Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ !!!


Αύτή την παροιμία την έλεγε ή μάνα μου. Καί νά που κάθε τόσο καί λίγο έρχονται όι Τούρκοι με τίς δηλώσεις τους καί την δικαιώνουν. Παράδειγμα οι τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν για την Κύπρο.
Και ποιά ή έπίσημη άντίδραση ( άπάντηση ) άπό τό Ελληνικό κράτος ( Ο θεος να το κάνη κράτος ) την άπάντηση την έδωσε ------ ό καφετζής του ύπουργείου έξωτερικών. !!!!!!!
Οσο για τους --- χαραμοφάϊδες --- Ελληνες διοικούντες τίποτα. !!! Ο Πρωθυπουργός και ύπουργός έξωτερικών κρύβονται . Ο πρώην Πρωθυπουργός Γ Α Π όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει φίλος των Τούρκων. Μάλιστα οταν ο Ερντογάν εκανε τις δηλώσεις του αύτός φύτευε δένδρο στο πάρκο Geji να τον εύχαριστήση.
Το δεύτερον . Ενας Αλβανός ονόματι Koco Danaj έχει άρχίση έκστρατεία για τη μέγάλη Αλβανία. Μέχρι τώρα εχει μαζέψει ενα έκατομμύριο ( 1.000.000 ) Αλβανικές ύπογραφές και έτοιμους χάρτες να καταθέση στο Ο Η Ε για τον διαμελισμό της Ελλάδας.
--- Και μη σας φανεί παράξενο εαν άρχίσουν να του στέλνουν ύπογραφές ο Τσίπρας Γλέζος και οί ύπόλοιποι Συριζαίοι. ----
Ολα αύτά σε κάποιους θα φαίνονται σαν παραμύθια της χαλιμάς. Πολλοί θα πουν άντε μωρέ με τέτοιες σαχλαμάρες θα καθόμαστε να άσχοληθούμε ;
Well -- Well -- Well --αν δεν κάνω λάθος κάπως έτσι άρχισαν και οί Σκοπιανοί πρίν 60 χρόνια περίπου. Και νά ή σημερινή μας κατάντια. Οχι μόνο κατάφεραν να πείσουν τους ξένους οτι είναι Μακεδόνες,και όπως ύποστηρίζουν ( οι Μακεδόνες ) αλλά έπεισαν και κάποιους Ελληνες και τους ύποστηρίζουν.
Πού είναι οι Ελληνες διοικούντες και τί κάνουν; Μα το είπαν . Δεν διαβάζουν , δεν έχουν ώρα νά άσχολούνται με τέτοιου είδους δηλώσεις την ώρα που τρωγοπίνουν. !!!!!!!!!

Peter Triantafyllos Toronto

Υ. Γ. Να μήν ξεχάσω τον Αβραμόπουλο έστειλε και αύτός τα χαιρετίσματα άπό την Αμερική στον αφέντη Ερντογάν να τον εύχαριστήση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου