Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Πατάπιος


Γεννήθηκε στὴν Αἴγυπτο καὶ ἀπὸ μικρὸ παιδὶ εἶχε «πνεῦμα ἀγάπης καὶ σωφρονισμοῦ». Δηλαδή, πνεῦμα ἀγάπης καὶ πνεῦμα ποὺ σωφρονίζει, ὥστε φρόνιμα καὶ συνετὰ νὰ κυβερνᾶ τὸν ἑαυτό του, ἀποφεύγοντας κάθε ἠθικὴ παρεκτροπή, διατηρώντας τὴν ἁγνότητα, ἀλλὰ συγχρόνως παραδειγμάτιζε καὶ τοὺς συνανθρώπους του. Καὶ αὐτὸ τὸ ἀπέδειξε ἀκόμα περισσότερο, ὅταν μεγάλωσε. Ἀφοῦ διαμοίρασε τὴν κληρονομιά του στοὺς φτωχούς, ἀποσύρθηκε στὴν ἔρημο. Ἐκεῖ γέμιζε τὸν χρόνο του μὲ προσευχή, μελέτη καὶ ἀγαθοεργίες. Σὲ κάθε ...
περισσότερα...

Toυρκικός όμιλος εξαγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου!

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν την «οικονομική τους εισβολή» στη χώρα μας. Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας...
Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία.

 

Συγκλονιστικό! Θαύμα του Αρχιστράτηγου Μιχαήλ

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 

Κι όμως, όσο κι αν κάποιοι δεν το πιστεύουν, υπάρχουν άνθρωποι που βίωσαν θαύματα και πιστεύουν σε αυτά. Σας παρουσιάζουμε ακόμα μια τέτοια ιστορία...

Διαβάστε την, όπως την αναδημοσιεύουμε από το Briefingnews:

"Πριν έναν περίπου χρόνο, επισκεφτήκαμε, στην Παιδιατρική Κλινική του Τζάννειου Νοσοκομείου Πειραιά, την κόρη του κουμπάρου μας, η οποία είχε χτυπήσει το πόδι της και νοσηλευόταν.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ... ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ !!!


ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ !!!

Τραγικό: Έβγαλε την υπάλληλό του κλέφτρα για να την απολύσει! 

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012 

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες με πρωταγωνιστή ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου- χαρτοπωλείου της Πάτρας...

Η υπάλληλος που απασχολούσε επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ήταν άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του και δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια κρατούσε μόνη της το μαγαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και όσο τύχαινε αυτός να απουσιάζει από την Πάτρα όπως αναφέρει το dete.gr

Θαύματα του Αγίου Νικολάου στην μακρινή Κίνα


Θαύματα του Αγίου Νικολάου στην μακρινή Κίνα
Ο Άγιος Νικόλαος έλαβε το επίθετο “ελεήμων”, από τους Ρώσους, εξαιτίας των πολλών θαυμάτων που έκανε και κάνει με τη χάρη του Θεού. Ένα από τα θαύματα είναι αυτό που περιγράφει ο Φιλάρετος Βοσνένσκι, το οποίο συνέβη προ 40 ετών.
Συνέβη στην εποχή μας, στην πόλη Χάρμπιν [Κίνα], όπου έζησα για περισσότερα από 40 χρόνια, αναφέρει στο Πενταπόσπαγμα ο Φιλάρετος.
" Στο σταθμό του τρένου στο Χαρμπίν υπήρχε μια μεγάλη εικόνα του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού και ήταν ιδιαίτερα σεβαστή από όλους τους ταξιδιώτες. Άνθρωποι που αναχωρούσαν ή έφθαναν στο σταθμό, έσπευδαν να ανάψουν κερί για τη προστασία που είχαν στο ταξίδι τους από τον Άγιο.
Έτσι εκατοντάδες κεριά υπήρχαν πάντα μπροστά από την εικόνα του.

ΜΑΚΑΡΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ 'Η ΚΑΙ ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ !!!

Το πριν και το μετά των χρηστών μεθαμφεταμίνης

Τις δραματικές επιπτώσεις της χρήσης μεθαμφεταμίνης προσπαθεί να παρουσιάσει καμπάνια, που πραγματοποίησε η Rehabs.com, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες χρηστών των οποίων τα πρόσωπα παραμορφώνονται στο πέρας του χρόνου έπειτα από μακροχρόνια χρήση.

ΑΜΠΟΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ !!! ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ .... ! ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ... !

Του αφαίρεσαν το δίπλωμα για 60 χρόνια επειδή έτρεχε με 255 χιλιόμετρα την ώρα

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας αφαίρεσε το δίπλωμα οδήγησης από έναν οδηγό για 60 χρόνια επειδή συνελήφθη... να οδηγεί «επικίνδυνα».

Ο εν λόγω οδηγός είναι σήμερα 32 χρόνων και θα έχει δικαίωμα να οδηγήσει νόμιμα και πάλι αυτοκίνητο σε δρόμους της Αυστραλίας το 2074 όταν θα είναι 92 .

Την ίδια μέρα στη Νότια Αυστραλία η αστυνομία συνέλαβε έναν οδηγό που έτρεχε με ταχύτητα 255 χιλιομέτρων την ώρα, του κατάσχεσε επί τόπου το αυτοκίνητο και τον παρέπεμψε στη δικαιοσύνη.


Πηγή: onlycy.com

Η Εθνική εξαθλίωση ενόψει των Χριστουγέννων


Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Υπό
Σπ. Κ. Τσιτσίγκου, MA, DD, PhD

«Τοιούδε μόχθου τέρμα μη τι προσδόκα,πριν αν θεών τις διάδοχος των σων πόνων φανή» (Αισχύλος).

Τη «λευκή νύχτα» τών Χριστουγέννων, κι’ ενώ «πλήθος στρατιάς» Αγγέλων θα ψάλλει το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ», ένα αμέτρητο πλήθος άστεγων της πατρίδας μας θα λιμοκτονεί μέσα σε υπόνομους, τρώγλες, παραπήγματα κ.λπ. Πού είναι, λοιπόν, ο «μεθ’ ημών Θεός» (Eμμανουήλ); Ενανθρώπησε; Ήλθε στη γη; Χάρη στον Ωχαδελφισμό τών «πιστών» Του, το άγιο Όνομά Του θα «βλασφημείται εν τοις έθνεσι» (Ησ. 52, 5)!