Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙ... ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ...

15 Ο Χριστός δεν μαλώνει...
Να γονατίσεις μπροστά στον Χριστό και να πεις:
Κύριέ μου, εγώ κρύβομαι από τους ανθρώπους.

Αλλά θέλω εσύ να με δεις όπως είμαι!
Αυτός που είμαι!
Να μ’ αγαπάς όπως είμαι.
Να μη με μαλώσεις.
Γιατί δεν αντέχω να με μαλώνεις.
Γιατί απογοητεύομαι εύκολα αν με τσακίζεις…

Και θα πει ο Χριστός:
Πού είσαι παιδί μου;
Σε περίμενα!

Όχι!
Εγώ καλάμι συντετριμμένο δεν θα το τσακίσω.
Ούτε φλόγα που τρεμοσβήνει θα τη σβήσω, όχι.

Όταν δει ο Χριστός ότι το κεράκι της ψυχής σου, είναι σα να το φυσάνε οι άνεμοι, θα βάλει το χέρι Του μπροστά και τη φλόγα αυτή θα τη μεγαλώσει!


* * * Δεν θα σε τρομάξει... Δεν θα σε μαλώσει... Αλλά να γονατίσεις... Να ταπεινωθείς * * *
ΠΗΓΗ:    http://www.agioritikovima.gr/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99-%CE%96%CE%A9%CE%97%CE%A3/6888-o-chritos-den-m

Πάνος Καμμένος στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι">
-Ανοίγουμε τις φυλακές για τους προδότες του λαού. Να φύγουν οι Τροικανοί όσο είναι καιρός!


Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" τροχίζουν τα κονσερβοκούτια!
Πριν λίγο ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"δήλωσε>"Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο υπουργός που οδήγησε τη χώρα και τον λαό της στην υποδούλωση της Τρόικας. Δεν είναι δυνατόν να απολαμβάνει την επιβράβευση των εντολέων του, φιλοξενούμενος στην Σύνοδο της Λέσχης Μπίλνετρμπεργκ στη Βιρτζίνια, τη ώρα που οι Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν. Ο κύριος αυτός πρέπει να συλληφθεί με το που πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος. Όσο για τους Τροικανούς, τους καλούμε να εγκαταλείψουν τώρα την Ελλάδα..."

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ... ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ;;;;

Ιδού η μετάφραση της εξευτελιστικής επιστολής του Αντώνη Κομανέτση στους Ευρωπαίους τον Φεβρουάριο του 2012!
Απίστευτη δουλικότητα που δεν ταιριάζει σε αρχηγό κόμματος.






M' αυτή την ταπεινωτική επιστολή ο Αντώνης Κομανέτσης, έδωσε γη και ύδωρ στους Ευρωπαίους- μόλις τον Φεβρουάριο του 2012. Για την ακρίβεια τους έδωσε ακόμη και τις μουσκεμένες στον ιδρώτα-από τις πολλές κωλοτούμπες- μπαλαρίνες του. Αυτός ο προσκυνημένος λοιπόν πολιτικός, του οποίου αρχίζουν να κυκλοφορούν τα τιμολόγια με τα δωράκια που του έκανε ο Χριστοφοράκος, αίφνης έγινε τσαμπουκάς και σκληροτράχηλος σαν τον Ρόμπερτ Μίτσαμ. Έχει δίκιο ο Καμμένος να τον καταγγέλει για υποταγή και δουλικότητα στους Ευρωπαίους. Ούτε Φιλιπινέζα σε καλό σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, δεν θα απευθύνονταν με τέτοιο δουλικό τρόπο στον εργοδότη της. Ιδού η μετάφραση της θλιβερής επιστολής Κομανέτση>

Η πανέμορφη φύση!

Γέροντας Παΐσιος: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε
Aναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας ... επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».

(Όπως τα κατέγραψε ο Νικ. Ζουρνατζόγλου στο βιβλίο του.)
Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που.....
Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ. και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

ΜΕΙΝΑΤΕ ... ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

Τα ακούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν

Εξάψαλμο όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ακούν οι υποψήφιοι κυρίως του ΠΑΣΟΚ ανάλογα με το παράπονο του κάθε πολίτη που τους προσεγγίζει και... παρά τις περιορισμένες τους εμφανίσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.


ΟΤΑΝ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ... ΜΠΑΜ !


ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!

Χίλιες φορές δραχμή και έξω από την Ε.Ε !

Αναγνωστης προς το ξυπνηστε ρε 

Χιλιες φορες δραχμη και εξω απο Ε.Ε.. για να επανελθει η δημοκρατια, η ελευθερια, η ανεξαρτησια και η εθνικη μας κυριαρχια σ αυτο το τοπο (συνεργασιες μονο με χωρες που θα χουμε συμφερον και κερδος οπως π.χ. η Ρωσια, το Ιραν, η Κινα κ.τ.λ.)...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΨΑΧΤΗΚΕ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ ;;;;

Νέα στοιχεία για την πτώση του Σινούκ








Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2004 όταν η Ελλάδα πάγωσε. Το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «ΣΙΝΟΥΚ», που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο στο Άγιον Όρος και τη συνοδεία του, κατέπεσε στη θάλασσα, ανοικτά του Άθω, λίγο πριν προσγειωθεί, παρασύροντας στον θάνατο τους επιβάτες του. Συνολικά 18 νεκροί, ανάμεσά τους και ο προκαθήμενος Αλεξανδρείας, Πέτρος.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ;;;

Που υπηρέτησαν την θητεία τους οι πολιτικοί μας; Ντροπή τους!!! Οι μισοί βισματούχοι και οι άλλοι μισοί ΄΄ γιωτάδες΄΄ ...





Υπουργοί Άμυνας που είτε δεν φόρεσαν ποτέ χακί είτε πλήρωσαν για να απαλλαγούν λόγω… παχυσαρκίας, πρωθυπουργός που νομιμοποιήθηκε να λουφάρει λόγω πλατυποδίας, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με μοναδικό καθήκον να ανάβει έναν φάρο και Πρόεδρος Δημοκρατίας με ειδίκευση στην ανάκριση αιχμαλώτων είναι μερικές μόνο από τις περιπτώσεις πολιτικών που πέρασαν ζωή χαρισάμενη στη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΞΩ ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ... ΛΑΤΡΕΥΕΙ !!!

Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο σε καφενείο του Ηρακλείου στην Κρήτη

Ούτε καφέ δεν μπόρεσε να πιει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, που βρέθηκε αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες πολιτών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο κ. Πάγκαλος επισκέφθηκε την Κρήτη ιδιωτικά. Μαζί με τον Διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου, κ. Νίκο Κοκκίνη, κάθισαν σε ένα....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

2 Ιουνίου

Γεγονότα

1891: Υιοθετείται από τη Διεθνή Ένωση Ποδοσφαίρου -την οποία αποτελούν οι ομοσπονδίες Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και Ιρλανδίας- ο κανονισμός του πέναλτι. Υπήρξε μία ιδέα του ιρλανδού επιχειρηματία και τερματοφύλακα Γουίλιαμ ΜακΚραμ.

Μεσογαίας Νικόλαος: «Ήρθε η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε»

mesogaias
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης – 15.12
«Το Ευρωπαϊκό όραμα μετατράπηκε σε εφιαλτικό όνειρο. Οι πολιτικές υποσχέσεις μεταμφιέστηκαν σε ανόητα ψέματα, ακατανόητα επιχειρήματα και αδικαιολόγητες επιλογές», αναφέρει μεταξύ άλλων σε εγκύκλιο σημείωμα του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

"Γολγοθά" ανεβαίνουν οι καρκινοπαθείς - Ελλείψεις φαρμάκων σε δημόσια νοσοκομεία - Απειλείται η θεραπεία τους

"Γολγοθά" ανεβαίνουν οι καρκινοπαθείς - Ελλείψεις φαρμάκων σε δημόσια νοσοκομεία - Απειλείται η θεραπεία τους Οι φαρμακοποιοί δίνουν σκευάσματα μόνο τοις μετρητοίς
Έναν «Γολγοθά» καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά χιλιάδες καρκινοπαθείς, εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων που υπάρχουν σε συγκεκριμένα φάρμακα στα δημόσια νοσοκομεία, με τις θεραπείες τους να απειλούνται, καθώς οι εταιρείες που τα προμηθεύουν σταμάτησαν τη διάθεσή τους, απαιτώντας να πληρώνονται τοις μετρητοίς.


ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!



Ο πατέρας, μεγάλος φαν της ακροαριστεράς, κομμουνιστής μέχρι κόκαλο. Αραχτός, βλέπει στην τηλεόραση την Καννέλη με το τσιγάρο στο χέρι να βρίζει τους πάντες και τα πάντα.

Ο πιτσιρίκος του τον πλησιάζει με ένα βλέμμα απορίας.

- Μπαμπά, πετάει ο ελέφαντας;


Σύγχρονο Θαύμα της Αγίας Υπομονής




  Είναι αρκετές οι εμφανίσεις της αγίας Υπομονής τα τελευταία χρόνια σε ευσεβείς και μη χριστιανούς. Επιλεκτικά καταχωρούμε ένα συμβάν που περιγράφει την θαυμαστή εμφάνιση της και θεραπεία κάποιου ασθενή.
«Η αγία Υπομονή εμφανίσθηκε ως μοναχή σε κάτοικο των Αθηνών που εργαζόταν σε ταξί. Το σταμάτησε και ζήτησε να κατευθυνθεί προς το Λουτράκι. Ο ταξιτζής είχε καρκίνο του δέρματος στα χέρια του και βρισκόταν σε μεγάλη απελπισία.

Το ψωμί που αποθηκεύεις είναι του πεινασμένου, τα ρούχα που συσσωρεύεις...




Ποιόν αδικώ, λέει ο πλούσιος, προστατεύοντας αυτά που μου ανήκουν;
Πες μου λοιπόν, τι σου ανήκει; Από που τα πήρες και τα έφερες στη ζωή σου;
Δεν ήρθες στον κόσμο γυμνός; Γυμνός δεν θα επιστρέψεις στη γη; Που τα βρήκες αυτά που έχεις τώρα; Αν πιστεύεις ότι στα χάρισε η τύχη είσαι άθεος, δεν αναγνωρίζεις τον δημιουργό, δεν νοιώθεις ευγνωμοσύνη γι αυτόν που στα έδωσε· αν όμως παραδέχεσαι ότι προέρχονται απ τον Θεό, πες μου για ποιο λόγο στα έδωσε;

ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗ Τ.V






ΜΑΘΕ γιατί είναι τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο;
ΜΑΘΕ τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο;
ΜΑΘΕ γιατί & ποιοι μας οδήγησαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.

Τι συμβολίζει το καντήλι;





Tο καντήλι συμβολίζει το ανέσπερο φως που είναι ο Χριστός και καλούμαστε να Τον μιμηθούμε. Δηλαδή:
• Να φωτίσουμε τους εαυτούς μας με το αληθινό φως της γνώσεως
• Να γίνουμε φώτα όπως οι μαθητές του Χριστού
Ανάβουμε το καντήλι στην εκκλησία και στα σπίτια μας για να μας θυμίζει ότι η πίστη μας είναι φως, αφού ο Κύριός είπε «Εγώ ειμί το φως του κόσμου». Το φως του καντηλιού μας θυμίζει το φως με το οποίο ο Χριστός καταυγάζει τις ψυχές μας.

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΡΟΩΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

  
. Ενώ η διεθνής συνθήκη ACTA και ο αμερικάνικος νόμος CISPA θέτουν το σκηνικό για την καταστολή του World Wide Web (Διαδικτύου), τεχνοκράτες εργάζονται πυρετωδώς για να μπορούν να εντοπίζουν την ταυτότητά σας και να βεβαιωθούν ότι όλες οι δραστηριότητές σας θα παρακολουθούνται προσεκτικά και θα βρίσκονται υπό έλεγχο.



Ένας κόσμος χωρίς άτομα με σύνδρομο Down. Με ποιο κόστος;



BY CALVIN FREIBURGER
Δύο από τις μεγαλύτερες φιλοσοφικές αντιπαραθέσεις της εποχής μας είναι μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι η πρόοδος κάνει σταθερά την ανθρωπότητα πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη, και εν γένει καλύτερη και εκείνοι που πιστεύουν ότι η ανθρώπινη φύση παραμένει ουσιαστικά σταθερή, με τις νέες τεχνολογίες να δύναται να προκαλέσουν κακό, παρά καλό. Και οι δύο κοσμοθεωρίες συγκρούονται σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα στη Νέα Υόρκη για μια νέα μέθοδο ελέγχου για το σύνδρομο Down.

Μ.Ροστροπόβιτς:''Πάτερ,δεν μου μένει παρά να βαπτιστώ...





«Πάτερ, ο,τι θέλησα στη ζωή μου, το πέτυχα.'Ηθελα να γίνω διάσημος μουσικός,έγινα.

Ήθελα να γίνω διευθυντής του Ωδείου, έγινα. 'Ονειρευόμουν να διευθύνω το Μπολσόι,το κατόρθωσα.

 Επιθυμούσα να έχω μία γυναίκα πού να είναι μεγάλη καλλιτέχνις και εξαιρετική σύζυγος, τη βρήκα.

 

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

... Μέσα από την οπτασία του Αγίου Δανιήλ, που προκαλεί δέος και ανατριχίλα...

Ο Άγιος Δανιήλ ο εξ αγαρηνών έζησε την ίδια εποχή με τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό
Ευχαριστώ θερμά τον Στέργιο Γκ.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΤΟΥ ΕΞ ΑΓΑΡΗΝΩΝ

Στίς 18 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 1764 πήγα στην αγορά, αγόρασα δύο κεριά κι επέστρεψα στην κατοικία μου. Αγωνίστηκα την νύκτα εκείνη προσευχόμενος εκτενέστερα, μέχρι την ενάτη ώρα της νυκτός μετά δακρύων, οπότε από την κούραση αποκοιμήθηκα. Βλέπω λοιπόν τότε κατ’ εύδοκίαν Θεού έναν αστραπό-μορφο νέο, πού με ρώτησε:
- Τί έχεις Δανιήλ καί λυπάσαι; Θα έπρεπε μάλιστα νά χαίρεσαι.
- Ποιος είσαι σύ, πού μου λες νά χαίρομαι; τόν ρώτησα κι έγώ μέ τήν σειρά μου.
- Δέν μέ γνωρίζεις, ώ φίλε, ποιος είμαι; μέ ξαναρώτησε ό νέος.
- Όχι, δέν σε γνωρίζω.

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΤΑΧΟΥΜΕ 'ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ !!!

ΣΟΚ ΑΠΟ NEW YORK TIMES: «ΕΤΣΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ»

   
15 Την λεηλασία της Ελλάδας μέσω της δανεικής σύμβασης και του Μνημονίου, περιγράφει σε έρευνά της η αμερικανική εφημερίδα New York Times και είναι πραγματικά ανατριχιαστικά αυτά που περιγράφονται για το πως η τρόϊκα και οι τραπεζίτες που βρίσκονται από πίσω της, λεηλατούν ένα ολόκληρο κράτος και τον πληθυσμό του.


Πριν κάποια χρόνια απέσυρε την υπογραφή του από την Ομολογία Πίστεως για να πάει ο Πατριάρχης στη Δημητσάνα. Σήμερα, τον «βάζει» στη θέση του. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
-----------------------------------------

1. Λέγαμε, ἀδελφοί μου χριστιανοί, στά προηγούμενα κηρύγματά μας ὅτι ἡ Ἐκκλησία, τήν ὁποία ἵδρυσε ὁ Χριστός στή γῆ, διά τῶν Ἁγίων Του Ἀποστόλων, εἶναι ΜΙΑ. Εἶναι ἡ Ἐκκλησία στήν ὁποία ἀνήκουμε, ἡ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Οἱ ἔξω ἀπό τήν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία λεγόμενες ἐκκλησίες, δέν ἀποτελοῦν Ἐκκλησία, ἀλλά εἶναι σχίσματα και αἱρέσεις. Κυρίως αὐτοί οἱ αἱρετικοί εἶναι δύο.

ΤΣΙΠΡΑ ... ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ! ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ !!! ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ... ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ !!! ΑΥΤΟΙ Σ' ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !!!

Πολιτικές αντιδράσεις για τις εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ


Για τυχοδιωκτικά προγράμματα τα οποία αποκαλύπτουν κρυφές ατζέντες έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς,σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επανάλαβε ότι η μονομερής καταγγελία της δανειακής σύμβασης, σημαίνει ουσιαστικά και την έξοδο της χώρας από το ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!





 
Θεμα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ
ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!
ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ , ΘΑ '' ΓΙΝΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ '' .....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ '' ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ
ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΕΥΡΩ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ..!!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




 Μα δεν έχουν δίκιο;
----------------

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις προγραμματικές του εξαγγελίες για την οικονομία που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει, βλέποντας το κόμμα που παλαιότερα υποστήριζε την άμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, να μιλά σήμερα για έξοδό τους από τη χώρα.
Το κόμμα που δήλωνε ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια" να θυμάται τον ελληνικό υποθαλάσσιο ενεργειακό πλούτο.
Οι κυβιστήσεις είναι τελικά το πεδίο ειδίκευσης όλων των εκπροσώπων του παλαιοκομματικού κατεστημένου».
  ΠΗΓΗ:   enikos.gr

Θέλετε να σώσουμε σήμερα μια ζωή;



Παιδιά, μιας φίλης μου το κοριτσάκι 10 χρονών χρειάζεται επειγόντως αίμα!!! παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε αλλά και προωθήστε το σε όλες τις επαφές σας!!!! Τι καλά να σωζαμε όλοι μαζί μια ζωή ενός 10χρονου κοριτσιού....!!!
τα στοιχεία είναι : 


EΛΕΝΗ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ

Κ.Ε.Θ    ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ
ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6976223616 ΘΩΜΑΗ
ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΑΝ ΧΑΡΗ...
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ
ΠΗΓΗ:    http://hggiken.pblogs.gr/2012/06/thelete-na-swsoyme-shmera-mia-zwh.html

48 Xρόνια Μνήμης: Ευλαβές Αφιέρωμα στον π. Γερβάσιο...





Γράφει ο: π. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος

Είναι ομολογουμένως δύσκολο κανείς να ασχοληθεί με την πολυσχιδή και αγιασμένη μορφή του π.Γερβασίου Παρασκευοπούλου. Η διαδικασία και μόνο απαιτεί κόπο, ζητά ολοκληρωτικό δόσιμο αλλά και κατάθεση ψυχής για να αποτυπώσεις σε λίγες γραμμές , την απεραντοσύνη της καρδιάς του και την αγνότητα της πρόθεσής του για την Εκκλησία , τη διακονία και το παιδί.

Το θαυμαστό γεγονός της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας.




Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ζούμε σε καιρούς δύσκολους. Ίσως μάλιστα για τη χώρα μας τα πράγματα να είναι ακόμα πιο δύσκολα, εξαιτίας της αποστασίας μας: οι πλειονότητα των Ελλήνων για χρόνια ζει είτε μακριά από το Θεό, είτε έχοντας μία σχέση με τον Θεό εθιμική, φολκλορική! Αναρωτιέται μετά κάποιος γιατί υπάρχει αυτή η κρίση στην Ελλάδα… Φτάνουν οι μέρες να επιλέξουμε το κόμμα που θα βοηθήσει την Ελλάδα και οι πιο πολλοί προσανατολίζονται πάλι στο ένα (από τα δύο) πρώην μεγάλο κόμμα. Γιατί νοιώθουν πως αν δεν το κάνουν τότε θα μας βρει μεγάλο κακό στην Ελλάδα. Αλήθεια, η πίστη μας στο Θεό που έχει πάει;

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ... ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ !!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!!

Ισόβια στον Χόσνι Μουμπάρακ για το θάνατο 850 διαδηλωτών στην Αίγυπτο κατά τη μεγάλη εξέγερση του 2011

Κόσμος

Περισσότεροι από 5.000 Αιγύπτιοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί, για λόγους ασφαλείας, γύρω από το δικαστήριο

Ισόβια στον Χόσνι Μουμπάρακ για το θάνατο 850 διαδηλωτών στην Αίγυπτο κατά τη μεγάλη εξέγερση του 2011 Περισσότεροι από 5.000 Αιγύπτιοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί, για λόγους ασφαλείας, γύρω από το δικαστήριο
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μπουμπάρακ, για το θάνατο 850 διαδηλωτών στη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης του 2011.
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών καταδικάστηκε επίσης σε ισόβια κάθειρξη.

Περισσότεροι από 5.000 Αιγύπτιοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί, για λόγους ασφαλείας, γύρω από το δικαστήριο, το οποίο ανακοίνωσε την ετυμηγορία για τον πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.


Koινοποιήστε το Είναι πολύ σοβαρό

Οι ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ που δεν βρίσκουν ΦΑΡΜΑΚΑ για τη θεραπεία τους,
να απευθύνονται στο φαρμακευτικό σύλλογο Αττικής
στο τηλέφωνο 210 5220954-5.

ΠΗΓΗ:   http://news24gr.blogspot.gr/2012/06/ko.html 

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ" !!!


Τον αποκαλούν ο κόκκινος Ντάνι. Είναι η ηγετική φιγούρα του Μαη του '68 και τα έβαλε με την Αριστερά στην Ελλάδα.

Κατηγόρησε την ελληνική Αριστερά ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, και χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα τους ως «ηλίθιο» και «τρέλα».

... ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ !!!!


Κασιδιάρης Καψης χθες το βραδυ. Το VIDEO που κανει ΠΑΤΑΓΟ στο facebook

Μέσα σε 3.30 λεπτά έγινε οτι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" και εκπρόσωπος του κόμματος του Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή,

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ !!!



Πού βρίσκονται τα 10 παγκόσμια γεωλογικά θαύματα;

Που βρισκονται τα 10 παγκοσμια γεωλογικα θαυματα;
1. Salar de Uyuni, Βολιβία
Perierga.gr - Τα μεγαλύτερα γεωλογικά θαύματα!
Το Salar de Uyuni βρίσκεται στις Άνδεις της Βολιβίας και αποτελούσε τη μεγαλύτερη λίμνη από αλάτι στον κόσμο.

Θα φανταζόσασταν ποτέ τοπία …φτιαγμένα από τρόφιμα;

Θα φανταζοσασταν ποτε τοπια …φτιαγμενα απο τροφιμα;
Απολάυστε τοπία για ...φάγωμα, δημιουργίες του εκκεντρικού φωτογράφου  Carl Warner, ο οποίος συνδύασε με έναν πρωτότυπο τρόπο την αγάπη του για ταξίδια, φαγητό και φωτογραφία.

Για μια Ελλάδα "ΝΕΑ" ρε γαμώτο!!!

ΠΗΓΗ:     http://www.trelokouneli.gr/2012/06/blog-post_9705.html

 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Νικηφόρος ὁ Ὁμολογητής Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως

Ὁ Ἅγιος Νικηφόρος, ὁ Ὁμολογητής, γεννήθηκε στὴν Κωνσταντινούπολη, τὸ 758 μ.Χ., ἀπὸ περιφανεῖς καὶ εὐσεβεῖς γονεῖς, τὸ βασιλικὸ γραμματέα καὶ νοτάριο Θεόδωρο καὶ τὴν Εἰρήνη. Ὁ πατέρας του ἐξορίσθηκε ἀπὸ τὸν αὐτοκράτορα Κωνσταντίνο Ε’ τὸν Κοπρώνυμο (741 – 775 μ.Χ.) στὰ Μύλασσα τῆς Καρίας καὶ μετὰ στὴ Νίκαια, ὅπου μετὰ ἑξαετία ἀπέθανε, διότι ἦταν ὑπέρμαχος τῶν ἱερῶν εἰκόνων. Ὁ Νικηφόρος εἶχε καλὴ ἐκπαίδευση καὶ ἐχρημάτισε βασιλικὸς γραμματέας, ἀλλὰ ἐπειδὴ εἶχε κλίση στὴ μοναχικὴ πολιτεία, ἐκάρη ...
περισσότερα...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ... ΟΧΙ !!!

Δελτίο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων...για την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στα τηλεοπτικά πάνελς

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή στα τηλεοπτικά πάνελς εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, δήλωσε: «Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα τηλεοπτικά πάνελ δεν επιβάλλεται απλώς από τον εκλογικό νόμο και....

ΑΚΗ, ... ΜΙΛΑ !!! ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ... ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ !!!

Ψάχνουν καταθέσεις 850 εκατ. δολαρίων που «χρεώνουν» στον Άκη

Κυνήγι «χαμένου θησαυρού» από αστυνομία, ΣΔΟΕ και Εισαγγελία. Τι απέγινε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού αρχείου του πρώην υπουργού. Στην… αναζήτηση «κρυμμένου θησαυρού ;» του Άκη Τσοχατζόπουλου εξακολουθούν να βρίσκονται οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, καθώς εμπιστευτικές....

ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ;;; ΠΟΥΘΕ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ;;;

«Καλύτερο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ από αυτό της ΝΔ»

Προεκλογική εκστρατεία με επιθέσεις κατά των πολιτικών αντιπάλων του μέσω του Facebook έχει αρχίσει ο επικεφαλής της Δράσης, Στέφανος Μάνος, ο οποίος δεν αφήνει καμία δήλωση πολιτικών αρχηγών να «πέσει κάτω», ενώ ξαφνικά φαίνεται να συμφωνεί περισσότερο με το.....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ !!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ... ΠΕΙΝΑΕΙ !!!

Άβυθος: Δεκαεπτά τόνοι πατάτας από το Νευροκόπι «έφυγαν» σε λιγότερες από τέσσερις ώρες

Κοινωνία

Και ρύζι και αλεύρι χωρίς μεσάζοντες

01/06/2012 22:28

Άβυθος: Δεκαεπτά τόνοι πατάτας από το Νευροκόπι «έφυγαν» σε λιγότερες από τέσσερις ώρες  Και ρύζι και αλεύρι χωρίς μεσάζοντες
Δεκαεπτά τόνοι πατάτας από το Νευροκόπι, «έφυγαν» σε λιγότερες από τέσσερις ώρες σήμερα το μεσημέρι στο πάρκο της Αβύθου στη Δ.Ε. Συμπολιτείας. Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αβύθου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την αγορά αγροτικών προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες», ήρθε για δεύτερη φορά σε επικοινωνία με τον Αγροτικό

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

... ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ !!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ !!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ !!!

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ "άναψε φωτιές" σε Ελλάδα και Ευρώπη - Κατηγορούν τον Τσίπρα για νέο "λεφτά υπάρχουν" - Προειδοποιούν οι Γερμανοί


- Αναλυτές στη Γερμανία σχολιάζουν πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ "πετάει" την Ελλάδα από το ευρώ
- Σκληρά λόγια από τα υπόλοιπα κόμματα για την έλλειψη κοστολόγησης των συγκεκριμένων μέτρων
- Στο επίκεντρο της κριτικής και το πρόγραμμα του Τσίπρα να βγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ