Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΣ! Πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου τον ανήλικο γιο του γιατί...

Άλλη μια φρικτή ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με πρωταγωνιστή έναν πατέρα και θύμα - αυτή τη φορά - ένα 12χρονο αγόρι... 

Ο άνεργος πρωην ναρκομανής, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου τον γιο του με καλώδιο επειδή είχε κακούς βαθμούς στο σχολείο.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ... ΤΖΑΜΠΑ !!!


Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα δωμάτια του κόσμου!!Μπορεί να είναι ΑΠΙΑΣΤΟ όνειρο αλλά... τι ώραίο που είναι να ονειρεύεσαι!!!

Ημερομηνία: 11 Οκτωβρίου 2013
Αυτα ειναι τα 10 ακριβοτερα δωματια του κοσμου!!Μπορει να ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ ονειρο αλλα... τι ωραιο που ειναι να ονειρευεσαι!!!
Ας προσποιηθούμε για μια στιγμή ότι τα χρήματα δεν είναι αποτελούν πρόβλημα!! Ότι κερδίσατε το λαχείο ή κληρονομήσατε μια μεγάλη περιουσία...  Για οποιοδήποτε λόγο, έχετε περισσότερα χρήματα από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να ελπίζετε! Τι θα κάνετε με αυτά; Πού θα πάτε;

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ... !!!


"Θα σας πάρουν μέχρι και τις στάχτες" έλεγε ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς, γιατί όμως το έλεγε αυτό;
Μόλις δείτε τις απειρες χρήσεις της θα καταλάβετε γιατί οι νεοταξίτες της κυβέρνησης δεν θέλουν να διαθέτουμε τέτοιες γνώσεις, και να μην είμαστε ικανοί να χρησιμοποιούμε φυσικές λύσεις.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Φίλιππος ὁ Ἀπόστολος


Καταγόταν ἀπὸ τὴν Καισάρεια τῆς Παλαιστίνης καὶ ἦταν διάκονος μεταξὺ τῶν ἑπτὰ διακόνων τῆς πρώτης Ἐκκλησίας στὴ& ...
περισσότερα...

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 
Καθημερινά έρχονται στο φως γεγονότα σχετικά με το χώρο της υγείας που αν τα χαρακτηρίσουμε «παράλογα», σίγουρα δεν θα περιγράψουμε την ελληνική πραγματικότητα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η φοροδιαφυγή δεν είναι διαρκές έγκλημα; Γιατί σταματάει η έρευνα στην υπόθεση Λαγκάρντ;



Η Συγκυβέρνηση με μεθοδεύσεις άλλων εποχών, βάζει στο συρτάρι τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Αν και η φοροδιαφυγή θεωρείται διαρκές έγκλημα, στην περίπτωση αυτή που εμπλέκονται συγγενείς πολιτικών και διάφοροι διαπλεκόμενοι,

ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!! ΤΥΧΑΙΟ ;;; ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Το show Στουρνάρα: Παράσταση για γερά νεύρα !!!


Προκλητικός έως και χλευαστικός ήταν χθές ο Υπουργός Οικονομίας στην εκπομπή enikos του Νίκου Χατζηνικολάου!!!
Παριστάνοντας τον άνετο, προκάλεσε κατ΄αρχάς με την αναφορά στα λάθη τα οποία έφεραν την χώρα στα νύχια των δανειστών παραλείποντας βεβαίως να πεί ότι ήταν ο εκ των πρωτεργατών του μαγειρέματος για την εσπευσμένη είσοδο της χώρας στο Euro.

Κατάσχεση εικόνων που είχαν κλαπεί από ορθόδοξους ναούς

katashesi-eikonon-pou-eihan-klapei-apo-orthodoxous-naous
Οι αστυνομικές αρχές στα Τίρανα κατέσχεσαν πάνω από 100 εικόνες και άλλα έργα τέχνης που είχαν κλαπεί από ορθόδοξους ναούς σε όλη τη χώρα και συνέλαβαν δύο άτομα ως μέλη μιας σπείρας λαθρεμπόρων έργων τέχνης.

Παράξενα θαλάσσια είδη που μοιάζουν… εξωγήινα!

 
Μπορεί οι δημιουργοί των ειδικών εφέ να μας εκπλήσσουν με τις κατασκευές τους, με τα τέρατα και τα ευφάνταστα όντα που δημιουργούν στις ταινίες, όμως η φύση για άλλη μία φορά ξεπερνά κάθε φαντασία.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ;;;

Εξωχριστιανικές μαρτυρίες τού 1ου και τού 2ου αιώνα για τον Χριστό

Ιησούς Χριστός Θεός

Κάποιοι που νομίζουν ότι έχουν συμφέρον να βγάλουν τον Χριστό ανύπαρκτο, αναπαράγουν διάφορες αντιστόρητες δηλώσεις, ότι δήθεν ο Χριστός δεν μαρτυρείται από εξωχριστιανικές πηγές. Στη συνέχεια, θα παρουσιάσουμε στοιχεία, για τέτοιες εξωχριστιανικές πηγές, που διασώθηκαν.

Εμβόλια και Αυταπάτες

 
Ανασκόπηση από το βιβλίο " Διάλυση των Ψευδαισθήσεων» της Suzanne Humphries , MD και του R. Bystrianyk Adam Smith  « Η πραγματικότητα είναι ότι ... η “επιστήμη” των εμβολίων , όπως παρουσιάζεται σήμερα στο κοινό , έχει γίνει θρησκεία βασιζόμενη πάνω στην άγνοια ».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013

"Κλείστε το Καστελόριζο κι άλλα 21 αεροδρόμιά σας" - Ύποπτες γερμανικές απαιτήσεις




Το κλείσιμο 22 αεροδρομίων της χώρας εισηγείται η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa και οι Γερμανοί σύμβουλοι του δημοσίου προς την ελληνική κυβέρνηση.

Τι έλεγε ο δάσκαλος !!!

 
Την περίοδο του Εθνικού διχασμού στην Κρήτη, ένας επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης
ανέβαινε μ' ένα μουλάρι σ' ένα ορεινό και δύσβατο χωριό, για να επιθεωρήσει τον εκεί δάσκαλο.

ΒΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ;;;;

Δεν είναι βόας ,δεν είναι κροταλίας,δεν είναι χρυσαυγίτης,δεν είναι 'εγκληματίας'.Ποιός να είναι;


Βρε ποιος να είναι...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διεξαγωγή επεισοδίων μεταξύ κουκουλοφόρων και χρυσαυγιτών στο κέντρο της Αθήνας πριν λίγα χρόνια.

Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ


 Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
 (ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
Ο καπετάν Μιχάλης» & «Ο τελευταίος πειρασμός»)
 ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ Ν. ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΤΑΙ 
«Ει τις ου φιλεί τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, ήτω ανάθεμα. μαράν αθά» (Α ' Κο 16,22)

«Ο Εβραίος μου λέγει πως ο Χριστός μου είνε μπάσταρδος και η Παναγία μου πόρνη, το άγιον Ευαγγέλιον λέγει πως το έγραψεν ο διάβολος. Τώρα έχω μάτια να βλέπω τον Εβραίον;  

Ο π. ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ


Ο π. ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
Νόστιμο φαγητό με λίγο ... υδροκυάνιο!

-Γέροντα, ο Καζαντζάκης εκτός από τα τόσα στραβά που λέει, έχει και κάποια καλά. Γιατί τον πετάμε εξ ολο­κλήρου και δεν τον αξιολογούμε, να πούμε αυτό είναι καλό, εκείνο κακό;
- Αν κάποιος φτιάξη ένα ωραίο φαγητό με ακριβά υλικά και πολλή τέχνη και το κάνη πεντανόστιμο, αλλ’ ύστερα ρίξη καμμιά δεκαπενταριά σταγόνες υδροκυανί­ου, θα φάη κανείς αυτό το φαγητό;