Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ... ΦΑΚΕΛΟ !!!

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Γ. Μέργου
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ένας φάκελος που περιείχε μία σφαίρα μικρού διαμετρήματος και σημείωμα απεστάλη το μεσημέρι σήμερα στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου.

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Γ. Μέργου

Ο φάκελος παρελήφθη στις δώδεκα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και μεταφέρθηκε προς εξέταση στα Εργαστήρια Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να αναζητηθούν ίχνη των αποστολέων.
Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν περίπου μία εβδομάδα, όταν φάκελος με σφαίρα είχε φτάσει στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Την ευθύνη είχε αναλάβει η ομάδα «Κρητική Επανάσταση», η οποία, λίγες μέρες πριν είχε στείλει φακέλους στις εφορίες Ηρακλείου, Χανίων και Αγίου Νικολάου, στους οποίους μέσα υπήρχε μία σφαίρα και ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

«Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για εσάς και τους εντολείς σας», έγραφε τότε η επιστολή.

Ο Γ. Μέργος βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων, καθώς την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι ο κατώτατος μισθός είναι «υψηλός» στην Ελλάδα.


ΠΗΓΗ:    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63784894

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου