Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΡΕ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ... ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΔΕΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ... ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ



Το πρόβλημα ήταν γνωστό από τη λήξη του Β! Παγκοσμίου Πολέμου.
Όμως οι Γερμανόφιλοι, δοσίλογοι, φοβισμένοι, υποτελείς πολιτικοί , όλων των εποχών, το «έπνιγαν» στα συρτάρια τους, και στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, γιαυτό άφησαν τόσα χρόνια να περάσουν. Ήθελαν να έχουν την υποστήριξη των Γερμανών, στη διατήρηση της εξουσίας. Απόδειξη η αδιαφορία τους για τα εθνικά μας θέματα.
Θράκη & Μακεδονία έχουν αφεθεί στο έλεος των εχθρών Τούρκων & Σκοπιανών, κατ’εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και οι φοβισμένοι υποτελείς των Αθηνών, «πέρα βρέχει»……..
Σήμερα διώκουν τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ αυτοί είναι οι επίορκοι, αφού αυτοί προκάλεσαν τόση καταστροφή στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό, όντες πιόνια και μαριονέτες ξένων εχθρικών δυνάμεων, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Οι μεγαλύτεροι επίορκοι είναι οι πολιτικοί, που κακή τύχη κυβερνούν την Ελλάδα. Γέμισαν την Ελλάδα Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Οι επίορκοι πολιτικοί βαπτίζουν «Σωτηρία της Ελλάδος»
την απόλυση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων, ενώ αυτοί διοχετεύουν όλα τα έσοδα της χώρας στις τράπεζες του Μεγάλου Αφεντικού Ρότσιλντ, υπό μορφή τοκοχρεολυσίων των δανείων. Όσο έβλαψαν την Ελλάδα οι επίορκοι πολιτικοί, ούτε ο χειρότερος εχθρός. Το χρέος της χώρας είναι άγνωστο. Αυτό αποφασίζεται από το Ρότσιλντ ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι Γερμανικές εταιρείες SIEMENS, & HOCHTIEF, ζημίωσαν το Ελληνικό δημόσιο με πολλά δις. ευρώ, και οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν τολμούν να τα διεκδικήσουν, αφού είναι «λαδωμένοι». (ΜΜΕ).

Για αποδείξεις αναγνώστα παραπέμπω στη πολιτική εκπομπή «Ελεύθερος σκοπευτής» στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ 14-04-13 ώρα 23.15 με επανάληψη της εκπομπής από το τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα» Τετάρτη βράδυ 21.00-22.00 της 17-04-13, όπου εκλεκτοί καλεσμένοι του δημοσιογράφου και παρουσιαστού της εκπομπής κ. Γ. Τράγκα, όπως ο κ. Αλεβιζόπουλος, οι δικηγόροι κύριοι Αγαπηνός, Ζαφειρόπουλος, Καπερνάρος, Μπουλούκος, και η κυρία Τσακάλου, πρώην διευθύντρια του γραφείου του Χριστοφοράκου στη SIEMENS, προέβησαν σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις όσον αφορά τα συμφέροντα του δημοσίου, και τη διαφυγή δημοσίων εσόδων.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία, φέουδο, & προτεκτοράτο των Σιωνιστικών δυνάμεων ΗΠΑ & Γερμανίας.
Η Γερμανική εταιρεία του Αεροδρομίου Αθηνών HOCHTIEF χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο 500 εκ. ευρώ σε ΦΠΑ, και με βάσει το Αγγλικό αποικιοκρατικό, ιμπεριαλιστικό δίκαιο δεν πληρώνει, ενώ ο απλός Έλληνας πολίτης σύρεται στα δικαστήρια για μερικές εκατοντάδες ευρώ. Η εταιρία που κατασκεύασε το Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» ζημίωσε το δημόσιο με τουλάχιστον 1,5 δις, ευρώ, (ΜΜΕ), αφού υπέγραψε αποικιοκρατική σύμβαση με τους «λαδωμένους» οσφυοκάμπτες υποτελείς πολιτικούς για τη κατασκευή του έργου.
Το παλαιό παραλιακό αεροδρόμιο Αθηνών το «Ελληνικό», δεν έπρεπε να καταργηθεί, αλλά να λειτουργεί για τις ανάγκες των εσωτερικών αερογραμμών. Όμως για τα συμφέροντα της HOCHTIEF καταργήθηκε, και δόθηκε σαν οικόπεδο στους αραπάδες του Κατάρ, και στους Τούρκους. Δόθηκε στο Ισλαμικό τόξο, όπως πολλές μαρίνες, λιμάνια, και επαρχιακά αεροδρόμια, εις βάρος της ασφαλείας της χώρας.
Μεταξύ των Ελλήνων εκείνων που αγωνίσθηκαν, και διατήρησαν ζωντανή την ελπίδα των Γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων, ήταν
ο δικηγόρος του Διστόμου, συχωρεμένος Σταμούλης, η δικηγόρος κόρη του κυρία Σταμούλη, ο γνωστός στο πανελλήνιο για τους αγώνες του
πολιτικός κ. Μανώλης Γλέζος, ο κύριος Πάνος Καμμένος Αρχηγός σήμερα των ΑΝ.ΕΛ., ο βουλευτής σήμερα του Σύριζα κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Μαριάς, και άλλοι.
Αυτοί ηγωνίσθησαν στα διεθνή δικαστήρια, για να «φουντώσει» το θέμα σήμερα. Όλοι αυτοί , μαζί με 26 άλλους βουλευτές έφεραν το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου στη Βουλή, και έτσι αφυπνίστηκε η φιλογερμανική κυβέρνηση των γονυπετών υποτελών,& δοσιλόγων πολιτικών. Πάνω από 162 δις. ευρώ, χωρίς τους τόκους, μας χρωστάνε οι αλαζόνες Γερμανοί του Σόϊμπλε. Ευτυχώς που υπήρχαν αυτοί οι Ελληνόψυχοι πολιτικοί, και διετήρησαν το θέμα ζεστό στη μνήμη των Ελλήνων, αλλιώς οι δοσίλογοι πολιτικοί και των δύο κομμάτων εξουσίας θα το είχαν «πνίξει», και ο λαός θα το είχε ξεχάσει.
Ο κύριος Καμμένος σήμερα κατήγγειλε ότι τόσα χρόνια οι αρμόδιοι υπουργοί των δύο κομμάτων εξουσίας, είχαν το στόμα τους κλειστό, με αντάλλαγμα τις μίζες & τα «λαδώματα» από τις Γερμανικές εταιρείες.
Το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ξεπερνάει το 1 ΤΡΙΣ ευρώ, με τόκο 5% ετησίως επί 70 χρόνια. Στο ποσόν αυτό συμπεριλαμβάνεται το
Κατοχικό δάνειο, οι Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις για τις καταστροφές στις υποδομές του Ελληνικού κράτους, οι αποζημιώσεις προς τα αθώα θύματα πολέμου που αγωνίσθηκαν για τη πατρίδα, (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου), καθώς και τους Αρχαιολογικούς θησαυρούς που έκλεψαν οι Βάνδαλοι Γερμανοί, σαν κοινοί κλέφτες.
Οι Γερμανοί Σιωνιστές, Ούννοι & Βάνδαλοι, σήμερα αρνούνται να πληρώσουν τουλάχιστον ούτε το κατοχικό δάνειο που πήραν με βία από τη κατεχόμενη Ελλάδα, έτσι φέρονται σαν διεθνώς αναξιόπιστοι κοινώς «Μπαταχτζήδες». Έτσι δίνουν το κακό παράδειγμα προς όλα τα δανειζόμενα κράτη να μη επιστρέφουν τα δανεικά. Αυτό το ακούει ο κύριος ROTHSCHILD;;; Mε το κακό παράδειγμα των Γερμανών, δουλικών του Rothschild, διακυβεύονται τα συμφέροντα του Κοσμοκράτορα, μεγιστάνα, και ολιγάρχη, Ρότσιλντ, αφού οι τράπεζές του δανείζουν τα κράτη, και δανεικά & αγύριστα, λένε οι Γερμανοί.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, μας δίνουν το δικαίωμα να αρνηθούμε και εμείς τα δάνεια, που μας «φέσωσαν» εν αγνοία μας, τώρα με τα μνημόνια, για να αρπάξουν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, σαν κοινοί κλέφτες.

Η Ελλάδα έσωσε κάποτε τη Γερμανία από χρεοκοπία, τότε που ήταν διηρημένη, επειδή δέχθηκε να παγώσουν οι υποχρεώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα, αλλά και να διαγραφεί το χρέος της Δυτικής τότε Γερμανίας προς τους δανειστές. Η Δ. Γερμανία του Αντενάουερ, είχε συμφωνήσει να παγώσουν οι υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, και ότι θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών.
Όταν όμως αυτό επετεύχθη, η ενωμένη πια Γερμανία, αρνήθηκε να εκπληρώσει τη δέσμευσή της, και τις υποχρεώσεις της. Τόσο σοβαρό κράτος είναι. Ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί στην Σιωνιστική Ε.Ε.

Όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που οι Γερμανοί κατάστρεψαν , μετά το πόλεμο τις αποζημίωσαν, εκτός της Ελλάδος.
Αυτό να το έχουν υπόψιν οι Τούρκοι που ετοιμάζονται να μας επιτεθούν, ότι θα ζητήσουμε πολεμικές επανορθώσεις για τις πάσης φύσεως ζημιές στις υποδομές, και θανάτους πολιτών που θα κάνουν στη χώρα μας. Ήδη έπρεπε να είχαμε κάνει προσφυγές στο Διεθνές δικαστήριο, για τις γενοκτονίες των Ελλήνων, και τις καταστροφές που επέφεραν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των 400 χρόνων Τούρκικης κατοχής, αλλά και για τις εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες που έκαναν οι Τούρκοι στη μειονότητα του Ελληνισμού στη πόλη το 1955!!! Και σε ολόκληρο τον Ελληνισμό. Σήμερα έχουμε πάλι Γερμανική κατοχή. Αυτή τη φορά όχι στρατιωτική, αλλά οικονομική κατοχή με κυβερνήτες Γερμανούς πολιτικούς τύπου Ράϊχενμπαχ, κ.λ.π.
Την συγχώνευση Εθνικής & Eurobank, σαμποτάρησαν οι άρπαγες Γερμανοί, μέσω Τρόϊκας, για να αποδυναμώσουν την Εθνική τράπεζα, και έτσι να την αρπάξουν οι Ούννοι Σιωνιστές της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, συμφερόντων του Παντοκράτορα Σιωνιστή Rothschild.
Οι τράπεζες είναι μια μεγάλη χοάνη, από πάνω ρίχνει το κράτος δισεκατομμύρια ευρώ υπό μορφή ανακεφαλαιοποιήσεων, και κεφαλαιοποιήσεων, χρηματοδοτήσεων, και προγραμμάτων στήριξης των τραπεζών, και από κάτω τα ρουφάνε οι Σιωνιστικές τράπεζες, Goldman Sachs, κλπ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής συμμορίας, μαφίας, και διακυβέρνησης του Ρότσιλντ. Εντύπωση προκαλεί η προσπάθεια του συμπαθούς Μητροπολίτη Θεσ/νίκης Άνθιμου, που με δύο μισθούς όλων των δεινοπαθούντων Ελλήνων, θέλει να διασώσει την Εθνική, ενώ έχει ήδη προδιαγραφεί το μέλλον της και η πορεία της από τη τριμερή κυβέρνηση των υποτελών, προς την ομάδα τραπεζών του Κοσμοκράτορα Ρότσιλντ, ή των Τούρκων, σαν τη θυσία της Ιφιγένειας, έναντι των «καλών υπηρεσιών» του Σιωνιστή Ρότσιλντ προς τους υποτακτικούς, φοβισμένους, οσφυοκάμπτες, πολιτικούς της τριμερούς δοσιλογικής κυβερνήσεως, άνευ ίχνος πατριωτισμού.
Σήμερα βλέπουμε ότι η Γερμανία εμφανίζει όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα να τηρήσει την υπόσχεση του 1991 όπως δείχνει η συμπεριφορά της στην Ελληνική οικονομική κρίση, την οποίαν οι Γερμανοί δημιούργησαν εκτελώντας εντολές της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Αντικειμενικός στόχος η αρπαγή του κάθε πολύτιμου αντικειμένου & αγαθού της Ελλάδος. Στο θέμα των πολεμικών υποχρεώσεων προς την Ελλάδα, οι Γερμανοί κάνουν το Κινέζο. Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί με ημίμετρα να λύσει την οικονομική κρίση, ελισσόμενη μέσα στα πλαίσια που της
επιτρέπει η Τρόϊκα.
Οι Γερμανοί να είναι βέβαιοι ότι θα πληρώσουν, διότι το θέλουν τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά τους. Έτσι είναι τα σχέδιά τους…….
Ο Ερρίκος Κίσινγκερ τα είχε σχεδιάσει από το 1983 για την Ελληνική οικονομική κρίση, τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, και τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν ότι, απόρρητη έκθεση της Μοσάντ, (Ισραηλινή μυστική υπηρεσία), από ιδιωτική συνομιλία του Ερρίκου Κίσινγκερ με εκπροσώπους των Γερμανικών Εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Γερμανία το 1983 είπε, « Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου συμπεριλαμβανομένων Ελληνικών και Κυπριακών κοιτασμάτων.

Από τους συνδικαιούχους ΜΟΝΟ με τη Τουρκία πρέπει να διαπραγματευθεί το Ισραήλ, και στην ανάγκη να παραχωρήσει ποσοστά. Οι Αραβικές χώρες θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και Κύπρος θα μαστίζονται από ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ οικονομική κρίση. Όλα αυτά συμβαίνουν ακριβώς σήμερα. Η μόνη παρηγοριά για τους Έλληνες ίσως να είναι η δικαίωσή τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκησή τους,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, για να ΤΡΩΘΕΙ η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο, της πάντοτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ». Τώρα συγκινήθηκαν να δραστηριοποιηθούν για το θέμα αυτό οι κύριοι Σαμαράς, και Αβραμόπουλος, τώρα που κατάλαβαν, ότι το θέλει και η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση—δικτατορία, τα αφεντικά τους, για τα δικά τους συμφέροντα, για να αρπάξουν τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, και έτσι να γλυκάνουν τους Έλληνες, προσφέροντας τις Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις. Φοβάμαι ότι οι φοβισμένοι υποτελείς πολιτικοί, μπροστά στις πιέσεις των Γερμανών, θα υποχωρήσουν και πάλιν, και έτσι θα χάσουμε «τα αυγά και τα πασχάλια» που λέει ο λαός.
Θα χάσουμε και τα πετρέλαια προς Ροκφέλερ μεριά, και τις πολεμικές αποζημιώσεις, με το κατοχικό δάνειο, από Γερμανία.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε άρθρο του γράφει, «για την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου, που εξαναγκάσθηκε να δώσει η Αθήνα στη Γερμανία το 1942 δεν μπορεί παρά να αφορά τις βαρύτατες ευθύνες όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεών μας που επί έξη δεκαετίες απέφυγαν να προωθήσουν τις εθνικές μας απαιτήσεις.
Όσοι γενναίοι τολμούσαν κατά καιρούς να αναφέρουν το θέμα, αντιμετωπίζονταν ως γραφικοί. Τώρα αυτό που επείγει είναι η ανάληψη
συντονισμένης δράσης για να έρθουν τα χρήματα που μας οφείλουν οι Γερμανοί , το ταχύτερο δυνατόν , στα κρατικά μας ταμεία.
Η προκλητική στάση του Γερμανού υπουργού οικονομικών Σόϊμπλε, που δήλωσε ότι η χώρα μας δεν έχει καμιά ελπίδα να εισπράξει όσα της χρωστά το Γερμανικό κράτος, δεν πρέπει να μας απογοητεύσει».
Η Γερμανία οφείλει τώρα να επιστρέψει τα λεφτά που μας ΕΚΛΕΨΕ
επί κατοχής, υπό τη μορφή αναγκαστικού κατοχικού δανείου. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και ηθικό.!!!

Η τράπεζα της Ελλάδος έχει ακριβή στοιχεία για το ύψος του κατοχικού αναγκαστικού δανείου.
Ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει το δάνειο, και είχε πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις, όμως οι Γερμανοί πολιτικοί το αγνόησαν, λόγω υποτέλειας των Ελλήνων πολιτικών. Η Νομική και ηθική βάση των Ελληνικών απαιτήσεων είναι εξαιρετικά ισχυρή.
Οι Γερμανοί έχουν χρέος απέναντί μας. Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι μαζί;;;».
Μετά από εμάς, η Γερμανική Βιομηχανία θα αισθανθεί τα δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα της πολιτικής της λιτότητας που εφαρμόζει η Μέρκελ με το Σόϊμπλε. Ήδη η βαριά τους βιομηχανία, και οι τράπεζές τους, υποφέρουν από μείωση εξαγωγών των προϊόντων.
Οι Γερμανοί είναι υπεύθυνοι για πολλές παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, στο Β! Π.Π. , για τη χρήση αντιποίνων κατά αμάχων για τη δράση ανταρτών υπερασπιστών της πατρίδος, και για γενοκτονίες με όπλα, ασθένειες, και πείνα, των Ελλήνων στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, και σε όλη την Ελλάδα.

Για τις γενοκτονίες των Ελλήνων πρέπει να δικαστούν στο διεθνές δικαστήριο. Ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος κατά των Γερμανών λέει, «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα χρήματα και τα αρχαία». Ο Μανώλης Γλέζος- ΄όπως και κάθε Έλληνας- ενοχλήθηκε από τον περιφρονητικό τρόπο με τον οποίο απάντησε ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ, στο Ελληνικό αίτημα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Ο Μανώλης Γλέζος λέγει, το θέμα του κατοχικού δανείου δεν έχει λήξει τη στιγμή που η Γερμανία έχει εξοφλήσει τα κατοχικά δάνεια που εισέπραξε από άλλες χώρες. Ζητάει ευθέως από τη Γερμανική κυβέρνηση να επιστρέψει εδώ και τώρα, τους κλεμμένους Αρχαιολογικούς θησαυρούς. Ο στρατάρχης της Βέρμαχτ-διοικητής της κατεχόμενης Ελλάδος- φον Λίστ, ανώτατος διοικητής Ν.Α. Ευρώπης με έδρα τη κατεχόμενη Αθήνα, όργωνε την Ελλάδα έχοντας στολίσει το όχημά του, με μια αρχαία κεφαλή του Θεού Ερμή. Ο κ. Μ. Γλέζος παραθέτει και ένα βιβλίο της Αρχαιολογικής υπηρεσίας, όπου εκεί μέσα βρίσκονται όλα τα κλεμμένα αρχαία καταγεγραμμένα.
Παραθέτει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί έκλεβαν τα αρχαία. Τα έκλεβαν από Μουσεία, σαν κοινοί κλέφτες, τα έκλεβαν όταν έσκαβαν δρόμους, τα έκλεβαν όταν τα ανακάλυπταν κατά τη διάρκεια οχυρωματικών έργων, κ.λ.π.
Υπάρχει μυστική έκθεση του Αρείου Πάγου για το δάνειο και τις Γερμανικές αποζημιώσεις , που έχει παραδοθεί στη Κυβέρνηση.

Η έκθεση αυτή τεκμηριώνει τα γεγονότα, για να εμπεδωθούν, και τεκμηριωθούν οι απαιτήσεις της Ελλάδος, στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Έφτασε η ώρα της απόφασης του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη των νέων Ελλήνων τα ιστορικά γεγονότα του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, παραθέτουμε τα εξής. Τον Οκτώβριο του 1940 η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπεί στο Β! Π.Π. με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων της Ιταλίας.
Ο Χίτλερ για να σώσει το Μουσολίνι από μια ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από τη κατοχή τους. Σύμφωνα με το διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από τη πείνα, σαν άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Οι Γερμανοί έκαναν γενοκτονία των Ελλήνων.

Ακόμη και ο Μουσολίνι μας λυπήθηκε και είπε, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών». Η Γερμανία επέβαλε στην Ελλάδα, εκτός των άλλων, και ένα αναγκαστικό κατοχικό δάνειο ύψους 3,5 δις. δολαρίων της εποχής εκείνης. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος, και είχε δώσει οδηγίες να
αρχίσει η αποπληρωμή του. Οι μετέπειτα Γερμανοί πολιτικοί το αγνόησαν. Μετά το τέλος του πολέμου, η συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7.1 δις. δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις.

Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις από καταστροφές υποδομών που έκαναν στην Ελλάδα, (ας τα ακούν οι Τούρκοι παλικαράδες), και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία, και στην Γιουγκοσλαβία το 1971.
Η Ελλάδα απαίτησε από τη Γερμανία τη πληρωμή του κατοχικού δανείου τα προηγούμενα έτη. Τώρα το ζήτημα του χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα, και για τις αποζημιώσεις από τις τεράστιες καταστροφές όπου η χώρα μας έγινε πολεμικό ολοκαύτωμα, ήρθε πάλι στην επικαιρότητα. Τώρα που η Ελλάδα έχει οικονομικώς καταρρεύσει, και η Γερμανία ανθεί οικονομικά, από την εκμετάλλευση των άλλων χωρών-μελών της Ε.Ε. λόγω ευρώ. Παρά ταύτα η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της. Το έτος 1964 ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε τη πληρωμή του δανείου μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, και όταν αυτή έγινε, οι πολιτικοί της Γερμανίας αρνήθηκαν. Τέτοια αξιοπιστία έχουν οι Γερμανοί. Τα καλά και συμφέροντα. Οι υποχρεώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα υπερβαίνουν το σημερινό χρέος της Ελλάδος, και οι ραγιάδες & γραικύλοι πολιτικοί κόβουν τις συντάξεις των παππούδων, για να τα βγάλουν πέρα. Η Ελλάδα έχασε από τους πολεμοκάπηλους Γερμανούς το 13% του πληθυσμού της, (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου νεότατος, και μας άφησε ορφανά), επειδή οι Γερμανοί ήταν δολοφόνοι & βάρβαροι. Ένα μέρος του πληθυσμού χάθηκε στις μάχες, και το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών, και από τη πείνα. Οι Γερμανοί έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους χωριών, πόλεων, και νησιών, με κορωνίδα τα ηρωϊκά Καλάβρυτα, και το ηρωϊκό Δίστομο, με τις προσπάθειες των οποίων το ζήτημα ήρθε πάλιν στην επικαιρότητα. Εάν περιμέναμε από τους υποτελείς, οσφυοκάμπτες,
γονυπετείς & δοσίλογους πολιτικούς, τίποτε δεν θα είχε γίνει,
ούτε ποτέ η Ελλάς θα εισέπραττε ευρώ. Ζητούμε από τη Γερμανική Κυβέρνηση, να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, και προς τους Έλληνες, τα θύματα του πολέμου που εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, τις πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, τα κλεμμένα Αρχαία, αλλά και τα θύματα πολέμου των εγκλημάτων και λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των βαρβάρων Γερμανών. Στις 2 Ιουλίου ο Γάλλος οικονομολόγος Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας συνολικά στην Ελλάδα ανέρχονται σε 575 δις. δολάρια. Ο Γερμανός ιστορικός Albrecht Ritschl συνέστησε στη κυβέρνησή του να ακολουθήσει μια περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην οικονομική κρίση της Ε.Ε. διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις του Β! Π.Π. Το SPIEGEL υπολογίζει το ποσόν να κυμαίνεται στα 162 δις. ευρώ , χωρίς τόκους, ένα τέτοιο ποσό γράφει, αντιστοιχεί στο 80% του ΑΕΠ της Ελλάδας, και αν αποπληρωνόταν από τη Γερμανία, θα αποτελούσε σωτηρία για τα δημοσιονομικά της Ελλάδας. Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ διμερές μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας
αλλά ενδιαφέρει όλα τα κράτη, δηλαδή είναι διεθνές, γιαυτό όλα τα κράτη της Γης πρέπει να βοηθήσουν, αφού ενδέχεται και αυτοί κάποτε να πέσουν θύματα βαρβάρων κατακτητών. Το αδίκημα αυτό δεν παραγράφεται όσα χρόνια και αν περάσουν, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Αυτό ας το έχουν υπόψιν οι Γερμανοί & Τούρκοι…

Η μέχρι τώρα παθητική δυστυχώς στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική. Η κυβέρνηση των ραγιάδων και γραικύλων πολιτικών, περιμένει να κινηθούν μόνα τους τα θύματα πολέμου. Είναι απόλυτη ανάγκη, οι αρμόδιοι υπουργοί να ενισχύσουν με όλα τα δυνατά μέσα, αυτή τη πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στο διεθνές δικαστήριο. Επιτέλους πρέπει η διεθνής δικαιοσύνη να αρθεί εις το ύψος των περιστάσεων, και να αποδείξει την ακεραιότητά της, για να γίνει σεβαστή από το διεθνές κοινό.
Αυτή η δίκη στο διεθνές δικαστήριο, στις σημερινές συνθήκες, έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Πηγές: Όλα τα Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου