Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ... !!!


ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ



Υπάρχει χριστιανική ευθανασία;
 
 
α) Τα τελευταία χρόνια, τόσο στη χώρα μας όσο και σε άλλες χώρες, γίνεται λόγος για την ευθανασία. Σε ορισμένες μάλιστα από αυτές η ευθανασία έχει νομιμοποιηθεί. Τα ερωτήματα που συχνά θέτονται είναι: Έχει ο σύγχρονος άνθρωπος, που πάσχει από κάποια ανίατη ασθένεια, το δικαίωμα να αποφασίσει πότε και πώς θα πεθάνει; Έχει το δικαίωμα να επιλέξει έναν ήρεμο θάνατο χωρίς βάσανα και πόνους; Έχουν οι γιατροί το δικαίωμα να «απαλλάξουν» τους ασθενείς που το επιθυμούν από μια ζωή γεμάτη οδύνη;

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ... "Σε αυτούς ανήκουν τα φτερά μου"! - Επιστολή πιλότου της ΠΑ αφιερωμένη στον Γ.Στουρνάρα


Ένας παλιός καλός αεροπόρος, από αυτούς που έκαναν την ΠΑ και κατ'επέκταση την Ελλάδα να κυριαρχεί στους ουρανούς του Αιγαίου από το 1974 και μετά, μας κοινοποίησε την επιστολή που έλαβε από έναν νυν πιλότο μαχητικού αεροσκάφους που κάθε μέρα αγωνίζεται κατά των Τούρκων στις εσχατιές του Αιγαίου. Μετά από άδειά του συντάκτη της, φυσικά.

Οι δύο προφητείες του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου


Εν Πειραιεί  1-2-2013
Πρωτοπρεσβ. π. Άγγελος Αγγελακόπουλος
εφημέριος Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως Πειραιώς
Σύμφωνα με τον Ευαγγελιστή Λουκά, ο δίκαιος Συμεών, αφού ευλόγησε την Θεοτόκο και τον Ιωσήφ, στράφηκε προς την Θεοτόκο και της είπε δύο θαυμαστές προφητείες. Η πρώτη αναφερόταν στο πρόσωπο του Θεανθρώπου Χριστού: «Ιδού ούτος κείται εις πτώσιν και ανάστασιν πολλών εν τω Ισραήλ και εις σημείον αντιλεγόμενον». Η δεύτερη αναφερόταν στο πρόσωπο της Θεοτόκου «Και σου δε αυτής την ψυχήν διελεύσεται ρομφαία, όπως αν αποκαλυφθώσιν εκ πολλών καρδιών διαλογισμοί»[1]. Ας δούμε την ερμηνεία των δύο αυτών προφητειών.

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ: ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!




Η γυμνή κορυφή του όρους Άθω, στη μέση του Αιγαίου.

Η πρώτη εικόνα του Αγίου Όρους που αντικρίζει κανείς από ψηλά, είναι αυτή της γυμνής κορυφής του όρους Άθω, στη μέση του Αιγαίου, να πετιέται προς τον ουρανό και να τρυπά τα σύννεφα, «πέτρινη λόγχη, που φρουρεί τον μυστικισμό», όπως έλεγε και ο συγγραφέας Ζαχαρίας Παπαντωνίου.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ !!!

ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΕΧΟΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΑΝΑΔΕΣ


1 Τι μητρός συμπαθέστερον;

Τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου 



ΑΣ Τ' ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ: «ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ»!!!




«Η Ισλανδία κατάφερε να υπερβεί με επιτυχία την κρίση, επειδή την αντιμετώπισε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης. Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν» λέει στην Deutsche Welle σήμερα o πρόεδρος της χώρας Ολ. Γκρίμσον. 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ή ΝΑΙΝΑΙΚΩΝ. ΕUROSTAT: ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.




Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας μεταξύ των 27 κρατών της ΕΕ έχει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat. Παράλληλα, στη χώρα μας έχει σημειωθεί η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας το τελευταίο έτος, ενώ σε ό,τι αφορά τους νέους έως 25 ετών χωρίς δουλειά είναι το 57,6% έναντι 23,4% κατά μέσο όρο στην Ευρώπη.  

Φρίκη από την Γερμανία: Στα βήματα των ναζί πέρασε τον «γενετικό έλεγχο των εμβρύων»




Η βρετανική παροιμία λέει "Some things never change" ("Kάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ") και μάλλον αυτό αφορά απόλυτα τους Γερμανούς και την Γερμανία: Μετά από τους γιατρούς του Χίτλερ που επενέβαιναν γενετικά στις εγκυμοσύνες χρησιμοποιώντας γυναίκες εβραϊκής, σλαβικής ή άλλων φυλών "γ' κατηγορίας," κατά την κυρίαρχη φυλή, τώρα έρχεται μετά από δεκαετίες η "δημοκρατική" Γερμανία και άνοιξε πάλι το κεφάλαιο "γενετικος έλεγχος των εμβρύων".

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!

ΣΟΚ! Γνωστή αλυσίδα επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιούσε κρέας αλόγου

Ποια γνωστή αλυσίδα fast food αποκάλυψε ότι χρησιμοποιούσε κρέας αλόγου μετά από προηγούμενες διαψεύσεις της; H βρετανική διεύθυνση της γνωστής αλυσίδας...
Burger King αποκάλυψε τελικά, παρά τις προηγούμενες διαψεύσεις της, ότι τα «νόστιμα» burgers της περιείχαν και κρέας αλόγου.

Δείτε 8 τρόπους για να κάνετε οικονομία στη βενζίνη

Μην περιμένεις να κάνεις οικονομία σε καύσιμα και να μειώσεις τους ρύπους αγοράζοντας απλά ένα αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας. Η οικονομία ξεκινά από σένα τον ίδιο, αρκεί να...
ακολουθήσεις μερικούς πολύ απλούς κανόνες – που ίσως δεν ακολουθούσες μέχρι τώρα.

Κανόνας 1ος: Οδηγούμε με σωστή ταχύτητα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!


Ξέρουμε ότι τα λέτε...χάρην λόγου, αλλά σας ρωτάμε για πολλοστή φορά:

Θα σας ακούσουμε έστω μισή φορά να λέτε πως ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;;;

Ή φοβάστε μην δυσαρεστήσετε το...αφεντικό σας...;



ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ :  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9dDPNRwGHoE








http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8145.html

«Βόρεια Μακεδονία» είναι το τελικό όνομα; Που είσαι "πατριώτη" Σαμαρά;


Το А1он από κομματικές κυβερνητικές πηγές πληροφορήθηκε ότι η διαδικασία για το όνομα της χώρας ολοκληρώνεται..., αλλά περιμένει η κυβέρνηση να περάσουν οι τοπικές εκλογές και ως ημερομηνία γνωστοποίησης αναφέρεται η 27η Μαρτίου.

Η Ελλάδα του αντωνάκη ... Καταγγελίες για υποσιτισμό των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία


Σοβαρές καταγγελίες για υποσιτισμό των ασθενών στα νοσοκομεία της χώρας, συνεπεία της κρίσης και των «κουρεμένων» κονδυλίων για την υγεία, έγιναν
την Τετάρτη από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

5 κόλπα για να χάσετε κιλά πιο έυκολα!!

Μπορούμε να χάσουμε κιλά απλά και μόνο χαμηλώνοντας το φως ή πίνοντας από ποτήρια χωρίς καμπύλες; Ευτυχώς ναι, αναφέρουν οι επιστήμονες και εσείς δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε…

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ... ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ !!!

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2013 17:31 ellinikanea.gr
.Συγκλονιστικά είναι τα νούμερα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από βρετανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία τα μισά από τα τρόφιμα που παράγονται ετησίως στον πλανήτη, δηλαδή από 1,2 ως 2 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ... ΔΕΝΔΡΟ !!!


Αντι-στρές τροφές

 
Αντιστρές τροφές
 

Σολωμός

Ο σολωμός τονώνει την σεροτονίνη και είναι πλούσιος σε ωμέγα-3 τα οποία βοηθούν στο να «καταπιεστεί» η παραγωγή κορτιζόλης και αδρεναλίνης, ορμόνες παράγονται όταν έχουμε στρες και λειτουργούν αρνητικά όταν ξεπεράσουν τα φυσιολογικά όρια.

Ε, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ... ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ !!!

ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ Μ. ΡΕΠΟΥΣΗ


. Επιμέλεια: Γιώργος Θεοχάρης

Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ ξαναχτυπά και ο Φώτης Κουβέλης απλώς παρακολουθεί….

Η κ. Μαρία Ρεπούση, επανέρχεται με νέα ερώτηση στη Βουλή για  την εξαίρεση του μαθήματος των θρησκευτικών από τα γυμνάσια και τα Λύκεια.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


1 Ημερίδα για την κατάχρηση του διαδικτύου 
Mε επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ναό Αγ. Ελευθερίου-οδού Αχαρνών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τη Δευτέρα το απόγευμα ημερίδα με θέμα: «Χρήση, Κατάχρηση του Διαδικτύου».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ... ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ 'ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

ΕΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ!


15 Η επιστολή του υποστράτηγου  ε.α. Αθανασίου Γκουζή

,προς τους συναδέλφους του είναι συγκλονιστική και αποκαλύπτει τι επικρατεί πλέον και στις τάξεις των απόστρατων. Έρανοι για να "βγάλουν" το μήνυμα απόστρατοι και σε δύο περιπτώσεις έρανοι για να κηδευτούν δύο απόστρατοι αξιωματικοί!


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Ἰσίδωρος ο Πηλουσιώτης


Ὁ Ὅσιος Ἰσίδωρος ὁ Πηλουσιώτης ἐγεννήθηκε στὴν Αἴγυπτο περὶ τὸ 360 μ.Χ. ἀπὸ γονεῖς θεοφιλεῖς και ἦταν συγγε& ...
περισσότερα...

Η ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΐΣΙΟ!

15 «Είχα γυρίσει από τον κόσμο, όπου είχα βγει για ένα εκκλησιαστικό θέμα. (Με το μακαρίτη Τρίτση).

Την Τρίτη, κατά η ώρα 10 το πρωί, ήμουν μέσα στο Κελί μου και έκανα τις Ώρες. Ακούω χτύπημα στην πόρτα και μια γυναικεία φωνή να λέει: «Δι' ευχών των αγίων Πατέρων ημών…». Σκέφθηκα:


ΟΙ 12 ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

15 Η παράδοση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται αμείωτα ζωντανή: δώδεκα αόρατοι καλόγεροι κατοικούν σιην κορυφή του Άθω, μερικές φορές εμφανίζονται για λίγο και χάνονται ξανά στην «ανυπαρξία» τους. Δώδεκα παράξενοι άγιοι, που προκαλούν τη σκέψη και τη φαντασία μας. Πόσο μυθικοί και πόσο πραγματικοί άραγε είναι;

Ανοιχτή Επιστολή Ιατρικών Συλλόγων 4 ευρωπαϊκών χωρών, προς Ευρωπαίους ηγέτες




Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Πορτογαλίας, Ελλάδας, Ισπανίας και Ιρλανδίας έχουν εκδώσει «Ανοικτή Επιστολή  προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες και τις υγειονομικές αρχές με την οποία επισημάνουν τις καταστροφικές επιπτώσεις των πολιτικών λιτότητας που επιβάλλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα  σχετικά με την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων των εθνών τους.
Παρά το γεγονός ότι η επιστολή είναι αρκετά ευγενική απέναντι σε μια  πολιτική η οποία δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο από γενοκτονία,  μια τέτοια κλήση  από το ιατρικό κατεστημένο των τεσσάρων αυτών χωρών, είναι άνευ προηγουμένου, και θέτει το επείγον μιας επανάστασης Glass-Steagall που να ανατρέψει οικονομικές πολιτικές που σκοτώνουν τους ανθρώπους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΩΝ.



Όλοι έχουμε ακούσει για τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»,
αφού κυκλοφορούν σε πολλές και διάφορες εκδόσεις βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, αλλά και στο τύπο, στο διαδίκτυο, στη T.V., στις εγκυκλοπαίδειες, και αναφέρονται γενικά σε όλα τα ΜΜΕ.
Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε όσες πληροφορίες
μπορούσαμε για τα «Πρωτόκολλα» αυτά, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές,

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ... ΚΛΑΜΜΑΤΑ !!!

Απίστευτη αποκάλυψη:«Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!»



Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά!

Cayenne Pepper, η Καυτή Πιπεριά, κατά πάντων !





Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. … «στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”

«Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρη πίσω την υπογραφή του»





«Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς...Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ' ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. 

Ο Μ. Ιγνατίου στέλνει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!





Αποκαλύψεις - σοκ από τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν στο ενεργητικό τους σειρά αποκαλύψεων που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Ειδικά εκείνες που ήταν ενάντια στην τρέχουσα καθεστωτική προπαγάνδα.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !!!

Kαι οι Αμερικανοί κατά της δραστικής! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ




Η μία μετά την άλλη, οι πολιτείες των ΗΠΑ συνειδητοποιούν τους τεράστιους κινδύνους από τα ανώνυμα γενόσημα και θεσμοθετούν περιορισμούς στην κυκλοφορία τους
Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη δημόσια Υγεία που γεννά η χρήση ανώνυμων γενοσήμων, τα οποία παράγονται σε χώρες του τρίτου κόσμου, υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες.

ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ «Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για ένα μεγάλο πόλεμο»..





«Η Ρωσία είναι έτοιμη για ένα μεγάλο πόλεμο». Η λακωνική πλην όμως βαρυσήμαντη αυτή δήλωση ανήκει στον στρατηγό Valery Gerasimov επικεφαλής του ρωσικού γενικού επιτελείου, ο οποίος μιλώντας σε κλειστή συγκέντρωση ανώτατων Ρώσων αξιωματικών για την κατάσταση της εκπαίδευσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο ρωσικός Στρατός αναμένει μια γενικευμένη σύρραξη. .

Ε, ΡΕ, ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ... ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!

Πράσινη παράνοια. Βολές ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνησή ΤΟΥΣ για «ακραίες επιδείξεις πυγμής»




Βολές ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για «ακραίες επιδείξεις πυγμής»

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!
Για «ακραίες επιδείξεις πυγμής» εγκαλεί την κυβέρνηση (που ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ) το ΠΑΣΟΚ, μετά τα τελευταία γεγονότα αστυνομικής βίας, μιλώντας ακόμα και για «μεθόδους του παρελθόντος», όπως επισημαίνεται σε άτυπη ενημέρωση από την Ιπποκράτους.

Προσοχή στις web κάμερες των Η/Υ. Παγιδεύονται από τους hackers οι οποίοι βλέπουν μέσα από αυτές, τι γίνεται στο σπίτι σας.




σχόλιο ID-ont: Παρακολουθείστε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του NBCnews για το πως οι Η/Υ (ιδιαίτερα οι φορητοί) παγιδεύονται από επίδοξους hackers, και μέσω της web κάμερας που διαθέτουν ενσωματωμένη στην οθόνη τους, μπορούν να παρακολουθούν τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεται ο Η/Υ....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ