Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ !!!

Να, γιατί πρέπει να …ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!

Γράφει ο Μαγια
Τα κόμματα της υποτέλειας και της χρεοκοπίας, που διέσυραν και κατέστρεψαν τη χώρα, πριμοδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ από τον λεηλατημένο κρατικό κορβανά!
Σε αυτή την εφιαλτική συγκυρία, για τον ήδη εξουθενωμένο οικονομικά λαό, οι …

φοβεροί εθνοπατέρες του μοχθηρού μνημονιακού ζεύγους υπερψήφισαν, δίχως αιδώ, την (ν)τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων με 30 εκατ. ευρω!!!
Κατά τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν 215 βουλευτές, «ναι» ψήφισαν 155 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, «όχι» 56 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», «Κοινωνική Συμφωνία», ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ), ενώ 3 του ΚΚΕ δήλωσαν «παρόντες» (εύγε σύντροφοι…).
Παραμένουν ξεδιάντροποι και αμετανόητοι, οι ανάλγητοι πολιτικοί-συνεργάτες των Τροικανών.
Δεν έχει όρια η πολιτική αθλιότητα, όταν σχεδόν ταυτόχρονα δόθηκε στη δημοσιότητα οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία για … 300 ευρώ οφειλή, οι εφορίες θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών!
Ψηφίστε τους!!!...

ΥΓ. Το πόρισμα της ΤτΕ, βρίσκεται ήδη στη διάθεση των οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι καλούνται να αποκαλύψουν το σκάνδαλο της χορήγησης πακτωλού χρημάτων σε καταχρεωμένους πολιτικούς σχηματισμούς με μοναδική διασφάλιση (στην καλύτερη των περιπτώσεων) τις κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι και το 2020!
ΠΗΓΗ:          http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_3316.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου