Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ιδού η Κομανέτσι της πολιτικής! Οι ιστορικές κωλοτούμπες του Άδωνι Γεωργιάδη!!!

Δείτε τα βίντεο και θα κλάψετε από τα γέλια αλλά και από τα κλάματα όταν συνειδητοποιήσετε ποιοι μας κυβερνούν!!!

Πολιτική κωμωδία: Τι έλεγε για Αντώνη Σαμαρά και Νέα Δημοκρατία ο πιο διαπρύσιος υποστηρικτής του τώρα...

Τα γραπτά μένουν, λένε. Αλλά στον καιρό του Internetμένουν και τα προφορικά. Και εκθέτουν όσους μιλάνε πολύ, όσους λένε πράγματα εντυπωσιακά, αλλά χωρίς βάρος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τη χαρακτηριστική του λεπτή φωνή και την ταχύτητα πολυβόλου στο πώς εξαπολύει τις λέξεις είναι μια τέτοια περίπτωση.

Τα βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα μπορεί κανείς εύκολα να τα βρει στο Internet. Κάποια από αυτά έχουν ζωή μόλις μερικών μηνών.

Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από τότε που το πρώην «βαρύ πυροβολικό» του ΛΑ.Ο.Σ. εξαπέλυε τα πυρά και τις ειρωνίες του κατά του σημερινού πρωθυπουργού και των υπόλοιπων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ξαναβλέποντας αυτά τα ντοκουμέντα τώρα, η πρώτη αντίδραση του καθενός θα είναι να το βάλει στα γέλια.

Όταν όμως κάθεται και αναλογίζεται ότι αυτές οι «κωλοτούμπες» καθορίζουν τη ζωή μας, το μισθό μας, τα φάρμακά μας, το αύριο των παιδιών μας, μάλλον αλλάζει γνώμη...

Στις περίεργες εποχές που ζούμε είναι λογικό αυτοί που φωνάζουν πιο πολύ να ακούγονται και περισσότερο.

Και ο κ. Γεωργιάδης το έχει αυτό. Φωνάζει, καταφέρνοντας μάλιστα να μην γίνεται εριστικός. '
Έχει το χάρισμα του γρήγορου λόγου, της ειρωνίας, της άμεσης εξεύρεσης επιχειρημάτων για να στηρίξει ό,τι απίθανο έχει να πει.Και όταν η συζήτηση πηγαίνει προς τον καυγά, φροντίζει πάντα να το παίξει φίλος με όλους (πού ξέρεις; Αύριο μπορεί να υπάρχει θέση γι’ αυτόν ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ...) Είναι όμως αυτά αρκετά για να τον κάνουν σοβαρό πολιτικό;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αν ήταν γυμναστής θα έπαιρνε «Δεκάρι» στους Ολυμπιακούς για τις κωλοτούμπες του, απέχει πολύ από την έννοια σταθερότητα.

Αλλά το γραπτά μας είναι περιττά, όταν υπάρχει η εικόνα και ο ήχος από τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές του ατάκες. Για όσους δεν έχουν χρόνο να δουν τα βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης, ανθολογούμε μερικές μνημειώδεις ατάκες του υπέροχου αυτού κωμικού:

«Τι άλλο θα ακούσουµε; Αναρωτιέµαι. Οι άνθρωποι τελικά που τα γράφουν αυτά, έχουν σώας τας φρένας ή µήπως είναι παρανοϊκοί ναρκοµανείς; Εχουν κάποιο πρόβληµα µε τα χάπια; Είναι δυνατόν να λέει κάποιος σοβαρά ότι εγώ προτίθεµαι να φύγω από το ΛΑΟΣ για να πάω στη Ν∆; ∆ιαβάζω εκεί που γράφουνε ότι τώρα που έφυγε ο Βορίδης, θα ακολουθήσει ο Γεωργιάδης. ∆ηλαδή, αναρωτιέµαι πραγµατικά. Εχετε σώας τας φρένας;»

«Ποιοι ψηφίσανε αυτό το νόµο; Να δείξουµε λίγο εδώ τις υπογραφές. Ο τότε υπουργός Οικονοµικών Αντώνης Σαµαράς και ο τότε υπουργός ∆ικαιοσύνης Φώτης Κουβέλης. Και φυσικά για τον Φώτη Κουβέλη, λογικό είναι, τότε του ΚΚΕ Εσωτερικού ήταν, του ενιαίου Συνασπισµού εκείνης της εποχής. Ο Αντώνης Σαµαράς, ο µεγάλος ορθόδοξος δεξιός πατριώτης; Είναι αυτός που εψήφισε το νόµο, αυτό που οι ίδιοι οι Νεοδηµοκράτες σήµερα το έχουν ξεχάσει, όπου µας απαγόρευε να λέµε ‘συµµοριτοπόλεµος’ και µας έλεγε ‘πρέπει να λέµε εµφύλιος πόλεµος’ κ.ά.»
«Φέρατε τον Παυλόπουλο να µιλήσει για το άσυλο; Ο αχρηστότερος υπουργός Εσωτερικών από καταβολής ελληνικού κράτους; χα χα χα χα χα χα»
«Το ξεκαθαρίζουµε λοιπόν. ∆εν µε νοιάζει καθόλου ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης. Συµπαθής, να πιούµε ένα κρασί και να πούµε ένα ανέκδοτο. Μέχρι εκεί είναι. Η πολιτική του σκέψη είναι µωρού παιδιού. Αν νοµίζει ότι θα αυτοδιαλυθεί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερµός. Αν νοµίζει ότι ξαφνικά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ θα φύγουν για να ακολουθήσουν όλοι το µέγα ηγέτη Αντώνη Σαµαρά. Αν νοµίζει ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ θα πάνε να ψηφίσουν όλοι Ν∆ γιατί εξελέγη ο Σαµαράς αρχηγός, προφανώς ο άνθρωπος έχει πολιτική σκέψη νηπίου. Γιατί αυτά δεν θα γίνουνε».





    

Πηγή: newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. «προφανώς ο άνθρωπος έχει πολιτική σκέψη νηπίου»: η αυτοκριτική του Σπύρου - Άδωνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή