Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ !!!

Το Ιστορικό με τη Φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο Προφήτης Ηλίας.
  Αθήνα, Δεκέμβριος 2005
Κάποια Κυρία στην Αθήνα είδε από το παράθυρό της προ καιρού ένα Γέροντα έξω από το σπίτι της κοντά στα σκουπίδια, σαν να έψαχνε για κάτι.
Του φώναξε και τον κάλεσε να ανέβει στο σπίτι της να του προσφέρει καφέ και κάτι να φάει.

Μάλιστα κατέβηκε και η ίδια κάτω για να τον πείσει, γιατί φαινόταν κάπως αδιάφορος.
-« Καλά παιδί μου, ας ανέβω», της είπε και ανέβηκε.
Ώσπου να φτιάξει τον καφέ στην κουζίνα, επιστρέφοντας, ο Γέροντας είχε εξαφανιστεί. Κοιτάζει από το παράθυρο και τον βλέπει πάλι στο ίδιο μέρος.
Τον ξαναφωνάζει με αγωνία και ο Γέροντας ανεβαίνει πάλι.
Του προσφέρει αυτά που είχε ετοιμάσει, αλλά Εκείνος έβγαλε από το ρούχο του ένα πετράδι πολύτιμο και της είπε να το πουλήσει, να αγοράσει τα εισιτήρια που της χρειάζονταν για να πάει να δει τον αδελφό της στην Αμερική, που τόσο το ήθελαν και οι δύο να ειδωθούν μετά από τόσα χρόνια.

Δεν είχε όμως τα χρήματα να ταξιδέψει ως εκεί. Της είπε δε, ότι είναι ο Προφήτης Ηλίας και εξαφανίστηκε. Εκείνη έκανε όπως της είπε με πολλή χαρά.
Εκεί ο αδελφός της έφερε τη φωτογραφία που είχε βγάλει πριν από 20 χρόνια στους Αγίους Τόπους και την οποία είχε κρύψει.
Δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα.
Ήθελε όμως να την φανερώσει στην αδελφή του τώρα, που είχε την ευκαιρία να το πει σε κάποιον που εμπιστευόταν.
Της είπε λοιπόν, ότι όταν εμφάνισε το φίλμ που είχε βγάλει στους Αγίους Τόπους, στη φωτογραφία που ζήτησε να του βγάλουν για ενθύμιο, είδε με μεγάλη του έκπληξη να στέκεται δίπλα του αυτός ο Γέροντας και υπέθεσε πως ήταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, μάλιστα το έγραψε στο πλάι της φωτογραφίας.
Όταν έδειξε τη φωτογραφία στην αδελφή του και της αποκάλυψε το συμβάν, λέγοντας της ότι είναι μάλλον ο Άγιος Κοσμάς, πετάχτηκε εκείνη και με δέος του είπε ότι είναι ο Προφήτης Ηλίας.
Τον αναγνώρισε αμέσως, γιατί την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της. Και του είπε όλη την ιστορία. Μετά από 20 χρόνια επέτρεψε ο Καλός Θεός να αποκαλυφθεί αυτό το θαυμαστό γεγονός!


ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ !!!


ΠΗΓΗ: http://www.agioritikovima.gr/perizois/945-2010-10-21-23-20-16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου