Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΔΕΣΠΟΤΟΔΥΝΑΣΤΕΊΑ" !!! ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ... ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ! Ε, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!

«Αγία τιμωρία» 82χρονου ιερέα, από τον Ιγνάτιο, ξεσήκωσε τους κατοίκους στον Αγ. Βλάση Πηλίου




Του έκοψε ένα μήνα συντάξιμου μισθού, επειδή τόλμησε να παντρέψει ζευγάρι και την ίδια ημέρα να βαφτίσει το παιδάκι τους.

Προκλήσεων συνέχεια για τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο, ο οποίος, όταν δεν απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης με τις ομολογουμένως πρωτότυπες επιχειρηματικές του δράσεις, που σχεδιάζει από το ορμητήριο - βίλα του στους πρόποδες του Πηλίου, η οποία διαθέτει υπηρετικό προσωπικό και κηπουρό, σωστό Αρχονταρίκι, όπως ήταν και ο τίτλος της εκπομπής του στην δημόσια τηλεόραση, βρίσκει πάντοτε τον τρόπο.
Αυτή τη φορά αφορμή για την δημοσιογραφική ενασχόληση στάθηκε η απόφασή του έναντι ενός 82χρονου ιερέα, να του κόψει για ένα μήνα συντάξιμο μισθό και να του αφαιρέσει το δικαίωμα να λειτουργεί την εκκλησία του Αγίου Βλασίου στο Πήλιο, τιμωρώντας τον επειδή τόλμησε να παντρέψει ζευγάρι και την ίδια ημέρα να βαφτίσει το παιδάκι τους.

Το αποτελέσμα ήταν να ξεσηκωθεί ολόκληρο το χωριό, αφού η ομώνυμη εκκλησία δεν λειτούργησε ούτε του Σταυρού, με εκπροσώπους των κατοίκων να απειλούν ακόμα και με αποκλεισμό του Συνεδριακού Κέντρου της Μητρόπολης στα Μελισσάτικα, αν ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, κατά την συνάντησή τους την Δευτέρα, δεν ικανοποιήσει το αίτημα τους, για επαναφορά του 82χρονου παππούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου