Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ... ! ΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ;;; ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ... ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ... !!!

ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ... ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ

15 Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Δημοκρατία από την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Κέιπ Τάουν... Είπαν στον Παπανδρέου να μιλήσει κι αυτός ανέβηκε στην... Ωραία Πύλη

Επισκεπτόμενος την τοπική εκκλησία, ο πρώην πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και συναντήθηκε με ανθρώπους από την ομογένεια.

Εκεί όταν του ζήτησαν να μιλήσει στους πιστούς, ανέβηκε στην... Ωραία Πύλη, παραβλέποντας το πασίγνωστο- ότι αυτό δηλαδή είναι κάτι που επιτρέπεται μόνο σε κληρικούς.  Αυτό όμως δεν πτόησε τον κ. Παπανδρέου ο οποίος έστειλε με χαμόγελο τις ευχές του στην ομογένεια!

 
ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9757:eipan-ton-papa&catid=99:nea&Itemid=369

1 σχόλιο:

  1. Όχι μόνο δεν του κόβει, αλλά είναι και απόλυτα φυσιολογικό να μην ξέρει ότι η Ωραία Πύλη δεν είναι το βήμα της Βουλής και ότι η Αγία Τράπεζα η θέση του Προέδρου της Βουλής. Ο επίσκοπος πάντως αρκείται στο χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή