Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Ταχίνι: Μια πολύτιμη τροφή για τη νηστεία και όχι μόνο!



Κι άμα πέσει και καμιά πείνα αντέχει όσο λίγες άλλες τροφές

Το ταχίνι αποτελεί ένα ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία προϊόν του σησαμιού με κρεμώδη μορφή. Δύο από τα συστατικά, στα οποία οφείλει την υπεροχή του, είναι το ασβέστιο και ο σίδηρος, τα οποία δεν μπορούμε να λάβουμε μέσω των γαλακτοκομικών και του κρέατος κατά την περίοδο της νηστείας.

Θα γίνει της Ρωσίας …. στην Κύπρο!



Με άγριες διαθέσεις και ένα στρατό από γορίλες
Mε άγριες διαθέσεις καταφθάνουν στην Κύπρο με ιδιωτικά τζετ Ρώσοι μεγαλοεπιχειρηματίες.
Αυτή τη στιγμή επικρατεί έντονη κινητικότητα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ" ΚΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Α.ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑ: «Aπολύστε δημοσίους υπαλλήλους ή έρχεται και στην Ελλάδα δήμευση καταθέσεων»




Έντονη φημολογία   τις τελευταίες ώρες  η οποία δεν έχει διαψευστεί από την κυβέρνηση φέρει την Γερμανίδα Καγκελάριο Α. Μέρκελ να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικώς την Κυριακή το πρωί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και να τον προειδοποιεί για « δήμευση  καταθέσεων για την Ελλάδα» ! 

Η ΚΥΠΡΟΣ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η ηρωική στάση των Κυπριών, της μικρότερης οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αθλιότητα των Ευρωγερμανών που ήθελαν με τον τσαμπουκά να καταλύσουν την εθνική κυριαρχία της μεγαλονήσου με ένα Αττίλα χειρότερο και από αυτόν του 1974, είναι το πιο δυνατό χαστούκι στην νεοελληνική προδοτική πολιτική κλίκα που έστειλε τον ελληνικό λαό στον γκρεμό και την χώρα στην υποδούλωση.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΗΝ ΛΥΓΑΤΕ. ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ




Αναβάλλεται για αύριο στις 6 το μεσημέρι η ψηφοφορία της κυπριακής Βουλής, καθώς γίνεται προσπάθεια μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις να υπάρξουν νέα δεδομένα στο κούρεμα και ταυτόχρονα να αποφευχθεί η ανάληψη μεγάλων χρηματικών ποσών από τις τράπεζες, που θα μείνουν κλειστές μέχρι την Παρασκευή. 

Ο B. Πούτιν καλεί Ν.Αναστασιάδη με σαφές μήνυμα: «Μην τολμήσεις να μας κλέψεις»




Τηλεφωνική συνομιλία θα έχει  ο πρόεδρος της Κύπρου και με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αύριο όπου ο Ρώσος πρόεδρος θα απαιτήσει να μην αγγιχτούν οι καταθέσεις των Ρώσων πολιτών και των νομικών προσώπων που ελέγχονται από Ρώσους πολίτες. Το τηλεφωνικό ραντεβού έχει κανονιστεί για αύριο το πρωί. Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι ο Β.Πούτιν θα καταστήσει σαφές ότι "Είναι καθαρή κλοπή από τους Ρώσους πολίτες η δήμευση ποσοστού των καταθέσεών τους κι η Ρωσία θα αντιδράσει ανάλογα" και θα προτείνει εναλλακτικό σχέδιο, όπως η πρόταση της Gazprom. Επίσης τηλεφωνική συνομιλία είχε προ ολίγου...

Υποστολή Γερμανικής Σημαίας !!!!


Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ένταση στη Κύπρο


Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες της Κύπρου βρίσκονται τώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο! Εξαγριωμένοι χτυπούν και προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες και να "μπουκάρουν" μέσα λίγα λεπτά πριν την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να μην επιβαρύνει πολύ τους μικροκαταθέτες.



Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί πάνω στην Γη

Εκπληκτικό κείμενο (από Γάλλο λογοτέχνη)



Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την…
… φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, χημεία
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Θα πείτε «δεν γίνεται».

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…
Η πρόκληση πάντως ισχύει.»
Jean Richepin


το είδαμε στο i-diadromi
 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ... ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ !!!

Παντρεύτηκε τον ξάδελφό της και γέννησε παιδάκι με 6 πόδια!

Το παιδάκι με 6 πόδια γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη νότια επαρχία Σινχ του Πακιστάν και μεταφέρθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (NICH) στο Καράτσι…
Είναι το παιδί μιας γυναίκας που παντρεύτηκε τον ξάδερφό της και αυτό είναι το πρώτο τους παιδί.

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ !!!

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΩΣ: «ΙΕΡΕΩΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ»

p.antwnios7
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και σε συνέχεια πρότασης του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Παπαθανασίου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κατά τη συνεδρίαση της την Τετάρτη 13/3/2013, ενέκρινε την ονομασία οδού της περιοχής Κοντοπεύκου ως: «Ιερέως Αντωνίου Αλεβιζοπούλου».

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ !!!

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ (Spontaneous Human Combustion). ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ
(Spontaneous Human Combustion)
 ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;
«There's one mystery I'm asked about more than any other- spontaneous human combustion. Some cases seem to defy explanation, and leave me with a creepy and very unscientific feeling. If there's anything more to SHC, I simply don't want to know.»
  Arthur C. Clarke
   Το περίεργο αυτό φαινόμενο της αιφνίδιας αυτόματης ανάφλεξης είναι ένα μυστήριο για αιώνες τώρα. Οι επιστήμονες ακόμα και τώρα αναρωτιούνται αν όντως υφίσταται ως γεγονός. Ωστόσο, έχουμε αναφορές για το γεγονός αυτό στην παγκόσμια λογοτεχνία και ιστορία.

Εθνικός κίνδυνος: Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός οικονομίας της Κύπρου, που βρίσκεται στο έλεος των Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων, είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Χρύσανθος καὶ Δαρεία οἱ Μάρτυρες


Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Χρύσανθος καὶ Δαρεία ἔζησαν κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ βασιλέως Νουμεριανοῦ (243 – 284 μ.Χ.). Ὁ Ἅγιος Χρύσανθος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀλεξάνδρεια καὶ ἦταν υἱὸς ἐπιφανοῦς εἰδωλολάτρου. Ὅμως κατηχήθηκε στὴν Χριστιανικὴ πίστη ἀπὸ κάποιον Χριστιανὸ καὶ βαπτίσθηκε. Ὅταν ὁ πατέρας του πληροφορήθηκε τὸ γεγονός, τὸν φυλάκισε καί, γιὰ νὰ τὸν ἀποσπάσει ἀπὸ τὴν χριστιανικὴ πίστη, τοῦ ἔδωσε γυναῖκα τὴν ὡραία Δαρεία, ἡ ὁποία καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀθήνα καὶ ἦταν εἰδωλολάτρισσα. Ἀντὶ ὅμως νὰ προσελκύσε ...
περισσότερα...

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ - ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ "ΕΔΕΣΑΝ" ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ


altΗ κλοπή των κυπριακών καταθέσεων με την απόφαση του Eurogroup oλοκληρώνει την εθνική απαξίωση του Ελληνισμού που ξεκίνησε από την ένταξη στο Μνημόνιο το 2009.
Η Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Κύπρος παύει να υφίσταται ως οικονομική οντότητα (καθώς η οικονομία της ήταν δομημένη επάνω στις υπηρεσίες που προσέφερε ως χρηματοοικονομικό κέντρο) την στιγμή που ανακάλυψε τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίων!

Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ

altΗ ελάττωσις του κακού γεννά την αποχή από το κακό.
Η αποχή από το κακό είναι η αρχή της μετανοίας.
Η αρχή της μετανοίας είναι η αρχή της σωτηρίας.
Η αρχή της σωτηρίας είναι η καλή πρόθεσις.
Η καλή πρόθεσις γεννά τους κόπους.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ!

altΜέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά...

Οδυσσέας Ελύτης




Οι φωτογραφίες είναι από Αγιορείτες μοναχούς, ασκητές και κοινοβιάτες.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ;;; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!


Τ' ΑΚΟΥΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΕ ;;;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (VIDEO)


alt1821.... Οι πρόκριτοι της Μάνης, υπό την αρχηγία του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, υψώνουν τη σημαία της επανάστασης στο χωριό Τσίμοβα (σημερινή Αρεόπολη) της Λακωνίας.

1861.... Τα διάφορα βασίλεια και ανεξάρτητες περιοχές στην επικράτεια της σημερινής Ιταλίας, ενώνονται για πρώτη φορά σε εθνικό κράτος κάτω από το στέμμα του βασιλιά Βίκτορα Εμμανουήλ Β' του Οίκου της Σαβοΐας, μονάρχη της Σαρδηνίας και του Πιεμόντε.
1930.... Στις ΗΠΑ, αφήνεται ελεύθερος ο τρόφιμος των φυλακών και διαβόητος γκάνγκστερ, Αλ Καπόνε.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ νο2

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ νο2
03/17/2013 - 22:26
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ της Κύπρου ο πρόεδρος της Κύπρου Ν.Αναστασιάδηςαπέρριψε την ρωσική πρόταση από την πλευρά της Gazpromπροκειμένου να αποφευχθεί η δήμευση ποσοστού του καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.
Όπως διέρρευσε από το πρόεδρικό μέγαρο "Ο πρόεδρος δεν πρόκειται να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο διότι θέλει η λύση να επέλθει μέσα από την Ευρώπη".


ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Τι κερδίζουμε με την αμαρτία; Ελάχιστη και προσωρινή ευχαρίστηση και ηδονή. Όταν μάλιστα πρόκειται για σαρκικές αμαρτίες, η ηδονή είναι ελάχιστη, αισχρή, άθλια και άγρια.
Και τι χάνουμε και ποιόν βλάπτουμε με την αμαρτία ; Χάνομε και βλάπτομε τον εαυτό μας, το συνάνθρωπο μας και το Θεό μας.
Όσον αφορά τον εαυτό μας, με την αμαρτία χάνομε την ψυχική μας ισορροπία, γινόμαστε κομπλεξικοί-μπερδεμένοι άνθρωποι και εξαιτίας των ενοχών και των τύψεων  της συνειδήσεως παθαίνουμε νευρώσεις, ψυχώσεις, κατάθλιψη, παράνοια και σχιζοφρένεια. Όσοι αμφιβάλλουν για τα λεγόμενα, ας πεισθούν από τον απόστολο Παύλο ο οποίος διακηρύσσει: «Θλίψις και στενοχωρία επι πάσαν ψυχήν ανθρώπου του κατεργαζομένου το κακόν». (Ρωμαίους β΄, 9).

Το σήμα της Ειρήνης. Ένα όχι και τόσο αθώο σύμβολο.



 
Τα σύμβολα είναι απλά σύμβολα και καμία δύναμη δεν έχουν από μόνα τους,κάποια είναι φορτισμένα θετικά και κάποια αρνητικά αναλόγως τους σκοπούς που εξυπηρετούν....τι γίνεται όμως όταν παίρνεις σύμβολα φορτισμένα με αρνητική ενέργεια και τα χρησιμοποιείς σαν σύμβολα καλοπροαίρετα;

Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Κύπρο εχει να κάνει με παγκοσμιοποίηση, ποιος θα κατέχει τα τρελά νούμερα του ορυκτού της πλούτου!





Στοιχεία της ΚΡΕΤΥΚ εξηγούν γιατί υποφέρει η Κύπρος…


Τα έξι τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ που έχουν μέχρι στιγμής αδειοδοτηθεί (2, 3, 9, 10, 11 και 12) μπορεί να περιέχουν αποθέματα φυσικού αερίου της τάξης των 40 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδών (tcf), δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ, Χαράλαμπος Έλληνας, τονίζοντας ότι με την υλοποίηση των αναγκαίων υποδομών, η Κύπρος θα μπορούσε το 2020 να εξάγει υγροποιημένο ΦΑ της τάξης των 2 tcf ετησίως.

ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ ... ΑΚΟΥΣ ;;;

Που είσαι ρεε Παπαδόπουλε να πεις το ΟΧΙ! [ΒΙΝΤΕΟ]




Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


«Σήμερα που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός...»



Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον  Γέροντα Παΐσιο : "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.


Σημείωση : ο γέροντας εκοιμήθη το 1994. 

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ


ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ
 
 Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους. Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».

H Ρωσία είναι η μόνη διέξοδος




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Η άθλια συμπεριφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κρίση της κυπριακής οικονομίας, μιας οικονομίας που πριν υιοθετήσει το ευρώ ήταν η καλύτερη οικονομία της νότιας Ευρώπης, έδειξε για άλλη μια φορά πως κάποιοι στην Ευρώπη δεν ενδιαφέρονται να δείξουν αλληλεγγύη και να σώσουν τους λαούς που παγιδεύτηκαν κυριολεκτικά στην ευρωποίηση της οικονομίας τους, αλλά να δημιουργήσουν προτεκτοράτα... για να τα απομυζήσουν χωρίς καμία αντίσταση.

Περί σωτηρίας ψυχής και Παραδείσου - Επιστολή Γέροντος Εφραίμ του εν Αριζόνα





Θα έλθη καιρός, θα σημάνη ημέρα, θα έλθη στιγμή, όπου θα κλείσουν αυτά τα μάτια και θα ανοιχθούν τα της ψυχής. Τότε θα ίδωμεν νέον κόσμον, νέας υπάρξεις, καινήν κτίσιν, νέαν ζωήν μη έχουσαν τέρμα. Ο τίτλος της: «Αθανασία άπειρος». Η μεγάλη πατρίς άνω, άφθαρτος, αιώνιος, η άνω Ιερουσαλήμ, η μήτηρ των πρωτοτόκων, ένθα θα σκηνώσουν αι λελυτρωμέναι ψυχαί, τας οποίας απέπλυνεν εκ του ρύπου το αίμα του Αρνίου του ακάκου!

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ!




ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΡΗΤΑ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα το μνημόσυνο που τελείται για τους νεκρούς του ολοκαυτώματος στη συναγωγή Μοναστηριωτών στην Θεσσαλονίκη. Στην επιμνημόσυνη δέηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Καμία έκπληξη φυσικά από την παρουσία του στην εβραϊκή συναγωγή για να τιμήσει το εβραϊκό ολοκαύτωμα (ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ!!!)! Το ερώτημα είναι το εξής: Γνωρίζουν οι παρευρισκομένοι ότι αυτό δεν επιτρέπεται στους Ορθοδόξους Χριστιανούς;

Ανησυχούν οι σιωνιστές για ξεσηκωμό των ελλήνων μέσω της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε το Σιωνιστικό παραλήρημα και φόβο για την μη υλοποίηση των σχεδίων κατά της χώρας μας.



''Σας παρακαλώ να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή''''Μιλούν. όπως οι ναζί, συμπεριφέρονται όπως οι ναζί, είναι ναζί" δικαιολόγησε την έκκληση του προς τη Βουλή για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Ρόναλντ Λόντερ.
Έκκληση προς το ελληνικό κοινοβούλιο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή,

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!




Τις προειδοποιήσεις τις ξεκινήσαμε από τους πρώτους και πλέον γίνεται σούσουρο στο διαδίκτυο για τις καταθέσεις που κινδυνεύουν.
Ήδη στην Κύπρο γίνεται χαμός επειδή η κυβέρνηση υποτάχθηκε στην απαίτηση της σκύλας Μέρκελ να "κουρευτούν" οι καταθέσεις των Κυπρίων. Τους κλέβουν τα λεφτά εν ψυχρώ.