Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ... ΚΟΡΟΪΔΙΑ !

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ




Quantcast

 
Ρε παλικαρόπουλα εκεί στο antinews, τι ρήξη περιμένετε από τον Κομανέτση με μια υπογραφή υποταγής ένα μέτρο; Έλα Χριστέ και Παναγία κι ακόμα δεν πιάσανε και οι ζέστες…
Κάπου γράφετε: «Η Ν.Δ. είναι ένας βαριά άρρωστος οργανισμός και θέλει χρόνο πολύ για να αναταχθεί. Λόγω όμως των οικονομικών εξελίξεων ο Σαμαράς δεν έχει πλέον αυτόν τον χρόνο»
Θα έπρεπε μάλλον να αναφέρετε, «Η Ν.Δ. είναι ένας βαριά άρρωστος οργανισμός και ο Σαμαράς στο κρεβάτι της εντατικής με τραβηγμένα τα σωληνάκια!»Συγνώμη ρε παίδες που είμαι τούβλο και δεν καταλαβαίνω, τι εννοείτε όταν λέτε συμβουλευτικά, «ο Σαμαράς πρέπει να εκφράσει την λαϊκή δυσαρέσκεια και να δώσει ελπίδα…» Προς στιγμή... νόμισα πλάκα κάνετε… Να εκφράσει ο Κομανέτσης την λαϊκή δυσαρέσκεια και να δώσει ελπίδα; Ξαναέλα Χριστέ και Παναγία!
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, πεπλανημένα παλικαρόπουλα…
Το Ιούνιο, αν ακόμα υπάρχουμε, το μπουγιουρντί που μας ετοιμάζουν τα Τροϊκόπουλα θα μας δώσει τη χαριστική βολή και θα μας στείλει να μαζεύουμε βλίτα και ραδικοβλάσταρα για να τη βγάλουμε!
Ποια λαϊκή δυσαρέσκεια και ελπίδα να εκφράσει ο Κομανέτσης; Πιστεύω να έχετε υπόψη την τηλεοπτική διαφήμιση: ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…
ΥΓ
Και μια συμβουλή, εντελώς φιλική, γυρίστε όσο γίνετε νωρίτερα την πλάκα, γιατί σε λίγο θα σας διαβάζουν μονάχα τα «πριγκιπόπουλα» των «καλών οικογενειών» και η «δεξιά πλεμπάγια» της «βαριάς άρρωστης και μη ανατάξιμης Νέας Δημοκρατίας…»
Χάρρυ Κλυνν


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_3272.html#ixzz1rZU9hQc1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου