Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - 3η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



3η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 08:00 π.μ.,
στην Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖ/ΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖ/ΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ,
συγκεντρωνόμαστε και διαμαρτυρόμαστε ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
ενάντια στην «Αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ Τζαμί στον αρχαιολογικό
χώρο της Ρωμαϊκής αγοράς της Αθήνας», προϋπολογισμού 1.380.000,00€
Οδός ΤΖΙΡΑΙΩΝ 8-10, 117 42 Αθήνα ν

Στο πλαίσιο της δήθεν αποκατάστασης ενός οθωμανικού «μνημείου», που ανεγέρθηκε εις μνήμην του Μωάμεθ του Πορθητή (Φετιχιέ), για να μας θυμίζει την οθωμανική κατάκτηση της πόλης των Αθηνών, το δουλικό καθεστώς που διαχειρίζεται την τύχη των Ελλήνων Πολιτών και το μέλλον της χώρας,  προετοιμάζεται για ακόμη μία φορά να διαθέσει πακτωλό χρημάτων, την ώρα που η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την οικονομική ανέχεια,  την κοινωνική εξαθλίωση και την πολιτιστική απαξίωση και αγωνίζεται να διατηρηθεί ζωντανή.

Εδώ και αρκετό καιρό, αποκαθίστανται και «αναδεικνύονται» οθωμανικά «μνημεία» σε όλη την Ελλάδα και πρόσφατα, στην Καβάλα και στην Θεσσαλονίκη αυτά τα «μνημεία» που δήθεν προορίζονταν για πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσειακή χρήση, παρεδόθησαν σε «επισκέπτες» μουσουλμάνους για την άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων.

Με πρόσχημα λοιπόν την προαγωγή του πολιτισμού και με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, το δουλικό καθεστώς αποκαθιστά τα «μνημεία» της οθωμανικής κατοχής και τα παραδίδει απλόχερα σε αυτούς που οι πρόγονοί μας, με θυσίες ζωών και αίματος, πολέμησαν για να μας ελευθερώσουν.

Σήμερα, το δουλικό καθεστώς απεργάζεται μία νέα ΑΛΩΣΗ. Αφού πρώτα μας εξαθλίωσαν οικονομικά, τώρα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, επιχειρούν να αλώσουν την ιστορική μας μνήμη, τον πολιτισμό μας, τις γειτονιές μας, την ίδια μας την ζωή.

Ελληνίδα, Έλληνα,
-       Κανένας δεν εγγυάται ότι το αποκαταστηθέν τζαμί δεν θα προσφερθεί στους παράνομους ισλαμιστές που έχουν κατακλύσει κάθε γειτονιά της Αθήνας.
-       Κανένας δεν εγγυάται ότι το αποκαταστηθέν τζαμί δεν θα δοθεί ως λατρευτικός χώρος στους παράνομους ισλαμιστές, όπως έγινε με το Γενί τζαμί στην Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και ιδιαίτερα στην Θράκη και την Μακεδονία, όπου τα τζαμιά που αναπαλαιώθηκαν παραχωρήθηκαν για λατρευτικούς σκοπούς σε τούρκους «επισκέπτες».
-       Κανένας δεν διασφαλίζει ότι στην περιοχή αυτή, στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Αθηνών, δεν θα δημιουργηθεί ένα νέο ισλαμικό γκέτο, όπως στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Πατήσια.
-       Κανένας δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη, όταν θα κινδυνεύσει η ίδια σου η ζωή, επειδή δεν συμμορφώνεσαι με τα νέα δεδομένα στην περιοχή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ!
ΜΗΝ γίνεσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ»
Επικοινωνία: Ομάδα (group) Facebook: ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου