Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι 6 βαρύτεροι άνθρωποι του κόσμου!



Ο Kenneth Brumley ήταν ένα από τα βαρύτερα άτομα που έχει καταγραφεί ποτέ. Χαρακτηρίστηκε στο ντοκιμαντέρ BodyShock του Channel 4 "Half Ton μπαμπάς», ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, που ζύγιζε περίπου 468 κιλά.


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Kenneth Brumley στο ντοκιμαντέρ, είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι για τέσσερα χρόνια. Μετά έγινε δεκτός για γαστρική επέμβαση στο νοσοκομείο Renaissance στο Χιούστον, οι πυροσβέστες έπρεπε να σπάσουν έναν τοίχο στο σπίτι Brumley για να τον πάρουν έξω.

Φανταστικές εικόνες από τον Mary Kay

Η εκπληκτική ιστορία του αετού!!!


Απίστευτο! Αξίζει να το δείτε!

ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΜΩΡΕΕΕΕ !!!

Αποζημίωση 3,4 εκατ. ευρώ πήρε ο Προβόπουλος χωρίς να απολυθεί...

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό υπέβαλε ο εκπρόσωπος του Κινήματος για την Χριστιανοδημοκρατική Αναγέννηση («ΚΙ.ΧΡ.Α.») και ο εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος... 
...γνωστοποιεί στο σώμα της Βουλής των Ελλήνων, την αποκάλυψη «βόμβα» του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters :
«Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έλαβε αποζημίωση 3,4 εκ. ευρώ. Ο κ. Προβόπουλος χωρίς καν να απολυθεί, πήρε αποζημίωση από την Τράπεζα την οποία εργαζόταν, γιατί η Κυβέρνηση τον διόρισε σε θέση με αποδοχές 20.000 ευρώ!!!»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ:ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΑΘΜΟ

1-Γέροντα τί σημαίνει για σας η προσευχή;

-Στέλνω σήμα, ζητώ βοήθεια. Ζητώ συνεχώς βοήθεια από τον Χριστό, από την Παναγία, από τους Αγίους, για τον εαυτό μου και για τους άλλους. Αν δεν ζητήσω, δεν θα μου δώσουν.

Θυμάμαι στον ανταρτοπόλεμο μας είχαν κυκλώσει σφιχτά 1.600 αντάρτες. Εμείς είμασταν όλοι κι όλοι 180 στρατιώτες οχυρωμένοι πίσω από έναν βράχο. Αν μας έπιαναν θα μας σκότωναν. Προσπάθησα να στήσω κεραία, για να πιάσω επαφή με το κέντρο. Δεν μπόρεσα, κοβόταν η κεραία από τα πυρά. Ο λοχαγός φώναζε: «Αφησέ τα αυτά έλα εδώ, βοήθησε να σβαρνίσουμε κανένα κιβώτιο χειρομβομβίδες». Γυρνούσε εν τω μεταξύ στα πολυβολεία και έκανε επιθεώρηση.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !

Ανέκδοτο: Η κουφή σύζυγος



Πάει κάποιος στον Ωριλά και παραπονιέται ότι η γυναίκα του δεν ακούει καλά αλλά και αρνείται να πάει στον γιατρό

- Δεν πειράζει λέει ο γιατρός, θα κάνουμε ένα τεστ, θα μου φέρεις τα αποτελέσματα και θα δούμε...
Ανέκδοτο: Η κουφή σύζυγοςΘα πας, λοιπόν στο σπίτι και ξεκινώντας από τα 10 μέτρα θα μιλάς στην γυναίκα σου. Όταν ακούσει θα μετρήσεις την απόσταση και θα μου την πεις. Εντάξει?
Φεύγει ο άντρας, πάει στο σπίτι, μπαίνει μέσα και βλέπει την γυναίκα του στην κουζίνα. Υπολογίζει τα 10 μέτρα και την ρωτάει
- Αγάπη μου τι θα φάμε σήμερα?
Καμιά απάντηση από την σύζυγο. Στα 9 μέτρα τα ίδια, στα 8...7...6...3...2...1...τίποτα.
Φτάνει στο 1/2 μέτρο.....
- Αγάπη μου τι θα φάμε σήμερα?
- Γιουβαρλάκια ρε ηλίθιε, 9 φορές στο είπα!!!!

ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ... ΗΛΙΟ !!!

ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ!




Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Ὁ πιστὸς λαὸς ἀναζητεῖ τὴν Ἱεραρχίαν καὶ τὰς ἀντιδράσεις τοῦ ἱεροῦ κλήρου
Ο ΠΙΣΤΟΣ λαὸς ἔγινε μάρτυς ἑνὸς ἀπαραδέκτου φαινομένου: Νὰ παίζεται μία θεατρικὴ παράστασις, ἡ ὁποία ἐμφανίζει τὸν Χριστὸν καὶ τοὺς Ἁγίους Ἀποστόλους ὡς ὁμοφυλοφίλους καὶ αἱ ἀντιδράσεις νὰ προέρχωνται ἀπὸ μίαν «χούφτα» Ὀρθοδόξων, μετρημένων εἰς τὰ δάκτυλα καὶ ἀπὸ τὴν «Χρυσῆν Αὐγήν», τὴν ὁποίαν ὅλοι καταγγέλλουν διὰ τὰς ἀκραίας θέσεις της καὶ βιαίας ἐνεργείας της, ἀλλὰ αὐτὴ νὰ ὑπερασπίζεται τὴν Ὀρθοδοξίαν ἐπιτιθεμένη ἐναντίον τῶν κομμάτων τῆς ἀθεΐας. Εἰς τὴν θέσιν τῆς «Χρυσῆς Αὐγῆς» ἔπρεπε νὰ εὑρίσκωνται οἱ κληρικοί, τοὐλάχιστον, τῆς Ἱερᾶς Ἀρχιεπισκοπῆς Ἀθηνῶν καὶ ἐκπρόσωποι τῆς Ἱερᾶς Συνόδου.

Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής - Είδε την κακία του σατανά




Μη ξενίζεσαι, τέκνον μου. Έτσι είναι ο μοναχός. Ο βίος τού μοναχού είναι μαρτύριον διαρκές. Ο γλυκύς Ιησούς μέσα εις τας θλίψεις γνωρίζεται. Και μόλις θα τον ζητήσης, θα σου προβάλη τας θλίψεις.
Η αγάπη Του είναι μέσα στα βάσανα. Ολίγον μέλι σου δείχνει και από κάτω έχει κρύψει ολόκληρον αποθήκην πικρίας. Προηγείται το μέλι της χάριτος και ακολουθεί η πικρία των πειρασμών.
Όταν θελήση να σου στείλη τα βάσανα σε ειδοποιεί και ως αγγελιαφόρον σου στέλνει ανάλογον χάριν. Ως να σου λέγη: Γίνου έτοιμος! Να περιμένης πόθεν θα σε προσβάλη και θα χτυπήση ο εχθρός. Και
ούτως αρχίζει ο σος αγών και η πάλη.

ΔΕΙΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Σκληρή επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Γιάννη Πρετεντέρη: "Τρελούλη Πρετεντέρη… Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι"…

Ποιους δημοσιογράφους του MEGA αποκαλεί "τσουτσέκια"; Σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Γιάννη Πρετεντέρη χρησιμοποίησε... 
...σε ανάρτησή του στο facebook, ο Χάρρυ Κλυνν. Ο ηθοποιός γράφει: "Σου το είπα τρελούλη Πρετεντέρη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι... Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι... Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους και είναι νόμος του κράτους... Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... Και μη σουφρώνεις τα χειλάκια σου ασχημαίνεις!".

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἀρτέμιος ὁ Μεγαλομάρτυρας

Πολλὲς καὶ σοφὲς ἅγιες μορφὲς παρελαύνουν ἀπὸ τὶς σελίδες τῆς ἱστορίας τῆς μεγάλης μας Βυζαντινῆς αὐτοκρατορίας. Μιὰ τέτοια μορφὴ καὶ ἐξαιρετικὴ προσωπικότητα εἶναι κι ὁ Ἅγιος Μεγαλομάρτυς Ἀρτέμιος ποὺ ἔζησε καὶ μαρτύρησε περὶ τὰ μέσα τοῦ τέταρτου αἰώνα μ.Χ. (361 – 363). Γιὰ τὸν Μεγαλομάρτυρα τοῦτον Ἅγιον ἀξίζει νὰ μιλήσουμε κάπως ἐκτενέστερα. Γι’ αὐτὸν λοιπὸν καὶ οἱ γραμμὲς ποὺ ἀκολουθοῦν.   Νέος, νεότατος ὁ Ἅγιος χάρη στὴ χριστιανικὴ μόρφωση ποὺ πῆρε ἀπὸ τοὺς πιστοὺς γονεῖς του ἄρχισε ...
περισσότερα...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΓΙΑ "ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ" !!! 'Η ΠΕΘΑΝΕ, 'Η ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΚΟ ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

Καθυστερούσα να συνέλθω και βιάστηκαν να με... τελειώσουν


Παναγιώτα Αποστολοπούλου:
«Καθυστερούσα να συνέλθω και βιάστηκαν να με... τελειώσουν»

Nοσηλευόταν σε κώμα, στην εντατική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και μερίδα γιατρών διέγνωσε... εγκεφαλικό θάνατο, πιέζοντας τους συγγενείς της να δωρίσουν τα όργανά της.  
Tελικά ανένηψε! 

Άγιο είχε η 55χρονη Παναγιώτα Αποστολοπούλου, κάτοικος Σαλαμίνας, που τη βοήθησε να επιστρέψει από... τον άλλο κόσμο! Στο διάστημα που νοσηλευόταν στην εντατική σε κώμα, μετά από πνευμονία με μυκόπλασμα, οι συγγενείς της δέχονταν πιέσεις να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και να υπογράψουν δήλωση δωρεάς οργάνων για μεταμόσχευση, αφού είχε ήδη καταγραφεί στα βιβλία του νοσοκομείου ο... εγκεφαλικός της θάνατος!

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


1 Ο αέρας του Αγίου Όρους έχει κάτι το διαφορετικό και μεγάλο σε πνευματικό επίπεδο. Όπως και να το κάνουμε, ο μέσος όρος του Όρους ξεπερνά κατά πολύ την μέγιστη τιμή του κόσμου ή της καλύτερης κοινωνίας. Το Όρος και στην φτώχεια του είναι πλούσιο και στην κάμψη του εμφανίζεται ακμαίο. Τα αποθέματα της ποιότητός του, της ουσίας του, είναι τόσο βαθειά βαλμένα στον οργανισμό του, ώστε ταυτίζονται, θα λέγαμε, με το γενετικό υλικό του.

Μια επίσκεψη και σήμερα στο Όρος δημιουργεί πρωτόγνωρους κραδασμούς και σεισμικές εντυπώσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να αντιπαρέλθει. Στην γάργαρη και δροσερή πηγή του ξεδιψούν όχι μόνον μοναχοί αλλά και κοσμικοί. 
Στην παχειά σκιά του δροσίζονται όχι μόνον πιστοί αλλά και άπιστοι. Στην φιλόξενη και ζεστή αγκαλιά του αναπαύονται όχι μόνον διψασμένοι αλλά και περίεργοι ή αδιάφοροι, όχι μόνον οι εύκολοι αλλά και οι ανικανοποίητοι, όχι μόνον αυτοί για τους οποίους ελπίζεις αλλά και οι απρόβλεπτοι.

ΩΣΤΕ "ΚΥΡΙΟΙ" ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ;;;

ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:«ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ»


1 Του Γιώργου Θεοχάρη

Αποκλειστικά στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Παύλος


Απειλές για τη ζωή του δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Παύλος ,που λίγες μέρες πριν έριξε τα πυρά του στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή την «βλάσφημη» παράσταση «Corpus Christi» και τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το θέατρο.
Ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι «είναι θλιβερό ότι κάποιοι “χριστιανοί αγωνιστές” ταυτίστηκαν μαζί της για να υπερασπιστούν το Χριστό». Και συνέχισε λέγοντας «Η Χρυσή Αυγή διώκει τον Χριστό, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα των προσφύγων, των μεταναστών, ακόμα και των παιδιών.»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

15 "Όσο ζει ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να δίνει πνευματικές εξετάσεις.

Μετεξεταστέος δεν υπάρχει.

Ας αγωνιστούμε να πιάσουμε έστω την πνευματική βάση για να περάσουμε στον παράδεισο" .



ΠΗΓΗ:    http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11192:gerontas-paio&catid=120:2011-01-06-21-28-01&Itemid=403