Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!

sumfono-sumbiosis

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!

Σε άτακτη υποχώρηση η Κυβέρνηση μετά τους δημόσιους κεραυνούς του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, για αφορισμό όσων Βουλευτών ψηφίσουν τη "συμβίωση" ομοφυλόφιλων, τη νομιμοποίηση δηλαδή των Σοδόμων και Γομόρων που κατέστρεψε με φωτιά και θειάφι ο ίδιος ο Θεός, προς αιώνιο παράδειγμα αποφυγής της ανθρωπότητας!
Μετά την απαράδεκτη κατάθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ πρότασης Νόμου για τη "Συμβίωση" των ομοφυλόφιλων "ζευγαριών", δηλαδή για την επί της ουσίας αναγνώριση σύστασης "οικογένειας", με ό,τι αυτό συνεπάγεται νομικά και κοινωνικά, η Συγκυβέρνηση ετοίμαζε να καταθέσει δικής της νΤροπολογία στο Αντιρατσιστικό ώστε να καλύψει το ζήτημα. Μάλιστα είχαν γίνει και σχετικές συζητήσεις!

Η αντίδραση της Εκκλησίας όμως και κυρίως του βροντερού Μητροπολίτου Πειραιώς - η οποία μπορεί να προκαλούσε ακόμη και πτώση της Κυβέρνησης, καθώς η πίεση μεταφέρθηκε άμεσα σε Βουλευτές - ματαιώνει προς το παρόν την κατάθεση της νΤροπολογίας από πλευράς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Μένει τώρα η πρόταση Νόμου του ΣΥΡΙΖΑ, που δημιουργεί μέγα πολιτικό θέμα για τον ίδιο τον Τσίπρα και την Αξιωματική Αντιπολίτευση, καθώς παρουσιάζει εχθρική πλέον στάση απέναντι στις αρχές, τις αξίες και τα απαράβατα του Ορθόδοξου λαού μας! 

Παράλληλα τη "συμβίωση ομοφύλων" υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ, καταθέτοντας δικής της σχετική νΤροπολογία στο Αντιρατσιστικό... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου