Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΑΧ  ΕΛΛΗΝΑ!



Ἄχ Ἕλληνα!
Πόσο σὲ ἔχει βοηθήσει ἡ Παναγία καὶ σὺ ... τὸ ξέχασες!

Πόσα σὲ ἔχουν διδάξει οἱ πρόγονοί σου καὶ σὺ ... τοὺς ἔσβυσες ἀπὸ τὴ θύμησή σου!

Πόσα χρωστᾶς σὲ τούτη τὴ δοξασμένη Ἑλλάδα καὶ σὺ προσπαθεῖς νὰ ξεχάσῃς ἀκόμα καὶ τὰ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Σὲ λυπᾶμαι, ρὲ μαῦρε!
Ἔγινες ζήτουλας ἑνὸς ξεροκόμματου, γιατὶ δὲν θέλεις νὰ ζητᾶς ἀπ' τὸ Θεό, ὅπως οἱ πρόγονοί μας! 

Σέρνεσαι πίσω ἀπὸ τοὺς ἄθεους καὶ τοὺς ἄπιστους ποὺ σὲ κυβερνᾶν'  καὶ δὲν ζητᾶς ἀπ' τὸν Κύριο τὴν ἀπελευθέρωσή σου! 

Βλέπεις τὸ ποῦ μᾶς κατάντησαν καὶ συνεχίζεις νὰ τοὺς γλύφῃς!
ΞΥΠΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ !!! 
Πᾶρε τὴν κατάσταση στὰ χέρια σου! 

Ζήτησε ἀπ' τὸ Θεό, ἐκεῖνα ποὺ προσπαθοῦν νὰ σὲ κάνουν νὰ ξεχάσῃς!

Δώσ' τους νὰ καταλάβουν ὅτι ἐσὺ κάνεις κουμάντο σ' αὐτὸ τὸν Ἅγιο τόπο, ὅπως σὲ διδάσκουν σήμερα οἱ ἡρωές μας!

Θύμωσε μαζί τους ποὺ τοὺς βλέπεις νὰ γελοῦν εἰς βάρος σου! 
Πᾶψε νὰ εἶσαι πιὰ "ραγιάς"!
ΟΧΙ, ΕΛΛΗΝΑ καὶ πάλι, ΟΧΙ! 
Δὲν ἀξίζουμε μωρέ, ἐμεῖς σὲ τέτοια χάλια!




Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

3 σχόλια:

  1. Εθνική Αφύπνιση!!!
    Η ιστορία μάς διδάσκει πως δεν είναι τα όπλα και η αριθμητική υπεροχή του στρατού που μας έδωσαν τη νίκη. Αυτά που χρειάζονται είναι αληθινή πίστη στο Θεό, που σημαίνει εμπιστοσύνη απόλυτη, και καρδιά έτοιμη να θυσιαστεί για την πατρίδα. Δυστυχώς, σήμερα παραμερίσαμε το Θεό και ξεχάσαμε την πατρίδα μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το κατάντημα που ζούμε στις μέρες μας... Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση πνευματικής και εθνικής ναρκώσεως, αποποιούμενοι την πίστη μας, τους αγώνες των προγόνων μας, τη δόξα της πατρίδας μας.
    Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κρατάμε το όνομα Έλληνας και Ελληνίδα, θα πρέπει να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις μας και να μην επιτρέψουμε στους καταστροφείς της χώρας μας να την αφανίσουν. Ας γνωρίζουν και γνωρίζουμε, τέλος, ότι έαν ο Κύριος είναι μαζί μας όλες οι αποφάσεις και οι ενέργειές τους αποβαίνουν ... εις μάτην!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας "ξεσκονίσουμε" από τα ξεχασμένα ράφια της ιστορίας μας τις μαρτυρίες των στρατιωτών, που επικαλούμενοι με πίστη την Παναγία μας, κατόπιν οι ίδιοι έβλεπαν να τους συνοδεύει στο μέτωπο. Έτσι κερδίζονταν οι μάχες!!!
    Επίσης, ας παραδειγματιστούμε και από την πολύ χαρακτηριστική και διδακτική για όλους μας φωτογραφία των Ελλήνων του ΄40 που με το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο και τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους προχωρούν για το μέτωπο! Αυτό σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ραγιάς!!!
    Πόσο, αλήθεια, θλιβερή αυτή η διαπίστωση...;!

    Ραγιάς, ο σημερινός Έλληνας...
    Του οποίου οι πρόγονοι διδάχθηκαν από των Αποστόλων του Χριστού, τα χείλη τη Μόνη Αλήθεια! Την Αλήθεια αυτή, που τους έκανε να συνειδητοποιήσουν και να καταλάβουν ότι είναι "εικόνα Θεού" και δεν είναι δυνατόν να προσκυνάνε αντί του Δημιουργού τους είδωλα, ψεύτικα και άψυχα!

    Ραγιάς, ο σημερινός Έλληνας...
    Αυτός ο Έλληνας, του οποίου οι πρόγονοι παρέδωσαν ψυχή και σώμα στον Κύριο για να πραγματοποιηθεί η απελευθέρωση του Έθνους προς δόξαν Αυτού! Που απεδίωξαν κατακτητές, εχθρούς και δαίμονες χάριν της αληθινής και ουσιαστικής Πίστης τους στο Θεό!

    Ραγιάς, ο σημερινός Έλληνας...
    Ο οποίος σε κάθε του πρόβλημα και ανημποριά, πάντα είχε και έχει Σκέπη, Προστασία και Βοήθεια... να τον Πονάει, να τον Αγαπάει, και να Μεσιτεύει για αυτόν η Υπεραγία Θεοτόκος, η Παναγία Μητέρα του και Μητέρα του Θεού!

    Ραγιάς, ο σημερινός Έλληνας!!!
    Γιατί ΞΈΧΑΣΕ, γιατί ΈΣΒΗΣΕ, γιατί θέλει "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌ", γιατί θέλει ΕΥΚΟΛΟ "ΚΕΡΔΟΣ", γιατί γέμισαν τα σωθικά του ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ και ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, γιατί έχει ΕΓΩΙΣΜΟ, γιατί πολύ απλά... ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΤΆ ΧΡΙΣΤΟΝ!!!

    Αν δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε από τον καταστροφικό αυτό λήθαργο, για τις ψυχές μας, για τα σωματά μας, για την Πατρίδα και τα Ιδανικά μας με τον εύκολο τρόπο... ο Κύριος που μας Αγαπάει όσο κανείς, θα επιτρέψει και τα άσχημα για τη σωτηρία μας!!
    Είθε να το καταλάβουμε και να επιστρέψουμε σε Αυτόν πριν να είναι πολύ αργά...!!!
    Αν μη τι άλλο, ας παραδειγματιστούμε από τους προγόνους μας που όλα τα κατορθώματά τους και οι νίκες τους πραγματοποιήθηκαν χάριν της Αγίας Πίστης τους... Και αυτό το αποδεικνύει η Ιστορία μας!!
    Μην τους αφήσουμε λοιπόν να μας τη σβήσουν...!!!
    Ο ΈΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ... ΕΊΝΑΙ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ" ΝΑ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή