Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ! ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!

"Καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχειας"

«Άμεσος στόχος μας είναι να υψώσουμε μια ασπίδα κατά της ανεργίας και της φτώχειας, γιατί απέναντί μας έχουμε τεράστιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες προς τον κόσμο του μόχθου και της εργασίας, προς τους συνταξιούχους μας και προς τους 1,2 εκατομμύρια άνεργους», τόνισε σε....
Τι απαντά Ελληνίδα δημοσιογράφος στo υβριστικό δημοσίευμα της BILD για την εθνική μας!
Ισμήνη Λέντζου


"Εμεις τρώμε ελιές που ειναι θρεπτικές και θα ζήσουμε πολλά ακόμη χρόνια" αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελληνίδα δημοσιογράφος στην επιστολή της προς τη γερμανική BILD. Ειναι η ίδια γυναίκα που τα έβαλε με το βρετανικό channel 4 για το εξευτελιστικό reality "go Greek for a week".

Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης.

Οπως ήταν φυσικό το υβριστικό δημοσίευμα της BILD για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με τους Γερμανούς δεν το άφησε ασχολίαστο.


Ο Μητροπολίτης Πρεβέζης Μελέτιος σημάδεψε την εποχή μας
  
 
του Σεβ. Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτη
Ο μακαριστός Μητροπολίτης Πρεβέζης κυρός Μελέτιος αποτελεί μια μεγάλη εκκλησιαστική μορφή όχι μόνο της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά ολόκληρης της Ορθοδοξίας και της Ιστορίας του Χριστιανισμού, με το μεγαλείο του πατερικού του λόγου, με τη βίωση των θείων εντολών του Χριστού και γενικώτερα με την αγιότητα του βίου του μας έδωσε την σωστή εκκλησιαστική λύση στη συζήτηση που έγινε καλοπροαίρετα από σοβαρούς εκκλησιαστικούς κύκλους για τη μορφή της γλώσσας που πρέπει να χρησιμοποιούμε σήμερα στο χώρο της καθημερινής λειτουργικής ζωής.

ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ .... ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΑΝ ΤΟ : "ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ" !!!

Α. Σαμαράς: Μείωση 30% στους μισθούς όλων των υπουργών - Έδωσε αυστηρές οδηγίες: "Θα σας κάνω εφόδους στα υπουργεία" (update)

- Ανακοίνωσε μεγάλες περικοπές στα κρατικά αυτοκίνητα των μελών της κυβέρνησης
- "Ενα είναι το αφεντικό μας: ο ελληνικός λαός", είπε ο Αντ.Σαμαράς
- "Θα έλθω στα υπουργεία όλων σας και θα φτιάξουμε ένα χρονο-στοχοδιάγραμμα."
- Δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καλές προθέσεις των υπουργών,αλλά η αποτελεσματικότητά τους

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ .... ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Τηλεφώνημα Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ: "Εγώ αποχωρώ"



Ο αναβρασμός μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν λέει να κοπάσει ακόμα και μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, μία τοποθέτηση σε ένα υπουργείο προκάλεσε πανικό στο ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ;;;

H "Γωγώ" του "Καφέ της Χαράς" υπέρ της Χρυσής Αυγής

Η Ελένη Λιάσκα δεν δίστασε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στη Χρυσή Αυγή και την αντιπάθειά της στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. 


H νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο σίριαλ το «Καφέ της Χαράς». 


Διαβάστε τι έγραψε για τη Χρυσή Αυγή, το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και την Δούρου:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Εὐσέβιος ὁ Ἱερομάρτυρας Ἐπίσκοπος Σαμοσάτων

  Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυς Εὐσέβιος ἔζησε κατὰ τὸν 4ο αἰώνα μ.Χ. καὶ ἦταν Ἐπίσκοπος τῶν Σαμοσάτων στὴν Κομμαγηνὴ τῆς Συρίας. Διακρίθηκε γιὰ τοὺς ἀγῶνές του κατὰ τῶν αἱρετικῶν Ἀρειανῶν καὶ ἐξορίσθηκε γιὰ τὰ ὀρθόδοξα φρονήματά του ἀπὸ τὸν ἀρειανίζοντα αὐτοκράτορα Οὐάλεντα στὶς παρὰ τὸ Δούναβη χῶρες. Μετὰ τὸ θάνατο τοῦ Οὐάλεντος (378 μ.Χ.) ἐπανῆλθε στὴν Ἐπισκοπή του καὶ ἐξακολούθησε τὸν ἀγώνα του γιὰ τὴν Ὀρθόδοξη πίστη. Ἀφοῦ ἐχειροτόνησε πολλοὺς Ἐπισκόπους πρὸς καταπολέμηση τῶν αἱρέσεων, με ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ