Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

... ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ... ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !!! ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;

Τα τηλέφωνα μίλησαν -Η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει με ποιους επικοινώνησε ο Ρουπακιάς πριν τη δολοφονία


Μετά από την εντολή της ΕΛ.ΑΣ για άρση απορρήτου των επικοινωνιών οι Αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία για το τι έγινε λίγο πριν τη δολοφονία του άτυχου 34χρονου Παύλου Φυσσα στο Κερατσίνι. Ο δράστης Γιώργος Ρουπακιάς φαίνεται πως δέχθηκε στο κινητό
περισσότερες από μία κλήσεις για να πάει στο σημείο όπου δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Δεισιδαιμονίες και Προλήψεις

φυλακή κάγκελα παράθυρο
Ζούμε σε μία εποχή όπου η επιστήμη γνώρισε μίαν εκ­πληκτική πρόοδο. Ανακα­λύψεις και κατακτήσεις που πριν δύο-τρεις αιώνες φαίνονταν αδια­νόητες και κινούνταν στη σφαίρα της φαντασίας, έγιναν πραγματικότητα. Η ζωή των ανθρώπων άλλαξε σε ση­μαντικό βαθμό.

Εργασία σε ανέργους θα προσφέρουν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος

Εργασία σε ανέργους θα προσφέρουν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος
Πεντάμηνη απασχόληση σε ανέργους μπορούν πλέον να παρέχουν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συνεργασία με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο αριθμός των ανέργων που μπορούν να προσληφθούν από τις Ι. Μητροπόλεις γι' αυτό το πεντάμηνο διάστημα ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες. Οι Μητροπόλεις θα πρέπει να δηλώσουν μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου τον αριθμό των ατόμων που θέλουν να απασχολήσουν και σε ποια θέση και να το αποστείλουν στην Ι. Σύνοδο.

Ἡ φιλία τοῦ… σατανᾶ


Ὑπάρχουν, δυστυχῶς, ἄνθρωποι, πού γιά νά ἐπιτύχουν αὐτό πού θέλουν, πηγαίνουν ἀκόμη καί μέ τό σατανᾶ.


Κάποιος μύθος ἀναφέρει,ὅτι ἕνας ξακουστός μάγος θεραπευτής εἶχε ὑπογράψει συμβόλαιο φιλίας μέ τόν «πονηρό» καί σ' ὅ,τι κι ὅποτε τόν χρειαζόταν, τόν καλοῦσε καί ἐκεῖνος ἔτρεχε.

Εντυπωσιακοί δρόμοι διασχίζουν φυσικά τοπία!

Εντυπωσιακοί δρόμοι διασχίζουν φυσικά τοπία!
Ο προορισμός δεν έχει καμία σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αυτό που ενδιαφέρει είναι ο δρόμος.
Επαρχιακός, γέφυρα ή χωματόδρομος, που διασχίζει την ευρωπαϊκή και την αμερικανική επαρχία, περνά ανάμεσα από δέντρα, φυσικά τούνελ, πάνω από ποτάμια και ανεβαίνει σε χιονισμένες βουνοκορφές. Όποιον κι αν επιλέξει ο οδηγός το αποτέλεσμα θα τον αποζημιώσει και με το παραπάνω.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!



Είδατε πόσο έξυπνα μας παίζει το σύστημα; Ο μόνος τρόπος επιβίωσης και διαιώνισης του είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Το παλαιό αλλά τόσο αποτελεσματικό διαίρει και βασίλευε. Το πρώην δίπολο μεταξύ γαλάζιων και πράσινων προσπαθούν να το αντικαταστήσουν με το νέο μεταξύ κόκκινων και μαύρων γιατί ο λαός δεν πρέπει ποτέ να είναι ενωμένος. 

Eκτρώσεις : Δικαίωμα ή Φόνος; Όλη η αλήθεια


ektrwseis 01

Η επιλογή αυτή του ανθρώπου, της διακοπής μιας κυοφορίας, ή ορθότερα του τερματισμού μιας κυοφορίας (δεν διακόπτεται, αφού δεν συνεχίζεται πάλι αργότερα, αλλά τερματίζεται, αφού σταματάει οριστικά αυτή, και αυτή η αστοχία στην ορολογία γίνεται σκόπιμα προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό το θέμα˙ γι αυτό στη συνέχεια τη λέξη  διακοπή θα τη γράφουμε μέσα σε εισαγωγικά), που έχει ήδη αρχίσει μέσα στο σώμα μιας γυναίκας

Ούτε κουβέντα για το κατοχικό ο Αλ. Τσίπρας στη Γερμανία!

Ούτε κουβέντα για το κατοχικό ο Αλ. Τσίπρας στη Γερμανία!
Φαίνεται ότι οι μεγαλοστομίες περί διεκδίκησης του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία είναι ρητορικά σχήματα για εσωτερική κατανάλωση, αφού ο Αλέξης βρέθηκε στη Γερμανία και δεν τόλμησε να θέσει το θέμα στην ομιλία του, μετά την αρνητική θέση που έλαβε το αριστερό κόμμα «Die Linke».
                        ΕΥΩΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ

                                         ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
  
Η Ορθοδοξία δεν είναι επινόηση του ανθρώπου ούτε θεωρία, αλλά αποκάλυψη του Θεού και εμπειρία. Μια συγκλονιστική εμπειρία, την οποία πολλοί πιστοί ζουν και ομολογούν, είναι η θαυμαστή και άρρητη ευωδία των αγίων λειψάνων, των αγίων εικόνων και των αγίων τόπων.

Η Μάχη του Ρίμινι


Η Μάχη του Ρίμινι
Στρατιωτική αναμέτρηση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατά την οποία δοξάστηκαν τα ελληνικά όπλα. Διεξήχθη από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 1944 επί ιταλικού εδάφους, στο πλαίσιο της συμμαχικής Επιχείρησης Ελαία (Operation Olive). Είχε ως αντικειμενικό σκοπό τη διάσπαση της λεγόμενης «Γοτθικής Αμυντικής Γραμμής», που είχαν συμπήξει οι υποχωρούντες Γερμανοί.

Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» ΚΑΙ Η «ΕΥΣΕΒΕΙΑ» ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ

Τοῦ πρωτ. π. Διονυσίου Τάτση

ἐφημ. «Ὀρθόδοξος Τύπος», 09.08.2013

.               Γέμισε ἡ Ἐκκλησία μας μέ «γέροντες», οἱ ὁποῖοι καθοδηγοῦν τούς πιστούς καί τούς ὁδηγοῦν στή σωτηρία, ὅπως ἰσχυρίζονται. Συνήθως εἶναι ἱερομόναχοι, ἀλλά καί κοσμικοί ἀρχιμανδρίτες, πού ἔχουν διαβάσει πολλά γιά τούς πραγματικούς Γέροντες καί ἀναμασώντας τούς λόγους τους ἤ διηγούμενοι τά τοῦ βίου τους,

Κρεμάστε τους παπάδες!


του Απόστολου Διαμαντή αναδημοσίευση από το protagon.gr
Παρατηρώ με απορία το μένος εναντίον των θρησκευτικών. Πρόκειται για έναν άγονο και ξεπερασμένο αντικληρικαλισμό, ξένο εντελώς τόσο με την ελληνική παράδοση και τις πεποιθήσεις του λαού -ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίζει τι θα διδάσκεται στο σχολείο, πώς θα είναι το Σύνταγμά του και σε τι Θεό θα πιστεύει- όσο και με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Φωκᾶς ὁ Ἱερομάρτυρας ὁ Θαυματουργὸς


Πατρίδα του ἦταν ἡ Σινώπη τοῦ Εὐξείνου Πόντου. Οἱ γονεῖς του Πάμφυλος καὶ Μαρία μεταλαμπάδευσαν στὸν Φω&kap ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΚΥΡΙΑΚΗ  22  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013