Τρίτη 14 Αυγούστου 2012


Τα "οφέλη" της coca -cola
Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

Όμορφες εικόνες από τον Ulrike Morlock



Παναγία Πορταΐτισσα
ΝΙΚΟΛΑΟΥ   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Στα φοβερά χρόνια της εικονομαχίας, ζούσε στη Νίκαια μια πλούσια χήρα με το γιό της Ιωάννη, η οποία με πολλή ευλάβεια φύλαγε μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας. Όμως πράκτορες του αυτοκράτορα Θεοφίλου, το 829 μ.Χ., ανεκάλυψαν ότι είχε την εικόνα και εκείνη για να την διασώσει από τα βέβηλα χέρια τους τη νύκτα την έριξε στη θάλασσα λέγοντας: «Παναγία μου έχεις τη δύναμη να γλυτώσεις τον εαυτό σου και εμάς από την οργή του βασιλιά».
Η εικόνα, η οποία ζυγίζει 60 οκάδες και κατά παράδοση είναι έργο του Ευαγγελιστού Λουκά, στάθηκε ορθή πάνω στη θάλασσα και κινήθηκε προς δυσμάς, αντίθετα προς το ρεύμα των κυμάτων. Για 175 χρόνια κανείς δεν γνώριζε, που ήταν η εικόνα.

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 4 'Η 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ;;; ΛΕΩ ....

Κατάργηση όλων των πρόωρων συντάξεων

Κατάργηση όλων των πρόωρων συντάξεων«Φρένο» στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις από το 2013 θέλει να βάλει η κυβέρνηση, με βασικό στόχο να κλείσει η...
πόρτα εξόδου πριν το 65ο έτος. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται τόσο η επίσπευση των αλλαγών στα όρια ηλικίας όσο και η αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης (από τα 15 στα 20), ώστε να γίνει ακόμα δυσκολότερη η «φυγή» στη σύνταξη.

14 Αυγούστου

Γεγονότα

1385: Η Πορτογαλία διασφαλίζει την ανεξαρτησία της, νικώντας στη μάχη της Αλζουμπαρότα το στρατό του ισπανού βασιλιά Ιωάννη Α'.
1846: Ο αμερικανός συγγραφέας Χένρι Ντέιβιντ Θόροου φυλακίζεται, επειδή αρνείται να πληρώσει φόρο για λόγους ιδεολογίας.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Προεόρτια (παραμονή) τῆς κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου

Παραμονὴ τῆς μεγάλης ἑορτῆς.
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.


alt Αθωνίτης Πατέρας Αγιορείτικης Μονής μας μετέφερε τα ακόλουθα, σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μαζί του:
"Η Παναγία έκανε μεγάλο θαύμα με την φωτιά".


Εάν συνεχιζόταν η φωτιά χθες βράδυ, θα καιγόταν όλη η εγγύς περιοχή της Μονής Χιλανδαρίου και θα κινδύνευε και το ίδιο το Μοναστήρι σοβαρά.


ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ (ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ)


alt Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος ,Συγγραφέας – Τουρκολόγος

Κάποτε ο Οζάλ είχε πει ότι δεν θα χρειαστεί πόλεμος για να κατακτήσουμε την Ελλάδα αλλά θα πέσει μόνη της σαν ώριμο φρούτο στια αγκαλιές μας. Που να το φαντάζονταν ότι είκοσι σχεδόν χρόνια με τα τον θάνατο του, (δολοφονία ), η Ελλάδα θα είχε πραγματικά κατακτηθεί σαν «χαζό φρούτο»

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ !!!

ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.......ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟ!
 
TΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥTΑΒI, ΤΟΝ ΤΑΙΣΑΝ, ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤI ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .....
 
 
 
Description: Description: ?1?????.?§ ?????¨?­
 ?§?
 

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ" ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ;;;

Απάνθρωπη βία από τους "εξεγερμένους" στη Συρία

Οι "αντικαθεστωτικοί" δολοφόνοι, που θέλουν να ρίξουν τον Άσαντ, σκοτώνουν πετώντας από την ταράτσα των υπηρεσιών τους, δημοσίους υπαλλήλους, επειδή τους θεωρούν συνεργάτες της κυβέρνησης. Tα δυτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν ότι ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, δεν είναι δικτάτορας, αλλά εξελέγη με δημοψήφισμα στις 27-5-2007, με ποσοστό 97,6%.
Η "δυτική" προπαγάνδα εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τηλεοπτική εικόνα, για να ..
δυσφημίσει τα "καθεστώτα" ή τους ηγέτες, που είναι ανεπιθύμητοι (επειδή δεν υποτάσσονται στη διεθνή τραπεζική μαφία). Έτσι, βοηθά επικοινωνιακά τους "αυθόρμητα εξεγερμένους", που πάντα αποδεικνύονται πληρωμένα ανθρωπάκια από δυτικές μυστικές υπηρεσίες, να γίνουν συμπαθείς στις χώρες της "δύσης".