Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η Αραβική Άνοιξη, χειμώνας της Ορθοδοξίας;


Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;
 
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων

Καθώς γράφω ακούω τις αντιφατικές πληροφορίες για την τύχη του Ελληνορθοδόξου Μητροπολίτου Χαλεπίου Παύλου, διότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η απελευθέρωσή του. Θυμούμαι ότι κατά την πρώτη μου επίσκεψη στη Συρία το 1981 ο ξεναγός του Εθνικού Μουσείου της Δαμασκού μού έδειξε την ειδική αίθουσα Μεγάλου Αλεξάνδρου και την αίθουσα με τα βυζαντινά νομίσματα.

Δραματική έκκληση από τον Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη Αντιοχείας



Στην πιο δυναμική παρέμβαση του, από την μέρα της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών, προχώρησε σήμερα ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης. 
 
Απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τη διεθνή κοινότητα κάνει λόγο για πόνο και συμφορά που έχει πλήξει ολόκληρο το λαό της Συρίας όχι μόνο εξαιτίας της απαγωγής αλλά και λόγω των γενικότερων συγκρούσεων στην περιοχή.

ANTIMEΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ‏





Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.

Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰάκωβος ὁ Ἀπόστολος


Ὁ Ἀπόστολος Ἰάκωβος ἦταν υἱὸς τοῦ Ζεβεδαίου καὶ τῆς Σαλώμης καὶ πρεσβύτερος ἀδελφὸς τοῦ Εὐαγγελιστοῦ Ἰωάννου. Καταγόταν καὶ αὐτὸς ἀπὸ τὴν Βησθαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας. Ἀσχολοῦνταν μὲ τὴν ἁλιεία στὴν λίμνη τῆς Γεννησαρὲτ μαζὶ μὲ τὸν Ἰωάννη, ἔχοντας καὶ οἱ δύο μαζί τους καὶ τὸν πατέρα τους, καθὼς καὶ πολλοὺς ἐργάτες. Εἶχαν δικό τους πλοῖο καὶ συνεργάτης τους ἦταν καὶ ὁ Ἀπόστολος Πέτρος. Παρόλα αὐτὰ ὅταν ἄκουσαν τὸ κήρυγμα τοῦ Ἰησοῦ «ἀφέντες τὸν πατέρα αὐτῶν Ζεβεδαῖον ἐν τῷ πλοίῳ μετὰ τῶν μισθωτῶν ἀπῆ ...
περισσότερα...

140 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ... ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ.





Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η ΓΣΕΒΕΕ για να διαπιστώσει πού πήγαν περίπου 140 εκατ. ευρώ, τα οποία - όπως καταγγέλλει - λείπουν από το Ταμείο Ανέργων και το Ταμείο Κοινωνικού Τουρισμού του Ο.Α.Ε.Ε, ενώ έπρεπε...
να βρίσκονται στη διάθεση του Ο.Α.Ε.Δ.για να τα χορηγήσει στους άνεργους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους και στον κοινωνικό τουρισμό.


ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ




«Τῶν παθῶν τοῦ Κυρίου τὰς ἀπαρχὰς ἡ παροῦσα ἡμέρα λαμπροφορεῖ. Δεῦτε οὖν, φιλέορτοι, ὑπαντήσωμεν ᾄσμασιν…» (κάθ. Μ. Δευτ.)

Φθάσαμε,
ἀγαπητοί μου, στὰ σωτήρια πάθη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, στὴ
Μεγάλη Ἑβδομάδα. Ἡ ἑβδομάδα αὐτὴ λέγεται Μεγάλη, διότι μέσα στὶς 168
ὧρες της, ἀπὸ σήμερα μέχρι τὴ νύχτα τῆς Ἀναστάσεως, τιμῶνται μεγάλα
γεγονότα, μοναδικὰ καὶ κοσμοϊστορικά, ποὺ συγκλόνισαν τὰ ἐπίγεια καὶ τὰ
οὐράνια καὶ τὰ καταχθόνια.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ !! Στάση πληρωμών απ’ όλους σε όλους...!!!




* Κούφια λόγια οι πρωθυπουργικοί -και χθες- ισχυρισμοί περί "επανεκκίνησης" της οικονομίας...

* Περαιτέρω μείωση κατά 3,5% σημείωσε τον Μάρτιο η δανειοδότηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών από τις τράπεζες

* Αυξήθηκαν κατά 2,2 δισ. στο τρίμηνο τα χρέη προς το Δημόσιο

Η συγκλονιστική ομιλία του Ιμάμ Αχμέτ! ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ!



Ο Πομάκος ηγέτης καταγγέλλει την ΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα μέσω των θρησκευτικών σχολείων που διδάσκουν δήθεν το ΚΟΡΑΝΙ, ενώ κάνουν αισχρή προπαγάνδα ΥΠΕΡ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ετοιμάζουν τους αυριανούς ΤΑΛΙΜΠΑΝ! Δείτε την απίστευτη ομιλία!

ΜΕΡΚΕΛ ... ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!!

Σάλος από το δημοσίευμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Δώστε τα λεφτά που χρωστάτε στους Έλληνες






Ρεκόρ σχολίων από αναγνώστες της ηλεκτρονικής έκδοσης της συντηρητικής γερμανικής εφημερίδας “Die Welt” , ιδιοκτησίας του ομίλου που εκδίδει τη λαϊκή “Bild”, κατέγραψε άρθρο που αναφέρεται στην πιθανότητα η Γερμανία να πρέπει να καταβάλει στην Ελλάδα το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο. Η γερμανική εφημερίδα στο άρθρο που συνοδεύεται με φωτογραφία ναζί αξιωματικών στην κατεχόμενη Αθήνα, με λεζάντα «οι Ναζί στο λίκνο της Δημοκρατίας» αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την καταβολή του κατοχικού δανείου αλλά και της...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
 
Του Σαράντου Καργάκου
Ιστορικού - Συγγραφέως
 
Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας!) ν' αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ' αδέρφια του πατέρα μου. Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι. Πέρασε το αυτοκίνητο με τους μελλοθάνατους από μπροστά μας, ο μικρός θείος μου που ήταν δεν ήταν 30 ετών, σήκωσε το χέρι και μας χαιρέτισε μ' ένα πικρό χαμόγελο.
 

ΑΛΗΘΕΙΑ??????????????

Μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορεί να  συμβαίνει κάτι τέτοιο  άκρως προκλητικό και παντελώς αναιτιολόγητο , ειδικά σήμερα ...
 
 
 
Οι Έλληνες Δημοσιογράφοι δεν το έχουν αντιληφθεί;;;;;
________________________________________________
 Μη φορολογία Εβραίων και άλλα περίεργα
 
Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε;  
Ισχύει πράγματι;
"Google it: Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ
·         Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
 
Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

ΜΙΑ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ... ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!


Η κ. Ρεπούση,
οι γενοκτονίες
και… τα τουρκικά σήριαλ
 
(Ντροπή σας κ. Κουβέλη)
του Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου
Διευθυντή Σύνταξης του «ΕΡΩ»
Στις 15 Μαρτίου 1921, λίγα χρόνια μετά την μεγάλη σφαγή -γενοκτονία των Αρμενίων, λίγο πριν από το μεσημέρι, ο Αρμένιος πατριώτης Soghomon Tehlirian ύστερα από συστηματική παρακολούθηση δέκα ημερών, έκρινε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει το σχέδιο του. Στην οδό Χίντεμπουργκ, σε ένα προάστιο του Βερολίνου, κάνει ανύποπτος την συνηθισμένη του βόλτα ντυμένος ευρωπαϊκά και ακολουθούμενος σε απόσταση μερικών μέτρων, κατά τα μουσουλμανικά έθιμα,

ΙΑΤΡΕ ... ΕΘΕΡΑΠΕΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ !!!

Χειρούργησε τον εαυτό του


Ένας Σοβιετικός χειρουργός αναγκάστηκε να χειρουργήσει τον εαυτό του και μάλιστα χωρίς αναισθησία προκειμένου να ζήσει.

Η απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα το 1961 στη Σιβηρία, όπου ο χειρουργός Λεονίντ Ρογκόζοφ, συμμετείχε ως γιατρός στην ερευνητική σοβιετική αποστολή στον σταθμό Νοβολαζερέφσκαγια σε συνθήκες που ξεπερνούν τους -60 βαθμούς Κελσίου.