Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ... ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ;;;

Με επικοινωνιακά τρικ προσπαθούν να καλύψουν την χαμηλή συμμετοχή στο ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκάλεσε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα όταν η διαδικασία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, η δήλωση του Γ. Παπανδρέου κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ερυθραία, όπου δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα του Ευ. Βενιζέλου, αλλά αναφέρθηκε γενικώς στην «επόμενη ηγεσία του κόμματος».

Στελέχη του Ευ. Βενιζέλου έλεγαν ότι μετά από την.....
απουσία του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ καθ΄ όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η δήλωση αυτή έδειξε ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τακτική πλήρους αποστασιοποίησης από τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο επικοινωνιακός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ προέβαλλε και μάλιστα καθ΄ υπερβολή το γεγονός ότι πήγαν στην κάλπη αποστασιοποιημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή διαγραφέντες βουλευτές όπως ο Κ. Λαλιώτης, η Β. Παπανδρέου, η Μ. Αποστολάκη, ο Χρ. Κατσούρας, ο Θ. Παραστατίδης, ο Γ. Λιάνης, ο Θ. Ρομπόπουλος, η Χρ. Αράπογλου, ο Αλ. Αθανασιάδης, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, ο Αργ. Λαφαζάνης, ο Δ. Βαρβαρίγος, ο Χρ. Βερελής κ.α.

Πολλοί από τους διαγραφέντες, όπως ο Δ. Καρύδης, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάστηκαν καθ΄ όλη την περασμένη εβδομάδα για να συγκεντρωθεί ένας αξιοπρεπής αριθμός συμμετεχόντων προκειμένου να μη τιναχθεί στον …αέρα πολιτικά και επικοινωνιακά η ανάδειξη Βενιζέλου σε νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Άλλες πληροφορίες ήθελαν στελέχη που έπαιξαν τα ονόματά τους για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ όπως οι Αλ. Παπαδόπουλος, Γ. Φλωρίδης, Ε. Νασιώκας κ.α. να μη συμμετέχουν στη διαδικασία.

Πάντως οι πληροφορίες επιμένουν ότι από αύριο κιόλας θα γίνουν κινήσεις για την επιστροφή όσων από τους διαγραφέντες δεν έχουν επιλέξει ήδη άλλο πολιτικό δρόμο, όπως και για την επανένταξη στελεχών που έχουν αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ:        http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_6994.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου