Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ !!!

Τραγικό: Έβγαλε την υπάλληλό του κλέφτρα για να την απολύσει! 

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012 

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες με πρωταγωνιστή ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου- χαρτοπωλείου της Πάτρας...

Η υπάλληλος που απασχολούσε επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ήταν άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του και δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια κρατούσε μόνη της το μαγαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και όσο τύχαινε αυτός να απουσιάζει από την Πάτρα όπως αναφέρει το dete.gr

Σε μια έμπρακτη δε αναγνώριση της εμπιστοσύνης που έχαιρε η υπάλληλος από το αφεντικό της, είχε το ελεύθερο να παίρνει όποιο βιβλίο ήθελε στο σπίτι της, να το διαβάζει, και κατόπιν να το επιστρέφει στη θέση του.

Ακριβώς το ίδιο έκανε και πρόσφατα, παίρνοντας από το ράφι βιβλία συγκεκριμένης σειράς. Πήρε το πρώτο, το διάβασε και το επέστρεψε, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε στη συνέχεια, παίρνοντας το δεύτερο βιβλίο.

Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, ο οποίος όπως φαίνεται είχε ήδη προγραμματίσει την απόλυσή της, εκ των πραγμάτων -όπως αποδείχθηκε- είχε σκαρφιστεί και το κόλπο για να τη διώξει και να μην της δώσει αποζημίωση.

Έτσι, γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι η υπάλληλος φεύγοντας από το μαγαζί είχε στην τσάντα της το βιβλίο, παρουσία τρίτου, την κάλεσε και της είπε: «Σε παρακαλώ άνοιξε την τσάντα σου να δω κάτι».
Έκπληκτη η υπάλληλος υπάκουσε και άνοιξε την τσάντα της. Βλέποντας ο ιδιοκτήτης το βιβλίο, δήθεν εμβρόντητος, (παρότι της είχε δώσει το δικαίωμα να παίρνει όποιο βιβλίο θέλει) τη ρώτησε: «Τι είναι αυτό;»

Η υπάλληλος προσπάθησε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, αλλά μάταια.

Ο ιδιοκτήτης υποτίθεται ότι την είχε πιάσει στα πράσα να τον κλέβει, φροντίζοντας να έχει γιʼ αυτό και μάρτυρα. Η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη.

Λίγες μέρες αργότερα, κάλεσε την έμπιστη επί χρόνια υπάλληλό του και της κοινοποίησε την απόλυσή της. Ο φόβος της καταγγελίας για κλοπή έκανε την υπάλληλο να υπογράψει την απόλυσή της χωρίς να λάβει ούτε ένα ευρώ για αποζημίωση, παρότι στα χαρτιά εμφανίστηκε να παίρνει το ποσό των 4.000 ευρώ!

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου