Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018


H AΙΩΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ
«Λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντες, οὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας» (Ματθ. 21,42
ΑΠΟ ὅλη τὴ σημερινὴ εὐ­αγγελικὴ περικοπή, ποὺ περιέχει τὴν παραβολὴ τῶν κα­κῶν γεωργῶν, πηγαίνω στὸν τελευταῖο στίχο· «Λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦν­τες, οὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας»· λιθάρι, ποὺ τὸ παραπέταξαν οἱ χτίστες, αὐτὸ ἔγινε ὁ ἀκρογωνιαῖος λίθος τῆς οἰκοδομῆς (Ματθ. 21,42). Εἶνε μιὰ προφητεία τῶν Ψαλμῶν τῆς Πα­λαιᾶς Διαθήκης (Ψαλμ. 117,22), ποὺ ὁ Χριστὸς βεβαιώνει ἐδῶ ὅτι ἐκ­πλη­ρώ­θηκε στὸ πρόσωπό του.
* * *
Κανένα ἄλλο πρόσωπο, ἀγαπητοί μου, δὲν ἀπησχόλησε τόσο τὴν ἀνθρωπότητα καὶ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ μέσα στην Ευρωβουλή...!! Στρατηγός Συναδινός: «Παραδώσατε όνομα, ιστορία και πολιτισμό, αυτό των Μακεδόνων, και καταπνίξατε την ειρηνική αντίδραση του Ελληνικού λαού με χημικά και ξυλοδαρμούς»... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...!!


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ...

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με θέμα το μέλλον της Ευρώπης, παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Τσίπρα

ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ" !!!



Ο Όσιος Ονούφριος της Βορόνα(+9 Σεπτεμβρίου)

Αποτέλεσμα εικόνας για sfantul onufrie vorona
Ο Όσιος Ονούφριος της Βορόνα γεννήθηκε περίπου το 1700 στην Ρωσιά,πιθανόν σε πλούσια οικογένεια και ήταν κυβερνήτης σε κάποια περιοχή της Ρωσίας.
 Γύρω στα 1749 ξύπνησε μέσα του ο θείος πόθος,άφησε την οικογένειά του και την θέση του και πήγε στην Μολδαβία(Β.Α.Ρουμανία).

 Τον είχε ελκύσει η φήμη κάποιων ερημιτών που ασκήτευαν μέσα στα δάση.Επισκέφτηκε πολλά

«Συριζαϊκά δακρυγόνα στα ασθενοφόρα» – Ανακοίνωση του κινήματος Άρδην για την κυβερνητική βία


Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρύφτηκε πίσω από τις ασπίδες των πραιτοριανών, πνίγοντας χιλιάδες διαδηλωτές στα χημικά για να κάνει ανενόχλητη τα εγκαίνια  μιας ΔΕΘ όπου τιμώμενη χώρα είναι αυτή των αφεντικών της.
Όλο και  περισσότερο γίνεται φανερό πως η μόνη νομιμοποίηση  που της απομένει είναι αυτή των ξένων αφεντικών και η βία της  καταστολής.
Απέναντι οι χιλιάδες των διαδηλωτών που αψήφησαν την τρομοκρατία  και άντεξαν για ώρες τον χημικό

Ο Γ. Καραμπελιάς για την αντικυβερνητική διαδήλωση στη ΔΕΘ (ηχητικό)

Ο Γιώργος Καραμπελιάς καλεσμένος του Αντώνη Κοκορίκου στα Παραπολιτικά fm σχολιάζει την μεγάλη συγκέντρωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ και το όργιο καταστολής και συκοφάντησής της από την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά Μέσα. Από το 27ο λεπτό έως το 49ο λεπτό.
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Λέλα Καραγιάννη: Η μάνα της Αντίστασης

Η μεγάλη ηρωίδα, πολύτεκνη μητέρα, της Εθνικής Αντίστασης κατά της Γερμανικής Κατοχής, εκτελέσθηκε από τους Ναζί την αυγή της 8ης Σεπτεμβρίου 1944, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο και χορεύοντας τον χορό του Ζαλόγγου, εμψυχώνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή τους υπόλοιπους μελλοθανάτους πατριώτες.
Όπως διηγείται ο Βύρων Καραγιάννης (γιος της Λέλας Καραγιάννη):
    Ήταν Άνοιξη του 1941, όταν μετά από σκληρή πάλη έξι μηνών, έπεσαν τα μαύρα πέπλα

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

11 Σεπτεμβρίου

μ.Χ.
Καθιερώνονται οι όροι «Αριστερά» και «Δεξιά», κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το νέο Σύνταγμα στην επαναστατημένη Γαλλία.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Θεοδώρα ἡ ἐν Ἀλεξανδρείᾳ

Καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀλεξάνδρεια στὰ χρόνια τοῦ βασιλιὰ Ζήνωνος (474 – 490) καὶ ἦταν συνεζευγμένη μὲ εὐσεβὰ ἄνδρα, τὸν Παφν& ...
περισσότερα...