Φωτός


Εισαγωγή

Η αλήθεια περί του Αγίου Φωτός για κάθε πιστό Ορθόδοξο είναι κάτι τόσο φυσιολογικό και αυτονόητο όσο και η αναπνοή του. Δεν χρειάζεται ούτε να του το αποδείξουν, ούτε να του το δικαιολογήσουν, ούτε καν να το δει- αφού πρόκειται για γεγονός καταφανέστατο. Όμως επειδή κάποιοι κλονίζονται ή δεν έχουν πιστέψει με τόση θέρμη- πειραζόμενοι και από τον διάβολο και από τους «διαβόλους»- τους προσφέρουμε μια ιστορική  μαρτυρία για το Άγιο Φως.

Δέχεται ο Θεός τον διάβολο σε μετάνοια;

dehetai-o-theos-ton-diabolo-se-metanoia
Η ακόλουθη διήγησις που προέρχεται μάλλον από κάποια λιγότερο γνωστή παραλλαγή της συστηματικής συλλογής του Γεροντικού* σκοπό έχει να διδάξη πόσο μεγάλη είναι η φι­λανθρωπία του Θεού και ότι κανένας αμαρτωλός δεν πρέπει να απελπίζεται, ακόμη κι αν νομίζη ότι έχει γίνει όμοιος στην αμαρτία με τον διάβολο.

Αναγνώστης: «ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ!»

ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ,ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ(ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ) ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: ΠΕΡΙ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

.Η αμοιβαία εκδήλωση στοργής είναι αναγκαίο στοιχείο της συζυγικής αγάπης. Η αγάπη φανερώνεται με την τρυφερότητα, την ευγένεια, το ενδιαφέρον. Η αγάπη εκφράζεται με λόγια.

Ω ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΤΕ ΑΠΟ ΘΕΪΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ!

.Όπου είναι ταπεινοφροσύνη, εκεί είναι κι’ η φώτιση του Αγίου Πνεύματος.
Κι’ όπου είναι φώτιση του αγίου Πνεύματος, εκεί είναι και φωτοχυσία του Θεού και Θεός με σοφία και γνώση των μυστηρίων του. Κι’ όπου είναι αυτά, εκεί είναι κ’ η βασιλεία των ουρανών, κ’ η γνώση της βασιλείας, κ’ οι κρυφοί θησαυροί της γνώσης του Θεού, που μέσα τους είναι και το φανέρωμα της πνευματικής φτώχειας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ


.Γράφει ο Νικόλαος Γεωργαντώνης, Φοιτητής Θεολογίας

Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά»  είναι μια αιρετική ομάδα, μια  εταιρεία που προσπαθεί να πλανέψει και να αποσπάσει τους πιστούς  από την «Μια, Αγία και Καθολική Εκκλησία».

Ανακοινωθέν Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ 20 Σεπτεμβρίου 2013


Ανακοινωθέν Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ 20 Σεπτεμβρίου 2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com
                    
  Ἐν Πειραιεῖ τῇ 20ῃ Σεπτεμβρίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἡ πλήρης καί ἀπόλυτος ὁμολογία τοῦ αὐτοαποκαλουμένου ἐθνικιστικοῦ κομματικοῦ σχηματισμοῦ «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αὐγή», παρά τό αὐταπόδεικτο γεγονός ὅτι ὁ ἐθνικισμός ἀποτελεῖ παθογένεια καί ἐκτροπή ἀπό τόν ἐθνισμό πού εἶναι ἡ ὑγιής φιλοπατρία, κατόπιν καταγγελίας μας, πού δημοσιοποιήθηκε στήν ἱστοσελίδα του στίς 22/4/2013 μέ τή φράση:

Rene Puaux: Είδα το μαρτύριο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης

Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης

Στο μαρτύριο του μητροπολίτη παρευρέθηκαν και οι 20 Γάλλοι ναύτες, την αντίδραση των οποίων περιέγραψε ο Γάλλος συγγραφέας Ρενέ Πουώ. Μία γαλλική περίπολος από είκοσι άνδρες, τους οποίους συνόδευα μαζί μ’ έναν άλλο πολιτοφύλακα, κατευθύνθηκε αμέσως στη Μητρόπολη, με σκοπό να πεισθεί ο μητροπολίτης να έλθει και να παραμείνει στην εκκλησία της Sacre-Coeur ή στο Γαλλικό Προξενείο. Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος δεν δέχθηκε, λέγοντας ότι σαν καλός ποιμένας είχε χρέος να μείνει κοντά στο ποίμνιό του. 

Ιστορικές αθλιότητες της Άγγλίας

istorikes-athliotites-tis-agglias


«Δι’ αυτόν τον λόγον-συνέχισεν ο Γάλλος πρόξενος-ενώ τα Γερμανικά στρατεύματα προήλαυνον συνεχώς και με ταχύτητα η οποία εφαίνετο αξιόλογος, προς την Θεσσαλίαν, την Στερεάν και την Πελοπόννησον, διεπίστωνα, αντιθέτως, ζωηράν δυσφορίαν και ανησυχίαν μεταξύ των ανωτέρων επιτελικών αξιωματικών της Θεσσαλονίκης. Ήκουσα ο ίδιος μερικούς εξ αυτών να ψιθυρίζουν:

ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ : "ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥΣΑΙ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ" !!!

Σόιμπλε: «Έχουν καλό καιρό, αλλά δεν θα ήθελα να είμαι Έλληνας!»

                    

Toν προεκλογικό του αγώνα στη Γερμανία ενόψει των εκλογών της 22ης Σεπτεμβρίου συνεχίζει ο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μπατ Κρότσινγκεν της Βάδης - Βυρτεμβέργης ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε μία...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΕΠΙΚΑΙΡΟΝ !!!

Επιστολές Καποδίστρια...σαν μην πέρασε μια μέρα

Εκπληκτικά επίκαιρες αποδεικνύονται οι ιδιόχειρες επιστολές, 37 τον αριθμό, του Ιωάννη Καποδίστρια, που απευθύνονται στον στενό συνεργάτη του Αλέξανδρο Κοντόσταυλο (1789-1865) και αναφέρονται σε τρέχουσες κρατικές υποθέσεις, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, των ετών 1828-1830.

«Ειμαι ο πατέρας του κλέφτη»


Μία αληθινή διδακτική ιστορία έμπονης προσευχής από την Κορέα

...Ο οκτάχρονος γιός της οικογένειας είναι πολύ ζωηρός. Και στο παρελθόν έχει προκαλέσει προβλήματα και ανησυχίες στους γονείς του. Αλλά η τελευταία πράξη του τους άφησε άναυδους.

Συνήθως, όταν ο Β. επιστρέφει από το σχολείο, η μητέρα του ελέγχει
την σχολική του σάκα και συζητάει μαζί του πώς πέρασε στο σχολείο, τι μάθημα έκανε, τι βαθμό πήρε στην ορθογραφία κ.λ.π. Μια μέρα στην σάκα η μητέρα βρήκε χρήματα. Μετά από αλλεπάληλες ερωτήσεις τελικώς ο Β. ομολόγησε ότι τα έκλεψε. Η μητέρα κράτησε την ψυχραιμία της και προσπάθησε να εξακριβώσει τον τρόπο και τον λόγο της κλοπής.

Για το βίο και την οσιακή κοίμηση του Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου

Φιλόθεος Ζερβάκος

Συνεχίζουμε σήμερα τη δημοσίευση της διαφωτιστικής Ομιλίας του κ. Στ. Κεμεντζετζίδη, σχετικά με τη σπουδαία προσωπικότητα του Γέροντος Φιλόθεου Ζερβάκου. Στο σημερινός απόσπασμα συνεχίζουμε τις μαρτυρίες για το βίο του και ακολούθως παραθέτουμε αναμνήσεις όσων σχετίσθηκαν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο με την οσιακή του κοίμηση.
Από σημειώσεις αδελφών της Ιεράς Μονής Θαψανών

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Οργισμένοι οι κάτοικοι της Σαντορίνης - Αισθάνονται απογοήτευση και θυμό!


Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών

Για άλλη μία φορά οι κάτοικοι της Σαντορίνης αισθάνονται παρακατιανοί, παραμελημένοι, ανυπεράσπιστοι και οι «φτωχοί» συγγενείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης!...

Καθώς πραγματοποιείται η ανέλκυση του Costa Concordia στο μικρό νησί Giglio της γειτονικής Ιταλίας, οι Έλληνες και ακόμη περισσότερο οι κάτοικοι της Σαντορίνης αισθάνονται για άλλη μία φορά πικρία, απογοήτευση και θυμό ταυτόχρονα απέναντι στους κυβερνώντες του Ελληνικού Κράτους

ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΣΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΑΤΡΟΥ !!!

Επικίνδυνη ή αποτελεσματική η δίαιτα Ντουκάν;

dukan-diet-book
Η  δίαιτα Ντουκάν που υπόσχεται θεαματική απώλεια βάρους χωρίς πείνα έχει κερδίσει πάνω από 10 εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τον Φρ. Ολάντ και την Κέιτ Μίντλετον.
Χαρακτηριστικό είναι  ότι στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της στον Μαραθώνιο Ring O’Fire Anglesey Coastal Ultra Marathon, περίπου πέντε  εβδομάδες μετά την γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου η

Αμφίεση: Δεν είναι τόσο απλό όσο το νομίζετε, αλλά τόσο σοβαρό όσο δεν το φαντάζεσθε

amfiesi
Αγαπητοί Χριστιανοί.Ορισμένοι έχουν την γνώμη ότι το θέμα της αμφιέσεως (του ντυσίματος), είναι ασήμαντο από πλευράς ορθής Χριστιανικής συμπεριφοράς.Είναι όμως σωστή αυτή η άποψη;Ασφαλώς όχι, όπως θα βεβαιωθεί κάθε καλόπιστος Χριστιανός που θα μελετήσει τις πιο κάτω σοβαρές θέσεις.
Από την Αρχαιότητα:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Κοδρᾶτος ὁ Ἀπόστολος ὁ ἐν Μαγνησίᾳ


Τὰ θεόπνευστα λόγια τοῦ Ἀποστόλου τοῦ Θεοῦ, Πέτρου, συμβουλεύουν: «Ἕτοιμοι ἀεὶ πρὸς ἀπολογίαν παντὶ τῷ αἰτούντι ὑμᾶς λόγον περὶ τῆς ἐν ὑμὶν ἐλπίδος μετὰ πραΰτητος καὶ φόβου», ποὺ σημαίνει, νὰ εἶστε πάντοτε ἕτοιμοι γιὰ νὰ ἀπολογηθεῖτε καὶ νὰ ὑπερασπίσετε τὴν ἀλήθεια τοῦ Εὐαγγελίου στὸν καθένα πού σᾶς ζητᾶ λόγο καὶ ἀπόδειξη γι’ αὐτὰ ποὺ ἐλπίζετε νὰ ἀπολαύσετε στὸ μέλλον, καὶ γιὰ τὰ ὁποία μας περιγελοῦν οἱ ἄπιστοι. Νὰ ἀπολογηθεῖτε ὅμως, χωρὶς ἐξάψεις καὶ φανατισμό, ἀλλὰ μὲ πραότητα καὶ μὲ φόβο Θ ...
περισσότερα...

Αρχιεπίσκοπος: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εγκληματική συμπεριφορά»

arhiepiskopos-katadikazoume-aperifrasta-kathe-eglimatiki-sumperifora
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ευρισκόμενος σε περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές της Βοιωτίας και ερωτηθείς απο δημοσιογράφους για τα πρόσφατα γεγονότα στο Κερατσίνι και τα όσα ακολούθησαν, έκανε την εξής δήλωση:

ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ;;;

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «περιώνυμοι» δημοσιογράφοι των μεγαλόσχημων τουρκοσηριαλικών  καναλιών, (στην εικοσιπενταετή δημοσιογραφική μου καριέρα και σε διάφορες αποστολές σε εχθρικό έδαφος είχα τη εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας με  τους περισσότερους) και ίσως δεν

Οι ευλαβείς Ρώσοι και οι... μοντέρνοι Έλληνες

oi-eulabeis-rosoi-kai-oi-monternoi-ellines
Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και στην περίπτωση της επισκέψεως της Προέδρου της Ρωσικής Άνω Βουλής στον Αρχιεπίσκοπο αυτό ισχύει επακριβώς...
Η εικόνα της κας Ματβιένκο να υποκλίνεται με ευλάβεια και σεβασμό μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στέλνει πολλά και ποικίλα μηνύματα...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ

15Αν ζητούμε κάτι από τον Θεό, χωρίς να θυσιάζουμε και κάτι, δεν έχει αξία.

Αν κάθωμαι και λέω: «Θεέ μου, Σε παρακαλώ, κάνε καλά τον τάδε άρρωστο», χωρίς να κάνω κάποια θυσία, είναι σαν να λέω απλώς καλά λόγια. Ο Χριστός να δη την αγάπη μου, την θυσία μου, και τότε θα εκπληρώση το αίτημά μου, αν βέβαια αυτό είναι για το πνευματικό καλό του άλλου.

ΟΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ...

15
Είπε ένας Γέροντας:
"Όπως ακριβώς σ΄ έναν δρόμο, όπου πηγαινοέρχονται πολλοί πεζοί, ποτέ δεν φυτρώνει χορτάρι ούτε κι αν το σπείρεις, γιατί πατιέται το χώμα, έτσι συμβαίνει και με μας.

Παραιτήσου από τις πολλές και περιττές φροντίδες και θα δεις να φυτρώνουν αυτά, που δεν γνώριζες ότι βρίσκονταν μέσα σου, επειδή πάνω σ΄ αυτά περπατούσες".


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28849:oi-poluacholoi&catid=244:diafora-peri-zohs&Itemid=723

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ !!! ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ;;;

Γ.ΑΣΜΟΥΣΕΝ: Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ


15Η  γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επόσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε  η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


.Του Γιώργου Θεοχάρη

Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής Αγιορείτης μοναχός, που μίλησε στο ´´Αγιορείτικο Βήμα´´ για τα τελευταία γεγονότα, τα οποία συγκλόνισαν το πανελλήνιο.


ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ;;; ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ !!! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!


ΣΑΒΒΑΤΟΝ  21  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013