Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ !!!

Το τειχος των δακρυων....

Το τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ


και το τείχος των δακρύων στην Ελλάδα...............



Μας το έστειλε ο φίλος Τomas

Read more: http://xsefoto.blogspot.com/2012/01/blog-post_5290.html#ixzz27DQCxarf

Φθινοπορινές εικόνες, όμορφα χρώματα!


ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ... ΑΛΛΑ ΟΙΔΙΠΟΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!


«Οι πολιτικοί μας να βγάλουν τα μάτια τους, όπως ο Οιδίποδας»

Επίκαιρη η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αιμίλιος Χειλάκης

«Αν υπήρχε σήμερα Οιδίποδας θα έπρεπε όλοι οι πολιτικοί μας να βγάλουν τα μάτια τους, όπως κάνει και ο ήρωας του Σοφοκλή» δηλώνει σε συνέντευξή του ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρο» για να συμπληρώσει: «Πρόκειται για ένα μύθο που έχει να κάνει με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Οιδίποδα στο έργο του Σοφοκλή «Οιδίποδας Τύραννος».

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ... ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ !!!

Ζωή Γεωργαντά: «Το έλλειμμα του 2009 ήταν 3,9%»!!


Η Ελληνίδα που αποκάλυψε τον ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ στο πραγματικό και όχι το πλασματικό έλλειμα του κράτους, που οδήγησε δια χειρός Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τη χώρα μας στο ΔΝΤ και τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και την απόγνωση, σε συνέντευξή της κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει και τους εδώ υπηρέτες του ΔΝΤ, αλλά και το ίδιο το ΔΝΤ.

Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, η Καθηγήτρια Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, πριν από ένα χρόνο περίπου, είχε αποκαλύψει τρομακτικά στοιχεία για την ΕΛΣΤΑΤ και τον ρόλο της.

To καντήλι της Παναγίας και η χήρα με τα πέντε παίδια




Ήταν παραμονή του Ευαγγελισμού, 24 Μαρτίου του 1942, και ήμασταν στη Δράμα, στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα. Η ξένη κατοχή ήταν βουλγάρικη. Οι στερήσεις, οι αρρώστιες και η πείνα είχαν πάρει τρομακτικές διαστάσεις και ο θάνατος θέριζε κάθε μέρα μικρούς και μεγάλους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Μεταξύ των συγγενών μου είχα και μία μακρινή θεία, χήρα με πέντε παιδιά. Τον άνδρα της τον είχαν σκοτώσει οι κατακτητές πριν από έξι μήνες στις σφαγές της 29ης Σεπτεμβρίου τού1941.

ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ !!!

Πρωθυπουργική διάψευση για φόρο ακινήτων και περικοπή αναπηρικών

Διέψευσε, από τη Ρώμη, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς τα «σενάρια» τόσο για την επιβολή νέου φόρου στα ακίνητα, όσο και για την... 

ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΚΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ;;;

Βίντεο: Πέταξε αυγά στον Τόμσεν και... «έφαγε» 4 μήνες φυλακή!

ΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΕΦΑΓΕ 4 ΜΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 3000 (!!!) ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ???
Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου Δ. Ρέλλου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης» στον εκπρόσωπο των... 
...τοκογλύφων στην Αθήνα, Πολ Τόμσεν. Το δικαστήριο καταδίκασε τον συνταξιούχο Δημήτρη Ρέλλο σε 4 μήνες φυλάκιση, εφέσιμη με τριετή αναστολή.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!


20 χώρες στον κόσμο φτιάχνουν το αγαπημένο τους πρωινό γεύμα! Δεν θα σας αρέσουν όλα όμως...

Ημερομηνία: 21 Σεπτεμβρίου 2012
20 χωρες στον κοσμο φτιαχνουν το αγαπημενο τους πρωινο γευμα! Δεν θα σας αρεσουν ολα ομως...
Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αν και στην Ελλάδα είναι μάλλον παρεξηγημένο. Σύμφωνα με γνωστή κινέζικη παροιμία «το πρωί να τρως σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας και το βράδυ σαν ζητιάνος». Βέβαια και πολλές σύγχρονες επιστημονικές μελέτες επισημαίνουν το πόσο σημαντικό είναι το πρωινό στη διατροφή μας. Πέρα από τη σπουδαιότητά του όμως, το πρωινό είναι μια γευστική συνήθεια που διαφέρει σημαντικά ανάμεσα στους λαούς. Ας δούμε λοιπόν τι προτιμούν για πρωινό σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !!!



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ

ΤΟΥ   ΝΙΚ.   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ


Σκυλί είναι ο άνθρωπος, που ζει πάνω στη γη λίγα χρόνια και κάποια ώρα ψοφάει παύοντας να υπάρχει; Επαναστατείτε μέσα σας; Αγανακτείτε; Εξοργίζεστε με την παραπάνω πρόταση; Αν ναι, μπράβο σας. Θερμά συγχαρητήρια, διότι αυτό είναι σημάδι ψυχικής υγείας.
Πράγματι, δεν είναι σκυλί ο άνθρωπος που ζει λίγα χρόνια πάνω στη γη και κάποια ώρα ψοφάει παύοντας να υπάρχει. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Ιησού Χριστού. Έχει ψυχή και σώμα και σκοπός του είναι να μοιάσει στο Χριστό, ώστε να ζει ευτυχισμένος κοντά Του και εδώ στη γη και αιώνια στον ουρανό.

Καθημερινοί Αγγελοι ζουν δίπλα μας…

Lou Xiaoying
Η απίστευτη ιστορία της Κινέζας ρακοσυλλέκτριας Lou Xiaoying η οποία κατάφερε μέσα σε 40 χρόνια να σώσει και να αναθρέψει 30 εγκαταλελειμμένα μωρά!
Στην Κίνα, η βρεφοκτονία και η βρεφική εγκατάλειψη είναι σε τρομερή έξαρση λόγω των σκληρών πολιτικών μέτρων που επιτρέπουν μόνο ένα παιδί σε κάθε οικογένεια που ζει σε πόλη.
Έτσι οι Κινέζοι ωθούμενοι από τη φτώχεια και την τεράστια πολιτική πίεση αναγκάζονται να προβούν σε εγκατάλειψη μωρών εφόσον είναι τα δεύτερα της οικογένειας ή ακόμα και σε βρεφοκτονίες αν το πρώτο τους παιδί είναι κορίτσι. Νομίζουν ότι ένα αγόρι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις οικονομικές ανάγκες της οικογένειας.

ΟΤΑΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ... ΒΙΩΜΑ !!!

Δήμητρα Κόντου «Μια πορεία ζωής εφάμιλλη με εκείνη των αγίων» - π. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος



1999-2012
  ...Η μάννα γή ,δίνει τον φιλοξενούμενόν της στην αγκαλιά του ουρανού.
  Σήμερα ευγνωμόνως χαιρετώ την ξενοδόχο γή μου ,που τόσα χρόνια στοργικά κρατούσε στους κόλπους της το ξενιτεμένο παιδί του Πατέρα. Ω τρανή μου στιγμή και ημέρα! που νοσταλγικά τόσα χρόνια σε καρτερούσα! Ήρθες! Σήμερα έαρ μυρίζει. Ήλθε η αιώνια παντοτινή μου Άνοιξη. Διαλύθηκαν τα μαύρα σύννεφα της βαρυχειμωνιάς ,σταμάτησαν οι παγωνιές και αγριοκαίρια. Ανέτειλεν ο Ήλιος της Δικαιοσύνης. Σήμερα το σκότος έγινε φώς. Η σιωπή μου σάλπιγγα δοξολογίας, η ανημπόρια μου δύναμη. ”Χαράς τα πάντα πεπλήρωται! Έφθασα στο σπίτι μου...
(Δήμητρα Κόντου)

    
 

ΑΥΤΟ ... ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ !!!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1453 ΑΛΛΑ ΤΟ 1204»


alt ᾿Εν Πειραιεί τη 21η Σεπτεμβρίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν


Ικανοί αδελφοί πρωτιστεύοντες και μη, «επενδύουν» στην προσέγγιση της Μιάς, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας με την ετεροδοξία και αφελώς αναμένουν εξ αυτής της προσεγγίσεως «ωφέλη», αγνοούντες δυστυχώς την ιστορία και κυρίως ότι η αίρεσις και η κακοδοξία σκληρύνουν την ανθρωπίνη ύπαρξη, την αποκόπτουν από την ζωοποιό χάρη του Παναγίου Θεού και την οδηγούν στην ιδιοτέλεια, στον  φονταμενταλισμό και στην αυτοδικαίωση.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΤΕ Ο "ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ" !!!

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ...


. Τι λέει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ για Άδωνι και Βορίδη...

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο crash ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρεται και στους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη που πρώτοι έφυγαν από το κόμμα του, απαντώντας πως το βλέπει σήμερα πιο ψύχραιμα...

"Υπήρχε ευθεία παρέμβαση των Αμερικανών. Άμεση και καταλυτική. Αυτά τα παιδιά άλλα εκουσίως άλλα ακουσίως χρησιμοποιήθηκαν για την εξολόθρευση του κόμματος.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: Η ΠΡΩΤΗ «ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ» ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

. Ο Γέροντας Παΐσιος πριν μεταβεί στο Άγιο Όρος το 1953 για να μονάσει, επισκέφθηκε τον Ιερό Τόπο, σαν λαϊκός, λίγο μετά την απόλυσή του από τον Στρατό (Μάρτιος 1950).
 

Από τη Δάφνη πήρε το καλντερίμι για τις Καρυές. Άγριος τόπος, απαράκλητος, παρ’ όλη τη βλάστησή του σ’ αγριεύει. Άνοιξε το βήμα του και προσπέρασε τους κιρατζήδες των Καρυών∙ δεν ήθελε κουβέντα.

ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ !!!

Ανακοίνωση Μητρ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Ρωμαιοκαθολικοί αγιασμοί σχολείων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833, Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com
᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 21ῃ Σεπτεμβρίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἱκανοί ἀδελφοί πρωτιστεύοντες καί μή, «ἐπενδύουν» στήν προσέγγιση τῆς Μιᾶς, Ἁγίας, Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας μέ τήν ἑτεροδοξία καί ἀφελῶς ἀναμένουν ἐξ αὐτῆς τῆς προσεγγίσεως «ὠφέλη», ἀγνοοῦντες δυστυχῶς τήν ἱστορία καί κυρίως ὅτι ἡ αἵρεσις καί ἡ κακοδοξία σκληρύνουν τήν ἀνθρωπίνη ὕπαρξη, τήν ἀποκόπτουν ἀπό τήν ζωοποιό χάρη τοῦ Παναγίου Θεοῦ καί τήν ὁδηγοῦν στήν ἰδιοτέλεια, στόν  φονταμενταλισμό καί στήν αὐτοδικαίωση. «Λησμονοῦν;» ὅτι ἡ πτῶσις τῆς Βασιλίδος τῶν πόλεων δέν ἐγένετο οὐσιαστικῶς τό 1453 ἀλλά τό 1204 καί ὅτι γιά τούς ποταμούς αἱμάτων καί τίς ἀνήκουστες θηριωδίες τῶν ὀρδῶν τοῦ Κεμάλ Ἀττατούρκ ἀπεστάλη συγχαρητήριο τηλεγράφημα ἀπό τό «αἰχμάλωτο» καί ὑπόδουλο στήν κακοδοξία καί τήν αἵρεση πρεσβυγενές καί παλαίφατο Πατριαρχεῖο μας τῆς παλαιᾶς Ρώμης καί τῆς Δύσεως (+ Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν, Φῦσις καί χαρακτήρ τῆς Οὐνίας, ἐκδ. «Φοίνικος», Ἀθήνησι 1928, σ. 45).  

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Φωκᾶς ὁ Ἱερομάρτυρας ὁ Θαυματουργὸς

Πατρίδα του ἦταν ἡ Σινώπη τοῦ Εὐξείνου Πόντου. Οἱ γονεῖς του Πάμφυλος καὶ Μαρία μεταλαμπάδευσαν στὸν Φω&kap ...
περισσότερα...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ !!!

Το θαύμα της Παναγίας στη Μοναχή Βερονίκη



Μια αναγνώστριά μας έστειλε το παρακάτω email: 
TO ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΕΥΝΙΚΗ. ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ.  ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ.



Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012  αντιγραφη του κειμενου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΒΕΡΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ. ( ΠΑΠΑΓΟΥ 5-3-72)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ;;;

ILLUMINATI ΕΙΝΑΙ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ! Στόχος τους να χτυπήσουνε τον Χριστιανισμό...




illuminati greece
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΜΟΥ: Στόχος τους να χτυπήσουνε τον Χριστιανισμό...
Πίσω από την Κρίση που χτύπησε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σκοτεινές δυνάμεις. Δυνάμεις που χτύπησαν συγκεκριμένα την Ελλάδα, την χώρα του Πνεύματος και του Πολιτισμού!... Του κυρίαρχου Πολιτισμού στον πλανήτη, όπως παραδέχονται ακόμα και οι Ιάπωνες, που γι’ αυτό τον λόγο έχουνε μία ομάδα 40.000 ατόμων (που φέρουν στο πέτο ένα «Όμικρον»), τα οποία μπορούν να μεταφράσουν τον Όμηρο από το πρωτότυπο...

Ο μοναχισμός στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας



Ο ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου - Καθηγητού
Στα μέσα του 3ου μ.Χ. αιώνα εμφανίστηκε στην Εκκλησία μας μια νέα μορφή ζωής, ο μοναχισμός. Βεβαίως η έννοια του μονήρη βίου δεν ήταν άγνωστη στην αρχαία Εκκλησία. Οι περισσότεροι από τους αποστόλους ήταν και παρέμειναν άγαμοι, αφιερωμένοι στην ιεραποστολή της Εκκλησίας. Το ίδιο και ο απόστολος Παύλος, ο οποίος παροτρύνει τους πιστούς, όσοι επιθυμούν, να τον μιμηθούν, ώστε να αφιερωθούν απερίσπαστοι στην διακονία της Εκκλησίας (Α΄Κορ.7,7). Πολλοί πιστοί παρέμειναν «εν παρθενία» μέσα στον κόσμο, στις χριστιανικές κοινότητες. Ζούσαν βίο αυστηρό με εγκράτεια, νηστεία και προσευχή και υπηρετούσαν τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους τους.

Η ... ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ !!!

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ


 

Η επιστημονική και βιομηχανική ερευνητική οργάνωση Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας (CSIRO) έχει αναπτύξει μια νέα ποικιλία γενετικά τροποποιημένου σίτου που περιέχει μια τροποποιημένη πρωτεΐνη και ένζυμο μηχανισμό καταστολής που μερικοί επιστήμονες λένε τώρα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα για το ανθρώπινο συκώτι .