Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ: Κατάλαβες τώρα γιατί ανέβηκαν ξαφνικά στις Βρυξέλλες οι σαμαροποτάμηδες;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ελληνόφωνα πολιτικά πτώματα πήγαν στις Βρυξέλλες ζητώντας το αίμα των Ελλήνων!

Τώρα κανείς δεν δικαιούται να λέει πως «δεν κατάλαβε». Πως
είναι δυνατόν ενώ η πρόταση Τσίπρα είχε γίνει αποδεκτή από όλους τους θεσμούς, με δημόσιες δηλώσεις τους, ξαφνικά να απορρίπτεται και να έρχεται το τελεσίγραφο του Γιούνκερ; Μα αυτό ακριβώς έκαναν τα πολιτικά πτώματα που όλως τυχαίως έσπευσαν στις Βρυξέλες την ίδια ημέρα για να «βοηθήσουν»! Τορπίλισαν την συμφωνία διαβεβαιώνοντας Λαγκάρντ και Σόιμπλε ότι θα γκρεμίσουν τον Τσίπρα! Μία μολις ημέρα μετά, το FOCUS αποκαλύπτει οτι και το κλείσιμο των τραπεζών ήταν δική τους πρόταση!
Η συνέχεια στους εισαγγελείς και τον Ελληνικό λαό. Ελπίζουμε μετά και από αυτό, η κυβέρνηση να ξυπνήσει από τον λήθαργο της ευγενούς μακαριότητας.

wpid-20150703031011
Από την Αυγή:
«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουνίου έριξε στο τραπέζι, μια «δραστική και συνεπή» όπως χαρακτήρισε το περιοδικό την ιδέα, και δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα ώστε να αποδειχθεί πως απευθυνόταν σε ένα πολιτικό και οικονομικό ακροατήριο που είχε δρομολογήσει ήδη τα capital controls και την ασφυξία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνει έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές – και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού – να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».
Ο πολιτικός που τα τελευταία χρόνια δεν ανέχθηκε να του κλέψει την δόξα των απολύσεων κανένας Τόμσεν και κανένα ΔΝΤ, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται πως αυτός πρώτος πρότεινε το «κλείσιμο των τραπεζών» ώστε να χρεοκοπήσει η χώρα υποστηρίζοντας μια «ελεγχόμενη εθνική χρεοκοπία» (Kontrollierte Staatspleite) και να μην επιτρέψει σε κανέναν Σόιμπλε και σε κανέναν Ντάισελμπλουμ να πιστωθούν τα capital controls για τα οποία σήμερα κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί το σχέδιο του Άδωνι δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Τουλάχιστον ως προς το πρώτο σκέλος. Το αν θα ολοκληρωθεί τελικά η εναλλακτική του ιδέα είναι κάτι που θα το κρίνει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας όμως το ονοματεπώνυμο αυτών που παίζουν παιχνίδια χρεοκοπίας πίσω από την πλάτη του.

olympia.gr