Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ... ΠΑΤΟ !

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ...

Καταδίκασαν τα επεισόδια τα συνεταιράκια. Τις διαχρονικές αρπαχτές που έκαναν και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε θα τις καταδικάσουν;

http://dimotikosafari.blogspot.com

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ !

Θ. Πάγκαλος: «Οι παρελάσεις είναι γελοίες» !!!

Τις χαρακτήρισε «γελοίες» και αναρωτήθηκε γιατί μόνο στην Ελλάδα εξακολουθούν να γίνονται παρελάσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε για τις παρελάσεις ότι: "έφτασαν να είναι πρόβλημα, αφού η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά βρίσκουν την ευκαιρία να επιτίθενται ακόμα και στον Πρόεδρο της....

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!
ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ!!!
Είστε Χούντα και Κατοχική Κυβέρνηση…

* Αναβίωσε η Δίκη του Φράντς Κάφκα…
* Ακόμα και σε φωτογραφία φοβούνται τον Γέρο του Μοριά!

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΧΟΥΝΤΑ" ; ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

"Ήταν η καλύτερη παρέλαση που ζήσαμε ποτέ!!!"

Μετά το τέλος της παρέλασης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η φετινή παρέλαση ήταν η καλύτερη που ζήσαμε ποτέ! Ο κ. Αβραμόπουλος εκτός από αυτή τη φράση, που προφανώς θα εννοούσε το «τεχνικό» κομμάτι της παρέλασης και «ευλογώντας παράλληλα τα γένεια του«, γιατί αλλιώς δεν....

ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΟΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟΝ

ΟΜΙΛΙΑ  π.  ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Γ' 4 - 6 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ  π.  ΤΙΜΟΘΕΟΥ

Ως πότε παλληκάρια...




 
 
ΠΗΓΗ:      http://www.pentapostagma.gr/2012/03/blog-post_5435.html

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ !

Πέδρο Κοέλιο προς Σαμαρά: «Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Κοέλιο, εξέφρασε την στήριξή του στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Ευχήθηκε μάλιστα στον κ. Σαμαρά «το καλύτερο για τις εκλογές» και επισήμανε ότι «οι Έλληνες αξίζουν....

Το Μεγάλο Όπλο των Ορθοδόξων







Η Νίνα 10 ετών ζει μαζί με τους γονείς της στο Κογκό της Αφρικής. Τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της πέθαναν σε ηλικία ενός και τριών ετών αντίστοιχα. Η μητέρα της είναι ήδη παστόρισσα, δηλαδή ιερέας των προτεσταντών. Η μικρή ζώντας κοντά στην ορθόδοξη ιεραποστολή ζήτησε σύντομα να βαφτιστεί.

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ !

... και μην ξεχνάς, να είσαι πάντα τρίτος!




Ενός πιτσιρίκου μαθητή, εσωτερικού σε κάποιο σχολείο, είχαν τελειώσει οι διακοπές του και στο τρένο που θα τον έφερνε στο σχολείο ήταν
η μητέρα του για να τον αποχαιρετήσει.

Δίπλα του καθόταν ένας άλλος πιτσιρίκος, συμμαθητής του και φίλος του.

Μόλις το τρένο άρχισε να κυλά στις ράγες, η μητέρα του μικρού άρχισε να φωνάζει δυνατά:<<Και μην ξεχνάς αυτό που σου είπα,να είσαι πάντα τρίτος>>.

ΙΕΡΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΑΙ

Για να μη λησμονούμε το 1821







 ΑΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821
      
«Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μαςκαι βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστι μας, για την πατρίδα μας, για τουςγέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριάμας...Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνεικαλά...;».
(ΘεόδωροςΚολοκοτρώνης)

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ... ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !

Σταμάτης Σπανουδάκης: «Τα ζητούμενα της εποχής είναι ο Χριστός και η Ελλάδα»





Ο Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε στην εκπομπή "Οι Αδιάβροχοι" που μεταδίδεται καθημερινά στο ραδιόφωνο του Ant1 972, στους Παναγιώτη Λιάκο, Κώστα Γιαννουλόπουλο και -βεβαίως, βεβαίως- Γιώργο Μητσικώστα. Με αφορμή την συναυλία που διοργανώνεται από την εφημερίδα Δημοκρατία & το Μελωδικό Καράβι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 24 και 25 Μαρτίου, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε όλα: από τα γιαούρτια που εκτοξεύτηκαν εναντίον του Γιώργου Νταλάρα (δεν τα... καταδίκασε) μέχρι την πολιτική, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τους λοιπούς κοινοβουλευτικούς συγγενείς. Μίλησε για τα ζητούμενα της εποχής, τα οποία είναι ο Χριστός και η Ελλάδα. Σχολίασε θετικά τον Αρτέμη Φανουργιάκη και το ελληνοκεντρικό hip hop που παράγει και καυτηρίασε την υποκριτική στάση των ιδιοτελών "προοδευτικάριων". 

ΠΗΓΗ:       http://www.pentapostagma.gr/2012/03/blog-post_1553.html

ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ... ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ !

Ὁ Μακρυγιάννης μᾶς θυμίζει ὅσα ξεχάσαμε!




"Καὶ βγῆκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνῆτες, Ἕλληνες, σπορὰ τῆς ἐβραιουργιᾶς, ποὺ εἶπαν νὰ μᾶς σβήσουν τὴν Ἁγία Πίστη, τὴν Ὀρθοδοξία, διότι ἡ Φραγκιὰ δὲν μᾶς θέλει μὲ τέτοιο ντύμα Ὀρθόδοξον. Καὶ ἐκάθησα καὶ ἔκλαιγα διὰ τὰ νέα παθήματα.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ !

Πώς παρουσιάζεται η Eλληνική Eπανάσταση στα Τουρκικά σχολικά βιβλία.






Κατσουλάκος Θεόδωρος και Τσαντίνης Κώστας
Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία. Τα σχόλια και οι υποσημειώσεις είναι των συγγραφέων Κατσουλάκου Θ.,Τσαντίνη Κ. από το βιβλίο τους “Προβλήματα Ιστοριογραφίας στα Σχολικά Εγχειρίδια των Βαλκανικών Κρατών. Επανάσταση του. ΄21, Βαλκανικοί Πόλεμοι. εκδ. Εκκρεμές”
Η Ελληνική Επανάσταση και η ίδρυση του ελληνικού κράτους (1820-1829), κατά το Τουρκικό εγχειρίδιο.
Οι Έλληνες[1], οι οποίοι είχαν περισσότερα προνόμια[2] απ’ όλους τους χριστιανικούς λαούς που τελούσαν υπό οθωμανική κυριαρχία, ζούσαν κυρίως στην Ελλάδα[3], στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, στη Δυτική Μικρασία και στα παράλια της Προποντίδας και του Εύξεινου Πόντου, όπου ήταν εγκαταστημένοι σε πόλεις και κωμοπόλεις και ασχολούνταν με τις τέχνες και το εμπόριο και ιδιαίτερα με τη ναυτιλία.

ΠΟΙΟ ΑΙΜΑ ;;; ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !

Η προσέγγιση του μέλλοντος μέσα από το αίμα των ηρώων του χθες.






20120322-224213.jpg1821, 2012. Επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης, σκλαβιά και ταπείνωση του 1821 παντρεύονται με την απαξιωτική εικόνα του 2012 και με τους ‘τεμπέληδες και άχρηστους Έλληνες’. Εικόνες από το παρελθόν, ξεθωριασμένες φωτογραφίες ηρώων, κι εμείς εδώ να φαντάζουμε το θαμπό μέλλον με δυστυχία, ασάφεια και ανασφάλεια μέσα στο σκότος της σπηλιάς του Πλάτωνος.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !

Μη κρατάτε τις ελληνικές σημαίες του γένους στα μπαούλα!





Αυτή η γή μας ανήκει, την έχουμε ποτίσει με χιλιάδες τόνους αίμα ελληνικό...

Υψώστε τiς γαλανόλευκες στα μπαλκόνια σας, ετσι θα δείξουμε στους ανθέλληνες και την κατοχική κυβέρνηση οτι δεν ξεχνάμε την ιστορία μας δεν είμαστε αμνήμονες, δεν είμαστε ραγιάδες. Δε ξεχνάμε τους επαναστάτες του 1821. Δεν ξεχνάμε πως και ποιοί μας έφεραν ως εδώ.

ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !

Η να ξεσκλαβωθούμε ή όλοι να πεθάνομε…




ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ!…
Ήγαπημένοι μου… Ήτανε φαίνεται από το Θεό γραμμένο ν’ αδράξωμε τ’ άρματα μία ήμερα και να χυθούμε καταπάνου στους τυράννους μας, που τόσα χρόνια ανελεήμονα μας τυραγνεύουν. Τι τη θέλομε, βρέ αδέρφια, αυτή την πολυπικραμένη ζωή, να ζούμε απο-
κάτω ατή σκλαβιά και το σπαθί των Τούρκων να ακονιέται στα κεφάλια μας;

ΓΙΑΤΙ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ... ΕΚΦΩΝΩΣ ;;;;

Τι ψιθύρισε ο Αρχιεπίσκοπος στον Πρωθυπουργό;



iero-papadimos

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, παρέστη σήμερα και ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος.
Ο κ. Παπαδήμος αμέσως μετά την άφιξή του, πήγε στον Αρχιεπίσκοπο και του ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά".
Ο Νεωκόρος ήταν ακριβώς δίπλα και "έπιασε" τι απάντησε χαμηλόφωνα ο Αρχιεπίσκοπος στον Πρωθυπουργό.
"Χρόνια Πολλά, μέσα από τις πικρίες μας….», του είπε και τον άφησε να τον κοιτά αποσβολωμένος!
Μετά τις πίκρες που έχουν δώσει στην Εκκλησία τον τελευταίο καιρό οι πολιτικοί και λίγα του είπε ο Αρχιεπίσκοπος….
Ο Νεωκόρος

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;

ΦΩΤΟ – Στυλίδα: Οι αγωνιστές στην εξέδρα, οι επίσημοι στο δρόμο




ΦΩΤΟ – Στυλίδα: Οι αγωνιστές στην εξέδρα, οι επίσημοι στο δρόμο
Όπως και την 28η Οκτωβρίου, έτσι και σήμερα στην εξέδρα του Δήμου Στυλίδας ανέβηκαν οι ηλικιωμένοι αγωνιστές. Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και όλοι οι επίσημοι στέκονταν μπροστά, κάτω στο δρόμο.
Όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα και ο εξαιρετικός....
καιρός βοήθησε στο να γίνει μια πολύ καλή παρέλαση, που παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας









Δεν Ξεχνω. Αυτος Εμπνευστηκε το ΧΑΡΑΤΣΙ.... Αυτος ζητα την ψηφο μας

Δειτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Αυτος που ελεγε ΔΕΝ ειναι η ΔΕΗ για να εισπρατει φορους αυτος που ελεγε το ρευμα ειναι κοινωνικο αγαθο, αυτος που σχεδιασε το ΝΟΜΟ για την ευθυνη υπουργων που γλιτωσε απο την ψειρου δεκαδες ΛΑΜΟΓΙΑ αυτος ζητα την ΨΗΦΟ μας....

Twitter
Facebook

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

25 Μαρτίου

Γεγονότα

421: Ιδρύεται η πόλη της Βενετίας.
717: Ανέρχεται στο θρόνο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ', ιδρυτής της δυναστείας των Ισαύρων.
919: Ο Αρχιναύαρχος του Βυζαντίου, Ρωμανός ο Λεκαπηνός, εισέρχεται με όλο το στόλο στο λιμάνι του Βουκολέοντα ακριβώς κάτω από το αυτοκρατορικό παλάτι και εμφανισθείς προ του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Ζ' του Πορφυρογέννητου ορκίζεται πίστη και αφοσίωση διοριζόμενος «Μάγιστρος» και «Μέγας εταιρειάρχης».

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ !

Δήμαρχος Πάτρας: "Καλύτερα που απουσίαζε η κυβέρνηση" Δηλώσεις εκπροσώπων φορέων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου
Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της Ελλάδας έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος , μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της παρέλασης. Συγκεκριμένα ο κκ Χρυσόστομος εκτίμησε ότι η χώρα μας θα βρει τον δρόμο της.
«Η μέρα είναι μεγάλη και λαμπρά και κάναμε το χρέος μας παρά τις όποιες δυσκολίες. Με αισιόδοξη καρδιά στέλνω αισιόδοξο μήνυμα στους Έλληνες. Πιστεύω ότι μέσα από όποια δυσκολία και ταλαιπωρία, η Ελλάδα θα βρει ξανά το δρόμο της» , ανέφερε ο Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος.

ΠΗΓΗ:     http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/118846

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ... ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;

Πάτρα: Παρέλαση πολιτών με φωτογραφίες ηρώων και αγωνιστών - Δείτε στιγμιότυπα

ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !....... ΓΙΑ ΤΗΝ .... ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ;

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για την Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου

Πολιτική

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για την Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου Δείτε το βίντεο
"Η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, που τιμούμε σήμερα, εκπέμπει διδάγματα πίστης, εθνικής αυτοπεποίθησης και αξιοπρέπειας.Διδάγματα αγώνα για εθνική ανάταση,οικονομική ανάταξη και κοινωνική συνοχή". Αυτό επισημαίνει για τη σημερινή διπλή γιορτή ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος

ΠΗΓΗ:       http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/118841

ΕΙΠΑΜΕ! ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ! ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ !

Πάτρα:Πήραν στο...κατόπι τους αστυνομικούς!-Όλα όσα συνέβησαν απο το πρωί στην παρέλαση- Δείτε φωτό και βίντεο

Κοινωνία

Χωρίς κυβερνητική εκπροσώπηση και άδεια απο βουλευτές η εξέδρα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

25/03/2012 14:05

Μοιραστείτε το άρθρο:

Σχετικά άρθρα
To ΠΑΣΟΚ "βλέπει" πολιτικά κόμματα και ομάδες πίσω από τα επεισόδια σε διάφορες πόλεις
Δήμαρχος Πάτρας: "Καλύτερα που απουσίαζε η κυβέρνηση"
Πάτρα: Οι μαθητές ...μούτζωσαν την εξέδρα των επισήμων-Δείτε Φωτο
Πάτρα: Παρέλαση πολιτών με φωτογραφίες ηρώων και αγωνιστών - Δείτε στιγμιότυπα
Πάτρα: Έξαλλοι οι πολίτες που δεν μπόρεσαν να μπουν ούτε στην Μητρόπολη-Δείτε VIDEO
Πάτρα: Και ξαφνικά, η εξέδρα άδεια... Επίσημοι και παρατρεχάμενοι το ...έσκασαν από το κάδρο
Πάτρα: Σε κλίμα έντασης η παρέλαση των μαθητών - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Πάτρα: Ένταση στο κέντρο - Πορεία απο πολίτες- Χρήση χημικών απο την αστυνομία- Δειτε ΦΩΤΟ
 Διαβάστε επίσης
Γέμισε …κόρακες χθες το μεσημέρι η Ρήγα Φεραίου
Γέμισε …κόρακες χθες το μεσημέρι η Ρήγα Φεραίου
Αγρίνιο:''Στον κ... σας''-Το τύμπανο που κέντρισε τα βλέμματα στην παρέλαση!
Αγρίνιο:''Στον κ... σας''-Το τύμπανο που κέντρισε τα βλέμματα στην παρέλαση!
Πάτρα: Με μαύρες κορδέλες παρέλασαν οι μουσικοί της δημοτικής Μπάντας
Πάτρα: Με μαύρες κορδέλες παρέλασαν οι μουσικοί της δημοτικής Μπάντας
Πάτρα:Πήραν στο...κατόπι τους αστυνομικούς!-Όλα όσα συνέβησαν απο το πρωί στην παρέλαση- Δείτε φωτό και βίντεο Χωρίς κυβερνητική εκπροσώπηση και άδεια απο βουλευτές η εξέδρα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το πρωί το κέντρο της Πάτρας, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Η ένταση είχε ξεκινήσει από νωρίς στην οδό Μαιζωνος, μεταξύ Αγ. Νικολάου και Ερμού, όταν δεν επετράπη σε πολίτες να προσεγγίσουν τη Μητρόπολη για να παρακολουθήσουν τη δοξολογία .

ΟΙ "ΜΟΥΝΤΖΕΣ" ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ! ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ... ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ !

Πάτρα: Οι μαθητές ...μούτζωσαν την εξέδρα των επισήμων-Δείτε Φωτο

φωτογραφίες Φαύστα Φραντζή φωτογραφίες Φαύστα Φραντζή
Το δρόμο που χάραξε με την απόφασή του να ...μουτζώσει τους πολιτικους που καθόντουσαν στην εξέδρα των επισήμων στη διάρκεια τη μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, ένας μαθητής λυκείου στη Λάρισσα, προκαλώντας πανελλήνιο σάλο, φαίνεται οτι αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι μαθητές της Πάτρας.