Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ;;;; .... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ !!!

H φωτογραφία του παλαιστίνιου πιτσιρικά που σόκαρε τον πλανήτη [εικόνες]h-φωτογραφία-του-παλαιστίνιου-πιτσιρικά-που-σόκαρε-τον-πλανήτη-εικόνες

Η συγκλονιστική φωτογραφία ενός Παλαιστίνιου πιτσιρικά που γύρισε από το σχολείο και είδε τους Ισραηλινούς να έχουν κατεδαφίσει το σπίτι του, στην ανατολική Ιερουσαλήμ, κάνει το γύρο του κόσμου.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ... ΒΑΣΑΝΑ !!!


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Νικηφόρος ὁ Μάρτυρας


Ὁ Ἅγιος Νικηφόρος ἔζησε στὰ χρόνια τῶν αὐτοκρατόρων Βαλεριανοῦ (253 – 259 μ.Χ.) καὶ Γαληίνου (259 – 268 μ.Χ.) καὶ καταγόταν ἀπὸ & ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πεντηκοστιανοί εναντίων Πεντηκοστιανών


ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ

Του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου, Λέκτωρος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Είναι σύνηθες το φαινόμενο στο χώρο των Πεντηκοστιανών-Χαρισματικών να ακούς ότι η κάθε κοινότητα και το κάθε σωματείο τους, όχι μόνο να αυτοπροσδιορίζονται ως «Εκκλησίες», αλλά ταυτοχρόνως να υποστηρίζουν, ότι όλοι ανεξαιρέτως, είναι χώροι παρουσίας και δράσης του Αγίου Πνεύματος.

Ιδού η Κομανέτσι της πολιτικής! Οι ιστορικές κωλοτούμπες του Άδωνι Γεωργιάδη!!!

Δείτε τα βίντεο και θα κλάψετε από τα γέλια αλλά και από τα κλάματα όταν συνειδητοποιήσετε ποιοι μας κυβερνούν!!!

Πολιτική κωμωδία: Τι έλεγε για Αντώνη Σαμαρά και Νέα Δημοκρατία ο πιο διαπρύσιος υποστηρικτής του τώρα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ
ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟ
ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ
  

     Ο κύριος Νικόλαος Μαυρομάγουλος είναι ένας από τους κύριους προπαγανδιστές της καινοφανούς αιρέσεως της ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στη χώρα μας.  Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι μία δογματική-θρησκευτική δοξασία που όχι μόνο δεν στηρίζεται στην Επιστήμη, αλλά διαφέρει και από την γνωστή υλιστική, επίσης δογματική άποψη, της ΕΞΕΛΙΞΗΣ. Και φυσικά η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ βρίσκεται σε αντίθεση με την Ορθόδοξη Διδασκαλία όπως αυτή εκφράζεται στην Αγία Γραφή και στην Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας.