Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ !!!


Θαύμα Αγίας Μαρίνας....

Θαύμα Αγίας Μαρίνας....Θαύμα Αγίας Μαρίνας

" Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τους Αγίους Του. Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από τις τηλεοπτικές εκκλήσεις της πριν δύο χρόνια, για την εξεύρεση δότη προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα για εγχείρηση στο μικρό παιδί τους, τον Ανδρέα που έπασχε από λευχαιμία. Μόσχευμα βρέθηκε και οι γονείς ετοιμάσθηκαν για να ταξιδεύσουν στις ΗΠΑ, όπου θα γινόταν η λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού.

ΑΥΤΗ ΚΙ΄ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ !!!

Love for ever!!!!!! 


Καλησπέρα Έλληνες. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Η "κυρία" ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ (Ιταλο-Λιβανέζικης καταγωγής) βρίσκεται στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ
στον αριθμό 128, ενώ το όνομα της, αναφέρεται συνολικά 4 φορές στη λίστα Λαγκάρντ!

Η μητέρα της ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΜΠΟΥΑΦ, βρίσκεται επίσης στην λίστα Λαγκάρντ στη θέση 2 αλλά και στην θέση 767.


ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ

To Barbecue:
 
Σ' αυτήν την δραστηριότητα αξιοποιούνται τα ταλέντα της μαγειρικής ενός αληθινού άνδρα.
 
 Μόλις ένας άνδρας δηλώσει εθελοντής να κάνει αυτό το είδος μαγειρικής, η αλυσίδα γεγονότων ακολουθεί ως εξής:

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ 'Η ΟΧΙ ;;;

Το ζήτημα τής συμπροσευχής μετά των Ετεροδόξων κατά τους Ι. ΚανόνεςΤο ζήτημα τής συμπροσευχής μετά των Ετεροδόξων κατά του Ι. Κανόνες

Δημοσιεύθηκε στο δελτίο ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ (τεύχ. 699/30.4.09, σ.σ. 11-33)  άρθρο του Καθηγητού  Βλασίου Φειδά  με τίτλο «το ζήτημα της συμπροσευχής μετά των ετεροδόξων κατά τους ιερούς Κανόνες»[1] (στο εξής: Φειδάς). Όπως αναφέρει ο συντάκτης, το άρθρο αυτό αποτελεί απάντηση–γνωμοδότηση σε ερώτημα που του απευθύνθηκε.

Γέροντας Παΐσιος: Πάντα να λέτε «αν θέλη ο Θεός»

Και πάντα για καθετί που σκέφτεσθε να κάνετε, να λέτε «αν θέλη ο Θεός»μην πάθετε κι εσείς ό,τι έπαθε κάποιος μια φορά. Είχε αποφασίσει να πάη στο αμπέλι του για δουλειά. «Αύριο πρωί-πρωί, λέει στην γυναίκα του, θα πάω στο αμπέλι».

Οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές θέλουν να εξαλείψουν τα δικαιώματα όσων δεν συμφωνούν με τα δικά τους «δικαιώματα»

Του Michael Brown / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα το δήλωσε. Ένας πάστορας προσευχήθηκε για αυτό. Και ουαί σε αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτή τη νέα πραγματικότητα που ανακοινώθηκε επίσημα στην πρόσφατη ορκωμοσία του Ομπάμα : Οι gay είναι πλέον μια επίσημα αναγνωρισμένη κοινωνική κατηγορία, όπως είναι οι μαύροι ή οι λευκοί. Με άλλα λόγια, η ερωτική έλξη και η σεξουαλική επιθυμία θεωρούνται πλέον σαν κάτι το έμφυτο και το αμετάβλητο, όπως το χρώμα του δέρματος.

"ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ;;;;;

ΕΡΗΜΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΘΗΝΑ. «ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ» ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Ερημώνει το κέντρο της Αθήνας. Γνωστοί οδοί όπως η Σταδίου, η Πανεπιστημίου, η Ακαδημίας στις οποίες κάποτε υπήρχαν πάρα πολλά μαγαζιά, δεν θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν. Πάρα πολλά καταστήματα ανά πεζοδρόμιο ή ακόμη και δίπλα δίπλα έχουν κατεβάσει «ρολά»...
είτε λόγω του υψηλού ενοικίου, είτε λόγω αναδουλειάς είτε λόγω κρίσης. 

ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ...!!!

ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ...!!!


 Μόνον εμείς απαξιώνουμε και καταστρέφουμε 
οτιδήποτε ελληνικό !!!

Και τελικά έχουμε...αυτό πού μας αξίζει !!!

 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/168580_173880915983898_6973306_n.jpg 

 Το σύμβολο του Boston College της Μασσαχουσέτης...

«α
ἰὲν ριστεύειν... κα πείροχον μμεναι λλων, 
μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν...»
(Ιλιάς Ζ', στ. 208)
(Πάντα να αριστεύεις…και να είσαι ανώτερος από τους άλλους,
και να μην ντροπιάζεις την γενιά των προγόνων σου...)

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Έγινε τελικά ο Εβραίος Χριστιανός;

ebra
Ο Βοκκάκιος μας διηγείται την ιστορία κάποιου Εβραίου που ο Χριστιανός φίλος του ήθελε να προσηλυτίσει στο Χριστιανισμό.
Ο Εβραίος ήταν έτοιμος να ασπαστεί το Χριστιανισμό, αλλά, πριν από την οριστική του δέσμευση, ήθελε να πάει στη Ρώμη για να μάθει για την εξουσία του Πάπα και των καρδιναλίων, για τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται στην κεφαλή της Εκκλησίας.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Θεοφύλακτος ὁ Ὁμολογητής Ἐπίσκοπος Νικομήδειας


Ὁ Ὅσιος Θεοφύλακτος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀνατολὴ καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα Λέοντος τοῦ Δ&rsq ...
περισσότερα...

ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ΄ ΑΥΤΗ !!!


Ἔχει ὁ Θεός. Ἐκεῖ ποὺ ἀπελίζεσαι, σοῦ στέλνει κάτι ποὺ δὲν τὸ περιμένεις… ἀρκεῖ νὰ Τὸν πιστεύεις καὶ νὰ Τὸν ἀγαπᾶς.Δυσκολίες, πειρασμοὶ καὶ ἀπελπισία

Νὰ ξέρεις, παιδί μου, ὅτι ὁ πονηρὸς ὅταν δὲν μπορεῖ νὰ μᾶς νικήσει ἐσωτερικά, τότε μᾶς κάνει αὐτὲς τὶς ἐξωτερικὲς ἐπιθέσεις μὲ διάφορα συμβάντα, ποὺ ἐπιτρέπει ὁ Θεός, γιὰ νὰ μᾶς φοβίσει.

Γέροντας Παϊσιος : Για τίποτε να μην έχετε άγχος Όταν βλέπετε άγχος, να ξέρετε ότι εκεί έχει βάλει την ουρά του το ταγκαλάκι.

Για τίποτε να μην έχετε άγχος.
Το άγχος είναι του διαβόλου. Όταν βλέπετε άγχος, να ξέρετε ότι εκεί έχει βάλει την ουρά του το ταγκαλάκι. Ο διάβολος δεν πηγαίνει κόντρα. Αν υπάρχη μια τάση, σπρώχνει και αυτός, για να ταλαιπωρήση και να πλανήση τον άνθρωπο. Τον ευαίσθητο λ.χ. τον κάνει υπερευαίσθητο.

Πάρτε μια φούχτα υπογλώσσια και διαβάστε …
Είναι αλήθεια αδέλφια. Εν μέσω μισθών 500 ευρώ / μήνα για τον μέσο Έλληνα διορίζουν 8 άτομα σε κάποια (Διοίκηση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) με ετήσιο συνολικό μισθό 785.000 ευρώ ή 65.400 ευρώ κάθε μήνα.

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" !!!

Απιστευτα πραγματα: Επειδη βριζαν τον Βενιζελο και κρατουσαν Ελληνικη σημαια τους συνελλαβαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Για άλλη μια φορά το αστυνομικό  κράτος που έχουν στήσει οι κατοχικές δυνάμεις προσπάθησε να τρομοκρατήσει μέλη και πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Μέλη και πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που το μόνο που έκαναν ήταν να διαμαρτύρονται ειρηνικά ενάντια σε οσα συμβαίνουν στη Χώρα και στο λαο της.Η αιτία ήταν οτι αποδοκίμαζαν τον Βενιζέλο εξω απο το Μέγαρο Μουσικής.
Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ενα tweet του Π.Καμμένου ”Ο εισαγγελέας αρνείται οτι διέταξε προσαγωγή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ; ΠΟΙΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΥ;”


Και έτσι είναι ακριβώς.Νομίζουν οτι με αυτές τις ενέργειες θα κάμψουν το φρόνημα του Ελληνικού λαου.Να τους πούμε οτι πετυχάινουν ακριβώς το αντίθετο.Να γιγαντώσουν την διάθεση για τον αγώνα και τηνΑλληλεγγύη.
Εδω θα πρέπει να τονιστεί οτι εξω απο το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος,όπου είχαν μεταφερθεί τα μέλη και οι πολιτευτές των ΑΝ.ΕΛ,το παρών και την Αλληλεγγύη έδωσαν μέλη του ΕΠΑΜ και ο Δ.Καζάκης.Τους ευχαριστούμε για αυτό
Αν νομίζουν μερικοί οτι θα καμφθούμε πλανώνται πλάνην οικτράν.

Εντυπωσιακοί σχηματισμοί απο πάγο! Πού τους βρήκαμε;

Ημερομηνία: 07 Μαρτίου 2013
Εντυπωσιακοι σχηματισμοι απο παγο! Που τους βρηκαμε;
Εντυπωσιακές εικόνες από την Marketa Kalvachova που ταξίδεψε σε Γροιλανδία και Ισλανδία
Η πραγματική «Βασίλισσα των Πάγων» αφιέρωσε τη ζωή της στο να φωτογραφίζει την ομορφιά των παγετώνων! Οι εντυπωσιακές εικόνες είναι δουλειά της φωτογράφου Marketa Kalvachova από την Τσεχία.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ 8000

Συγγνώμη κύριε υπουργέ, ποιος είστε;

Ένα «καρφί» επεφύλασσε για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, ο προεδρεύων της Βουλής, Γιάννης Δραγασάκης, και τον κατηγόρησε έμμεσα ότι δεν πατάει στη Βουλή...

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ... "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ;;;

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ - Εγκώμιο Τσίπρα για την «πολιτική υπέρβαση» του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Το πολιτικό εγκώμιο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε «ξεχωριστή προσωπικότητα της σύγχρονης Ελλάδας» έπλεξε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής για την επέτειο των 15 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ.

... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ !!!

30 περίεργες αλήθειες τις οποίες ίσως δεν γνωρίζατε

Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες...
που προκαλούν το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν.
Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε...


1. Στη Νέα Υόρκη πληρώνει πρόστιμο όποιος βάλει την τσάντα του σε άδεια θέση λεωφορείου.

5o Θέμα η Αστυνομική Βία και το τι συμβαίνει στις Σκουριές και στην Ιερισσό

Κάλυψη στην αστυνομία προσέφερε το τρίλεπτο ρεπορτάζ του mega με για την Ιερισσό και την Αστυνομική βία που έλαβε χώρα νωρίτερα.