Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πώς να ακυρώσεις την αποστολή ενός μέιλ που έχεις ήδη στείλει - Κι όμως είναι πανεύκολο! [εικόνες]


Μόλις πάτησες το κουμπί «αποστολή». Ξανακοιτάς την οθόνη και συνειδητοποιείς ότι έχεις αποστείλει το λάθος μέιλ στον λάθος παραλήπτη. Αν το μέιλ περιείχε ευαίσθητες...
προσωπικές πληροφορίες, τα συμπτώματα είναι γνωστά: ακαριαίος κρύος ιδρώτας, ταχυπαλμία, πιάσιμο του κεφαλιού με τις παλάμες των χεριών, ακολουθούμενο από έναν οχετό «μπινελικιών» και διερωτήσεων: «πόσο ηλίθιος μπορεί να είμαι;».

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η συγκινητική φωτογραφία που...


Μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία, που συμβολίζει την φρίκη του πολέμου, ένα κοριτσάκι που ζωγράφισε με κιμωλία τη νεκρή στον πόλεμο μητέρα της και στη συνέχεια μπήκε μέσα στη ζωγραφιά για να απολαύσει την αγκαλιά της.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ...


Περίμενα πως το δράμα που προέκυψε από τον θάνατο μιας ανήλικης, λόγω αναθυμιάσεων από το μαγκάλι, θα προξενούσε μεγαλύτερη συγκίνηση και σε περισσότερο κόσμο από αυτόν του περίγυρου της γειτονιάς. Και όπου τα ΜΜΕ ανέδειξαν το περιστατικό, το έπραξαν με τον συνήθη ανθρωποφαγικό τρόπο και την υποκριτική συμπόνοια.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΜΟΝΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΑΣ


Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.
  Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο AsiaNews Ισλαμιστές αντάρτες απήγαγαν μοναχές από το ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Θέκλας  ( Mar Taqla ) στην ιστορική κωμόπολη της Maaloula ( βόρεια της Δαμασκού ).Το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία στον Νούτσιο Εκπρόσωπο του Βατικανού στη Δαμασκό επίσκοπο Mario Zenari.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ:ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΄΄ΑΓΙΟΣ΄΄;

Ο ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,Ο ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ! -ΕΖΗΣΕ ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.΄΄ΕΦΥΓΕ΄΄ ΤΟ 2000.
 Η κατά Χριστόν σαλότητα, αποτελούσε ως γνωστό πάντοτε ένα από τα πιο όμορφα κεφάλαια στο πολυάριθμο Συναξάρι των Αγίων μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
 

ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ


altΠαρακάτω πίνακας έχει ονόματα Αγίων που θα μπορούσαν να θεωρηθούν Άγιοι Προστάτες – Θεραπευτές

1. Ανίατες Ασθένειες: Άγιοι Ανάργυροι, Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Εφραίμ, Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, Άγιος Νεκτάριος, Άγιος Παντελεήμων, Όσιος Σαμψών.

O ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

alt"Δεν μπορώ" του είπα. "Δεν μπορώ!"
"Σίγουρα;" με ρώτησε αυτός.
"Ναι. Πολύ θα ήθελα να να μπορούσα να σταθώ μπροστά της και να της πω τι νιώθω... Ξέρω, όμως, ότι δεν μπορώ!!!"
Ο Χόρχε κάθισε σαν το Βούδα πάνω σ΄ εκείνες τις φριχτές μπλε πολυθρόνες του γραφείου του. Χαμογέλασε, με κοίταξε στα στα μάτια και, χαμηλώνοντας τη φωνή όπως έκανε κάθε φορά που ήθελε να τον ακούσουν προσεκτικά, μου είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: To ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ email Κερκυραίας τηλεθεάτριας στον ΑΝΤ1 που ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ τον Σουλεϊμάν

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί σε όλη την Ελλάδα από μέλη Ιστορικών συλλόγων -προσφύγων και όχι μόνο-από την μετάδοση των...
τελευταίων επεισοδίων του Σουλεϊμάν στον ΑΝΤ1.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!


Το Ισραήλ στρέφεται και αυτό προς τη Ρωσία

 
O πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, σε ομιλία του την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στο Ινστιτούτο Ερευνών της Εθνικής Ασφάλειας (INSS) στο Τελ Αβίβ σχολίασε και επέκρινε τη συμπεριφορά του σημερινού πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησής του απέναντι στις ΗΠΑ.

O κιναιδισμός αποτελεί ψυχασθένεια και ανωμαλία! Η εξομολόγηση ενός πρώην ομοφυλόφιλου


O κιναιδισμός αποτελεί ψυχασθένεια και ανωμαλία!


Η εξομολόγηση ενός πρώην ομοφυλόφιλου και η θαυμαστή σχέση του με τον τρελο-Γιάννη τον δια Χριστόν σαλό
Παραθέτουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα για τη θεραπεία ενός ομοφυλόφιλου-τραβεστί από το βιβλίο "ο Τρελογιάννης" τομ. Α προκειμένου να αναδείξουμε ότι ο κιναιδισμός αποτελεί ψυχασθένεια και ανωμαλία!

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ


«Το χωριό του Μαϊάμι Shores στο Μαϊάμι στηΦλόριντα, έχει βάλει μια ταμπέλα στον εαυτό του που παρουσιάζεται ως μια προοδευτική γειτονιά που προωθεί την« πράσινη διαβίωση. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Γέροντας Γερβάσιος Παρασκευόπουλος: «ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΗ ΤΙΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΝ»


Σε απλή γλώσσα αλλά και πολύ διδακτική, το Ιερό Ευαγγέλιο της ημέρας, ιστορεί πώς ο τυφλός της Ιεριχούς, υπερνίκησε πολλά εμπόδια, για να πετύχει το σκοπό του, που ήταν να πλησιάσει τον Ιησού. Πριν εισέλθουμε στο κυρίως μέρος του θέματος ας αφηγηθούμε συντόμως τα ιστορούμενα.

ΕΒΡΑΪΚΟΣ ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ !!!

ΙΤΑΛΙΑ: Δικάζεται για «ρατσισμό» Ιταλός πολιτικός γιατί είπε ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων. «Ρατσιστής» και ο δικηγόρος του γιατί αποκάλεσε τον Εβραίο μηνυτή… «Εβραίο»!

 
Τεργέστη – Ο Paolo Polidori, πολιτικός της Λίγκας του Βορρά από την Τεργέστη, δικάζεται για «υποκίνηση ρατσισμού», αφού είπε σε ένα συνέδριο του κόμματος την περασμένη άνοιξη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας. Σε απάντηση στις επικρίσεις από την εβραϊκή κοινότητα, ο Polidori επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων.
ΠΕΜΠΤΗ  5  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Τί εστι Θεός

ti-esti-theos
Ο χώρος μας βέβαια είναι πολύ μικρός για να απαντήσουμε με πληρότητα. Πρέπει να γνωρίζουμε όμως πως όσο κι αν προσπαθήσει ο άνθρωπος μόνο με τις δικές του φτωχές δυνάμεις και δυνατότητες να εξερευνήσει και να καθορίσει το θείο, τη θεότητα, το Θεό, στο τέλος θα σηκώσει τα χέρια, θα βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο. Ακριβώς γιατί είναι κάτι που ξεπερνά την ανθρώπινη ικανότητα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ

 
Στη δημοσιότητα ντοκουμέντο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και όλη την Ε.Ε. χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο φάρμακο και ο Άδωνις ψήφισε Νόμο για να κατακλύσουν την ελληνική αγορά!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - 3η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



3η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 08:00 π.μ.,
στην Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖ/ΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖ/ΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ,
συγκεντρωνόμαστε και διαμαρτυρόμαστε ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
ενάντια στην «Αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ Τζαμί στον αρχαιολογικό
χώρο της Ρωμαϊκής αγοράς της Αθήνας», προϋπολογισμού 1.380.000,00€
Οδός ΤΖΙΡΑΙΩΝ 8-10, 117 42 Αθήνα ν

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Σάββας ὁ Ἡγιασμένος


Ὁ Ἅγιος Σάββας ὁ ἡγιασμένος ἐγεννήθη τὸ ἔτος 439 ἀπὸ εὐσεβεῖς καὶ πλουσίους γονεῖς εἰς τὴν πόλιν Μουταλάσκην τῆς Καππαδοκίας. Ὁ πατήρ του, στρατιωτικὸς εἰς τὸ ἐπάγγελμα, ἠναγκάσθη νὰ μεταβῇ μετὰ τῆς συζύγου του Σοφίας, εἰς τὴν Ἀλεξάνδρειαν διὰ ὑπηρεσιακοὺς λόγους, ἀναθέτοντας τὴν ἀνατροφὴν τοῦ μικροῦ Σάββα ὁ ὁποῖος ἦταν μόλις πέντε ἐτῶν εἰς τὸν συγγενῆ του Ἑρμία. Μετὰ ἀπὸ λίγο χρονικὸ διάστημα, δυσαρεστηθεὶς ὁ Σάββας ἀπὸ τὴν συμπεριφορὰν τῆς συζύγου τοῦ θείου του καὶ ἀπὸ τὴν ἐπακολουθήσασαν δ ...
περισσότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ COCA COLA: "εξοντώστε τους Έλληνες παραγωγούς"




Έτσι έγινε "κράτος" η COCA COLA στην οποία σκύβουν πολιτικοί και δικαστές

Παραγωγός ελληνικών αναψυκτικών περιγράφει γλαφυρά τις πρακτικές της πολυεθνικής, τις οδηγίες της "εξοντώστε τους Έλληνες παραγωγούς", την ύποπτη αδράνεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού,

Διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και «μισές» αλήθειες…



Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

   Διαβάζουν οι φίλες και οι φίλοι των blogs για τα ελληνικά ΜΜΕ από τα οποία κάποια φορές-φορές λειτουργούν ως «Γραφεία Προπαγάνδας» της Συγκυβέρνησης και κάποια ως…παπαγαλάκια!