Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΚΑΜΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ;;;;;; ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ !!!

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;"


15Θετικός στο ενδεχόμενο ανέγερσης τεμένους στον Ελαιώνα και στη νομιμοποίηση ενός ή δύο συμπληρωματικών τεμένων, που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι σε δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
«Είμαστε σοβαροί; Έχουμε ανθρώπους που διαμένουν χρόνια με τα παιδιά τους στην Ελλάδα και εκτελούν τα θρησκευτικά καθήκοντα σε γκαράζ και υπόγεια σε συνθήκες πλήρους ανασφάλειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων στον ΣΚΑΙ.

«Όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο, γιατί να μην έχουμε τέμενος στη χώρα μας;» διερωτήθηκε.

Από την άλλη, αναφερόμενος στους συμπληρωματικούς χώρους λατρείας τόνισε ότι σήμερα υπάρχουν πολλά τζαμιά που λειτουργούν παράνομα, χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες συνθήκες και χωρίς κανένα έλεγχο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καμίνης σχολίασε ότι με ένα ή δυο ακόμη τζαμιά δε θα συρρέουν χιλιάδες μουσουλμάνοι πιστοί στον Ελαιώνα. 

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19304:g-kaminis-giat&catid=288:eipan&Itemid=787

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα είχε η Ελλάδα, το τέμενος της έλειπε...

    ΥΓ.: Άλλο το τέμενος, άλλο το τζαμί κ. Καμίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή