Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ... ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΝΑΙ - ΝΕΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ !!! ΓΕΛΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!!

Αν…

Posted by olympiada στο Ιουλίου 3, 2015

Αν τον Οκτώβρη του 1940 οι Έλληνες αναλογίζονταν μόνο την συντριπτική υπεροπλία του Άξονα και τη γονατισμένη Ευρώπη από το στρατό του Χίτλερ, οπωσδήποτε έπρεπε να πουν ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στις απαιτήσεις των Φασιστικών και Ναζιστικών τελεσιγράφων.
​Αν τον Μάρτη του 1821 οι Έλληνες αναλογίζονταν μόνο τη συντριπτική υπεροπλία της Πύλης και τη σκληρή στάση της Ιερής Συμμαχίας για κάθε κίνημα αυτοδιάθεσης των λαών, οπωσδήποτε έπρεπε να πουν ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στη σκλαβιά του Γένους.
​Αν ο Κων/νος Παλαιολόγος αναλογιζόταν μόνο τη συντριπτική υπεροπλία και δεχόταν τις υποσχέσεις και τα προνόμια του Μωάμεθ, οπωσδήποτε έπρεπε να πει ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στις απαιτήσεις των Οθωμανών.
​Αν ο Λεωνίδας το 480 π.Χ. με απλή αριθμητική υπολόγιζε τη δύναμη των Σπαρτιατών και αυτή των Περσών, οπωσδήποτε έπρεπε να πει ένα μεγάλο «ΝΑΙ» και να παραδοθεί.
​Έτσι όμως γράφτηκε η Ιστορίας της Ελλάδας… με μεγάλα «ΟΧΙ» που σήμερα αποτελούν παραδείγματα στην Παγκόσμια Ιστορία για το πώς και ποιοι υπερασπίστηκαν: Πατρίδα, Ελευθερία, Δημοκρατία και Ιδανικά που υπερβαίνουν το Ατομικό και υπηρετούν τον Άνθρωπο και τη Δικαιοσύνη.
​Αν τον Ιούλη του 2015 οι Έλληνες αναλογιστούν μόνο την υπεροπλία των Αγορών, των Δανειστών και των Τραπεζών, πρέπει οπωσδήποτε να πουν ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στις απαιτήσεις τους. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρηθούν απόγονοι των παππούδων τους.
Γκίλας Νικόλαος
Δάσκαλος


ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου