Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ !!!

Συνταρακτικό video: Οι τζιχαντιστές βομβαρδίζουν χριστιανική εκκλησία αλλά η λειτουργία δεν σταματά!

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Συνταρακτικό video: Οι τζιχαντιστές βομβαρδίζουν χριστιανική εκκλησία αλλά η λειτουργία δεν σταματά!

Παιδιά με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Με δάκρυα να κυλούν στα μάτια τους. Δεκάδες κόσμου μέσα στην εκκλησία για την κυριακάτικη λειτουργία. Οι οβίδες των τζιχαντιστών πέφτουν βροχή. Αλλά όλοι συνεχίζουν να ψάλλουν!

Ένα συνταρακτικό video από τη λειτουργία της Κυριακής
(24.04.2016) στον ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην πόλη Al-Suqaylabiyah της Συρίας. Κόσμος πολύς έχει συγκεντρωθεί στην εκκλησία για την κυριακάτικη λειτουργία. Όταν ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος.
Μια κραυγή τρόμου και ένας άνδρας τρομαγμένος μπαίνει στο ναό. Είναι η στιγμή που οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους επιλέγουν να εξαπολύσουν πυραύλους κατά της εκκλησίας.
Παρά τον τρόμο τους, κανείς δεν φεύγει. Πως να το σκεφτεί καν άλλωστε; Όλοι μένουν στις θέσεις τους και συνεχίζουν να ψάλλουν «Ο Θεός είναι μαζί μας».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO

1 σχόλιο:

  1. Συγκινητικές οι στιγμές.

    2-3 πρώτες παρατηρήσεις μας (με αρκετά σκληρά λόγια, γιατί κάποια στιγμή οφείλουμε να πούμε την αλήθεια):

    Οι μητέρες, συνεχίζουν να ψέλνουν, μιλάνε στον Θεό. Δεν τρέχουν πανικόβλητες στα παιδιά τους.

    Άξιο προσοχής είναι και το ότι ενώ ο πόλεμος μαίνεται μερικά χιλιόμετρα παραδίπλα, υπάρχει κόσμος μέσα στην εκκλησία. Δεν έχουν λιποτακτήσει, δεν έχουν έρθει "πρόσφυγες" (το παραμυθάκι που μας σερβίρουν ότι τάχα είναι Σύριοι οι μογγολοειδείς και μελαμψοί που γέμισαν την Ελλάδα).
    Ο Σύριοι είναι εκεί και συνεχίζουν να παλεύουν.

    Για τους ελάχιστους "άντρες" που εικονίζονται στο βίντεο, και για όσους μελλοντικά βρεθούν σε αντίστοιχες καταστάσεις κυρίως "εκτός Συρίας", τους θυμίζουμε ότι χρέος του άντρα είναι να πολεμάει "υπέρ βωμών και εστιών". Ούτε να κρατάει τα παιδιά του στην αγκαλιά ούτε να συνοδεύει την γυναίκα στην εκκλησία την ώρα της μάχης. Όταν γίνεται πόλεμος, οφείλεις να πολεμήσεις τον εχθρό. Διαφορετικά προδίδεις και την πατρίδα σου και την ορθόδοξη πίστη σου και την οικογένεια σου και ... το φύλο σου.

    http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/04/video_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή