Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης:¨Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μέρκελ;"


Μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του; Μάλλον όχι. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εξοργίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα που αναφέρθηκε το πρωί στο πρόσωπό του και... έδωσε την λύση.


«Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1".

Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;"», παρατήρησε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως υπογραμμίζει, πίσω από την φράση αυτή «διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα. Να πολεμήσει όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο».

Την αντίδραση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο όνομά του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο κ.Τσίπρας είπε: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη".

ΠΗΓΗ:   http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145785&catid=9 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου