Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για Καμίνη - Τζαμιά.




Εν Πειραιεῖ τῇ 8ῃ Ἀπριλίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν.

Μέ πρόσχημα τήν ἐλευθερία τῆς θρησκευτικῆς συνειδήσεως πού δῆθεν παραβιάζεται γιά νομίμους καί παρανόμους κατοικούντας στό λεκανοπέδιο μουσουλμανικῆς θρησκευτικῆς παραδοχῆς συνανθρώπους μας πού ὡστόσο ἀκώλυτα καί ἐλεύθερα διατηροῦν 150 τόπους λατρείας τους, ἡ θεσμοθέτηση καί ἡ μετά πάσης κρατικῆς ἐπισημότητος ἑδραίωση στήν ἱστορική πρωτεύουσα τῆς

Απίστευτο! Πίνοντας φραπέ δείτε τι άλλο πίνουμε και θα φρίξετε!



 
Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές.

Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΝΔ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!




ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.


Αφού μάλιστα γι αυτούς εκεί πάνω στα Διευθυντήρια και τούς ντόπιους υπηρέτες τους, χώρες δεν υπάρχουν πιά, υπάρχουν μόνο χώροι, οικόπεδα. Και για τα γωνιακά ετοιμάζουν ιδιαίτερες περιποιήσεις.

ΤΟΥΣ "ΕΓΡΑΦΕ" ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ "ΠΑΛΗΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ" !!! ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ !!!

Απεβίωσε η Μάργκαρετ Θάτσερ

Σε ηλικία 88 ετών "έφυγε" η σιδηρά κυρία της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λόρδου Bell η Μάργκαρετ Θάτσερ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ, Βαρόνη Θάτσερ, Λαίδη του Τάγματος της Περικνημίδας, Μέλος του Τάγματος της Αξίας, Μέλος του Συμβουλίου Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Μέλος της Βασιλικής Εταιρείας, σήμερα Βαρώνη Θάτσερ και μέλος της Βουλής των Λόρδων, ήταν αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1975 ως το 1990

ΡΕΕΕΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ... ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ !!!

Η μεγαλειώδης παρέλαση των Ελλήνων στη Νέα Υόρκη 2013


Απολαύστε εικόνες από την μεγαλύτερη παρέλαση των Ελλήνων της αμερικανικής ηπείρου...

ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ν' ΑΛΛΑΖΕΙ! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΗΣΤΕΥΕΙ!!!







Έγραφα προ ημερών, για το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσέλευσης κάθε γενιάς Ελλήνων, από τους μικρότερους μέχρι τους μεγαλύτερους, στα Ορθόδοξα Μοναστήρια. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα, που συμβαίνει στην εποχή μας, ίσως ακόμα πιο ελπιδοφόρο: Η τήρηση της (δύσκολης) νηστείας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής από όλο και περισσότερο κόσμο!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἀφρικανός, Θεόδωρος, Μάξιμος, Πομπήιος καὶ Τερέντιος οἱ Μάρτυρες καὶ οἱ σὺν αὐτοῖς τριάντα ἐννέα Μάρτυρες


Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Ἀφρικανός, Θεόδωρος, Μάξιμος, Πομπήιος καὶ Τερέντιος μαρτύρησαν τὸ ἔτος 250 μ.Χ., ἐπὶ αὐτοκράτορος Δεκίου (249 – 251 μ.Χ.) καὶ ἡγεμόνος Φουρτουνιανοῦ, στὴν Καρθαγένη τῆς Ἀφρικῆς μαζὶ μὲ ἄλλους τριάντα ἐννέα Χριστιανούς, τῶν ὁποίων τὰ ὀνόματα εἶναι: Ἀνάξαρχος, Ἀναξιμένης, Ἀριστείδης, Δημάρατος, Δημοκλής, Δημοσθένης, Διονύσιος, Ἐπαμεινώνδας, Ἐτεοκλής, Ζήνων, Ἠλίας, Ἡρακλῆς, Ἡσαΐας, Ἡφαιστίων, Θεμιστοκλῆς, Θεόφραστος, Θησεύς, Θωμᾶς, Ἰσοκράτης, Λουκᾶς, Μακάριος, Μιλτιάδης, Μνήσα ...
περισσότερα...

«ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ»



Του Γέροντος Ἐφραίμ Φιλοθεΐτου
Αγαπητά μου παιδιά,
Σήμερα η γη μας ποτίζεται συνεχώς από πολύ αίμα, από τους πολέμους και τόσα άλλα που συμβαίνουν. Ποτίζεται όμως και με αθωότερο αίμα από το του Άβελ, και το αίμα αυτό είναι της βρεφοκτονίας. Είναι το αίμα των αθώων βρεφών, των απροστάτευτων υπάρξεων, το οποίον χύνεται από τις ίδιες τις μητέρες των.

Αγίου Νικοδήμου: Φυλακτήριον της Ψυχής... ΗΜΕΡΑ Η'






ΗΜΕΡΑ Η' : Περί  της στάσεως της ψυχής μετά το θάνατο
Α΄   Αν  είναι η ψυχή  προορισμένη  για την  Μακαριότητα, καθώς είναι  όλη γεμάτη από αρετές, ευθύς θα τη συντροφεύσουν με μεγάλη χαρά οι Άγγελοι και τι λογής χαρά θα είναι εκείνη;

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ : ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!

Πολίτης έβρισε τον Πάγκαλο στη λίμνη Βουλιαγμένης



Ο πρώην αντιπρόεδρος κάλεσε την αστυνομία που προσήγαγε τον «δράστη». Επεισοδιακή ήταν η κυριακάτικη εξόρμηση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δέχθηκε φραστική επίθεση από αγανακτησμένο πολίτη, ο οποίος τον αποκάλεσε «γαϊδούρι».

ΜΗ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ !!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ... ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ !!! ΜΙΛΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ !!!

Λίστες Ελλήνων με μισό τρισ. δολάρια! 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ




Κι όμως, λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν! Την ώρα που μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας υπάρχουν διαφωνίες, με τους δανειστές να απαιτούν νέα μέτρα όπως μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, αποδεικνύεται με λόγια των ίδιων των πρωταγωνιστών ότι λεφτά υπάρχουν. Και, μάλιστα, ελληνικά. Και, μάλιστα, διαθέσιμα. Αυτό θα αποδείξουμε σήμερα με δικά τους «έγγραφα στοιχεία». Ο κ. Β. Βενιζέλος ερωτώμενος στη Βουλή, γιατί μέχρι τώρα δεν έκανε κανείς τίποτα να πάρει από τη λίστα Λαγκάρντ χρήματα και γιατί δεν υπήρξε αυτή η πολιτική βούληση...

ΜΕ ΜΙΣΘΟ 8000 ΕΥΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ... ΦΑΙΔΡΟΣ !!!

«Γραβατωμένοι χαρτογιακάδες τύπου Άδωνι, αφήνουν τον κόσμο να πεινάει». Δραματικές ιστορίες δύο οικογενειών στην Ελλάδα του σήμερα




Εάν γράψει κάποιος τη λέξη ανεργία σε κάποια μηχανή αναζήτησης, θα διαπιστώσει ότι συνοδεύεται συνήθως από τη λέξη «εφιάλτης». Επισήμως κατέχουμε το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη. Όμως η στατιστική δεν μπορεί να αποτυπώσει το ψυχολογικό βάρος που προκαλεί αυτή η κατάσταση στους ανθρώπους που την υφίστανται. 
Η Εφημερίδα  μίλησε με τα μέλη δύο οικογενειών, στις οποίες δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος!  Ο 46χρονος Δημήτρης Κ. μένει στον Χολαργό.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΗΣ

.Μια επώνυμη συγκλονιστική μαρτυρία προρήσης του Γέροντα Παΐσιου για το "μαύρο μέλλον" της ΕΕ λόγω Γερμανίας, έρχεται από τον Σταύρο Βαλίδη πρώην διοικητή Αστυνομικού τμήματος τού Αγίου Όρους...

"Τόν Γέροντα Παϊσιο τόν γνώρισα, όταν μέ αξίωσε ό Θεός νά υπηρετήσω ώς διοικητής τού Αστυνομικού Τμήματος τού Αγίου Όρους.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ


15Μία εταιρεία συμβούλων με σχεδόν μηδενικό κύκλο εργασιών φέρεται να ήταν το όχημα που χρησιμοποίησαν «σκοτεινοί» παράγοντες για να συνεχίσουν και μετά το 2005 να υποκλέπτουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων πολιτικών προσώπων και κρατικών αξιωματούχων.

ΑΓΙΕ ΓΟΡΤΥΝΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ !!! ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ !!!

ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ


15Ο «Ο.Τ.» μέ πρωτοσέλιδον κύριον θέμα του έφερε προσφάτως εις τήν δημοσιότητα τό περιεχόμενον «προσυμφώνου» τού Σεβ. Μητροπολίτου Γερμανίας μετά τού τοπικού Παπικού «Επισκόπου» διά τό κοινόν εορτασμόν Ορθοδόξων- Παπικών. Αι αποκαλύψεις προεκάλεσαν τήν αντίδρασιν τού Σεβ. Μητροπολίτου Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου, ο οποίος επέκρινε τόν Σεβ. Γερμανίας διά τήν απόφασίν του αυτήν.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ... ΓΙΑΤΙ ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ;;;

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ALTER ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ


15Να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ καλείται να πληρώσει τελεσίδικα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alter Κων. Γιαννίκος, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας καθώς σύμφωνα με αυτή ο σταθμός παραβίασε την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή μητροπολίτη.

ΚΑΜΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ;;;;;; ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ !!!

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;"


15Θετικός στο ενδεχόμενο ανέγερσης τεμένους στον Ελαιώνα και στη νομιμοποίηση ενός ή δύο συμπληρωματικών τεμένων, που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι σε δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
«Είμαστε σοβαροί; Έχουμε ανθρώπους που διαμένουν χρόνια με τα παιδιά τους στην Ελλάδα και εκτελούν τα θρησκευτικά καθήκοντα σε γκαράζ και υπόγεια σε συνθήκες πλήρους ανασφάλειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων στον ΣΚΑΙ.