Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΣΤΙΕΡΑ


ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .... ΟΝΕΙΡΟ !

Μερικά από τα καλύτερα 3D σχέδια που έχουν γίνει ποτέ!


ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !

Πολύχρωμα κτίρια - Όμορφες εικόνες


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
ΤΟΥ    ΝΙΚ.    ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
            Μια ευχαριστιακή προσευχή, μελέτη για τα Άχραντα πάθη και τον Σταυρό του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
1. Σε ευχαριστώ, Κύριέ μου, διότι για χάρη μου έπλυνες τα πόδια των αγίων Σου μαθητών. Κατόπιν τους είπε: «γινώσκετε τι πεποίηκα υμίν; Υμείς φωνείτε με, ο Διδάσκαλος και ο Κύριος, και καλώς λέγετεž ειμί γαρ. Ει ουν εγώ ένιψα υμών τους πόδας, ο Κύριος και ο Διδάσκαλος, και υμείς οφείλετε αλλήλων νίπτειν τους πόδας».

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !

Δεν είναι εκλογές. Είναι μέτρηση νοημοσύνης.


20120404-225140.jpg
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΣΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ !

Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970)


Ο Γέροντας ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ Μακρής
(1888-1970)
Η κοίμηση του οσίου Αμφιλοχίου και σημεία της αγιότητός του
Από το βιβλίον
«Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ»
του Αρχιμ. Παύλου Νικηταρά.
 
Σ' όλη του τη ζωή εβασανίζετο από αρρώστιες, ήταν ευαίσθητος στα κρυολογήματα και κάθε χρόνο τον επισκέπτετο η γρίππη... Τέλη Μαρτίου 1970 προσεβλήθηκε από πνευμονία· ήταν Μ. Τεσσαρακοστή και με δυσκολία δέχθηκε να πάρη λίγο γάλα. Έδωσε σε όλους τις συμβουλές που ο καθένας είχε ανάγκη. Είχε το προορατικό χάρισμα. Στην προσπάθεια των πνευματικών του παιδιών να τον κρατήσουν με ορούς λίγες μέρες στην ζωή, παρακαλούσε κι έλεγε: αφήστε με καλά μου παιδιά να φύγω, ήρθε η ώρα μου. Γιατί, Γέροντα, τούλεγα, δεν μένεις μαζί μας τούτο το Πάσχα;

ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ !!!

Να, γιατί πρέπει να …ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!

Γράφει ο Μαγια
Τα κόμματα της υποτέλειας και της χρεοκοπίας, που διέσυραν και κατέστρεψαν τη χώρα, πριμοδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ από τον λεηλατημένο κρατικό κορβανά!
Σε αυτή την εφιαλτική συγκυρία, για τον ήδη εξουθενωμένο οικονομικά λαό, οι …

ΩΠΑ ! "ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ" ;;;

Α.Νταλάρα: Συνεχίζουμε να προκαλούμε το δημόσιο αίσθημα

Το αυτονόητο, ότι δηλαδή εν μέσω οικονομικής κρίσης τα κόμματα με δική τους πρωτοβουλία θα έπρεπε να προωθήσουν την μείωση της κρατικής επιχορήγησης επεσήμανε η Άννα Νταλάρα σε γραπτή της δήλωσή αμέσως μετά την καταψήφιση της τροπολογίας για την καταβολή τριών δόσεων της κρατικής χρηματοδότησης στα....
κόμματα.
Η δήλωσή της έχει ως εξής:


ΘΑΥΜΑ !!!! ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ !

«Θαύμα» σε εκκλησία των Σκοπίων

Εκατοντάδες πιστοί, απ' όλη σχεδόν τη χώρα, συρρέουν από το πρωί στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο των Σκοπίων, για να αντικρίσουν από κοντά το φαινόμενο, όπως το αποκαλούν, του αυτοκαθαρισμού των αγιογραφιών και των εικόνων της εκκλησίας. Σύμφωνα με τα....

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ... ΚΟΡΟΪΔΙΑ !

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ




Quantcast

 
Ρε παλικαρόπουλα εκεί στο antinews, τι ρήξη περιμένετε από τον Κομανέτση με μια υπογραφή υποταγής ένα μέτρο; Έλα Χριστέ και Παναγία κι ακόμα δεν πιάσανε και οι ζέστες…
Κάπου γράφετε: «Η Ν.Δ. είναι ένας βαριά άρρωστος οργανισμός και θέλει χρόνο πολύ για να αναταχθεί. Λόγω όμως των οικονομικών εξελίξεων ο Σαμαράς δεν έχει πλέον αυτόν τον χρόνο»

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ... ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ;

H Κατσέλη επιβεβαιώνει Τόμσεν: Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου μείωσαν τους μισθούς και όχι η Τρόϊκα






«Βόμβα» μεγατόνων έριξε χθες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, αποκαλύπτοντας ότι η πολιτική της μείωσης των μισθών και των συντάξεων μέσα από το πρώτο Μνημόνιο δεν επιβλήθηκε από την Τρόικα αλλά από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου.

Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ... ΠΑΛΑΒΩΝΕΙ !

Το αρχηγείο της Αστυνομίας αδειάζει τον Χρυσοχοΐδη για τον Πούτιν






Μεγάλα ερωτήματα προκύπτουν για την πολιτική ηγεσία και ιδιαίτερα για τον Χρυσοχοΐδη
Aπό το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ βγήκε μια πρωτοφανής ανακοίνωση σχετικά με όσα ακούστηκαν για την ματαίωση της επίσκεψης του προέδρου Πούτιν στο Άγιο Όρος.

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ !


Η κα Αλεξογιάννη Καλλιόπη νοσηλεύετε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας , έχει παρουσιαστεί ένα αιματολογικό πρόβλημα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα οποιασδήποτε ομάδας , δεν παίζει ρόλο η ομάδα αίματος. Μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας. Υπάρχει ανάγκη πολύ μεγάλης ποσότητας αίματος όπου πρέπει να συγκεντρώνετε κάθε μέρα μιας και χρειάζεται τουλάχιστον 20 αιμοδότες καθημερινά για την εξασφάλιση της απαραίτητης ποσότητας πλάσματος στον οργανισμό της.

ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ .... !

Οι ωραιότερες πόλεις του κόσμου έγιναν πάζλ στο National Geographic! Κάντε ΤΩΡΑ κλικ στη διασκέδαση!


Οι ωραιοτερες πολεις του κοσμου εγιναν παζλ στο National Geographic! Καντε ΤΩΡΑ κλικ στη διασκεδαση!
Η γνωριμία με τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου γίνεται ΤΩΡΑ με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! ToNational Geographic τις μετέτρεψε σε πάζλ και εσείς καλείστε να βάλετε τα κομμάτια στη σωστή θέση!

ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ... ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ !!!

Το «Ελληνικό Πείραμα», οι κάρτες του πολίτη και η παγκόσμια διακυβέρνηση - Όμορφος κόσμος «δημοκρατικά» πλασμένος...




Τελικά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση των εξουσιαστών να καταστήσουν την χώρα μας ένα πειραματόζωο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο τρίτος (και φαρμακερός) Παπανδρέου αναφέρθηκε κατ' επανάληψη στην αναγκαιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζοντάς την μάλιστα ως τον... τέταρτο δρόμο για την ανθρωπότητα, όταν ο «σοσιαλισμός» του τελείωσε, μαζί με τα λεφτά που (τελικά) δεν υπάρχουν! 

ΑΓΙΕ ΠΑΤΡΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !


patra1

Κοντά στους κρατούμενους των φυλακών η "Αποστολή"


Η Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο και το κλιμάκιο της «Αποστολής» και επακολούθησε επίσκεψη στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης των φυλακών, όπου τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Δήμτσας μίλησαν στους κρατουμένους.

ΛΑΘΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ! ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΥΟΝΤΑ !


kiprou2

Κύπρου: 'Χωρίς οικονομικό υπόβαθρο, ουδέν πνευματικό έργο γίνεται'

Την ετοιμότητα της εκκλησίας να προβεί σε επενδύσεις δεκάδων, ίσως και εκατοντάδων, εκατομμυρίων ευρώ σε έργα που αφορούν την ενέργεια και στον τραπεζικό τομέα για απάβλυνση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος, εξέφρασε τη Μ.Δευτέρα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;;

Πλέον αποτελεί σκάνδαλο - Κι άλλα 28,9εκ. ευρώ στα ταμεία των κομμάτων!

Πολιτική

Την ώρα που η κοινωνία στενάζει από τα μέτρα που ψηφίζουν

Πλέον αποτελεί σκάνδαλο - Κι άλλα 28,9εκ. ευρώ στα ταμεία των κομμάτων! Την ώρα που η κοινωνία στενάζει από τα μέτρα που ψηφίζουν
Περίπου 28,9 εκατομμύρια ευρώ από το πολύπαθο κρατικό ταμείο προς τα κόμματα αποδεσμεύει η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών η οποία ψηφίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σχεδόν οριακά στην Βουλή ενώ αναμένεται να δοθούν επιπλέον περίπου 8 εκατομμύρια δημόσιου χρήματος ως εκλογική επιχορήγηση!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !

Φωτιά το πασχαλινό ταξίδι με το αυτοκίνητο - Πόσο θα κοστίσει η διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Γιάννενα

Κοινωνία

Δείτε ποσο θα κοστίσει το ταξίδι Αθήνα - Πάτρα - Γιάννενα με επιστροφή

Φωτιά το πασχαλινό ταξίδι με το αυτοκίνητο - Πόσο θα κοστίσει η διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Γιάννενα Δείτε ποσο θα κοστίσει το ταξίδι Αθήνα - Πάτρα -  Γιάννενα με επιστροφή
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι αποφασίσουν να εκδράμουν με το αυτοκίνητό τους τις ημερες του Πάσχα. Η τιμή της βενζίνης κρατά σταθερά ανοδική πορεία και σε συνδυασμό με το αντίτιμο των διοδίων στους κατα τόπους σταθμούς, αναγκάζουν πολλούς να σκεφτούν διπλά τα χιλιόμετρα μέχρι τους τόπους καταγωγής τους.

Ποιός είπε ότι τα κρουαζιερόπλοια δεν έχουν σουίτες; Ακολουθούν πανέμορφες φωτογραφίες που θα σας κάνουν ΣΙΓΟΥΡΑ να ζηλέψετε!

Ποιος ειπε οτι τα κρουαζιεροπλοια δεν εχουν σουιτες; Ακολουθουν πανεμορφες φωτογραφιες που θα σας κανουν ΣΙΓΟΥΡΑ να ζηλεψετε!
Νομίζετε ότι τα κρουαζιερόπλοια έχουν ΜΟΝΟ στενόχωρες καμπίνες; Λάθος! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τιςπιο όμορφες & πολυτελείς καμπίνες κρουαζιερόπλοιων που μοιάζουν με όνειρο

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !

Καστοριά: Τα χρέη έγιναν θηλειά στο λαιμό του - Αυτοκτόνησε 52χρονος κρεοπώλης


Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τοιχίο Καστοριάς, βρέθηκε 52χρονος κρεοπώλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε οικονομικά προβλήματα. Τι λέει η νύφη του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ;;;

Επικίνδυνη Coca - Cola με ζιζανιοκτόνο!!


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση ότι σε αναψυπτικά της Coca-Cola εντοπίστηκε χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς.....

εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς είναι τοξική -και μάλιστα χρησιμοποιείται στα ζιζανιοκτόνα-, είναι άγνωστο πώς αναμίχθηκε με το παραγόμενο προϊόν της εταιρείας στο εργοστάσιο του Ηρακλείου Κρήτης.

Μόσχα στον... υπερθετικό βαθμό! Τα καλύτερα σημεία της μας αποκαλύπτονται...


Μοσχα στον... υπερθετικο βαθμο! Τα καλυτερα σημεια της μας αποκαλυπτονται...
Η Μόσχα, η πρωτεύουσα της Ρωσίας αποτελεί τόσο το πολιτικό, όσο και το πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της χώρας. Μια πόλη που τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό!
Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ θα συναντήσετε τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, θα βρείτε τα πιο ακριβά... φλιτζάνια καφέ και σύντομα το πιο κολοσσιαίο κτίριο στον κόσμο...

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !

Το θαυμα μίας αμαρτωλής γυναίκας...







Μιά πονεμένη χήρα μάνα βρίσκεται σ’ ἕνα νοσοκομεῖο μέ τό δίχρονο παιδάκι της νά χαροπαλεύει ἀπό λευχαιμία. Ὁ πόνος τῆς εἶναι μεγάλος, διότι ἤδη ἔχει χάσει ἄλλα δυό παιδιά, καί τώρα ἔβλεπε νά τῆς φεύγει καί τό τελευταῖο, τρίτο βλαστάρι της. Ὅσο περνοῦσαν οἱ ὧρες, τόσο καί πιό πολύ μεγάλωνε ἡ ἀπελπισία της.

ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Γ' 16 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ    π.    ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ !

Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θα έρθει ένα ψευτορωμέικο, μην το πιστέψετε...»



 Άραγε έχει παρέλθει ή ζούμε ήδη την αναφορά του Κοσμά του Αιτωλού, του Πατροκοσμά όπως τον αποκαλούσαν και τον αποκαλούν στην βόρεια Ήπειρο αλλά και στην Ελλάδα. Και αν δεν έχει έρθει αυτό το ψευτορωμέικο, μήπως σήμερα μας χτυπάει την πόρτα για να μας σώσει προφασιζόμενο την πατρίδα που σήμερα συνταράσσεται μέσα από τις αφόρητες πιέσεις των "φίλων", των "συμμάχων" και των "ετέρων";

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ !

Έτοιμος ο μεγάλος αδελφός για τις συναλλαγές...




Online και 24ωρη παρακολούθηση όλων των συναλλαγών σε τράπεζες, χρηματιστήριο, κτηματολόγιο και εφορίες ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των κινήσεων που έχει δρομολογήσει για να «τσιμπήσει» αδήλωτα εισοδήματα και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ   ΔΗΜ.    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ... ΕΧΕΙ ... ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ! ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .... ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ! ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ !


Νομος του Ελληνικου κρατους. Νοικιαστε εναν αστυνομικο με 30€ την ώρα
Απίστευτο - Με νόμο του κράτους η αστυνομία ενοικιάζεται σε ιδιώτες απο 30€ την ώρα! Ρύθμιση κομμένη και ραμμένη για τους μεγαλο-εφοπλιστές/εργολάβους/καναλάρχες Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας,

ΨΑΛΛΕΙ Ο κ. ΘΡΑΣ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

ΥΜΝΟΙ   ΜΕΓ.   ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

Άνθιμος: «Οι πολιτικοί μας να υποτάξουν το κομματικό τους συμφέρον»

anthimos-thesnikis
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης, 03.15
Στους ήρωες του Μεσολογγίου, στα άμφια των αρχιερέων και την καύση των νεκρών, αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο κήρυγμά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.
Ο κ. Άνθιμος από τον άμβωνα του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, ανέφερε στο εκκλησίασμα ότι λόγω των ημερών δεν θα σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

9 Απριλίου

Γεγονότα

193: Ο Λούκιος Σεπτίμιος Σεβήρος στέφεται αυτοκράτορας της Ρώμης.
475: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Φλάβιος Βασιλίσκος, με εγκύκλιό του υποχρεώνει τους επισκόπους της επικράτειάς του να ακολουθούν το μονοφυσιτικό δόγμα.
1015: Ο Βασίλειος Β' ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Έδεσσας κι εκδιώκει τους Βουλγάρους.

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !

48χρονος ταξιτζής κρεμάστηκε στο υπόγειο του σπιτιού του


Η εθνική ανθρωποθυσία συνεχίζεται και δυστυχώς γινόμαστε κοινωνοί... μιας ακόμα τραγωδίας.

Το Σάββατο το απόγευμα... όπως μας πληροφόρησε συγγενικό πρόσωπο, ο Τάσος, ο καλοκάγαθος ταξιτζής της Αργυρούπολης, κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, πήρε το σχοινί και κρεμάστηκε.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

Πρόβατα με... "μουτσούνα" και πόδια γουρουνιού !!!

Βόσκει στην περιοχή ανάμεσα στο Γαρδίκι και την Τζούρτζια Ασπροποτάμου


Πρόβατα με... "μουτσούνα" και πόδια γουρουνιού !!! Βόσκει στην περιοχή ανάμεσα στο Γαρδίκι και την Τζούρτζια Ασπροποτάμου

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και είναι βγαλμένες από κοπάδι που βόσκει στην περιοχή ανάμεσα στο Γαρδίκι και την Τζούρτζια Ασπροποτάμου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .... ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ !

Οι μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης στον κόσμο

Κόσμος

Αριθμοί που ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία

Οι μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης στον κόσμο Αριθμοί που ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία
Οι τρεις παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν τις μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης που αποδόθηκαν ή προτάθηκαν ποτέ από δικαστήρια. Αριθμοί που ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία και που είναι άξιο να απορείς αν δικάσανε έναν μόνο άνθρωπο ή ολόκληρη συμμορία και που στην ουσία σημαίνουν καταδίκη του κατηγορούμενου να πεθάνει στη φυλακή αφού είναι αριθμητικώς αδύνατο να αποφυλακιστεί εν ζωή.


Η ... ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

Ο Σαρκοζί παίζει με τα νεύρα μας και μας κατηγορεί για τους λαθρομετανάστες


Ο γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι εννοεί αυτό που λέει όταν καλεί να υπάρξει περισσότερος εμπορικός προστατευτισμός στην Ευρώπη κι αυστηρότεροι έλεγχοι των συνόρων,....

αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να υιοθετήσει μια στάση εξίσου σκληρή με εκείνη του Σαρλ ντε Γκολ, ο οποίος το 1965 είχε εφαρμόσει την πολιτική της "άδειας καρέκλας".

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Εὐψύχιος ὁ ἐν Καισαρείᾳ

Ὁ Ἅγιος Μάρτυς Εὐψύχιος ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ δυσσεβοῦς αὐτοκράτορα Ἰουλιανοῦ τοῦ Παραβάτου (361 – 363 μ.Χ.) καὶ καταγόταν ἀπὸ τὴ χώρα τῆς Καππαδοκίας. Ἦταν ἄνθρωπος μὲ θεοφιλὴ βίο καὶ ἀγαθὴ κρίση καὶ εἶχε πολὺ πόθο γιὰ τὸν Χριστό. Ὅταν στὴν Καισάρεια τῆς Καππαδοκίας ὁ Ἰουλιανὸς ἔχτισε ναὸ τῆς θεᾶς Τύχης, στὸν ὁποῖο θυσίαζαν οἱ εἰδωλολάτρες, ὁ Εὐψύχιος πῆρε μαζί του καὶ μερικοὺς ἄλλους θαρραλέους νέους καὶ γκρέμισαν τὸ ναὸ ἀπὸ τὰ θεμέλια καθὼς καὶ τὸ εἴδωλο τῆς θεᾶς. Ὅταν ἔμαθε αὐτὰ ὁ β ...
περισσότερα...

Μεγάλη Δευτέρα

Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Τύπος του Κυρίου μας Ιησού είναι ο πάγκαλος Ιωσήφ που σήμερα επιτελούμε (α) την ανάμνησή του. Ήταν ο μικρότερος γιός του Πατριάρχη Ιακώβ και ο πιο αγαπητός. Όμως φθονήθηκε από τα αδέλφια του και αρχικά τον έριξαν σ' ένα βαθύ λάκκο και εξαπάτησαν το πατέρα τους χρησιμοποιώντας ένα ματωμένο ρούχο ότι δήθεν τον κατασπάραξε κάποιο θηρίο. Στη συνέχεια τον πούλησαν για τριάντα αργύρια σε εμπόρους, οι οποίοι τον ξανά πούλησαν ...
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Αὐδιησοῦς ὁ Μάρτυρας καὶ οἱ σὺν αὐτῷ τριακόσιοι Μάρτυρες ἐν Περσίδι

Οἱ Ἅγιοι αὐτοὶ Μάρτυρες μαρτύρησαν κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ βασιλέως τῶν Περσῶν, Σαβωρίου Β’ (325 – 379 μ.Χ.). Ὁ Σαβώριος ἐξεστράτευσε κατὰ τῶν Βυζαντινῶν καὶ κυρίευσε τὴν πόλη Βιζάδη. Ἀμέσως ἐκτέλεσε τοὺς στρατιῶτες ποὺ βρίσκονταν μέσα σὲ αὐτή, καθὼς καὶ ὅσους ἔφεραν ὅπλα, ἐνῷ στὸ λαό, τὰ γυναικόπαιδα καὶ τοὺς γέροντες, τὸν Ἐπίσκοπο Ἡλιόδωρο καὶ τοὺς Πρεσβυτέρους Δησᾶ καὶ Μαριάβ, χάρισε τὴ ζωή. Κατὰ τὸν χρόνο ἐκεῖνο, ἐπειδὴ ὁ Ἐπίσκοπος Ἡλιόδωρος προαισθάνθηκε τὸ τέλος του, χειροτόνησε Ἐπίσκοπο ...
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Ἀκάτιος Ἐπίσκοπος Ἀμίδης Μεσοποταμίας

Δὲν ἔχουμε λεπτομέρειες γιὰ τὸν βίο τοῦ Ὁσίου Ἀκατίου.
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Βάδιμος ὁ Ὁσιομάρτυρας

Ὁ Ἅγιος Βάδιμος ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ βασιλέως τῆς Περσίας Σαβωρίου Β’ (325 – 379 μ.Χ.). Ἦταν Πέρσης καὶ καταγόταν ἀπὸ εὐγενὴ καὶ πλούσια οἰκογένεια τῆς πόλεως Βηθλαπάτης. Ἀφοῦ καταφρόνησε τὴ δόξα τοῦ κόσμου καὶ τὰ πλούτη, ἔγινε μοναχὸς καὶ ἔπειτα ἀρχιμανδρίτης καὶ εἶχε κοντά του ἑπτὰ μαθητές. Ἐπειδὴ ὅμως κήρυσσαν τὸν Χριστό, καταγγέλθηκαν ὅτι ἀποσποῦν τοὺς Πέρσες ἀπὸ τὴν θρησκεία τῶν εἰδώλων καὶ συνελήφθησαν. Παρὰ τὶς πιέσεις καὶ τὰ βασανιστήρια ὁ Ἅγιος Βάδιμος καὶ οἱ μαθητές του ὁμολο ...
περισσότερα...

Μετακομιδὴ Τιμίων Λειψάνων Ἁγίας Μόνικας εἰς Ρώμη

Ἡ μνήμη τῆς Ἁγίας Μόνικας, μητέρας τοῦ ἱεροῦ Αὐγουστίνου τιμᾶται τὴν 4η Μαΐου, ὅπου καὶ τὰ βιογραφικὰ στοιχεῖα της.Λεπτομέρειες γιὰ τὸ γεγονὸς τῆς μετακομιδῆς τῶν ἱερῶν λειψάνων της, δὲν ἔχουμε.
περισσότερα...

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ Δ'ΑΥΤΟΥΣ !

Αποδοκιμασίες πολιτικών στην επέτειο για την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου


Την οργή των πολιτών δέχτηκαν πολιτικοί που παρευρέθηκαν στην επέτειο για την έξοδο του Μεσολογγίου.
Με αποδοκιμασίες έγιναν δεκτοί όσοι πολιτικοί παρευρέθηκαν στην επέτειο της ηρωικής εξόδου του Μεσολογγίου.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δεκάδες πολίτες γιούχαραν έντονα τους πολιτικούς την ώρα που κατέθεταν στεφάνι.

ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ... ΕΛΛΑΔΑ !


Πάσχα στην Ελλάδα! Που έχουν τις ρίζες τους τα ομορφότερα ελληνικά έθιμα;

Πασχα στην Ελλαδα! Που εχουν τις ριζες τους τα ομορφοτερα ελληνικα εθιμα;
Καλωσορίζουμε την Άνοιξη! Μια ανάσα από το Πάσχα ταξιδεύουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα και σας φέρνουμε νέα για τα πιο ιδιαίτερα έθιμα που θα συναντήσετε σε κάθε γωνιά της! Η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης είναι γεγονός και εσείς καλείστε να τη ζήσετε όπου κι' αν βρεθείτε...